SR ahhoz képest mindenképp sokat keres, hogy kb. a PSG elleni fordítás óta nem volt jó meccse. Amit találtam ott Busi és Alba között van a fizuja, tehát mindenképp több, mint amennyit érdemelne.raul 4 ever írta:SR egyébként "nagyhal", sokat keres ő is?
Ő elhülyéskedte a pályafutását, a térdsérülése nem jött rendbe (és már nem is fog) teljesen, vagy csak én emlékszem úgy, hogy álmából felkeltve is jobb, mint Piké/Langlé?
Umtiti szerintem évek óta nem játszott le 2 meccset egymás után, de lehet a 90 perc se volt meg. Szerintem vele már nem érdemes számolni. Amikor Xavi-t kinevezték jöttek olyan hírek, hogy le van nyűgözve az edzésmunkájával, de így se játszik, és elvileg nem is tart igényt rá.
Lenglet-nál mondjuk lehet így is jobb, tragédia az a csávó.
Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok. Ettől függetlenül szerintem nem lesz itt Haaland. Ráadásul bőven van még erősítésre szoruló csapatrész, nem is lenne okos dolog az egész büdzsét elszórni egyetlen játékosra.halamadrid írta: Főleg hogy Raioláról van szó