Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 1., péntek 8:44

Higu nem egy technikai zseni, de össz futballtudásban a legjobbak között van.
hagyd el a fórumot.
örökre.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 1., péntek 7:33

Az ido mar eldöntötte hogy köze sincs a legjobbakhoz. Bár a legjobb szó mindenkinél más es más. Nekem a legjobbakrol Zidane es Ronaldo jut eszembe...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 1., péntek 2:19

én inkább azt csinálnám (ennek volt egyébként jele is pár meccsünkön) hogy ugye neymar-messi-alexis hármas, amiből messi és alexis néha helyet cserélnek.
alexis középen tud őrlődni, nagyon jó fizikuma van az alacsony termete ellenére is, és elég jól érkezik/indul be.

klasszikus középcsatár szerintem is felesleges, de most ki mondaná azt egy ingyen érkező lewandowskira, hogy ajj, nem kell.
én biztos nem. :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 0:37

Realista24 írta:Legjobbakról volt szó, oda bőven nem fér be. De ez itt off, úgyhogy rá se kezdjünk!
Azt majd az idő eldönti, hogy befér-e a legjobbak közé.

Higu nem egy technikai zseni, de össz futballtudásban a legjobbak között van. Nem véletlenül szortja ki a kezdőből Tevezt vagy Aguerot az argentín válogatottban.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 1., péntek 0:32

h3x0r írta:
Kerlon írta:szerintem a Barca annyira begyöpösödött erre a tilitoli b*zizós focira, hogy már nehezen tudnák azt csinálni, hogy felteszik Klose-t vagy Drogbát és felvagdalják rá az összes megszerzett labdát... Nem ilyet téren van problémájuk szerintem. Nem ilyen stílus vagy akarás kell nekik.
Ibrahimovic-al probaltak, nem mukodott. Pedig o tenyleg ebben a legjobb. Nem lehet azt csinalni, hogy pl 7 meccsen keresztul jatszak a sajat csatar nelkuli jatekukat, a 8.-on pedig beraknak egy teljesen mas stilusu jatekost kozepre, mert se a csatar, se a tobbiek nem fogjat tudni, hogy mit kell csinalni. Edzesen ezt nem tudjak olyan szinten begyakorolni, hogy egy nagy csapat ellen is mukodjon. Talan az lenne a logikusabb megoldas, hogy meccs kozben parszor kiprobalnak azt, hogy Neymar behuzodna kozepre, Messi ki a jobbosra, Alexis/Pedro pedig balra.
Hát én nem ezen a véleményem vagyok. Az meg, hogy Neymarék forognak teljesen felesleges... Azzal mi változna? Semmi. Neymar még rosszabb is lenne, ha nem a szélről indulna... oda olyan ember kell, aki tud őrlődni a védők között és egy kósza beadásra is jól tud érkezni, viszont megállja a helyét alapból a Barca taktikájában. Ibra teljesen más kategória... Szerintem. Amit teírtál az meg teljesen felesleges húzás, mert taktikailag nincs változás és azt már egy komoly csapat simán levédekezi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 1., péntek 0:19

Kerlon írta:szerintem a Barca annyira begyöpösödött erre a tilitoli b*zizós focira, hogy már nehezen tudnák azt csinálni, hogy felteszik Klose-t vagy Drogbát és felvagdalják rá az összes megszerzett labdát... Nem ilyet téren van problémájuk szerintem. Nem ilyen stílus vagy akarás kell nekik.
Ibrahimovic-al probaltak, nem mukodott. Pedig o tenyleg ebben a legjobb. Nem lehet azt csinalni, hogy pl 7 meccsen keresztul jatszak a sajat csatar nelkuli jatekukat, a 8.-on pedig beraknak egy teljesen mas stilusu jatekost kozepre, mert se a csatar, se a tobbiek nem fogjat tudni, hogy mit kell csinalni. Edzesen ezt nem tudjak olyan szinten begyakorolni, hogy egy nagy csapat ellen is mukodjon. Talan az lenne a logikusabb megoldas, hogy meccs kozben parszor kiprobalnak azt, hogy Neymar behuzodna kozepre, Messi ki a jobbosra, Alexis/Pedro pedig balra.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 31., csütörtök 23:34

Azt nem is mondtam, de több vele kapcsolatban a jó emlék, mint a rossz.

Az offmentesség miatt: szerintem a Barca annyira begyöpösödött erre a tilitoli b*zizós focira, hogy már nehezen tudnák azt csinálni, hogy felteszik Klose-t vagy Drogbát és felvagdalják rá az összes megszerzett labdát... Nem ilyet téren van problémájuk szerintem. Nem ilyen stílus vagy akarás kell nekik. Pl. egy Dzekot, akit én sokkal többre tartok, mint amennyire a legtöbben. Vele a mostani játékuk is elképzelhető úgy, hogy van ember, aki a földön is ügyes és a levegőben is. Ráadásul jól használja mindkét lábát is és üresbe is jól szokott elmozogni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 23:26

Elég csak Gravesenre, Pablo Garciara, Raul Bravora, Emersonra, Pavónra, Diogóra, Heinzére, Higuainra, Gagora, Khedirára meg a többi fogalmatlanra gondolni, csak a közelmúltból.
Igen, az utolsó hozzászólásomat nem egészen jól fogalmaztam meg, mert én sem minden korszakra értettem és nem is minden posztra. Meg azért azt reméltem, hogy azt sejtitek, hogy képtelenség, hogy minden poszton a legjobb játékosok játszanak egy csapatnál. De jogos, én írtam félreérthetően.
Én csak a Bales dologra akartam reflektálni, miszerint a Realnak ilyen volt az átigazolás politikája, mindig próbálta az adott év legjobbját vagy legjobbjait elcsábítani és teljesen érthető ha Balere is szemet vetettünk. Természetesen voltak nagyon gáz igazolásaink, de alapvetően mindig igyekszünk megvenni TOP játékosokat, akik kimagasló képességekre képesek a posztjukon. Amúgy ez a lista amit felsoroltál "szép", de ezek közül talán Pablo Garciat, és Gravesent lehetett FIXEN megmondani, hogy nem fog beválni, mert annyira fogalmatlanok. A többiek vagy tehetségesnek indultak (Gago mint új Redondo :mrgreen: ), vagy pedig korábbi klubjukban voltak jó játékosok (én pl Emersont egyértelműen idesorolnám). Azért Khedira is nagy hypot kapott az EB idején, a franc se gondolta, hogy ennyire gyenge lesz. Szóval igen, voltak rossz igazolásaink, de ezekről is inkább utólag derült ki, hogy nem tudja azt a szintet hozni, amit a csapat akarna képviselni. Alapvetően mindig a legjobbakat keressük, és vagy sikerül olyan játékosokat találnunk akik már kiteljesedtek és tudjuk mire képesek (lásd pl anno CR esete), vagy valami sokadik új Redondonak kikiáltott argentint igazolunk, akik szintén többnyire hírnév hallatán sokat ígérnek, vagy pedig már alapból a gyengébb minőségből választunk (lásd Faubert, Garcia, Gravesen esete), de ez a ritkább és a kevésbé jellemző. De ha te előre megmondtad, hogy Gago, Diogo és társai sz*rok lesznek, akkor jó neked. Akkoriban mindannyian ígéretesek voltak és nem mint fogalmatlan játékosok voltak a köztudatban. Bravo és Pavon pedig saját nevelés.
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 31., csütörtök 23:25

Legjobbakról volt szó, oda bőven nem fér be. De ez itt off, úgyhogy rá se kezdjünk!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 31., csütörtök 23:24

Azért Higuaínt nem emlegetném a többivel egy lapon... Köszönhetünk az akarásának nem keveset.
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 31., csütörtök 22:37

Elég csak Gravesenre, Pablo Garciara, Raul Bravora, Emersonra, Pavónra, Diogóra, Heinzére, Higuainra, Gagora, Khedirára meg a többi fogalmatlanra gondolni, csak a közelmúltból. :lol: :lol: :lol: Ekkora hülyeséget...

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 22:17

primrose írta:Megesett, hogy nem váltak be játékosok, de mindig a legjobbak játszottak itt.
nem...

Ez a téveszme ugyanúgy a média hatása miatt van mint a negatív, lehúzó dolgok.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 22:09

ez két külön téma, ha jobban utána olvasol
konkrétan nem is lett volna téma, mivel mindenki azon hőbörgött, hogy Hegyi úr miért nem tette be a legjobb 23-ba Balet. Erre te jössz itt a Real Madrid stílusával. Szóval lehet hogy külön téma, csak nem értem, hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, mert ez még nem magyarázza meg a TOP23-as listát.
Nahát ez az a hülye politika ami eddig semmi jót nem hozott. És itt aztán télleg Bale-től függetlenül.
Megesett, hogy nem váltak be játékosok, de mindig a legjobbak játszottak itt.
But he is a good boy...

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 22:05

primrose írta:ne haragudj már, de most akkor itt az a kérdés, hogy Bale befér-e a legjobb 23-ba, vagy az, hogy a játékstílusa ide való-e?
ez két külön téma, ha jobban utána olvasol
primrose írta:Meg hagyjuk már ezt, hogy ki illik ide és ki nem. A legjobbak között van? Igen. Mi vagyunk az egyik legjobb csapat? Igen. Hát akkor itt a helye és kész.
Nahát ez az a hülye politika ami eddig semmi jót nem hozott. És itt aztán télleg Bale-től függetlenül.

más:
fujj barca :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 31., csütörtök 22:00

röhöghetsz nyugodtan, de köze sincs a latinos stílushoz.
Ott van például Suarez, akit szóbahoztak velünk, elvileg akkor most neki is falábúnak kéne lenni, ennek ellenére őt nagyon is sokra tartják, és a focija is illik a Realba.
ne haragudj már, de most akkor itt az a kérdés, hogy Bale befér-e a legjobb 23-ba, vagy az, hogy a játékstílusa ide való-e?
egyébként meg teljesen egyértelmű, hogy befér a legjobb 23-ba, hát mégiscsak őt választották az angol bajnokság legjobbjának, ha ő nem fér be, akkor kinek kell beférnie? :ike:
az meg hogy nem illik a Realba... Nistelrooy sem illett, mégis nagyszerű gólvágó volt, akire minden madridista örömmel gondol vissza. Meg hagyjuk már ezt, hogy ki illik ide és ki nem. A legjobbak között van? Igen. Mi vagyunk az egyik legjobb csapat? Igen. Hát akkor itt a helye és kész. Lehet, hogy anno nem ilyen focisták alkották a Real Madridot, de ilyen alapon akkor nagyon sok játékosnak nem kellett volna itt megfordulnia, arról nem is beszélve, hogy a foci is sokat változott az évek alatt és manapság inkább az olyan focinak van nagyobb jövője, mint amit Bale is képvisel. A foci változhat....a mentalitás (ha már RMCF ezt teljesen jól megemlítette) viszont nem. Ez pedig nem más, minthogy minden olyan játékos aki idejön győzni akarjon és sikerre vezetni a gárdát. Na ez az ami Baleben megvan. Nagyon is.

Egyébként meg hagyjuk már Hegyit... Bale volt aki ide oda sz*patta a brazil Maiconját, jó hogy nem ismeri el. Maicon még azóta is Balet keresi...
But he is a good boy...

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 31., csütörtök 21:57

tavaly sokkat cikkeztek róla. :)
máskülönben nem is a név a lényeg, hanem annyi, hogy ha középcsatárral akarjuk frissíteni a csapatot, akkor az legyen egy "új henke".

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 21:55

'shutterisland írta:ha taktikai fegyver kell, akkor jöjjön klose vagy drogba, akik túl vannak a zeniten, és lehet padoztatni őket.
Drogba? A Barcába?
Hát meredek :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 31., csütörtök 21:53

lewát bírnám, főleg ingyen, csak hát középcsatár, és mivel messi van középen (általánosságban, mert tatánál nem mindig) így nem lenne sok értelme.
nem hinném, hogy kivenné huzamosabb ideig is a már bevált posztjáról messit.

ha taktikai fegyver kell, akkor jöjjön klose vagy drogba, akik túl vannak a zeniten, és lehet padoztatni őket.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 31., csütörtök 21:49

hát az télleg durva volt azér. Ott ültek négyen a stúdióban és egyik se tudott/mert megszólalni h nade ácsi, a PL legjobbjáról beszélünk, már két éve, és a listát amúgy se az elmúlt egy hónap alapján állítják össze.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 31., csütörtök 21:46

Talán mégsem hápog ez a Lewandowski-sztori, ha már Zubi találkozgat az ügynökeivel... :hmmm:
Zubizarreta has met with Lewandowski's agents to sound them out about the presumed pre-deal with Bayern. Player open to join Barcelona. [md]
'shutterisland írta:de nyilasi is ? jól értettem, hogy wengernek adná a legjobb edző díjat ? :mrgreen:
De jó, hogy nincs tévém... :lol:

Vissza: