![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Csütörtökön volt nálunk ilyen eset. Reggel még negatív volt a kolléga, estére már pozitív volt. Másnap mehettünk mindannyian tesztelni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
holnap megyek a boosterert en is.
...habaaar ma a managerem pozitivra tesztelt es sokan voltunk egy legterben.
mindennki negativat tesztelt, de gondolom par oraval a kontaktolas utan meg aki pozitiv, annak sem mutathato ki ?
...habaaar ma a managerem pozitivra tesztelt es sokan voltunk egy legterben.
mindennki negativat tesztelt, de gondolom par oraval a kontaktolas utan meg aki pozitiv, annak sem mutathato ki ?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Johnsson után Pfizer. Mint mikor abszint után leversz egy cidert. Pont akkora volt a különbség érzésre, mikor beadták.
![Nem tudom :|](./images/smilies/noexpression.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
építési enaplóban jártas valaki? elakadtam egy helyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
(Kicsit off, de friss élmény)Halfkey írta: 150 cm toloajtos beepitett szekrenyere valakinek infoja hogy mennyibe kerulhet csináltatni? Esetleg van köztünk asztalos?![]()
Egyik legjobb barátom asztalos, az apja is asztalos. Ősszel újította fel a házát, a bútorai nagy részét lecserélte. A konyhaszekrényt magának csinálta, de meglepődtem, amikor pont két hete láttam, hogy a hálószobában ott van 2 rohadt nagy Ikeás szekrény a ruháknak
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
- 'shutterisland
itt a UK-ben is egy ket hetes minilockdown-t rebesgetnek ujev utanra.
pedig nem hittem volna, hogy megint ez lesz.
pedig nem hittem volna, hogy megint ez lesz.
- Remy
- Kapcsolat:
Osztrákok és a logika.
Most volt ugye lockdown. Aztán nyitottunk, plusz tegnap még vasárnap is nyitva volt egy rakás bolt.
Aztán most mondja főnök, hogy szilvesztertől megint lockdown lesz úgy néz ki. Kb január közepéig.
Nem lehetett volna ezt meglépni most Karácsony után, hogy az amúgy rengeteg külföldi, akik úgyis hazamennek, legalább ne jöjjenek egyből vissza egy hétre.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Most volt ugye lockdown. Aztán nyitottunk, plusz tegnap még vasárnap is nyitva volt egy rakás bolt.
Aztán most mondja főnök, hogy szilvesztertől megint lockdown lesz úgy néz ki. Kb január közepéig.
Nem lehetett volna ezt meglépni most Karácsony után, hogy az amúgy rengeteg külföldi, akik úgyis hazamennek, legalább ne jöjjenek egyből vissza egy hétre.
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5-6 éve mondták ra 400ezer körül. Tolóajtót csinált egy srác 60ert.Halfkey írta:Mi az a mindenféle amit mondtak?Realista24 írta:
Ehhez kell még magasság, mélység, belső elrendezés, kiegészítők.
És drágán![]()
Mi akartunk 2 méter széles és 3 méter magassagban, majd jöttek és mondtak mindenfélét. Igy inkább felhuzattam egy gipszkarton falat, belül polcozas, bele két komód, elé egy 60-70cm szeles tolóajtó, és kész volt a gardrób harmad annyiból.![]()
Én is gondolkodtam azon is amit írtál, de akkor egymásból nyílna a kamra és a gardróbEgy mellékfolyosóról van szó, ahová így inkább két oldalra tennék kétszer 150mes tolóajtót, és nem szembe egy 60-70 centiset lezárni az egészet ugye. Úgy számolom elméletben hogy ez csak a tolóajtókkal drágább a másiknál (ami nyilván viszont messze a legdrágább tétel az egészben). Igazából az a kérdés hogy fa polcrendszert a tolóajtó mögé nyilván tudok építeni, vesződjek-e azzal hogy megpróbálok ráapplikálni én IKEAs tolóajtót vagy van erre értelmes lehetőség mást dolgoztatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi az a mindenféle amit mondtak?Realista24 írta:Ehhez kell még magasság, mélység, belső elrendezés, kiegészítők.Halfkey írta: 150 cm toloajtos beepitett szekrenyere valakinek infoja hogy mennyibe kerulhet csináltatni? Esetleg van köztünk asztalos?![]()
És drágán![]()
Mi akartunk 2 méter széles és 3 méter magassagban, majd jöttek és mondtak mindenfélét. Igy inkább felhuzattam egy gipszkarton falat, belül polcozas, bele két komód, elé egy 60-70cm szeles tolóajtó, és kész volt a gardrób harmad annyiból.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Én is gondolkodtam azon is amit írtál, de akkor egymásból nyílna a kamra és a gardrób
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ehhez kell még magasság, mélység, belső elrendezés, kiegészítők.Halfkey írta: 150 cm toloajtos beepitett szekrenyere valakinek infoja hogy mennyibe kerulhet csináltatni? Esetleg van köztünk asztalos?![]()
És drágán
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
Mi akartunk 2 méter széles és 3 méter magassagban, majd jöttek és mondtak mindenfélét. Igy inkább felhuzattam egy gipszkarton falat, belül polcozas, bele két komód, elé egy 60-70cm szeles tolóajtó, és kész volt a gardrób harmad annyiból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
150 cm toloajtos beepitett szekrenyere valakinek infoja hogy mennyibe kerulhet csináltatni? Esetleg van köztünk asztalos?
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- 'shutterisland
nem akarok okoskodni, de ha valasztani kellene, en biztos az angolt tanulnam meg.
habar ha nincs ra szukseged es csak hobbibol kellene, a spanyol azert szebb nyelv.
habar ha nincs ra szukseged es csak hobbibol kellene, a spanyol azert szebb nyelv.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Helló, a témában ajánlom ezt a vidit és az Ankit! https://youtu.be/SFkrLZDhciIzoli0415 írta: Halló!
Megszületett az elhatározás, hogy Német mellé második nyelvként megtanulok Spanyolul. Németül teljesen autodidakta módon tanultam, nulla nyelvtudással kimentem dolgozni, hat évet kint éltem, nem jártam tanárhoz, iskolába, online oktatáson sem vettem részt...csak mint a gyerekek amit hallottam megtanultam, persze jól beszélő kollégám segítségével...így eljutottam odáig, hogy társalgási szinten beszélek, banki, hivatalos ügyeket intézek. Tehát a hagyományos nyelvoktatásról mint tanár, iskola, online tanulás fogalmam sincs. Véleményekre, tapasztalatokra, ajánlásokra lennék kíváncsi, hogy melyik irány a leggyorsabb és leghatékonyabb a cél elérése érdekében.
A duolingoról egész jókat hallottam csak ott a Spanyolhoz Angol tudás kell...ami nekem nincs.'shutterisland írta: en laktam gran canarian par honapot, mielott kimentem, csak alapszinten rakeszultem (duolingo es szotarazas) egy alap szintre, fokent a vendeglatas temakorre raallva, relative konnyen ment.
neten es mobilos appokkal eleg gyorsan lehet haladni.
mas kerdes, hogy vegig angolul beszeltem kinn, mert dán kollegakkal dolgoztam egy thai etteremben, es vissza is huztam angliaba hamarosan.![]()
- 'shutterisland
en laktam gran canarian par honapot, mielott kimentem, csak alapszinten rakeszultem (duolingo es szotarazas) egy alap szintre, fokent a vendeglatas temakorre raallva, relative konnyen ment.
mas kerdes, hogy vegig angolul beszeltem kinn, mert dán kollegakkal dolgoztam egy thai etteremben, es vissza is huztam angliaba hamarosan.
mas kerdes, hogy vegig angolul beszeltem kinn, mert dán kollegakkal dolgoztam egy thai etteremben, es vissza is huztam angliaba hamarosan.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Gondolkodtam rajta csak már pár évvel idősebb és pár gyerekkel gazdagabb vagyok, így ez a verzió kilővePipita írta:bevált módszeren ne változtass: kötözz Madridba, és fogadd vendégül a meccsre utazó madridomistákat.zoli0415 írta: Halló!
Megszületett az elhatározás, hogy Német mellé második nyelvként megtanulok Spanyolul. Németül teljesen autodidakta módon tanultam, nulla nyelvtudással kimentem dolgozni, hat évet kint éltem, nem jártam tanárhoz, iskolába, online oktatáson sem vettem részt...csak mint a gyerekek amit hallottam megtanultam, persze jól beszélő kollégám segítségével...így eljutottam odáig, hogy társalgási szinten beszélek, banki, hivatalos ügyeket intézek. Tehát a hagyományos nyelvoktatásról mint tanár, iskola, online tanulás fogalmam sincs. Véleményekre, tapasztalatokra, ajánlásokra lennék kíváncsi, hogy melyik irány a leggyorsabb és leghatékonyabb a cél elérése érdekében.![]()
![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
bevált módszeren ne változtass: kötözz Madridba, és fogadd vendégül a meccsre utazó madridomistákat.zoli0415 írta: Halló!
Megszületett az elhatározás, hogy Német mellé második nyelvként megtanulok Spanyolul. Németül teljesen autodidakta módon tanultam, nulla nyelvtudással kimentem dolgozni, hat évet kint éltem, nem jártam tanárhoz, iskolába, online oktatáson sem vettem részt...csak mint a gyerekek amit hallottam megtanultam, persze jól beszélő kollégám segítségével...így eljutottam odáig, hogy társalgási szinten beszélek, banki, hivatalos ügyeket intézek. Tehát a hagyományos nyelvoktatásról mint tanár, iskola, online tanulás fogalmam sincs. Véleményekre, tapasztalatokra, ajánlásokra lennék kíváncsi, hogy melyik irány a leggyorsabb és leghatékonyabb a cél elérése érdekében.
Halló!
Nekünk Teka van már 10 éve. Én elégedett vagyok vele.El Sie7e írta: Lehet félreérthető volt, konyha és ilyenre gondolok:
https://www.emag.hu/silverline-1190-new ... DSNZ68BBM/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A Vodafonenak semmi koze az egykori UPC Direct muholdas szolgaltatasahoz.___Samy___ írta:Ne is mondd, meg jo, hogy en egyik szolgaltatoval sem allok kapcsolatba.hehetheoriginal írta:
vodafon, a balfaszok klubja![]()
A kabeles rendszeruk pedig korzetfuggo, van ahol zsenialis, van ahol hasznalhatatlan. A UPC az elmult 10 evben a toket vakarta, illetve a Telekom kapott engedelyeket a fejlesztesre.