Ugyanebben a méretben (225/45 R17) használok egy Goodyear Vector 4Seasons Gen3 szettet tavasz óta, nagyon meg vagyok vele elégedve.Süti írta: Michelin CrossClimate 2ről valakinek tapasztalatok?
Téli van most fent, nyári cserés, de mivel ebben az országban lassan nem létezik a tél, erősen elgondolkoztam a négyévszakoson. A téli 15ös lemezeken van, a nyári / 4 évszakos 225/45 17". Egyrészt eddig jókat olvastam róla, másrészt tapadási felület sokkal nagyobb a 17-esen, harmadrészt nagyon satnya a kocsi a 15ösökkel a 17es felnihez képest.
OFF
-
Re: OFF
-
a 325 kWh-t csak az Adax fogyasztotta el, vagy összesen ennyi volt a fogyasztásod?kiserik írta:Nekem Adax van. A tetőtérben kialakítottam 3 szobát és 1 fürdőt. A legkisebb szobát (szűk 10m2) fűtöm egyelőre, így a szobának elég gyér a szigetelése (kifelé 15 cm közetgyapot, de befelé csak karton fal és a többi helységben 10 fok, ha van. 16 és 22 fok között állítom a hőmérsékletet, de sokszor marad 22-en egész nap. A decemberi fogyasztás: 325kWh. Ez normális szigetelés mellett szerintem bőven a felére levihető. Nálam kiegészítő fűtés lesz csak, mert majd kapni fog a tetőtér egy klímát.maestrito46 írta: Visszatérő téma: norvég panel.
Tavasszal volt téma, azóta mik a tapasztalatok, pros and cons, mennyire tekeri a villanyórát, jól ki melegíti a szobát stb. Bármi hasznos infót szívesen olvasok.
nálatok láttam, hogy vagy van ilyen vagy tervezitek. Kíváncsian várom az infókat,
de jöhet mástól is, akinek van tapasztalat. Köszi
Teljesen hangtalan, kényelmes, jól fűt, olcsó a bekerülése és a beüzemelése, de tekeri a villanyórát az tuti. Jól szigetelt házba, ahol nincs még kiépítve semmilyen fűtés érdemes elgondolkodni rajta, mert a központi fűtés, gáz, vegyes kazán, hőszivattyús rendszer, mind mind elég tetemes összeg, amiből elég sok évig lehet ezekkel fűteni, de persze ez egy idő után átfordul, illetve kiegészítő vagy ideiglenes fűtésnek és a napelem is sokat segít rajta, ha van
igazából én a norvég panelt úgy tartom érdemesnek, ha van mögötte egy komoly napelem rendszer, hanem pár év elteltével mínuszban lesz az ember vele. Legalább is nálunk fele.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én vallásos cseréltetős vagyok, meg korona+homeoff előtt mentek is rendesen a km-ek a kocsikba (havi 6e nekem, 12 feleségemnek), de sose volt 4 évszakos. Viszont munkatársam feleségének pont jó. 30E-ből fel volt gumizva a matiz, évi 5e se megy bele, a Győr vége táblát sose látja a kocsi, oda tényleg mindegy (nyáron biciklizik melóba/boltba).
Viszont olcsó gumit sose rakok többet. Egyszer durrdefektem volt a pályán, a legközelebbi gumisnál 1 szett volt jó méret, muszáj voltam mind a négyet lecserélni (firestone ment fel, vízen csúszott és hangos is volt), de azon kívül Conti, Dunlop, Bridgestone, stb.-ket szoktam venni.
Anyám is hankookot vesz mindig (az ő gumisa arra esküszik), jó gumik azok is..
Viszont olcsó gumit sose rakok többet. Egyszer durrdefektem volt a pályán, a legközelebbi gumisnál 1 szett volt jó méret, muszáj voltam mind a négyet lecserélni (firestone ment fel, vízen csúszott és hangos is volt), de azon kívül Conti, Dunlop, Bridgestone, stb.-ket szoktam venni.
Anyám is hankookot vesz mindig (az ő gumisa arra esküszik), jó gumik azok is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nekem meg anyának is a Hankook vam 215/55 R17ben, semmi baj velükbig89 írta:Teljesen jók,a középkategória elég ennyi útra. Esetleg egy BF Goodrich is jó. Michelin gyártja,ennyi utazáshoz nem szükséges a prémium abroncs.Nika91127 írta: Szerintem ha nem akarsz sokat elbaszni rá, akkor Kléber v Hankook.
https://www.arukereso.hu/gumiabroncs-c3 ... r4QAvD_BwE
https://www.arukereso.hu/gumiabroncs-c3 ... 327986381/
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nekem is ezt a Hankookot ajanlottak, csak nekem 18-as kell valszeg ez is lesz a kivalasztottNika91127 írta:Szerintem ha nem akarsz sokat elbaszni rá, akkor Kléber v Hankook.Süti írta:
Igazából 2 opció van, vagy áll a ház előtt, vagy megyek vele havi 3-4 alkalommal 1-200 km-t. A téli szett gyakorlatilag új, megmaradna rosszabb időre, de hosszabb távon én eddig feleslegesnek éreztem.
Azt természetesen gondoltam hogy gyengébb minden téren mint az adott szezonra szóló.
Ha nyárit vennék ebben a méretben, akkor mit érdemes egyébként?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RM
Teljesen jók,a középkategória elég ennyi útra. Esetleg egy BF Goodrich is jó. Michelin gyártja,ennyi utazáshoz nem szükséges a prémium abroncs.Nika91127 írta: Szerintem ha nem akarsz sokat elbaszni rá, akkor Kléber v Hankook.
Szerintem ha nem akarsz sokat elbaszni rá, akkor Kléber v Hankook.Süti írta:Igazából 2 opció van, vagy áll a ház előtt, vagy megyek vele havi 3-4 alkalommal 1-200 km-t. A téli szett gyakorlatilag új, megmaradna rosszabb időre, de hosszabb távon én eddig feleslegesnek éreztem.big89 írta:
Szia!
Én az abroncs szakmában dolgozom,nem vennék 4 évszakost,ha napi 40-50km-nél többet használod. Az egy nyári abroncs,téli minősítéssel. Ha 4 évszakos,akkor michelin. De mind nyáron,mind télen gyengébb,mint a szezonális társai.
Azt természetesen gondoltam hogy gyengébb minden téren mint az adott szezonra szóló.
- Süti
Igazából 2 opció van, vagy áll a ház előtt, vagy megyek vele havi 3-4 alkalommal 1-200 km-t. A téli szett gyakorlatilag új, megmaradna rosszabb időre, de hosszabb távon én eddig feleslegesnek éreztem.big89 írta:
Szia!
Én az abroncs szakmában dolgozom,nem vennék 4 évszakost,ha napi 40-50km-nél többet használod. Az egy nyári abroncs,téli minősítéssel. Ha 4 évszakos,akkor michelin. De mind nyáron,mind télen gyengébb,mint a szezonális társai.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RM
Szia!Süti írta: Michelin CrossClimate 2ről valakinek tapasztalatok?
Téli van most fent, nyári cserés, de mivel ebben az országban lassan nem létezik a tél, erősen elgondolkoztam a négyévszakoson. A téli 15ös lemezeken van, a nyári / 4 évszakos 225/45 17". Egyrészt eddig jókat olvastam róla, másrészt tapadási felület sokkal nagyobb a 17-esen, harmadrészt nagyon satnya a kocsi a 15ösökkel a 17es felnihez képest.
- Süti
Michelin CrossClimate 2ről valakinek tapasztalatok?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nekem Adax van. A tetőtérben kialakítottam 3 szobát és 1 fürdőt. A legkisebb szobát (szűk 10m2) fűtöm egyelőre, így a szobának elég gyér a szigetelése (kifelé 15 cm közetgyapot, de befelé csak karton fal és a többi helységben 10 fok, ha van. 16 és 22 fok között állítom a hőmérsékletet, de sokszor marad 22-en egész nap. A decemberi fogyasztás: 325kWh. Ez normális szigetelés mellett szerintem bőven a felére levihető. Nálam kiegészítő fűtés lesz csak, mert majd kapni fog a tetőtér egy klímát.maestrito46 írta: Visszatérő téma: norvég panel.
Tavasszal volt téma, azóta mik a tapasztalatok, pros and cons, mennyire tekeri a villanyórát, jól ki melegíti a szobát stb. Bármi hasznos infót szívesen olvasok.kiserik írta:Realista24 írta:nálatok láttam, hogy vagy van ilyen vagy tervezitek. Kíváncsian várom az infókat,csababarca írta:
Teljesen hangtalan, kényelmes, jól fűt, olcsó a bekerülése és a beüzemelése, de tekeri a villanyórát az tuti. Jól szigetelt házba, ahol nincs még kiépítve semmilyen fűtés érdemes elgondolkodni rajta, mert a központi fűtés, gáz, vegyes kazán, hőszivattyús rendszer, mind mind elég tetemes összeg, amiből elég sok évig lehet ezekkel fűteni, de persze ez egy idő után átfordul, illetve kiegészítő vagy ideiglenes fűtésnek és a napelem is sokat segít rajta, ha van
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mi végül levegő-víz hőszivattyút rakunk majd be a házba, padlófűtéssel.
Gondolkoztunk ilyen paneleken, de végül nem az lesz.
Gondolkoztunk ilyen paneleken, de végül nem az lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Villamos futesknel altalaban valami kapcsol, akkor uszod meg ha nem a helyi termosztat, hanem az elosztoban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyet én nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tekeri mint a szar amit ajánlott a kalkulator a nappaliba keves, oda kell még egy kisebb panel.Realista24 írta: [quote=maestrito46 post_id=<a href="tel:1146539">1146539</a> time=<a href="tel:1640803258">1640803258</a> user_id=5129]
Visszatérő téma: norvég panel.
Tavasszal volt téma, azóta mik a tapasztalatok, pros and cons, mennyire tekeri a villanyórát, jól ki melegíti a szobát stb. Bármi hasznos infót szívesen olvasok.kiserik írta:Realista24 írta:nálatok láttam, hogy vagy van ilyen vagy tervezitek. Kíváncsian várom az infókat,csababarca írta:
Amúgy kényelmes, egyszerű és praktikus. De ára van, keményen.
[/quote]
olvastam, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy idegesítő, amikor ki-be kapcsol, mivel kattog. te tapasztaltál hasonlót?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tekeri mint a szar amit ajánlott a kalkulator a nappaliba keves, oda kell még egy kisebb panel.maestrito46 írta: Visszatérő téma: norvég panel.
Amúgy kényelmes, egyszerű és praktikus. De ára van, keményen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Visszatérő téma: norvég panel.
Tavasszal volt téma, azóta mik a tapasztalatok, pros and cons, mennyire tekeri a villanyórát, jól ki melegíti a szobát stb. Bármi hasznos infót szívesen olvasok.
kiserik írta:
Realista24 írta:
nálatok láttam, hogy vagy van ilyen vagy tervezitek. Kíváncsian várom az infókat,csababarca írta:
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ferni írta: SNEAKING A Painting Next To The Mona Lisa
Ez a gyerek egy állat, angol youtuber, de beszarás miket művel
Most épp kirakott egy troll festményt a Louvre Múzeumban, ugyanabba a terembe, ahol van a Mona Lisa is
És kint volt zárásig, biztonsági őrrel fotóztatta magát, idegenvezetőkkel trollkodott, észre se vették
Ő amúgy elindult a Londoni polgármesterválasztáson, indultak vagy 20an, rendes pártok, szarásig pénzelt kampányok, ő kb ezekhez képest semmiből lett az 5.
Amit az őrökkel leművel, parádé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
SNEAKING A Painting Next To The Mona Lisa
Most épp kirakott egy troll festményt a Louvre Múzeumban, ugyanabba a terembe, ahol van a Mona Lisa is
És kint volt zárásig, biztonsági őrrel fotóztatta magát, idegenvezetőkkel trollkodott, észre se vették
Ő amúgy elindult a Londoni polgármesterválasztáson, indultak vagy 20an, rendes pártok, szarásig pénzelt kampányok, ő kb ezekhez képest semmiből lett az 5.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno