Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ilyenkor azért vicces, hogy annyira szar a mai felhozatal, hogy konkretan nincs kibol valogatni, sötét idők jönnek, ha a gavi pedri puccs szint lesz a teteje
amugy én csinálnék egy dembele-vinyo cserét előbbi tehetségesebb es jobb, utóbbi nem serulekeny es rendelkezesre all, hozza a kozepesnél picit jobbat folyamatosan.
amugy én csinálnék egy dembele-vinyo cserét előbbi tehetségesebb es jobb, utóbbi nem serulekeny es rendelkezesre all, hozza a kozepesnél picit jobbat folyamatosan.
thereisonly1ronaldo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oké.
Xavi legújabb kiszemeltje Morata. Szóban már meg is egyeztek. Add uram, h össze is jöjjön.
Xavi legújabb kiszemeltje Morata. Szóban már meg is egyeztek. Add uram, h össze is jöjjön.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
"Why Ousmane Dembélé will only sign if Barça pays what he wants?
It’s also about Barça plans paying €55m for Ferrán + planning for important deals next summer.
It means Barça have budget to pay salary asked by Ousmane, if they really want him to stay.
It seems now “very complicated”."
Fabrizio Romano
Imádom ami a másik oldalon megy
egy részről dembele semmit nem tett még le az asztalra igy ugy gondolom, hogy jogos hogy nem adják meg neki a magas fizut. Másik azaz, hogy fiatal ha elkerulnek a sérülések simán a legjobb játékosuk lehet még 7-8 evig. Persze ez zsákbamacska, de ennél jobbat nem hiszem hogy tudna igazolni a barca.
Es aharmadik hogy ott volt a pénz.. Amit senki nem tud hogy honnan volt ott.. Es azt erre a középszerre pocsekoltak.
Sztem Dembélé fogja is magát jó pénzért elmegy a newcastleba ahol megkapja a zsíros fizuja 5 evre aztán vagy játszik vagy nem.
It’s also about Barça plans paying €55m for Ferrán + planning for important deals next summer.
It means Barça have budget to pay salary asked by Ousmane, if they really want him to stay.
It seems now “very complicated”."
Fabrizio Romano
Imádom ami a másik oldalon megy
egy részről dembele semmit nem tett még le az asztalra igy ugy gondolom, hogy jogos hogy nem adják meg neki a magas fizut. Másik azaz, hogy fiatal ha elkerulnek a sérülések simán a legjobb játékosuk lehet még 7-8 evig. Persze ez zsákbamacska, de ennél jobbat nem hiszem hogy tudna igazolni a barca.
Es aharmadik hogy ott volt a pénz.. Amit senki nem tud hogy honnan volt ott.. Es azt erre a középszerre pocsekoltak.
Sztem Dembélé fogja is magát jó pénzért elmegy a newcastleba ahol megkapja a zsíros fizuja 5 evre aztán vagy játszik vagy nem.
Szerintem Torres egy Pedro féle jó játékos, aki a mai áron nem rossz. Depay mellett bőven korrekt lehet.ziro4vr írta: Számomra továbbra is rendkívül nevetséges, hogy pénzügyi csőd stb, de azért igazolnak..pláne egy túlárazott, forgolódó közepes spanyolt 50+ milláért. Közben meg a keretük fele szemét, a másik fele meg borzasztóan túlhypeolt tucatspanyol. Egy Iniestat nem kellett mesterségesen felhúzni vagy egy Piquet, de ez az Eric Garcia, Gavi, Pedri vonal.. addig vagyok nyugodt amíg a simalábú ottvan és rájuk épít. Európában ilyen arcokkal garantáltan nem lehet semmit nyerni, spanyoloknál is akkor ha nagy balfaszok vagyunk.
Az más kérdés, hogy mögötte nem egy Iniesta, Xavi, Buszkecc sor lesz támogatva Messivel, csúcs Alvessel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Számomra továbbra is rendkívül nevetséges, hogy pénzügyi csőd stb, de azért igazolnak..pláne egy túlárazott, forgolódó közepes spanyolt 50+ milláért. Közben meg a keretük fele szemét, a másik fele meg borzasztóan túlhypeolt tucatspanyol. Egy Iniestat nem kellett mesterségesen felhúzni vagy egy Piquet, de ez az Eric Garcia, Gavi, Pedri vonal.. addig vagyok nyugodt amíg a simalábú ottvan és rájuk épít. Európában ilyen arcokkal garantáltan nem lehet semmit nyerni, spanyoloknál is akkor ha nagy balfaszok vagyunk.
Nem illik.
Biztos a sok piszi-paszi picsi-pacsi ölelkező Xavi edzések az oka...Realista24 írta: Megint van egy összeesküvés elmélet a neten.
A Barca eddig 82 meccset játszotta Covid óta és egy jatekosuk sem hagyott ki meccset a vírus miatt.
Most hogy szigorodtak az ellenőrzések és több is van rögtön van 10 eset...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megint van egy összeesküvés elmélet a neten.
A Barca eddig 82 meccset játszotta Covid óta és egy jatekosuk sem hagyott ki meccset a vírus miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az EL meccsnapok hamarosan szabadak lesznek a barszának.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Viszont sok hely nincs tologatni a naptárban szerintem. Máj. 22-vel kb. minden topliga zárni fog, de tavasszal 2 válogatott szünit is akartak (a dél-ami selejtezők miatt jan. végén?, az még áll?), meg spanyol kupa is lesz..davi10 írta:Tegnapi hírek szerint a Mallorca-nál is van 4 koronás játékos, lehet, hogy azóta többen is pozitívak lettek.TheBull6 írta:
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.
Valószínűleg halasztás lesz.
Ápr. vége után hétközi fordulók is vannak. Persze, ha hamar kiesik a barca mindenhonnan, akkor lesz hely hétközben pótolni, de nem hiszem, hogy ezzel akarják megoldani.. Fog még szart keverni a korona a többi csapatnál is
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Tegnapi hírek szerint a Mallorca-nál is van 4 koronás játékos, lehet, hogy azóta többen is pozitívak lettek.TheBull6 írta:
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.
Valószínűleg halasztás lesz.
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.sebydani írta:Az mondjuk egész korrekt névsor. Kubo megfütyizheti majd őket.Barça confirm Dembélé, Umtiti and Gavi join Lenglet, Alves, Balde and Alba in testing positive for COVID-19.
Busquets, Braithwaite, Ansu, Pedri, Roberto, Dest and Memphis could all be missing due to suspension and injuries.
They face Mallorca on Sunday
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az mondjuk egész korrekt névsor. Kubo megfütyizheti majd őket.Barça confirm Dembélé, Umtiti and Gavi join Lenglet, Alves, Balde and Alba in testing positive for COVID-19.
Busquets, Braithwaite, Ansu, Pedri, Roberto, Dest and Memphis could all be missing due to suspension and injuries.
They face Mallorca on Sunday
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Realista24 írta: César Azpilicueta nyáron ingyen érkezik a katalánokhoz.
Pár hete feldobtam a nevét, nekünk se lenne rossz igazolás 4. számú kh-nak, plusz jobbhátvéd cserének. De ehhez az is kéne, hogy tűrje a padot.
___Samy___ írta:Akkor minek vitte oda masfel eve?
Mert ők a City?
Akkor jöhetne esetleg az ex-ajaxos, jelenleg eltiltott Onana is, mint LaMasia nevelés, "visszatérő tékozló fiú".
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja, én is a pénzügyi részére gondoltam.h3x0r írta:Raiola meg a penz nagyobb spanok.davi10 írta: Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ateeemadrid
Minden ilyen igazolással haladnak jobban a középszerűség felé, akkor már inkább erőltessék sztem a la masias alultáplált kisgyerekeiket.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jobboson a 40 éves alves pereg. (van egy érzésem, hogy többet fog játszani, mint itt Carvajal )
Gondolom középre jön.
Gondolom középre jön.
ZIDANE
33 évesen ő sem épp a jövő csapatát hivatott építeni...Realista24 írta: César Azpilicueta nyáron ingyen érkezik a katalánokhoz.
Jobb szárnyvédőben vagy középen tolta mostanság, nem?
Ki helyett/ ki mögé?
Gondolom a fizuja se 2 Ft lenne, ha ingyen érkezik...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
César Azpilicueta nyáron ingyen érkezik a katalánokhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Raiola meg a penz nagyobb spanok.davi10 írta: Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok.