Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 4., kedd 20:52

Anthony írta: 🚨DID YOU KNOW: Morata will have made six transfers since 2014 totalling €270m if he joins Barcelona. During those seven years, he has never scored more than 15 league goals. The only possible reason to explain these transfer
fees is that he is being used for 'Money Laundering'. 😂🔥

Na végre mások is kezdik észrevenni :lol:
Nem is értem, miért nem csinálnak egy Grízes-Morata, onpaper100m cserét..
Mint amikor Stadler visszaigényelte az áfát az Utolsó vacsora után.. Csak ez sokkal röhejesebb lenne.. :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 4., kedd 19:06

🚨DID YOU KNOW: Morata will have made six transfers since 2014 totalling €270m if he joins Barcelona. During those seven years, he has never scored more than 15 league goals. The only possible reason to explain these transfer
fees is that he is being used for 'Money Laundering'. 😂🔥

Na végre mások is kezdik észrevenni :lol:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 3., hétfő 21:32

Bármennyire is csődtömeg jelenleg a Barca, egy Haaland óriási boostot jelenthetne nem csak sportszakmai szempontból. Az ő arcával jönnének a magasabb szponzori díjak, nézők a stadionba/TV elé, médiahype, és más nagyobb játékosokat is arra sarkallhatna, hogy a Barcába igazoljanak. Lásd, mint nálunk 2009-ben Kaká indította be a businesst. :)

De egyébként én sem hinném, hogy egy gyenge Dortmundból egy gyenge Barcába igazolna, EL-ből EL-be... Úgy tűnik kívülről, hogy nincs nagyon "álmai kedvence" klubja, sokkal inkább sikerorientált. Tehát véleményem szerint oda fog menni, ahol a legígéretesebb projektet látja (ebben azért elég jól állunk), és a projektben betöltött szerepe a lehető legelőkelőbb (ebben a tekintetben már inkább a City lenne a befutó, HA érkezne hozzánk Kylian, plusz Benzema is itt van alfának).

Ráadásul a fiatal aranylabdás CR-nek is túl nagy falat lenne ezt a Barcát visszavezetni a nemzetközi elitbe :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. január 3., hétfő 21:16

Ha Haaland úgy dönt, hogy a Barcát választja, ott nem fog BL-t nyerni.

A Barca nem lesz a közeljövőben a BL 4 közelébe se, nem hogy megnyerni.

Csúnya időket jósolok Xaviéknak, azzal a pénzügyi helyzettel, meg a pubertás korban lévő játékosaival.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 3., hétfő 21:08

hehetheoriginal írta: LOL, majd pont egy morata miatt nem jatszana haland :lol:
nyilván más szint a kettő
de ha megszerzik a spanyolt, nem hiszem, hogy lesz pénz a norvégre
+ 5 másik poszt van, ahol erősítésre szorulnának
(most eltekintek attól, hogy Morata kinek erősítés :mrgreen:
főleg, hogy nekem kicsit jobb a vélenyem róla, mint nektek :kalapos: )

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 19:32

LOL, majd pont egy morata miatt nem jatszana haland :lol:

Mindenesetre nyilt titok, hogy bappe-haland duot akarunk előre, kérdés meglesz-e.
Azert bappe se sima kozel se, hiába nincs elvileg átigazolási dij.
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 3., hétfő 19:23

Pad'em írta: Milyen kritériumok alapján jött ki vajon Morata Xavinak?
Spanyol, most újra ez az egyik legfontosabb odaát Xavi érkeztével :mrgreen:

Amúgy mi örülhetünk, mert így Haagland biztos nem megy oda :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 3., hétfő 19:00

'shutterisland írta: vicces lenne a viking a torpok kozott, de ebbol ugy nez ki morata lesz. :mrgreen:
szerintem amugy fekudne moratanak, ha ala jatszik a csapat, csak hat megvannak a limitjei.
Milyen kritériumok alapján jött ki vajon Morata Xavinak? Nem egy skilles gyerek, kispasszos tiki tökömbe nem illik, a sebessége jó, de helyzetet kihasználni meg nem tud, egyedül az erkölcsei miatt illik oda :mrgreen:

Élmény lesz látni gránátvöröskékben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 3., hétfő 18:52

vicces lenne a viking a torpok kozott, de ebbol ugy nez ki morata lesz. :mrgreen:
szerintem amugy fekudne moratanak, ha ala jatszik a csapat, csak hat megvannak a limitjei.

jelenleg nagyon szeretnek egyszer mondjuk 3 fordulon keresztul latni egy ilyet :

mats - alba,pique,araujo,dest - frenkie,gavi,pedri - fati,ferran,dembele

de erre akkor is keves lenne az esely, ha mindenki hadra foghato lenne.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 3., hétfő 18:42

Ha csak az idei szezont nézzük, simán megférne egymás mellett a viking és Benzema + Vini. Benzemát tudod rakosgatni, nem pofázik, a karrierjének nagyrészét úgyis top góllövő mellett töltötte el.

Én Benzemát nyártól se félteném, ha jönne a két titán. Benzet le lehet rakni a padra, nem fog pofázni. Így is a vége felé van már a karrierjének, csereként, rotálásban, helyettesítésben meg több, mint extra tudna lenni. Nem a beleszarom ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 18:31

Plusz nem beszéltünk még arról, hogy itt van Benzema. Egyelőre nincs előttem, hogy rotálják egymást Haalanddal. :lol: Egy ilyen kaliberű játékos nem fog a padra jönni, hiába távozhat mondjuk jövőre Benz. Elég lesz Mbappénak helyet találni a jobboson, ugyanis ő is a bal oldalon vagy középen tolja. Ha a realitásokat nézzük, nem mi vagyunk a top helyen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 16:27

Siman benne van, hogy haland ugy gondolkodik, hogy o teszi vissza a barcat a terkepre, szoval siman odamehet, ha oda akar es megegyeznek.
thereisonly1ronaldo

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 3., hétfő 16:04

flori írta: Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.
Hát nem tudom, amekkora mozgástere volt (semekkora) szerintem szépen rendezgeti a dolgokat.
Messi távozását én nem sajnálom, Griezmann-t is el tudta passzolni pénzért, csak ezzel sikerült 30-40%-kal csökkenteni a béreket.
A fiatalok hosszabbítását eddig szépen intézgeti, még Dembele-vel sincs lefutva a dolog.
A nyári piacot tök jól zárta, egyedül Emerson elpasszolását nem értem.

Xavi kinevezése marketing szempontból telitalálat, sportszakmailag pedig egyelőre nekem felülmúlta a várakozásaimat.

Hogy honnan van 55 misi Torres-re azt nem tudom, de olyan szinten meghúzta a nadrágszíjat és még valószínűleg Coutinho-t is sikerül elpasszolni, hogy azért ebből egy 10 milliót törleszteni nyáron bele kell, hogy férjen.

Haaland-dal nem tudom mi lesz, azért a MBappe - Haaland duó nagyon OP-nek hangzik, és szerintem is több pénzt lehetne lehúzni róluk, ha egymás ellen játszanának. Amúgy elvileg a héten találkozik Raiola-val megint Laporta.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 3., hétfő 16:03

0-hoz közeli esély van Haaland Barcelonába igazolására. Leghamarabb most nyaron léphetne Dortmundból és szerintem már így is valamennyire "tele van a töke" a BVBvel.
Múlt szezon végén is csak az utolsó vagy az azelőtti körben lett meg a BL hely, de az igazi pofára esés csak a mostani BL volt kiesés a Sportinggal szemben. Bármilyen jó az az Ajax, a Dortmundnak az első helyen kellett volna végeznie, nemhogy oda-vissza, 7-1-es GKel kikapni tőlük és a Sporting ellen is csak 3 pontot szerezni (asszem 3 meccsen is emberhátrányban játszottak, de ez az ő bajuk). Az ellenfelek és a keretek minőségét figyelembe véve, ez talán a Barca égésénél is nagyobb volt.

Nem hinném, hogy a norvég egy EL tavasz után zsákbamacskát venne, főleg a Barca, Realhoz és Cityhez mért anyagi lemaradása miatt. Kicsit olyan ez mint Russel az F1-ben (bocs hogy off). Épp nemrég nyilatkozta, hogy már 21ben is készen állt a Mercire. Szerintem Haalandban is sokszor előjön egy hasonló türelmetlenség, mint amilyen a brit esetében volt, hogy minél hamarabb egy nagyvadnál akar játszani és a képességei már bőven megvannak ehhez.

Egyébként is, a saját elmondása szerint (nem tudom mennyire kamu) mi állunk a sorrend legelején, ez meg biztos nem így lenne ha "félne" Mbappé árnyékától vagymi. Nem hülye és tudja, hogy nyáron jön a teknőc.
Raiola meg biztos nem olyan szerény, hogy egy-egy, vagy akár az összes szerződéshosszabbításnal ne kérjen valamicskét és ezt nem nagyon kapná meg kölcsönhátánkölcsön Barcelonában. Kivéve persze ha valami nagy tőkeinjekció/befektető vagy tökömtudja mi érkezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. január 3., hétfő 16:05-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. január 3., hétfő 15:12

Halaand sem egy idióta. Márpedig most csak azok fognak barszelonába igazolni. Akármennyit mond neki laporta akár mi akár az arabok röhögve rátudunk licitálni.

Tartottam attól,hogy halaand nem akar Bappe felszopója lenni vagy fordítva, de úgy néz ki a hírek alapján,hogy szivesen játszanának eggyütt.

Kb bárhol eltudom képzelni a norvégot kivéve barszelonában csávi kisfiúi között. Mindenesetre szórakoztató amit leművelnek. Ha elviszik moratat az már tényleg a ultragáz lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 15:08

RaúlCF írta: Laporta egy kókler politikus. tipikusan hazudik és puffogtat a nép meg benyeli.

én többre tartom Haalandot hogy ilyenbe belemenjen amikor bárhova mehet.
Több annál azért. Nem véletlen örültek ennyire a visszatérésének. Populista, nagyszájú ember, de azért elég sikeres barcát hagyott maga mögött. Megvannak a kapcsolatai, nyilván nem Perez szintű elnök, de messze jobb választás, mint Bartomeu meg a Rosell féle brigád.

Az lehet az adu Haalandnál, hogy ide akar jönni. Egyrészt ez nem tudom mennyire van (már) kommunikálva, hogy akkor bizony a legnagyobb generációs ellenfeleddel fogtok itt nyomulni. Másrészt ott van Raiola, aki lehet meggyőzi, hogy brandben sokkal jobb lesz mindenkinek, ha Mbappé - Haaland párharccal lehet eladni a lapokat, felmar valami őrült összeget, aztán ha dől a kártyavár, akkor lelép a PL-be. Az a kérdés, és csak azon fog múlni, hogy mi akarjuk-e a francia mellé, és ő ide akar-e jönni osztozni a rivaldafényen. Mert a pénz szerintem fixen megvan rá.

Amúgy most faggatják keményen Laportát, honnan van a pénz, meg mik a nyári tervek. Válasz nyilván nincs, ami biztos, hogy nem a CVC-s pénzből. Kiváncsi leszek, mert ő azt mondja, hogy "bármi megtörténhet a nyáron", Perez meg sunyít mindig és "tranquilo"-zik. Utóbbit már ismerjük. :shifty:
Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.
Xavi kinevezése nem volt hülyeség. Az idei szezonjuk úgy is kuka, ezért lehet játszatni a la masias arcokat, és ha vaegy beválik az nekik óriási nyereség.
Azt nem tudom honnan szedne pénzt Haaland kategóriájú igazolásokra, de egy ekkora klub, mint a Barca sok mindent elbír. Max majd fizetik a kölcsönök kölcsönét 50 évig.
Ez igaz, de ha a végeredményt nézed majd a szezon végén, akkor az van, hogy kiestek az Európa Ligába, amit szerintem fel sem fognak milyen szintű égés, valamint harcolnak a BL helyekért. Egyelőre viszonylag jól lavírozik, de sok minden ki fog tisztulni augusztus végén. Egyáltalán nem olyan rosszak ezek a lamasiás gyerekek, mint amennyit röhögnek rajtuk a sajtóban, de hosszútávon csak rájuk támaszkodni édes kevés lesz, mert azért az aranygenerációtól meg kurva messze vannak. Ez a Morata igazolás is... kiváncsi vagyok hogy lesz kommunikálva, mert ha nem fizetnek érte, és megvan a barca-juve-atletico hármas deal, akkor igazából mindenki elengedte a tartozásait, és ők Griezmann árán (40 millió euro) veszik át az öreg Alvarót.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 3., hétfő 14:59

flori írta: Röhöghetünk, de simán kinézem Laportából, hogy all in-ben elviszi a norvégot.

Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.

Szerintem egy útja van, és azt is fogja választani. Jönnek majd a keleti szponzorok, nou camp felújítás, és a drága igazolások. Előre eladósítja a klubot, de ha jönnek a sikerek, akkor valóban növekedni fognak a bevételek és az évek alatt kihozhatja nullára a klubot. Azonban a matek nem ilyen egyszerű, akkora zakó lehet ebből klub szinten, hogy abból 10-20 év alatt nem jön fel a csapat.
Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.
Xavi kinevezése nem volt hülyeség. Az idei szezonjuk úgy is kuka, ezért lehet játszatni a la masias arcokat, és ha vaegy beválik az nekik óriási nyereség.
Azt nem tudom honnan szedne pénzt Haaland kategóriájú igazolásokra, de egy ekkora klub, mint a Barca sok mindent elbír. Max majd fizetik a kölcsönök kölcsönét 50 évig.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 3., hétfő 14:52

Laporta egy kókler politikus. tipikusan hazudik és puffogtat a nép meg benyeli.

én többre tartom Haalandot hogy ilyenbe belemenjen amikor bárhova mehet.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 14:49

Röhöghetünk, de simán kinézem Laportából, hogy all in-ben elviszi a norvégot.

Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.

Szerintem egy útja van, és azt is fogja választani. Jönnek majd a keleti szponzorok, nou camp felújítás, és a drága igazolások. Előre eladósítja a klubot, de ha jönnek a sikerek, akkor valóban növekedni fognak a bevételek és az évek alatt kihozhatja nullára a klubot. Azonban a matek nem ilyen egyszerű, akkora zakó lehet ebből klub szinten, hogy abból 10-20 év alatt nem jön fel a csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 3., hétfő 13:53

Pad'em írta: Barcelona president Joan Laporta again on Haaland and big signings for next months: “Everybody in the world should get ready, as we are back as big players in the market. Barça are back”.
Uhhh, reszkess világ! :lol: Kemény ez a Laporta, na! Barça are back! :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: