Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 19., vasárnap 9:18

Én inkább választanám LV jobbhátvédnek, mint Nachot. Ott nagyon ritkán ment neki jól és így hogy ebben a fos formában van, nem tudom mennyit tenne hozzá. LV azért mindig megoldotta idén és volt olyan is amikor elit szintet hozott, mint a barca elleni második félidő.
Nachonak csak azért szavaznék bizalmat, mert a Cadizt teljesen mindegy hogy melyikkel, de verni kell. Ő pedig nem játszott túl sokat idén a formája miatt, amit az ilyen meccsekkel lehet helyre billenteni.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 19., vasárnap 7:57

Én csak remélem, hogy Nachot akarja felküldeni jhv-ba és nem Lucast. Mondjuk nálam is a jobb szél a spanyoloké lett volna, de így hogy Hazard játszik remélhetőleg ő a jobbszélső és nem Vinit dobják át oda a belga miatt. Jovic nálam kezdő lenne, nem kockáztatnék így karácsony előtt egy esetleges hosszútávú Benzema sérülést, illetve még egy előrehozott meccsünk van a Bilbao ellen és ők is kemény ellenfelek.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 18., szombat 20:52

Yazid írta: holnap szerintem

_________courtois
nacho_militao_alaba_mendy
__fede____case_____kroos
lucas_____benz_________vini
Én is ezt küldeném fel, csak Joviccsal, de Carlo mondta, h Haz kezd. LV gondolom majd csak a helyére jön valamikor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 18., szombat 20:50

Yazid írta: holnap szerintem

_________courtois
__fede____case_____kroos
Carlo megmondta, hogy Hazard kezdeni fog.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. december 18., szombat 20:39

holnap szerintem

_________courtois
__fede____case_____kroos

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 18., szombat 18:42

Realista24 írta: Mariano is out for tomorrow's game because he took the vaccine yesterday and he's not feeling well. @miguelitocope
Amúgy miért pont meccs előtti napokban kapja, ráadásul amikor Karim sem 100%-os és évek után lehet, hogy játszhatna?!

Mondjuk Béla már hozzászoktatott minket ahhoz, hogy pont amikor kellene nem bevethető, de pont a válogatott meccseken jól van..szóval az ember semmin nem lepődik már meg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 18., szombat 17:36

Mariano is out for tomorrow's game because he took the vaccine yesterday and he's not feeling well. @miguelitocope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 18., szombat 15:31

Kerlon írta:
Realista24 írta: Important things of Ancelotti's press conference:

- Benzema is physically fine and will start;
- Eden Hazard will start;
- Luka Modrić is negative but he is tired after Covid and will not play;
- All the players with Covid are feeling good.
Karimot minek kell erőltetni egy Cadiz ellen a kezdőben? Főleg, hogy Jovic teljesen jól mozgott az elmúlt meccseken és még az eredményből is kivette a részét. Nyomorult önbizalmát mindig szét kell kúrni.
Én mondjuk ha nem is a lelkizős rész miatt, de pont így gondolom, felesleges megint kísérteni a sorsot. Persze, szar ez a covid mizéria, zavaró lehet fejben, de minek.. Nem volt emberhátrány a matrac ellen, az inter ellen sem, ráadásul az utolsó előtti csapat és mi vagyunk otthon.

Persze ők tudják, 1 hetet pihent, sata.. De ha mondjuk Vinyó-Benz-Haz. lesz a kezdő és a belga megint ezt a szabadbölcsész, mindenhol és seholse szerepet játssza majd, a sokkal nagyobb baj az lesz, hogy a center sarkát tapossa és nem az, hogy Benz megint játszik.. Mondjuk 442-t se szeretnék:
Vinyó-Kroos-Case-LV
Benz-Haz

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 18., szombat 14:54

Realista24 írta: Important things of Ancelotti's press conference:

Karimot minek kell erőltetni egy Cadiz ellen a kezdőben? Főleg, hogy Jovic teljesen jól mozgott az elmúlt meccseken és még az eredményből is kivette a részét. Nyomorult önbizalmát mindig szét kell kúrni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 18., szombat 14:37

Important things of Ancelotti's press conference:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 15., szerda 12:28

Pad'em írta: Modric és Marcelo covid +.
Remelem mindketten konnyen atesnek rajta es egyiknek sem lesz komolyabb visszaesese. Modric miatt kulonosen aggodok, remelem nem fog visszaesni mert a legszebb eveit idezte a mostani formaja. :( Jobbulast nekik!
:goat:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 15., szerda 12:27

Pad'em írta: Modric és Marcelo covid +.
Reméljük Modric formáját nem befolyásolja, max pihen egy kicsit.

Ők amúgy hogy álltak az oltással? És a többiek?
Vagy nincs idő ilyen úri huncutságokra?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 15., szerda 12:18

Modric legalabb pihen, Marcsello legalabb biztosan nem jatszik. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 15., szerda 12:02

Modric és Marcelo covid +.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 13., hétfő 8:51

Óriási őszt ment a csapat, és Ancelotti.

Tényleg egyetlen icipici kifogásunk lehet, az említett rotálás hiánya.

Viszont nem hülyébb mint mi az öreg, látszik a mai nyilatkozatából is:
Az első évem itt edzőként nagyon élvezetes volt számomra. Ami a második évet illeti, volt zsinórban huszonkét győzelmünk, a szezon második fele pedig nem alakult jól. Ezt nem felejtem el. Elégedett vagyok, de tudom, hogy a szezon második felében képes az ember a botlásra.
Óvatosan kell bánni a rotálásokkal is, mert ha pontveszteség lesz a vége, akkor könnyen átmehet egy negatív sorozatba.

Viszont egy EL helyeken harcoló Barcával és egy nem csúcs Atletivel ezt a bajnokságot be kell húzni, ez nem lehet kérdés! Vamos!

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 12., vasárnap 10:34

halamadrid írta: Jovicot én is kezdetném, a 65-70. perc környékén meg jöhetne Benzema a már fáradtabb védők közé. Valverde szerintem nem fog kezdeni, nagy formában van a CKM, de Lucasra látok egy kis sanszot.

Igen, most újra nagyon együtt vannak, nem biztos, hogy meg kell javítani, ami nincs is elromolva :)

Egy atma ellen nem a nyári eladhatóságot kell szem előtt tartani, hanem h nyerjünk valahogy s Benzi utána használható legyen.. Vagy úgy, hogy kap 10-20 percet, vagy hogybe sem áll..
Amúgy az inter ellen pl. nem nagyon emlékszem tőle momentumra, de ha Benzi nem 80-100%, nem kockáztatnék, lesz valahogy, meg a fizikuma fegyver lehet.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 12., vasárnap 10:19

Jovic nálam is kezdő most. Éppen kezdi elkapni a fonalat, nem most kéne elvenni az önbizalmát. Kicsit több időt kaphatna, hogy nyáron eladható legyen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 12., vasárnap 9:56

raul 4 ever írta:
halamadrid írta: KAK a keretben!

Egyébként mindenki bevethető, kivéve Cebat és Balet, meg ugye a 2 ifjú spanyol sincs a ott.

Mindig a legerősebb 11-nek kell felmenni, de most kivételt tennék Kak-kal. Jovic ellesz egy darabig, esetleg megint bevetődik, mint a Soci ellen. Inkább ő kezdjen a tajparaszt atma védők ellen, kb a golyó is lepattan róla..

Meg esetleg Modricot raknám padra, szimplán csak azért, mert Fede gyorsabb, meg komoly fegyver lehet 20-30 percre feldobni Benzit+őt, bármilyen állásnál.. De mivel kedden volt a meccs, lehet ua a kezdő megy fel.. :D

Dolgozik bennem rendesen, h utálom a matracot, de szerintem verhetők kéne legyenek. Persze tuti felszívják magukat, de attól még jó lenne megpi**santani őket.
Jovicot én is kezdetném, a 65-70. perc környékén meg jöhetne Benzema a már fáradtabb védők közé. Valverde szerintem nem fog kezdeni, nagy formában van a CKM, de Lucasra látok egy kis sanszot.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 12., vasárnap 9:49

halamadrid írta: KAK a keretben!

Egyébként mindenki bevethető, kivéve Cebat és Balet, meg ugye a 2 ifjú spanyol sincs a ott.

Mindig a legerősebb 11-nek kell felmenni, de most kivételt tennék Kak-kal. Jovic ellesz egy darabig, esetleg megint bevetődik, mint a Soci ellen. Inkább ő kezdjen a tajparaszt atma védők ellen, kb a golyó is lepattan róla..

Meg esetleg Modricot raknám padra, szimplán csak azért, mert Fede gyorsabb, meg komoly fegyver lehet 20-30 percre feldobni Benzit+őt, bármilyen állásnál.. De mivel kedden volt a meccs, lehet ua a kezdő megy fel.. :D

Dolgozik bennem rendesen, h utálom a matracot, de szerintem verhetők kéne legyenek. Persze tuti felszívják magukat, de attól még jó lenne megpi**santani őket.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 11., szombat 20:12

Cibalo nálunk játszik? :lol:
Jo tudni
thereisonly1ronaldo

Vissza: