RaúlCF írta:
Laporta egy kókler politikus. tipikusan hazudik és puffogtat a nép meg benyeli.
én többre tartom Haalandot hogy ilyenbe belemenjen amikor bárhova mehet.
Több annál azért. Nem véletlen örültek ennyire a visszatérésének. Populista, nagyszájú ember, de azért elég sikeres barcát hagyott maga mögött. Megvannak a kapcsolatai, nyilván nem Perez szintű elnök, de messze jobb választás, mint Bartomeu meg a Rosell féle brigád.
Az lehet az adu Haalandnál, hogy ide akar jönni. Egyrészt ez nem tudom mennyire van (már) kommunikálva, hogy akkor bizony a legnagyobb generációs ellenfeleddel fogtok itt nyomulni. Másrészt ott van Raiola, aki lehet meggyőzi, hogy brandben sokkal jobb lesz mindenkinek, ha Mbappé - Haaland párharccal lehet eladni a lapokat, felmar valami őrült összeget, aztán ha dől a kártyavár, akkor lelép a PL-be. Az a kérdés, és csak azon fog múlni, hogy mi akarjuk-e a francia mellé, és ő ide akar-e jönni osztozni a rivaldafényen. Mert a pénz szerintem fixen megvan rá.
Amúgy most faggatják keményen Laportát, honnan van a pénz, meg mik a nyári tervek. Válasz nyilván nincs, ami biztos, hogy nem a CVC-s pénzből. Kiváncsi leszek, mert ő azt mondja, hogy "bármi megtörténhet a nyáron", Perez meg sunyít mindig és "tranquilo"-zik. Utóbbit már ismerjük.
Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.
Xavi kinevezése nem volt hülyeség. Az idei szezonjuk úgy is kuka, ezért lehet játszatni a la masias arcokat, és ha vaegy beválik az nekik óriási nyereség.
Azt nem tudom honnan szedne pénzt Haaland kategóriájú igazolásokra, de egy ekkora klub, mint a Barca sok mindent elbír. Max majd fizetik a kölcsönök kölcsönét 50 évig.
Ez igaz, de ha a végeredményt nézed majd a szezon végén, akkor az van, hogy kiestek az Európa Ligába, amit szerintem fel sem fognak milyen szintű égés, valamint harcolnak a BL helyekért. Egyelőre viszonylag jól lavírozik, de sok minden ki fog tisztulni augusztus végén. Egyáltalán nem olyan rosszak ezek a lamasiás gyerekek, mint amennyit röhögnek rajtuk a sajtóban, de hosszútávon csak rájuk támaszkodni édes kevés lesz, mert azért az aranygenerációtól meg kurva messze vannak. Ez a Morata igazolás is... kiváncsi vagyok hogy lesz kommunikálva, mert ha nem fizetnek érte, és megvan a barca-juve-atletico hármas deal, akkor igazából mindenki elengedte a tartozásait, és ők Griezmann árán (40 millió euro) veszik át az öreg Alvarót.