hagyd el a fórumot.Higu nem egy technikai zseni, de össz futballtudásban a legjobbak között van.
örökre.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 1., péntek 8:44
hagyd el a fórumot.Higu nem egy technikai zseni, de össz futballtudásban a legjobbak között van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 1., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 1., péntek 2:19
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 0:37
Azt majd az idő eldönti, hogy befér-e a legjobbak közé.Realista24 írta:Legjobbakról volt szó, oda bőven nem fér be. De ez itt off, úgyhogy rá se kezdjünk!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 1., péntek 0:32
Hát én nem ezen a véleményem vagyok. Az meg, hogy Neymarék forognak teljesen felesleges... Azzal mi változna? Semmi. Neymar még rosszabb is lenne, ha nem a szélről indulna... oda olyan ember kell, aki tud őrlődni a védők között és egy kósza beadásra is jól tud érkezni, viszont megállja a helyét alapból a Barca taktikájában. Ibra teljesen más kategória... Szerintem. Amit teírtál az meg teljesen felesleges húzás, mert taktikailag nincs változás és azt már egy komoly csapat simán levédekezi.h3x0r írta:Ibrahimovic-al probaltak, nem mukodott. Pedig o tenyleg ebben a legjobb. Nem lehet azt csinalni, hogy pl 7 meccsen keresztul jatszak a sajat csatar nelkuli jatekukat, a 8.-on pedig beraknak egy teljesen mas stilusu jatekost kozepre, mert se a csatar, se a tobbiek nem fogjat tudni, hogy mit kell csinalni. Edzesen ezt nem tudjak olyan szinten begyakorolni, hogy egy nagy csapat ellen is mukodjon. Talan az lenne a logikusabb megoldas, hogy meccs kozben parszor kiprobalnak azt, hogy Neymar behuzodna kozepre, Messi ki a jobbosra, Alexis/Pedro pedig balra.Kerlon írta:szerintem a Barca annyira begyöpösödött erre a tilitoli b*zizós focira, hogy már nehezen tudnák azt csinálni, hogy felteszik Klose-t vagy Drogbát és felvagdalják rá az összes megszerzett labdát... Nem ilyet téren van problémájuk szerintem. Nem ilyen stílus vagy akarás kell nekik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 1., péntek 0:19
Ibrahimovic-al probaltak, nem mukodott. Pedig o tenyleg ebben a legjobb. Nem lehet azt csinalni, hogy pl 7 meccsen keresztul jatszak a sajat csatar nelkuli jatekukat, a 8.-on pedig beraknak egy teljesen mas stilusu jatekost kozepre, mert se a csatar, se a tobbiek nem fogjat tudni, hogy mit kell csinalni. Edzesen ezt nem tudjak olyan szinten begyakorolni, hogy egy nagy csapat ellen is mukodjon. Talan az lenne a logikusabb megoldas, hogy meccs kozben parszor kiprobalnak azt, hogy Neymar behuzodna kozepre, Messi ki a jobbosra, Alexis/Pedro pedig balra.Kerlon írta:szerintem a Barca annyira begyöpösödött erre a tilitoli b*zizós focira, hogy már nehezen tudnák azt csinálni, hogy felteszik Klose-t vagy Drogbát és felvagdalják rá az összes megszerzett labdát... Nem ilyet téren van problémájuk szerintem. Nem ilyen stílus vagy akarás kell nekik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 31., csütörtök 23:34
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 23:26
Igen, az utolsó hozzászólásomat nem egészen jól fogalmaztam meg, mert én sem minden korszakra értettem és nem is minden posztra. Meg azért azt reméltem, hogy azt sejtitek, hogy képtelenség, hogy minden poszton a legjobb játékosok játszanak egy csapatnál. De jogos, én írtam félreérthetően.Elég csak Gravesenre, Pablo Garciara, Raul Bravora, Emersonra, Pavónra, Diogóra, Heinzére, Higuainra, Gagora, Khedirára meg a többi fogalmatlanra gondolni, csak a közelmúltból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 31., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 31., csütörtök 23:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 31., csütörtök 22:37
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 22:17
nem...primrose írta:Megesett, hogy nem váltak be játékosok, de mindig a legjobbak játszottak itt.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 22:09
konkrétan nem is lett volna téma, mivel mindenki azon hőbörgött, hogy Hegyi úr miért nem tette be a legjobb 23-ba Balet. Erre te jössz itt a Real Madrid stílusával. Szóval lehet hogy külön téma, csak nem értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, mert ez még nem magyarázza meg a TOP23-as listát.ez két külön téma, ha jobban utána olvasol
Megesett, hogy nem váltak be játékosok, de mindig a legjobbak játszottak itt.Nahát ez az a hülye politika ami eddig semmi jót nem hozott. És itt aztán télleg Bale-től függetlenül.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 22:05
ez két külön téma, ha jobban utána olvasolprimrose írta:ne haragudj már, de most akkor itt az a kérdés, hogy Bale befér-e a legjobb 23-ba, vagy az, hogy a játékstílusa ide való-e?
Nahát ez az a hülye politika ami eddig semmi jót nem hozott. És itt aztán télleg Bale-től függetlenül.primrose írta:Meg hagyjuk már ezt, hogy ki illik ide és ki nem. A legjobbak között van? Igen. Mi vagyunk az egyik legjobb csapat? Igen. Hát akkor itt a helye és kész.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 22:00
ne haragudj már, de most akkor itt az a kérdés, hogy Bale befér-e a legjobb 23-ba, vagy az, hogy a játékstílusa ide való-e?röhöghetsz nyugodtan, de köze sincs a latinos stílushoz.
Ott van például Suarez, akit szóbahoztak velünk, elvileg akkor most neki is falábúnak kéne lenni, ennek ellenére őt nagyon is sokra tartják, és a focija is illik a Realba.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 31., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 21:55
Drogba? A Barcába?'shutterisland írta:ha taktikai fegyver kell, akkor jöjjön klose vagy drogba, akik túl vannak a zeniten, és lehet padoztatni őket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 31., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 31., csütörtök 21:46
De jó, hogy nincs tévém...'shutterisland írta:de nyilasi is ? jól értettem, hogy wengernek adná a legjobb edző díjat ?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem