OFF
Re: OFF
Sziasztok Hölgyek és Urak!
Van itt valaki aki keni vágja a jogokat meg ilyeneket? (Bár hülye kérdés volt, mert biztos van. )
Szomszéd egy f*sz, amúgy is, de most leginkább azért, mert a közösen végzendő munkára "nincs pénze" és később szeretne majd fizetni.. Nincs ezzel baj, csak azért jó lenne "bevédeni" magunkat.
Tudok erre valami szerződést kötni vele, hogy mondjuk egy éven belül fizetnie kell, ha nem fizet akkor meg irgumburgum, ennyi meg annyi plusz lóvéval jön nekem?
Köszönöm!!!!
Van itt valaki aki keni vágja a jogokat meg ilyeneket? (Bár hülye kérdés volt, mert biztos van. )
Szomszéd egy f*sz, amúgy is, de most leginkább azért, mert a közösen végzendő munkára "nincs pénze" és később szeretne majd fizetni.. Nincs ezzel baj, csak azért jó lenne "bevédeni" magunkat.
Tudok erre valami szerződést kötni vele, hogy mondjuk egy éven belül fizetnie kell, ha nem fizet akkor meg irgumburgum, ennyi meg annyi plusz lóvéval jön nekem?
Köszönöm!!!!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal itt angliaban is csak a minimalber emelkedik automatikusan minden tavasszal.de lehet rosszul tudom, az biztos, hogy kulfoldon ez tobb orszagban igy van, ebbe nincs beleszolasa egy munkaadonak se.
nalunk pl nem emeltek az utobbi evekben a felsobb beosztasban levoknek, csak most nyaron, mert par ev alatt ugye tulsagosan lecsokkent a gap a magasabb beosztasban levok es a minimalberesek kozott.
huzott is egy vicceset a hotelunk, ugye oriasi staff hiany van, ezert akik nalunk minimalberen vannak (8.9) azoknak adtak egy kis fizetesemelest (9.5) hatha tobb itt marad, bar ugye aprilistol magatol is felugrott volna az osszeg 9.5-re a minimalber emeles miatt, de igy maradtak a romanok mert a jofej ceg emelt.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hehetheoriginal írta: *en arrol beszelek, hogy torvenyben elvileg szabalyozva van, hogy a fizeteseknek kovetniuk kellene az inflaciot, de sok munkaado, ha felhozod a temat, azt hiszi, hogy te mar megint soron kivul fizuemelest akarsz, es mutatja, hogy baratom alairtad a munkaszerzodesedet, itt van benne, hogy mennyit fogsz kapni.
(de lehet rosszul tudom, az biztos, hogy kulfoldon ez tobb orszagban igy van, ebbe nincs beleszolasa egy munkaadonak se.)
Ja, nálunk szabad rablás van, nincs ilyen a munka törvénykönyvben... Ezért is kérdeztem, hogy mi az ált. céges morál..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en nem a bonuszokrol vagy teljesitmeny utani berezesrol beszelek, ez alapveto kell legyen mindenhol, mert akkor a munkavallalo nem fog odamenni.Nem feltétlen.. Előző helyemen fix volt, hogy máj. végén/júl. elején leült mindenkivel a vezető és megbeszéltük ki mire számíthat (szokásos csapatátlag, vagy aki kiemelkedőt tolt, az + ennyi/annyi) júl. 1-től..
en arrol beszelek, hogy torvenyben elvileg szabalyozva van, hogy a fizeteseknek kovetniuk kellene az inflaciot, de sok munkaado, ha felhozod a temat, azt hiszi, hogy te mar megint soron kivul fizuemelest akarsz, es mutatja, hogy baratom alairtad a munkaszerzodesedet, itt van benne, hogy mennyit fogsz kapni.
(de lehet rosszul tudom, az biztos, hogy kulfoldon ez tobb orszagban igy van, ebbe nincs beleszolasa egy munkaadonak se.)
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
hehetheoriginal írta:rendes orszagban jan. 1-gyel megy az inflaciokövető fizuemelés is automatikusan, szerintem hagyjuk israul 4 ever írta: A jan. 1-es munkáltatói járulékcsökkentéseket ti megkaptátok? Nemrég beszéltem a főnimmel, mondom "ingyen" pénz, tervezik-e a jobbágynak adni, vagy valami..
De nálunk nem , csak a spar meg az aldi volt jó fej a dolgozóival? Nálatok hogy áll a bérrendezések hava?
Nem feltétlen.. Előző helyemen fix volt, hogy máj. végén/júl. elején leült mindenkivel a vezető és megbeszéltük ki mire számíthat (szokásos csapatátlag, vagy aki kiemelkedőt tolt, az + ennyi/annyi) júl. 1-től..
De igen, nem vagyok meglepődve, hogy nem
Kifogás mindig van.. Tudom.. Csak érdekel, milyen a helyzet másoknál.. (Meg jó irigykedni, ha valaki mégis kapott )Marky írta: Magyar kkv szektorban szerintem kar ilyet varni. Ezt a par szazalekot beforgatjak a megnovekedett energia es nyersanyagarakba.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Magyar kkv szektorban szerintem kar ilyet varni. Ezt a par szazalekot beforgatjak a megnovekedett energia es nyersanyagarakba.raul 4 ever írta: A jan. 1-es munkáltatói járulékcsökkentéseket ti megkaptátok? Nemrég beszéltem a főnimmel, mondom "ingyen" pénz, tervezik-e a jobbágynak adni, vagy valami..
De nálunk nem , csak a spar meg az aldi volt jó fej a dolgozóival? Nálatok hogy áll a bérrendezések hava?
- hehetheoriginal
rendes orszagban jan. 1-gyel megy az inflaciokövető fizuemelés is automatikusan, szerintem hagyjuk israul 4 ever írta: A jan. 1-es munkáltatói járulékcsökkentéseket ti megkaptátok? Nemrég beszéltem a főnimmel, mondom "ingyen" pénz, tervezik-e a jobbágynak adni, vagy valami..
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
A jan. 1-es munkáltatói járulékcsökkentéseket ti megkaptátok? Nemrég beszéltem a főnimmel, mondom "ingyen" pénz, tervezik-e a jobbágynak adni, vagy valami..
a zárójeles rész plusz egy, szebben le se lehetne írni, pedig már unatkoztam 29-én, de úgy látszik balga voltam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Soha nem tennék ilyet.hehetheoriginal írta: Ugyis tulcsordul es kitiltasz ismerem mar magam
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon belekezdtél így 22-benhehetheoriginal írta: A szellemirtokat
(Ugy erzem ma kulonosen produktiv, segitokesz es proaktiv vagyok ugy elso munkanap, hogy a kurvafaszbasszameg )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Visszaterve, en a helpdesknek hinnek, mert az van torvenyben szabalyozva, leirva. Bankban halomnyi balfasz dolgozik altalaban, konnyen lehet rossz infot mondanak. Ha irasba adjak viszont, akkor van vmi a kezedben, nem a tied a felelosseg.
Boom issue solved, szamlaszamom megy priviben kösz
Boom issue solved, szamlaszamom megy priviben kösz
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
A szellemirtokat
(Ugy erzem ma kulonosen produktiv, segitokesz es proaktiv vagyok ugy elso munkanap, hogy a kurvafaszbasszameg )
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hihetetlen, a enaplós helpdesk mond A-t, a bank meg B-t.Realista24 írta:Erre nyilván hamarabb lesz válaszcsababarca írta: Ha valaki csinált már enaplót úgy hogy ketten voltak tulajok, és hitel is volt az írjon rám pls.
Nincs köztes megoldás....már nem tudom kit hívjak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre nyilván hamarabb lesz válaszcsababarca írta: Ha valaki csinált már enaplót úgy hogy ketten voltak tulajok, és hitel is volt az írjon rám pls.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha valaki csinált már enaplót úgy hogy ketten voltak tulajok, és hitel is volt az írjon rám pls.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- hehetheoriginal
megint be akarod kenni a kis testedet te kis búza, aztan félsz, hogy leolvad
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Mekk Mesterek. Falazóhabarcsot milyen hőfokig lehet használni?
Olvasgattam, de tapasztalat jobban érdekelne.
Nem szoba vagy ház falról van szó, ha ez számít.
Olvasgattam, de tapasztalat jobban érdekelne.
Nem szoba vagy ház falról van szó, ha ez számít.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van megoldás, köss csomót az ujjadra és nem reagálsz, ragályos hülyére.zoli0415 írta:Elnézést de engem is felidegesít, ha megválaszolok egy kérdést amibe Te háromszor belekötsz annak ellennére, hogy Te magad is bemásolod ugyan azt a helyes választ de mégsem adsz igazat. Részemről ez a téma lezárva.Realista24 írta:
Mit csodálkozol ha elkezdesz szemelyeskedni?
Ha nem teszed, még meg is köszönöm.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema