Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 1., péntek 16:22

Sierra írta:Ez (vagy egy ilyen film) hogy okozhat csalódást? Mégis mit vártál? Egy komoly, mélyenszántó filmet vagy mi? Egyértelmű volt, hogy egy agyatlan, bugyuta akciófilm lesz, hol van ez már a régi Die Hardokhoz képest... Már a 4.0 is egy vicc volt.
Nem úgy értettem, hogy valami nagyon mély filmet vártam, hanem valami jobbat. A Die hard 1 volt számomra is a legjobb ahogy szerintem mindenki számára ott, abban benne volt minden ami egy jó akciófilmhez kellett - és abban az időben ez jó volt. és ahogy sok helyen ki van hangsúlyozva Willisről el lehet hinni, hogy egy ember, míg Sly-Swarzi párosról nem minden filmjében. Visszatérve a 2-es annyira nem tetszett, a 3-as újra jó volt. Én a 4-est láttam először, talán ezért is van hogy nekem még az is tetszett. De ez az 5. nagyon bugyuta volt. Gagyi színészek, gagyi story, gagyi jelenetek...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 1., péntek 14:24

Anis írta:Die Hard 5 - Drágább, mint az életed! = 5/10
Háát ezt nem kellett volna. Hatalmas csalódás volt
Ez (vagy egy ilyen film) hogy okozhat csalódást? Mégis mit vártál? Egy komoly, mélyenszántó filmet vagy mi? :lol: Egyértelmű volt, hogy egy agyatlan, bugyuta akciófilm lesz, hol van ez már a régi Die Hardokhoz képest... Már a 4.0 is egy vicc volt.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 1., péntek 14:16

messideco írta:Sajnos már tudtam a spojlert, .
Na, de most képzeld el hogy nem tudod. Mennyivel jobb lett volna. Én pl. mikor másodjára néztem akkor se tudtam, olyan rég láttam legelőször :D
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 1., péntek 13:58

Sajnos már tudtam a spojlert, és amikor azt mondta, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Halottakat látok, akkor úgy éreztem, hogy a film többi momentuma fölösleges...

"And my heart will leave you never."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 1., péntek 13:28

Szerintem sem egy nagy szám, de a többi filmjéhez képest (kivétel a SIgns) üdítő. Lehet jobb lett volna ha a hatalmas csavart nem találom ki a 30. percben. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 1., péntek 13:12

messideco írta: Ez nem szr, ez szrnak a szrja...
...és ilyenkor mindig eszembe jut az overrated Woody Allened, akinek minden filmje ugyan arról szól és bármelyiket be lehetne biggyeszteni a klisé mellé definíciónak az értelmező kéziszótárba :lol: :lol:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 1., péntek 13:03

messideco írta:Hatodik érzék
Ez nem szr, ez szrnak a szrja...
:banplz: most azonnal :mrgreen: Ez egy hatalmas film :salute:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 1., péntek 13:02

messideco írta:Hatodik érzék

Nagyon komolynak, meghatározónak tartják a filmet de mitől,miért?

Shyamalan?
Shyamalan menjen vissza Bollywoodba, most azonnal.

Legalább tudom, hogy melyik rendező filmjeit nem kell megnéznem.
WTF? Akkor még tudott filmet rendezni. Divat lett fikázni őt, de 10 éve még a legtehetségesebb rendezők között volt. És a hatodik érzék igenis jó film, bár újrázva már közel sem olyan jó. Willis egyik legjobb film. (nyilván az akciófilmjei után :mrgreen: )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 1., péntek 12:46

Hatodik érzék

Nagyon komolynak, meghatározónak tartják a filmet de mitől,miért?

Shyamalan?
Shyamalan menjen vissza Bollywoodba, most azonnal.

Legalább tudom, hogy melyik rendező filmjeit nem kell megnéznem.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 1., péntek 11:47

Anis írta: Arizónai ördögfióka - 4/10
Pedig ebben nagyot játszik Cage. Itt még színészkedett :D Coenéknek nem a legjobb filmje, de egynek bőven jó. asszem 6,5-öt adtam rá anno.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 1., péntek 11:41

Jön az új Jackie film

Arizónai ördögfióka - 4/10
Nic Cage főszereplésével egy elég régi film. Egyik leggagyibb filmje amit láttam. Egy ex-zsaru és egy többször lecsukott emberke (Cage) egymásba szeretnek, majd összeházasodnak. De a boldogság nem lehet teljes, mivel nem lehet gyerekük. Így nincs mit tenni, mint lopnak maguknak egyet... azoktól akiknek több is van.

Az 54. hadtest = 6/10
Freeman és Denzel W főszereplésével. Témáját tekintve: amerikai polgárháborús film. Denzel Golden Globe, míg a film oscar díjakat nyert. A két főbb szereplő miatt vágtam bele, egynek elment, egy ilyet is "kellett" látni.

Las Vegas, végállomás = 6/10
Újabb Nic Cage film. Elég elvont és szürkés hangulatúra sikeredett. Nic egyik legjobb alakítása: elkeseredésében halálra akarja inni magát, ezt pedig Las Vegasban kívánja megtenni. Ám ott találkozik egy prostival akivel összefonódik a történetük.

Láthatatlan jel = 4/10
Egy elég fura lányról, Monáról szóló film (akit Jessica Alba játszik). Apja matematikus, de lebetegszik és leépül, ezért a kislány elhatározza hogy átveszi apja szerepét. Tanár lesz egy ált. suliban, ahol a szülők is különc tanárnak ismerhetik meg elég sok furcsa dologgal.

Die Hard 5 - Drágább, mint az életed! = 5/10
Háát ezt nem kellett volna. Hatalmas csalódás volt, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Tavaly pótoltam be az első hármat, a 4-est pedig a kiadás évében láttam már. Ahogy a Hollywood-i hírügynökségben Geri elmondta egy az egyben egyetértek vele. Mondhatni a film abszolút felesleges volt: a legeleje és a legvége elment, de a közte lévő kb egy óra unalom. Ez már nem az a Die Hard amibe sokan beleszerettek. Színészek gagyik, story gagyi, sok jelenet gagyi.

- Ahol a szív lakik kinyomva (Natalie Portman)
- Ne hagyd magad, Bill! kinyomva (Jessica Alba)
- Szigorúan csak szex kinyomva

Ray = 7/10
Elég hosszú, de érdekes film volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Régebben kb egyet sem, de manapság egyre több régi időben játszódó filmet láttam, és itt is látni lehetett, hogy a négereket semmibe vették sok helyen. Illetve sokszor kihasználták a hátrányos helyzetű Rayt. Viszont becsülendő Ray mentalitása, nem adja fel, megy előre, még ha a későbbiekben drogozásra vetemedve majdnem tönkreteszi az életét. Nézve a filmet és látva Ray testbeszédét sok helyzetben Stevie Wonder jutott eszembe, elég hasonlóan "működnek" a színpadon zenélés közben. Unchain My Heart számot eddig Cockernek tulajdonítottam, nem is tudtam, hogy már korábban csinálta valaki.
Most nézem, Foxx-nak van még egy hasonló filmje: A szólista, add to watchlist :)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 11:11

GT37 írta:
Matt009 írta:Én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ezt haverokkal én sírva végig röhögtem. Nekem simán 8/10
Annyira nálam is simán jó, hatalmas film. :D (Mondjuk én alapból szeretem a hasonló jellegű filmeket, de ez akkor is nagyon bejött.)

Egyébként ha tetszett, akkor nézd meg A diktátort is, ha még nem volt hozzá szerencséd, az is elég jó. :agree:
Azt is láttam, de sajnos a trailer nagyobb durranás volt, mint maga a film. Volt 1-2 nagyon ütős poén benne, amiért megérte megnézni, de ez már csak 6 pont körül van. De amúgy egynek elmegy.

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 1., péntek 10:54

Borat:

kb. 3-szor néztem meg, a harmadik alkalommal röhögtem a legtöbbet rajta :lol:

Nyisd ki a szemed
Nadzson jó. Végre egy film, ami igazán tetszett.
Nagyon nem részletezném a cselekményt, a pszichológia sok ága benne van,a színészek kellően jók, a történet a helyén.

8/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 1., péntek 9:30

Matt009 írta:Én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ezt haverokkal én sírva végig röhögtem. Nekem simán 8/10
Annyira nálam is simán jó, hatalmas film. :D (Mondjuk én alapból szeretem a hasonló jellegű filmeket, de ez akkor is nagyon bejött.)

Egyébként ha tetszett, akkor nézd meg A diktátort is, ha még nem volt hozzá szerencséd, az is elég jó. :agree:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 1., péntek 1:19

Borat

Fuh, de unalmas és szar film. :lol: Van benne talán 2 jó jelenet meg pár jó beszólás.. de végig szenvedtem.
Én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, de ezt haverokkal én sírva végig röhögtem. Nekem simán 8/10

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 1., péntek 0:47

Reaper's Scythe írta:Jacob's Ladder
Még a második turnusban dobtam be ajánlásként a Filmklubba, ott nem volt ennyire népszerű, ahogyan a pontok is mutatják, de nekem is bejött. Ahogyan vége lett egyből elolvastam pár kritikát, hogy jól értelmeztem a történetet, szóval hasonló a véleményem nekem is + a hangulat sem volt egy feel good sztori, szürke, feszült volt, ahogyan azt kell. Tim Robbins itt is nagyon jól alakított, előtte csak a nagy kedvencben, a Remény rabjaiban láttam, egyből jobb kedvvel ültem le elé, mintha pl. egy Richard Gere filmről lett volna szó. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 1., péntek 0:37

nekem tetszett a conjuring, de én is többet vártam kicsit tőle.
viszont a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"wanna play hide n clap" jelenet nagyon tetszett. film után még háromszor visszanéztem. :D meg a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szekrénytetejénleső rész is jó volt.

szóval jó volt, na. :D

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. november 1., péntek 0:14

The Usual Suspects

Régebben már láttam, de nem emlékeztem szinte semmire, ezért újranéztem.
Többet vártam, főleg az imdb pontok alapján. Azt hittem lesz olyan jó, mint a Pulp Fiction vagy a Reservoir Dogs, de csalódtam. Egyébként tetszett a film, de valahogy többet vártam, nem kaptam meg azt a pluszt, mint az előbb említett két filmnél. Kevin Spacey-t meg egyre jobban imádom :D

7/10

Gattaca

Úgy ültem le megnézni, hogy nem igazán tudtam mire számítsak, viszont az a 2 sor, amit olvastam róla felkeltette az érdeklődésemet :D
Érdekes témát dolgoz fel, ami ha nem is teljesen ebben a formában, de lassan valós lesz..Volt benne egy-két furcsaság, pl.: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az igazi Jerome azzal töltötte a napjait, hogy vér, vizelet és egyéb mintákat adjon..remek elfoglaltság :mrgreen: Teljesen hétköznapi dolog volt egy zacskó húggyal dobálózni :kivagyhe:
Helyenként untam, pedig annyira nem hosszú, de ettől eltekintve tetszett, már csak a témája miatt is érdemes megnézni.

7/10

Jacob's Ladder

:ozil:
Két haverral néztük, miután vége lett a filmnek mindhárman csak bámultunk magunk elé percekig és próbáltuk emészteni a látottakat.. Egy percig sem foglalkozhattam mással, mert akkor már könnyen el elvesztettem a fonalat. Kellett egy jó fél óra, mire feldolgoztam, hogy mit is látok és onnantól tudtam, hogy miről is szól a film. Nagyon tetszett, fordulatos és megdöbbentő is volt egyben, voltak technikailag gyengébb részek, de ezt betudom annak, hogy már több, mint 20 éves film. Nagyon a hatása alá vont a film és utána jó pár óráig erről beszélgettünk. Tim Robbins szenzációsat alakít, ezt még hozzá kell tenni.

8/10

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 1., péntek 0:04

Gabo írta:Devil Inside

Érdekes sztori szintén, első fele jobban tetszett, de egynek elment.

10/6
Ezt a blődséget. :( Amikor kijött egyből áradozott róla két haverom, láttam a rossz pontszámot, gondoltam valamit elnézett az a sok értékelő, és tényleg jó lesz, aha nem. IMDb-n 3 pontot adtam rá akkor, és már akkor hírben volt egy második rész.

Én a Borattal voltam úgy, ahogyan te a Brünóval, többször is újranéztem már, minden beszólás megy fejből, mennyit használták őket, amikor még új, menő volt... :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 31., csütörtök 23:15

soadroli írta:
Gabo írta: Conjuring
10/5
Nagyfiúk 2
10/6.5
:| Többet nem jövök :mrgreen:
Szerintem nagyon jó volt a Conjuring, hiába a sok klisé, simán kiemelkedik a mostani felhozatalból.
Én ma megnéztem az Insidious 2-t, ezt is imádtam.Ha az első tetszett valakinek, akkor ezt se hagyja ki. Nagyon bírom James Wan filmjeit, remélem megcsinálja a 3. részt, és a Conjuring 2-t.
Lehet kiemelkedik és én is szeretem James Wan filmjeit. De ez egy ilyen Paranormal Activity volt ördögűzéssel. Előre tudtam mi fog történni, sőt pár jeleneten hangosan felröhögtem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor dobálja őket a démon pl, az valami komikus volt Volt benne jó rész, de nem éreztem azt a nyomasztást amit várnék egy ilyen filmtől. A jumpscarek is túl egyértelműek voltak sokszor. Paranormal Activityket is jobban élveztem, bár ezért sokan akasztanának. :mrgreen: Ezért kapott csak 5 pontott.

Nagyfiúkhoz meg annyit, hogy én szeretem az ilyesfajta filmeket. Én is remélem, hogy a mostani haverjaimmal is ilyen jóba leszünk. Az atmoszférája jó volt, voltak jó poénok. Nem vártam el többet, mint egy Adam Sandler filmet. Nem unatkoztam raja.

Insidiousra meg pénteken megyek, 22 órás vetítésre, ha minden igaz. Hazafele meg futni fogok majd, de sebaj. :mrgreen:

Vissza: