OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Pár éve a Trónok harcára mentünk rá nagyon kollégákkal. Az hatalmas fun volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ja, játszható, van "single player" mód, de társasággal sokkal hangulatosabb Mondjuk nem 2 perces, az tuti. Általában mi este 7-fél8kor szoktunk kezdeni, és éjfél-fél1ig toltuk.hehetheoriginal írta: azt olvastam terraforming egyedul is jatszhato, szoval Steve ne keseredj el
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt olvastam terraforming egyedul is jatszhato, szoval Steve ne keseredj el
thereisonly1ronaldo
Pandemic az nagyon király, kb. 2x tudtunk nyerni, hiába volt jó taktikánk, ha egyszerűen szarul jönnek a lapok... gyorsan meghal az oltatlan világhehetheoriginal írta:azul nagyon fasza jo valasztas.Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
igazabol ami ev jateka volt, azzal nem lo melle az ember sztem.kingdominoCaraway írta:
Miket ?
párizs
jaipur
pandemic
the crew
the mind
ha lenne idom, akkor terraforming mars is jonne, de az már kecidrága is, nem csak idoigenyes
hat igen, eszjatek, nem csak csapdlecsacsimert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.
Mars Terraformálás megéri, ha van egy fix 3-4 fős társaság, elvileg 2 fővel is játszható, de úgy nem akkora buli.
- hehetheoriginal
azul nagyon fasza jo valasztas.Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
igazabol ami ev jateka volt, azzal nem lo melle az ember sztem.
kingdominoCaraway írta:Miket ?hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam
párizs
jaipur
pandemic
the crew
the mind
ha lenne idom, akkor terraforming mars is jonne, de az már kecidrága is, nem csak idoigenyes
hat igen, eszjatek, nem csak csapdlecsacsimert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.
thereisonly1ronaldo
Mi játszottunk anno első hullám alatt, meg amikor a feleségem már itthon volt a pocaklakó miatt, de még le tudott ülni úgy, hogy nem fulladt/ ütögette a hólyagját a kis drága. Függőséget okoz simán. Feleségem utálta, mert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.Remy írta:Szóval te így nevezed a különféle alkoholtartalmú italokat.hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam
Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
Ami még jó volt ketten: Pandemic, Tiltott Sziget, 7 Csoda párbaj, Hanamikoji.
Kollégákkal Mars Terraformálni szoktunk, 1 tálca sör és 2 kiló sajtoskifli társaságában...
A Dixit pedig... Hát, az is piával vegyítve nagyon durva... Úgy a 3-4. kör után már vannak cifra "gondolatok" a képekre. Egy Oravecz Nóra/Paolo Coelho csak körmölne egy olyan éjszakán, tuti bestseller lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2021. december 31., péntek 20:06-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A detektiv klub nagyon hasonlo, csak kicsit osszetettebb. De lehet benne kulon csak dixitezni is akar, mert ugyanolyan fo lapokbol all. Csekkold le.Faust írta: Dixit nagyon fasza, csak gyozze az ember penztarcaval ha rakattan.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elsősorban egészségben;
Másodsorban pedig Real Madrid sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Hala Madrid jövőre is!
Másodsorban pedig Real Madrid sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Hala Madrid jövőre is!
Dixit nagyon fasza, csak gyozze az ember penztarcaval ha rakattan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szóval te így nevezed a különféle alkoholtartalmú italokat.hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam
Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Activity?!hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam
Akkor ne csak Hehet hívjátok meg, jövünk mindannyian a Madridomról.
Társas a legjobb, meg hozzá egy kis(sok) pia, hogy izgalmasabb legyen.
Egy a negatívum a piás társasnak, hogy aki legtöbbet itta és a legkevesebbet aludt az rendre behisztizik, mint kb mikor a lányom a barátnőivel játszanak.
- hehetheoriginal
en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem, csak ilyen atlagosokkal, amik mokasak tarsasagba. Most ezeket hoztam: Sequence, Catan telepesei, Tabu, Detektiv klub, Fogda szappant, Fedonevek, Love letters.hehetheoriginal írta:Milyen tarsassal csapatjatok?Caraway írta: Tarsasozunk meg iszogatunk paran barati tarsasagba, szoval eleg lajti lesz.
Vmi expert motyo?
Mostanaban elegge raalltunk, lassan nyithatom a tarsasjatekos kocsmat.
- hehetheoriginal
de elotte megoltel par embertKöszi! Szerencsére nincsenek tünetek, és minden OK. Simán lehet, hogy már kifelé vagyok belőle.
viccelek csak ne báncs.
az tuti nem élő adásSas kabaré.
jo nekromán viccek end.
kettonk kozul nem en gyujtom a fekáliámat a 3 kilós nutellásdobozbaHehe leért a nutellas csupor aljára és ráunt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2021. december 31., péntek 19:45-kor.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Következő kérdés:hehetheoriginal írta:Milyen tarsassal csapatjatok?Caraway írta: Tarsasozunk meg iszogatunk paran barati tarsasagba, szoval eleg lajti lesz.
Vmi expert motyo?
Lehetek a barátotok, meghívtok engem is?!
Ps.. éjjel három körül aki rendesen iszik ide írhat valami évnyitó 50elütés per mondat hozzászólást.
Amúgy bort, búzát, a barcának sok hitelezőt kívánok.
Hehe leért a nutellas csupor aljára és ráunt.
Jobbulást Blaze!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 31., péntek 19:46-kor.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Köszi! Szerencsére nincsenek tünetek, és minden OK. Simán lehet, hogy már kifelé vagyok belőle.Realista24 írta:Az igen jobbulast.BLaZE írta:
Én a mai pozitív PCR teszt után itthon a macsekkal és megnézzük az AMC-n a háromfejű cápát, utánna meg a Zombik akváriumát Igazi trash év zárás, mint amilyen volt ez az év
halálomig madridista leszek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az igen jobbulast.BLaZE írta:Én a mai pozitív PCR teszt után itthon a macsekkal és megnézzük az AMC-n a háromfejű cápát, utánna meg a Zombik akváriumát Igazi trash év zárás, mint amilyen volt ez az évh3x0r írta: Ha már másik topican szóba került a piálás, ki mit csinál este?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema