Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
[mundo deportivo] Ronaldo offers himself to Barçelona. The Portuguese is not comfortable in Manchester and has contacted Xavi through Piqué, while Jorge Mendes is already negotiating with Laporta.
Ezmi?
Ezmi?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Az egy dolog, ezekre költsék csak. Nem lesznek előrébb.halamadrid írta: Hogy futja ilyenekre?
Egessék a pénzt. Meg újítsák fel a stadiont. #burn
halálomig madridista leszek
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy futja ilyenekre?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- nzooli93
Ferrán Torres has arrived in Barcelona today together with his agents and he’s in the city right now. Medical to be completed tomorrow morning! #FCB
Official statement in the coming hours. Five year deal. €55m plus €10m add ons to City. The deal is done.
Fabrizio Romano
Official statement in the coming hours. Five year deal. €55m plus €10m add ons to City. The deal is done.
Fabrizio Romano
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az ilyen nyilatkozatokból amúgy sztem egy enciklopédiát lehetne csinálni amikor felköptek a levegőbe és szépen alá álltakRealista24 írta: #TBT |
Barcelona player, Jordi Alba in 2018:
“If Real Madrid led us by 19 points, in Barcelona they would kill us, Also we would kill ourselves. In the end, the people there (in Madrid) cover it up a little more, when things go wrong they have that virtue to cover it up”
De karácsony van a szeretet ünnepe legyen nekik szerencsés az europa liga.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hihetetlen, hogy van olyan, amikor 18 pont előny kevésRealista24 írta: #TBT |
“If Real Madrid led us by 19 points, in Barcelona they would kill us, Also we would kill ourselves. In the end, the people there (in Madrid) cover it up a little more, when things go wrong they have that virtue to cover it up”
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
#TBT |
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Kezdhetnék előröl a legalsó osztályból.dzsi91 írta:Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
Ha a csőd szélén vagyok, akkor nem költekezek megállás nélkül.
Perez meg eközben kb minden évben pozitívra jön ki az eladások-vételek után, meg köt új szponzor szerződéseket..
Bár igaz, hogy a stadion+covid miatt kell is.
De nem értem miért nem bírnak leállni. Pláne egy egész fiatal keret mellett.
Imádnám.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csak ahogy a katalánok az elszakadás kapcsán viselkedtek… az adósságot meghagynak a spanyoloknak ok meg vígan élnek továbbSteve írta:Persze ez abszolút igaz, de valamikor el kell kezdjenek spórolni, nadrágszíjat meghúzni és normálisan elkezdeni építkezni. Ez a helyzetekre költekezéssel reagálok dolog látjuk mennyire volt sikeres..géza írta: Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.
Egyébként garantáltan ha szorulna a hurok mégjobban, akkor elkezdenének vádaskodni, mer a frankkkó meg azzzelnyomaaas és az állam ki kellene őket segítse, mert mégiscsak az ország reklámarcai..Vagy valami ilyesmi sztori lenne.dzsi91 írta: Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Persze ez abszolút igaz, de valamikor el kell kezdjenek spórolni, nadrágszíjat meghúzni és normálisan elkezdeni építkezni. Ez a helyzetekre költekezéssel reagálok dolog látjuk mennyire volt sikeres..géza írta: Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.
Egyébként garantáltan ha szorulna a hurok mégjobban, akkor elkezdenének vádaskodni, mer a frankkkó meg azzzelnyomaaas és az állam ki kellene őket segítse, mert mégiscsak az ország reklámarcai..Vagy valami ilyesmi sztori lenne.dzsi91 írta: Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Addig kavarjak keverik,hogy tényleg csődbe mennek és megszűnnek létezni.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
Perez meg eközben kb minden évben pozitívra jön ki az eladások-vételek után, meg köt új szponzor szerződéseket..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ordogi korben vannak, kell az erosites hogy ne ilyen random Abdek meg Jutglak jatszanak, mert veluk az EL indulas is kerdeses. Ha meg nincs BL, akkor hosszutavon sokkal rosszabbul jarnak.Steve írta: De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De én csak azt nem értem, hogy miért nem állnak le?!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem nem rossz jatekos, fiatal, spanyol, a stilusunk sem idegen tole, valaki meg kell elore, mert luuk de jong nem szint, fati es dembele porcelan, aguero meg visszavonult.
...es hat a mostani helyzet nem tul csalogato a helyzet a legfelso polcos csataroknak.
egyetlen bajom vele, ami ketto problema egyben, hogy az serulese aggaszto es igy tul kockazatos erte ez az osszeg.
(ami fogalmam sincs honnan van ra. )
...es hat a mostani helyzet nem tul csalogato a helyzet a legfelso polcos csataroknak.
egyetlen bajom vele, ami ketto problema egyben, hogy az serulese aggaszto es igy tul kockazatos erte ez az osszeg.
(ami fogalmam sincs honnan van ra. )
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezt én sem vágom, hogy most honnan szültük meg ezt a pénzt hirtelen, pár hónapja meg az volt a gond, hogy hogyan regisztráljuk a játékosokat a bajnokságra
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Majd Xavi kihozza belőlewZoLee7 írta:nyugodtan szórjanak el rá 62 millát, remélem kap egy 5-6 éves zsíros szerződést, semmi extra nincs benne ami ennyit érnesebydani írta:
De mibűűűl?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nyugodtan szórjanak el rá 62 millát, remélem kap egy 5-6 éves zsíros szerződést, semmi extra nincs benne ami ennyit érnesebydani írta:De mibűűűl?Barcelona and Man City have reached an agreement for the transfer of Ferran Torres with the fee in the region of $62M, reports Toni Juanmarti of Diario Sport.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De mibűűűl?Barcelona and Man City have reached an agreement for the transfer of Ferran Torres with the fee in the region of $62M, reports Toni Juanmarti of Diario Sport.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- mocsok
Mondjuk modric nem kezdett el sirni a foldon fekve.
Tehat biztos nem dobtak meg olyan erovel.
Tehat biztos nem dobtak meg olyan erovel.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno