Akkot most jöhet ez nálam is.nmate írta: Ha Dire Straits, akkor making movies album.
Oda majd mást tartogatokFaust írta: Köszi hogy bedobtad, igazi zeneklub matéria egyébként a cucc. Csak nem ezen a fórumon.
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. december 29., szerda 10:23
Akkot most jöhet ez nálam is.nmate írta: Ha Dire Straits, akkor making movies album.
Oda majd mást tartogatokFaust írta: Köszi hogy bedobtad, igazi zeneklub matéria egyébként a cucc. Csak nem ezen a fórumon.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 29., szerda 5:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 28., kedd 21:56
Baszki portillo, két napja a Dire straits c. album szól. Sose hallgattam még, csak a Sultanst, de óriási zenék vannak rajta, a Down to the waterline és a Wild west end nagy kedvenc lett, még a gyerek is imádja.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Dire straits - Sultans og swing
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 28., kedd 20:24
Hát amúgy a MBDTF producerileg simán minden idők egyik legjobb albuma. Más kérdés hogy West egy gyökér de akkor is.el magico írta: Számomra Kanye West - Runaway. Akárhányszor meghallgatom mindig találok benne valami újat. Mestermunka.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 28., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 27., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 27., hétfő 16:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 27., hétfő 14:46
Pfu bazzeg, ezt ma sem fogom tudni kilőni.portillo írta: Nekem olyan, hogy tökéletes, nem igazán van, de így elsőre ez jutott eszembe:
Dire straits - Sultans og swing
Ami Knopfel éneklés címén művel, az szigorúan nézve teljesen értelmetlen, de közben még is zseniálisan működik, a háttérben a dallam pedig egyből fülbe mászik, pedig szintén nincsen túlbonyolítva.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. december 27., hétfő 14:31
A Queen vonalat nagyon adom. Lenne pár classic ami eszembe jutna.géza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. december 27., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 25., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: Eres » 2021. december 25., szombat 22:04
mindenkinek más, számomra : Deep Purple - Child In Timegéza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. december 25., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 25., szombat 21:45
Na jó, lehet ez is.Faust írta: Comfortably numb. Foleg ez a koncertverzio:
https://open.spotify.com/track/3rCvu0Co ... S9ytaaGWTg
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 25., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 25., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 25., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 25., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. december 25., szombat 14:37
Számomra Kanye West - Runaway. Akárhányszor meghallgatom mindig találok benne valami újat. Mestermunka.géza írta: Szerintetek melyik A tökéletes szám, ha csak egyet választhattok?
Én nekem valamiért ez a Bohemian Rhapsody, pedig nem vagyok kifejezetten nagy Queen rajongó, de bármikor amikor meghallom, akkor arra gondolok, hogy na, ez hibátlan.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem