Ezért anno ugye semmi sem járt.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 22., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 21., kedd 10:42
Na ez egy jó kérdésziro4vr írta: Minek? Még ha a kézicsapat is abban játszik, tele sose lesz.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 21., kedd 10:24
69erssam írta: A "félidő!" youtube csatornán az egyik tartalomgyártó múlt hónapban volt barca meccsen a Camp Nou-ban és elmondása szerint illúzió romboló volt ahogyan kinézett a stadion. Videó valamennyit visszaad belőle. https://www.youtube.com/watch?v=rP18yUg ... d%C5%91%21
Elnézve a vidit amúgy rá is fér egy alaposabb gatyába rázás. A "csak" 900 végül is nem rossz, a miénk is 2 részletben, de 800 lett.davi10 írta: Maga a stadion "csak" 900 misi. Ebből a 1,5 milliárdból új arénát kap a kosárlabdacsapat (420 m) és felújítják a B csapat stadionját is (20 m).
Meg rendberakják a környéket, gondolom új múzeum, stb. Urbanization / campus néven van még egy 100 milliós kiadás is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 21., kedd 10:16
Minek? Még ha a kézicsapat is abban játszik, tele sose lesz.davi10 írta: Ha minden igaz 15 ezres lesz az új aréna.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 21., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: füst » 2021. december 21., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 21., kedd 10:02
Tény és való, hogy elég csutás állapotban van, mint maga a Camp Nou, de tényleg nem lehet más, mint, hogy Lölö nyerte a tendertcsababarca írta:magyar közbeszerzés volt, magyar kivitelezőkkel:DRealista24 írta:
Kosárcsarnokra 420 millió?![]()
nekem is gyanúsan sok ez, főleg ha a stadionhoz hasonlítom.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 21., kedd 9:58
magyar közbeszerzés volt, magyar kivitelezőkkel:DRealista24 írta:
Kosárcsarnokra 420 millió?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 21., kedd 9:39
Kosárcsarnokra 420 millió?davi10 írta:Maga a stadion "csak" 900 misi. Ebből a 1,5 milliárdból új arénát kap a kosárlabdacsapat (420 m) és felújítják a B csapat stadionját is (20 m).raul 4 ever írta:
Amúgy ez miért került 2szer annyiba, mint a Bernabeu felújítása? 2 behúzható tető is lesz rajta (vagy amúgy ennyire gatya a campnú, olvastam olyanokat is..)?
Meg rendberakják a környéket, gondolom új múzeum, stb. Urbanization / campus néven van még egy 100 milliós kiadás is.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 21., kedd 9:35
Maga a stadion "csak" 900 misi. Ebből a 1,5 milliárdból új arénát kap a kosárlabdacsapat (420 m) és felújítják a B csapat stadionját is (20 m).raul 4 ever írta:
Amúgy ez miért került 2szer annyiba, mint a Bernabeu felújítása? 2 behúzható tető is lesz rajta (vagy amúgy ennyire gatya a campnú, olvastam olyanokat is..)?
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. december 21., kedd 9:15
A "félidő!" youtube csatornán az egyik tartalomgyártó múlt hónapban volt barca meccsen a Camp Nou-ban és elmondása szerint illúzió romboló volt ahogyan kinézett a stadion. Videó valamennyit visszaad belőle. https://www.youtube.com/watch?v=rP18yUg ... d%C5%91%21raul 4 ever írta:Ez az a 1,5 mrd., amiről gyártottam a konteóimat, hogy cserébe arabica lesz a nevük, meg be kell szántaniuk a többi szakosztályt, vagy ez egy tényleg teljesült karácsonyi kívánság?Realista24 írta: Barcelona members have given the green light to a €1.5 billion revamp of the Camp Nou stadium.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 20., hétfő 21:55
Ez az a 1,5 mrd., amiről gyártottam a konteóimat, hogy cserébe arabica lesz a nevük, meg be kell szántaniuk a többi szakosztályt, vagy ez egy tényleg teljesült karácsonyi kívánság?Realista24 írta: Barcelona members have given the green light to a €1.5 billion revamp of the Camp Nou stadium.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 20., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 20., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 20., hétfő 15:44
hat oreg lehet mi is ezt mondtuk volna tegnap a cadiz utanBerti írta: [as] Xavi in the dressing room after the game: "You have achieved a brutal victory, a win that will make us grow as a team, you can be proud".
Lemaradtam, volt valami BL döntő a hétvégén?
Gondolom nem az Elche elleni, majdnem elbukott bajnokira utal.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 20., hétfő 14:18
Akkor rosszul emlékeztem.davi10 írta:
Nem, az első pár fordulóban játszott is.
Aranyat nem ért volna szerintem se, de hátrább nem lettünk volna vele, ha már dőlnek ki a játekosok folyamatosan.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 20., hétfő 14:12
Nem, az első pár fordulóban játszott is.csababarca írta:Még Messi távozása előtt elment nem?Remy írta: Amúgy Griezmann most "aranyat" érhetett volna nekik, erre pont a legrosszabbkor dobták ki a kukába a tagot.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 20., hétfő 13:48
Még Messi távozása előtt elment nem?Remy írta: Amúgy Griezmann most "aranyat" érhetett volna nekik, erre pont a legrosszabbkor dobták ki a kukába a tagot.
nekünk most ezek a meccsek fontosak, röhej és szánalom de ez a szintünk, hogy ezeket a meccseket épphogy behúzzuk, 2-0rólBerti írta: Lemaradtam, volt valami BL döntő a hétvégén?
Gondolom nem az Elche elleni, majdnem elbukott bajnokira utal.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 20., hétfő 13:44
Most se ferne be, akkora egy kalap fos az ember.Remy írta: Amúgy Griezmann most "aranyat" érhetett volna nekik, erre pont a legrosszabbkor dobták ki a kukába a tagot.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 20., hétfő 13:24
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem