Zene
Re: Zene
Baszki portillo, két napja a Dire straits c. album szól. Sose hallgattam még, csak a Sultanst, de óriási zenék vannak rajta, a Down to the waterline és a Wild west end nagy kedvenc lett, még a gyerek is imádja.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Dire straits - Sultans og swing
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
Köszi hogy bedobtad, igazi zeneklub matéria egyébként a cucc. Csak nem ezen a fórumon.
Egy kis Opeth, a Dream theateres kitérő miatt rájukcsekkoltam pár hete, azóta végighallgattam majdnem az összeset, elképesztő milyen mély és sokszínű zenéjük van, olyan váltásokkal hogy az agyamat eldobom. Mára a deathes vonulatot szinte teljesen mellőzik, de még így is nagyon pengék.
Porcelain heart
Heir apparent
The grand conjuration
És az egész Blackwater park album, pfijj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát amúgy a MBDTF producerileg simán minden idők egyik legjobb albuma. Más kérdés hogy West egy gyökér de akkor is.el magico írta: Számomra Kanye West - Runaway. Akárhányszor meghallgatom mindig találok benne valami újat. Mestermunka.
Nem illik.
Koszi a valaszokat, raraktam egy spoti listara oket, jo ezt igy hallgatni.
https://open.spotify.com/playlist/2vLse ... nWjhpBIvXX
https://open.spotify.com/playlist/2vLse ... nWjhpBIvXX
Gege feat Krúbi - 27
Nagyon nagy zene, a klip is adja , kijárt ennek a számnak, hogy csináljanak hozzá.
Nagyon nagy zene, a klip is adja , kijárt ennek a számnak, hogy csináljanak hozzá.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kiss from the rose is eszembejutott hirtelen, bar azt boyce avenue coverben jobban csipem pl.
Pfu bazzeg, ezt ma sem fogom tudni kilőni.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A Queen vonalat nagyon adom. Lenne pár classic ami eszembe jutna.géza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
Szoval az elmult evekbol mondok inkabb:
The Weeknd-Call out my name
Nekem megunhatatlan.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
mindenkinek más, számomra : Deep Purple - Child In Timegéza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
de a tobbi nem lemaradva tole:
AC/DC - Back In Black
Nazareth - Love Hurts (cseh csajtol: https://www.youtube.com/watch?v=xhv4f6FjWNM )
Metallica - The Unforgiven
stb stb
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na jó, lehet ez is.Faust írta: Comfortably numb. Foleg ez a koncertverzio:
https://open.spotify.com/track/3rCvu0Co ... S9ytaaGWTg
Egy kis film (sorozat) zene, Mr Robot:
Mac Quayle - 2.0_1-s4ve-the-w0rld.act
Mac Quayle - 405.3 Thumb CAD
- ateeemadrid
bohemian rhapsody nálam is mindenképp az egyik, meg ha klisés ha nem, eminem lose yourself is kategóriájában hibátlan szerintem.
meg mondjuk iron maiden when the wild wind blows.
meg mondjuk iron maiden when the wild wind blows.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Eminem - Mockingbird
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hirtelen en is a bohemian rapsody-t mondanam de nem tudnam igazan megindokolni.
a nothing else matters meg talan.
ezek pl olyanok, amit siman meghallgatok a fotelban ulve csukott szemmel, nem csak hatterzajnak.
a nothing else matters meg talan.
ezek pl olyanok, amit siman meghallgatok a fotelban ulve csukott szemmel, nem csak hatterzajnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Számomra Kanye West - Runaway. Akárhányszor meghallgatom mindig találok benne valami újat. Mestermunka.géza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
Én nekem valamiért ez a Bohemian Rhapsody, pedig nem vagyok kifejezetten nagy Queen rajongó, de bármikor amikor meghallom, akkor arra gondolok, hogy na, ez hibátlan.
Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
Én nekem valamiért ez a Bohemian Rhapsody, pedig nem vagyok kifejezetten nagy Queen rajongó, de bármikor amikor meghallom, akkor arra gondolok, hogy na, ez hibátlan.