Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. december 30., csütörtök 9:34

A sajtója így is, úgy is szar lesz, már 15 éve eldöntötte a média, hogy a hormontörpe a földreszállt megváltó, ő meg szükségszerűen a sátán. Ment volna a sokszorosáért a citybe, szarrá rúgta és nyerte volna magát, ráadásul megéltük volna, ahogy Pep magasztalja, a sok katalán meg néz ki a fejéből értetlenül. Ehelyett húz egy másik szürke, béna, nevéből élő lúzer brigádot, és a sok okostól megkapja, hogy ő tartja vissza őket.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 30., csütörtök 8:06

M1Ö írta: Miatta nem megy a MU-nak!44!4! :roll:

De hülye volt, mikor ebbe a csődtömegbe ment vissza... :(
Akkor volt hülye mikor innen elment.
Nekünk se volt fantasztikus nélküle, mindenkinek szar volt, hogy elment.

Eddig csak el voltunk mi is, ahhoz képest egész jó eredményeink voltak. De aztán, ha marad CR se fix, hogy nyertünk volna vele BLt, azt ott a 4 winnel nagyon kimaxoltuk. Meg hát Vini virágzását se láthatnánk, az tuti fix :mrgreen: Éveket kellett nézni, hogy szenved, kibaszottul kijárt nekünk, hogy megtanult focizni végre :D

Ha nyáron jön Bappé meg vmi csoda folytán Haaland is végre kezdődhet a buli és vége lehet ennek az átmeneti időszaknak, ami alatt mondjuk lett egy felújított stadion is :lol: Perez nagy spíler na :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. december 30., csütörtök 7:47

Miatta nem megy a MU-nak!44!4! :roll:

De hülye volt, mikor ebbe a csődtömegbe ment vissza... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 8:16

Remy írta: 800. gólját lőtte. B-) :sziv:
Ebből 450 Real Madridos. :salute:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 2., csütörtök 22:30

800. gólját lőtte. B-) :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 27., szombat 21:36

___Samy___ írta: Eleve nem is tuzelhette vele oket, hogy sir, mert mar vege volt a meccsnek. :mrgreen:

Az meccs vegi reakcio biztos, hogy nem szolt senkinek. Ott kijott belole az elkeseredes. Ennyi.
Ne értetlenkedj már, volt egy ilyen hsz, erre reagáltam.
A 0 BL címes olaszok, élükön a nagy Buffonnal nem tudott sírni. Az 5x BL győztes CR igen. Beszédes.
Tudom hogy nem szólt senkinek, de nehogymár ez jobb legyen mint a 'nagy Buffon' aki mégcsak nem is sírt.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 27., szombat 20:51

Egyebkent tudom ajanlani a bl gyoztes videok felidejenek a felveteleit. ZZ tudatosan kesobb megy be az oltozobe, hogy ezeket a gondolatokat a jatekosok egymas kozt tudjak lerendezni, az alfahimek el tudjak mondani mit gondolnak. Anno Del Bosque is ugyanezt csinalta.

Pirlo meg elintezte egy kis csititgatassal. Teljesen mas az egesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 27., szombat 20:48

Nincs ebben semmiextra, goat @work.. Egy vezérnek ezt KELL csinálni, amikor arra van szükség..
Brady, ZZ, biztos odacsaptak parszor a padnak, ha félidőben azt kellett.

De pl Benzi se viccből mondta, h Vini ellenünk játszik.. Csapatsportban ez benne van. De... néha kiabálni kell a másikkal, semmi baj nincs ezzel..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 27., szombat 20:45

atesz írta: De hova lépjen előre Buffon? Ordibáljon ő is?
Ha sokan ordibálnak jobbak lesznek?
Kroosnak a valogatottal nem megy, legutóbb ők is kiestek a 16 között, előtte a csoportkörben. Ott akkor nem akarja a sikert eléggé?

A csapatsportban nem ordibálni kell, nevezzük ezt tüzelésnek, vagy bárminek, hanem instruálni a játékosokat. Ez Pirlo dolga, neki kell arra lépnie ha az ellenfél rossz jatékra készteti őket. Ezen nem segít, ha az egyik sztár elkezd ordibálni, hogy rosszak vagyunk, nincs karakterünk. Előbb szül konfliktusokat, ami már káros lehet.
Senki nem mondta, hogy ordibalni kell, de ha valaki ilyen statusznak orvend egy klubnal, azert jogosan varja el az ember, hogy spanolja a jatekosokat egy ilyen helyzetben. Ezen a videon ezt nem lattam csak a portugaltol.

Igen, az edzo dolga reszben, de ugyanugy a jatekosoke is. Nem hagyatkozhatnak allandoan ra, elvegre ok vannak a palyan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 27., szombat 20:38

Sztem az a sztar belulrol jobban latja, ki hogy teljesit, biztos nem azert mondta egy fontos meccs felidejeben, mert epp vette a kamera.
Szoval ha a csapat nem csinalja azt, amit megbeszéltek, es gyakoroltak edzesen, mi tobb sokan a tudasuk alatt forman kivul jatszanak, akkor igenis kell a brutalis lebaszas, hogy eszhez terjenek es ha emberek, profi sportolok, akikben elvileg van ver ilyenkor es nem csak a fizetes felvetelekor van nagy arc, akkor igenis osszeszedik magukat. Ezert js csodalkoztam, hogy egy bonucci vagy mas nem csatlakozik ceronaldo melle es basz az asztalra. Ennyire futotta, mint azt az eredmenyek mutatjak, nem mostanaban fog nemzetkozi szinten barmit is nyerni a juventus.
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 27., szombat 20:36

Eleve nem is tuzelhette vele oket, hogy sir, mert mar vege volt a meccsnek. :mrgreen:

Az meccs vegi reakcio biztos, hogy nem szolt senkinek. Ott kijott belole az elkeseredes. Ennyi.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 27., szombat 20:32

De hova lépjen előre Buffon? Ordibáljon ő is?
Ha sokan ordibálnak jobbak lesznek?
Kroosnak a valogatottal nem megy, legutóbb ők is kiestek a 16 között, előtte a csoportkörben. Ott akkor nem akarja a sikert eléggé?

A csapatsportban nem ordibálni kell, nevezzük ezt tüzelésnek, vagy bárminek, hanem instruálni a játékosokat. Ez Pirlo dolga, neki kell arra lépnie ha az ellenfél rossz jatékra készteti őket. Ezen nem segít, ha az egyik sztár elkezd ordibálni, hogy rosszak vagyunk, nincs karakterünk. Előbb szül konfliktusokat, ami már káros lehet.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 27., szombat 20:20

___Samy___ írta:
Halfkey írta: Én amúgy azt sem értem hogy most attól mi jobb ha sírtak volna? Igen, a félidei reakció jobb ha tüzes, de abba belekötni hogy nem sír valaki vereség után? Nem értem.
Nem a siras a lenyeg, hanem azt, hogy minden porcikajaval azon van, hogy tovabbjussanak, mikozbrn egy Cuadrado meg nyugtatja, ha ki meri nyitni a szajat es elmondja a frankot. Buffon is azon kivul, hogy szennyesbe vagta a felsot, semmi egyebet nem tett vagy szolt, hogy basszatok meg, ennek a fickonak igaza van.
Ne keverjük már a szezont a fazonnal, a másik videóról van szó. Mondtam hogy a félidei beszéde tök jó. De lentebb valaki azt kifogásolta hogy XY még sírni sem volt képes. Ne magyarázzuk már meg könyörgöm hogy az tüzeli a társakat hogy sírok a vereség végén.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 27., szombat 20:08

atesz írta: De ez mit jelent, hogy ő minden procikájával akarja a győzelmet?
Ha én egy nyugodt, visszafogott ember vagyok, nem szeretek előtérben lenni, akkor kevésbé akarok nyerni? Esetleg nem is érdekel az eredmény?

És ettől, hogy egy játékos elkezd kiabálni a többire az öltözőben, maximum a filmekben lesz jobb a csapat.
De en itt nem csak az oltozoben mutatott viselkedesre celzok. Nyilvanvalo, hogy mondjuk egy Toni Kroos sosem fog igy viselkedni, mert egyszeruen o nem ilyen jellem. Ettol fuggetlenul vagyik a sikerre o is, amit a teljesitmenye is tukroz. De a Juventusnal kirol volt ez elmondhato akkoriban?

Buffon meg legenda, pont ezert varna el tole az ember, hogy ilyenkor elolep.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 27., szombat 20:01

atesz írta: De ez mit jelent, hogy ő minden procikájával akarja a győzelmet?
Ha én egy nyugodt, visszafogott ember vagyok, nem szeretek előtérben lenni, akkor kevésbé akarok nyerni? Esetleg nem is érdekel az eredmény?

És ettől, hogy egy játékos elkezd kiabálni a többire az öltözőben, maximum a filmekben lesz jobb a csapat.
Csapatsportoltál valaha? Hogy ne számítana ha tüzel valaki..
Nem illik.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 27., szombat 20:01

Akkor Buffon egy senkiházi. :roll:

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 27., szombat 20:00

De ez mit jelent, hogy ő minden procikájával akarja a győzelmet?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 27., szombat 19:44

Halfkey írta: Én amúgy azt sem értem hogy most attól mi jobb ha sírtak volna? Igen, a félidei reakció jobb ha tüzes, de abba belekötni hogy nem sír valaki vereség után? Nem értem.
Nem a siras a lenyeg, hanem azt, hogy minden porcikajaval azon van, hogy tovabbjussanak, mikozbrn egy Cuadrado meg nyugtatja, ha ki meri nyitni a szajat es elmondja a frankot. Buffon is azon kivul, hogy szennyesbe vagta a felsot, semmi egyebet nem tett vagy szolt, hogy basszatok meg, ennek a fickonak igaza van.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 27., szombat 19:41

atesz írta: érthető hogy Cuadrado szólt neki.
Ki? :lol: Az ilyen embernek kussolva kéne beállnia mögé. Nem visszapofázni. Egy nulla a tag hozzá képest, akinek kb joga nincs megszólalni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 27., szombat 19:40

Én sem értem. Buffon arcára van írva minden, egyébként is ez habitus kérdése. Valaki már a pályán elsírja magát a vereség után, mások meg csak néznek ki a fejükből.

A félidei szöveggel sincs baj, CR mint vezérarc így próbálta feltüzelni őket.

Vissza: