Ezmi?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 28., kedd 8:40
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2021. december 26., vasárnap 20:36
Az egy dolog, ezekre költsék csak. Nem lesznek előrébb.halamadrid írta: Hogy futja ilyenekre?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 26., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. december 26., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 23., csütörtök 20:06
Az ilyen nyilatkozatokból amúgy sztem egy enciklopédiát lehetne csinálni amikor felköptek a levegőbe és szépen alá álltakRealista24 írta: #TBT |
Barcelona player, Jordi Alba in 2018:
“If Real Madrid led us by 19 points, in Barcelona they would kill us, Also we would kill ourselves. In the end, the people there (in Madrid) cover it up a little more, when things go wrong they have that virtue to cover it up”
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 23., csütörtök 19:02
Hihetetlen, hogy van olyan, amikor 18 pont előny kevésRealista24 írta: #TBT |
Barcelona player, Jordi Alba in 2018:
“If Real Madrid led us by 19 points, in Barcelona they would kill us, Also we would kill ourselves. In the end, the people there (in Madrid) cover it up a little more, when things go wrong they have that virtue to cover it up”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 23., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. december 22., szerda 19:33
Kezdhetnék előröl a legalsó osztályból.dzsi91 írta:Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
Ha a csőd szélén vagyok, akkor nem költekezek megállás nélkül.![]()
Perez meg eközben kb minden évben pozitívra jön ki az eladások-vételek után, meg köt új szponzor szerződéseket..
Bár igaz, hogy a stadion+covid miatt kell is.
De nem értem miért nem bírnak leállni. Pláne egy egész fiatal keret mellett.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 22., szerda 19:28
Csak ahogy a katalánok az elszakadás kapcsán viselkedtek… az adósságot meghagynak a spanyoloknak ok meg vígan élnek továbbSteve írta:Persze ez abszolút igaz, de valamikor el kell kezdjenek spórolni, nadrágszíjat meghúzni és normálisan elkezdeni építkezni. Ez a helyzetekre költekezéssel reagálok dolog látjuk mennyire volt sikeres..géza írta: Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.
Egyébként garantáltan ha szorulna a hurok mégjobban, akkor elkezdenének vádaskodni, mer a frankkkó meg azzzelnyomaaas és az állam ki kellene őket segítse, mert mégiscsak az ország reklámarcai..Vagy valami ilyesmi sztori lenne.dzsi91 írta: Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 22., szerda 19:26
Persze ez abszolút igaz, de valamikor el kell kezdjenek spórolni, nadrágszíjat meghúzni és normálisan elkezdeni építkezni. Ez a helyzetekre költekezéssel reagálok dolog látjuk mennyire volt sikeres..géza írta: Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.
Egyébként garantáltan ha szorulna a hurok mégjobban, akkor elkezdenének vádaskodni, mer a frankkkó meg azzzelnyomaaas és az állam ki kellene őket segítse, mert mégiscsak az ország reklámarcai..Vagy valami ilyesmi sztori lenne.dzsi91 írta: Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 22., szerda 18:58
Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
Perez meg eközben kb minden évben pozitívra jön ki az eladások-vételek után, meg köt új szponzor szerződéseket..
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 22., szerda 18:55
Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 22., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 22., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 22., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 22., szerda 17:06
Majd Xavi kihozza belőlewZoLee7 írta:nyugodtan szórjanak el rá 62 millát, remélem kap egy 5-6 éves zsíros szerződést, semmi extra nincs benne ami ennyit érnesebydani írta:
De mibűűűl?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 22., szerda 17:03
nyugodtan szórjanak el rá 62 millát, remélem kap egy 5-6 éves zsíros szerződést, semmi extra nincs benne ami ennyit érnesebydani írta:De mibűűűl?Barcelona and Man City have reached an agreement for the transfer of Ferran Torres with the fee in the region of $62M, reports Toni Juanmarti of Diario Sport.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 22., szerda 16:59
De mibűűűl?Barcelona and Man City have reached an agreement for the transfer of Ferran Torres with the fee in the region of $62M, reports Toni Juanmarti of Diario Sport.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. december 22., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 22., szerda 15:50
kutyafejuekre mas vonatkozik.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem