Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 28., kedd 16:30

raul 4 ever írta:SR egyébként "nagyhal", sokat keres ő is?

Ő elhülyéskedte a pályafutását, a térdsérülése nem jött rendbe (és már nem is fog) teljesen, vagy csak én emlékszem úgy, hogy álmából felkeltve is jobb, mint Piké/Langlé?
SR ahhoz képest mindenképp sokat keres, hogy kb. a PSG elleni fordítás óta nem volt jó meccse. Amit találtam ott Busi és Alba között van a fizuja, tehát mindenképp több, mint amennyit érdemelne.

Umtiti szerintem évek óta nem játszott le 2 meccset egymás után, de lehet a 90 perc se volt meg. Szerintem vele már nem érdemes számolni. Amikor Xavi-t kinevezték jöttek olyan hírek, hogy le van nyűgözve az edzésmunkájával, de így se játszik, és elvileg nem is tart igényt rá.
Lenglet-nál mondjuk lehet így is jobb, tragédia az a csávó.
halamadrid írta: Főleg hogy Raioláról van szó
Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok. Ettől függetlenül szerintem nem lesz itt Haaland. Ráadásul bőven van még erősítésre szoruló csapatrész, nem is lenne okos dolog az egész büdzsét elszórni egyetlen játékosra.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. december 28., kedd 16:17

Nem csodálkozom, hogy előre menekülnek a katalánok, ki kell törniük minél hamarabb az ördögi körből (nincs megfelelő keret > nem jönnek az eredmények > leesik az ázsió > nem jön be elég zsé > start over). Szerintem kár előre röhögni Xavin, szerintem összeszedi őket plusz pár erősítéssel simán beérnek a végén az első négy közé. Persze az kérdés, hogy mennyi idő múlva jutnak megint olyan szintre, hogy Európában is tényező legyen a csapatuk, de egy kis fejlődéssel megint lenyomnak majd minden kiscsapatot a Ligaban a labdaeldugós dns-ükkel. Rajtunk múlik igazából, hogy a következő pár évben sorozatban nyerjük a bajnokságokat

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 28., kedd 16:13

szerintem pont azert engedtek el, mert felemas masfel ev utan fognak rajta kb 25-30 milla profitot es velunk ellentetben ok realisan rarepulhetnek haalandra.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 28., kedd 15:59

Akkor minek vitte oda masfel eve?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 28., kedd 15:59

___Samy___ írta: Amugy ezt a sracot miert engedte el a City? Foleg ennyiert. Nem valt be?
Pep dobott egy csontot haza. Amúgy is van 4 kezdőre elég játékosa :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 28., kedd 15:57

Amugy ezt a sracot miert engedte el a City? Foleg ennyiert. Nem valt be?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 28., kedd 15:40

zsírosdeszka írta:
Sorrentino írta: Megoldják, nyáron meg Haalandot akarják behúzni bármi áron... :coffee:
Lehetetlen, hogy az ügynöke oda vigye. Bolond lenne.
Főleg hogy Raioláról van szó
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 28., kedd 15:31

davi10 írta: Szerintem meg lehet ezt majd oldani. Aguero fizuja ugye off (bár lehet valami könyvelési varázslat kell, mert valamennyit még kap), LDJ-gal nem számolnak, Coutinho valószínűleg megy kölcsönbe, Dembele pedig úgy néz ki hamarosan hosszabbít fizucsökkentéssel. Illetve a nagy pénznyelő Umtiti-t is vagy elviszi valaki, vagy a klub megpróbálja felbontani a szerződést.
Plusz még ott van SR, akinek szezon végén lejár a szerződése, vele is csak akkor hosszabbítanának, ha belemegy a csökkentésbe.

Mozgalmas lesz ez a Január.

Ez az 55 misi alapesetben teljesen jó összeg lenne, de hogy ebben a helyzetben megengedheti-e magának a klub, azt nem tudom.

Ja, igen, dejongon kívül még kimaradt a Cout, Dembele, Umtiti pénztemető trió, ha velük nem számol Xavi/elnökség, akkor dupla rablás, hogy ott vannak. SR egyébként "nagyhal", sokat keres ő is?
Mondjuk Umtiti amúgy addig jó, amíg nem játszik. Én nagyon csípem, a vb-s formájában sokat érne annak az amúgy borzasztó védelemnek. Ő elhülyéskedte a pályafutását, a térdsérülése nem jött rendbe (és már nem is fog) teljesen, vagy csak én emlékszem úgy, hogy álmából felkeltve is jobb, mint Piké/Langlé?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 28., kedd 15:30

Sorrentino írta: Megoldják, nyáron meg Haalandot akarják behúzni bármi áron... :coffee:
Nem is értem, hogy szólhat aki aki erről a hírek, mikor pénz beszél. Lehetetlen, hogy az ügynöke oda vigye. Bolond lenne.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 28., kedd 15:22

Megoldják, nyáron meg Haalandot akarják behúzni bármi áron... :coffee:

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 28., kedd 15:17

Szerintem meg lehet ezt majd oldani. Aguero fizuja ugye off (bár lehet valami könyvelési varázslat kell, mert valamennyit még kap), LDJ-gal nem számolnak, Coutinho valószínűleg megy kölcsönbe, Dembele pedig úgy néz ki hamarosan hosszabbít fizucsökkentéssel. Illetve a nagy pénznyelő Umtiti-t is vagy elviszi valaki, vagy a klub megpróbálja felbontani a szerződést.
Plusz még ott van SR, akinek szezon végén lejár a szerződése, vele is csak akkor hosszabbítanának, ha belemegy a csökkentésbe.

Mozgalmas lesz ez a Január.

Ez az 55 misi alapesetben teljesen jó összeg lenne, de hogy ebben a helyzetben megengedheti-e magának a klub, azt nem tudom.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 28., kedd 14:45

Gondolom ezért akarják dejongot továbbadni, demirt (vagymineve) vissza az austriába..

Ezeknél mondjuk jobb játékos.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. december 28., kedd 14:39

De vajon ez a Ferran Torres tényleg akkora játékos, hogy megéri miatta eladni 1-2 embert?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 28., kedd 14:29

Realista24 írta: Elvileg nem fér bele Torres fizetése a jelenlegi keretbe,így nem tudjak nevezni. Valakinek vagy többeknek csökkenteni kell a fizut.
Érdekes szitu. A fizucsökkentések ellen annak idején Ramos azzal érvelt, hogy csak az új igazolások miatt erőlteti a klub. Itt vajon hogy állnak majd hozzá a többiek?
Bár Agüero visszavonulásával biztos megüresedett egy kis hely, de ha mégse lenne elég akkor 1-2 kölcsön-/eladással szerintem megoldanák.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 28., kedd 13:56

Elvileg nem fér bele Torres fizetése a jelenlegi keretbe,így nem tudjak nevezni. Valakinek vagy többeknek csökkenteni kell a fizut.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 28., kedd 13:09

Ha meg azt veszed hogy kurvasok másik pénzt is ki kell majd 2022-ben fizetni, ami nincs már olyan messze, akkor meg az. Nem is értem miből.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Rivaldo
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: Rivaldo » 2021. december 28., kedd 13:06

BLaZE írta:
halamadrid írta: Hogy futja ilyenekre?
Az egy dolog, ezekre költsék csak. Nem lesznek előrébb.
Egessék a pénzt. Meg újítsák fel a stadiont. #burn
Ha azt veszed, hogy ezt a 55+10 milliót négy részletben kell kifizetni és csak '22 nyarán kell az elsőt teljesíteni már nem akkora pénzégetés. Ráadásul a 10 millás bónusz is olyan feltételekhez van kötve, hogy ha Aranylabdás, Aranycipős lesz, Bl-t nyer, ahol az összes meccs min. 70 %-án legalább egy félidőt játszik, vagy 100 millió felett adjuk el. Annak örülnénk, ha ki kellene fizetni azt a tízest.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. december 28., kedd 12:51

h3x0r írta:
Berti írta: [mundo deportivo] Ronaldo offers himself to Barçelona. The Portuguese is not comfortable in Manchester and has contacted Xavi through Piqué, while Jorge Mendes is already negotiating with Laporta.

Ezmi? :lol: :lol:
spanyoloknal most van a bolondok napja
A 24.hu-nal nem számít, lehozták.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 28., kedd 12:32

Mivel Messi még nem érkezett meg Párizsba semennyire, ezért iderakom ezt
Szakadok baszki :lol: :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 28., kedd 8:47

Berti írta: [mundo deportivo] Ronaldo offers himself to Barçelona. The Portuguese is not comfortable in Manchester and has contacted Xavi through Piqué, while Jorge Mendes is already negotiating with Laporta.

Ezmi? :lol: :lol:
spanyoloknal most van a bolondok napja

Vissza: