Zene
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Nem lesz After Hours szint. De az az album 10/10.
èn csipem benne hogy mindig massal probalkozik es valahogy önmaga marad.
Alapjaraton olyan hangja van hogy mindegy mit enekel gyonyoru.
Amugy nagyban inspirálta egèsz karrierjèben Jacko.
Itt is a thriller producerevel dolgozott egyutt. Nem vèletlen.
èn csipem benne hogy mindig massal probalkozik es valahogy önmaga marad.
Alapjaraton olyan hangja van hogy mindegy mit enekel gyonyoru.
Amugy nagyban inspirálta egèsz karrierjèben Jacko.
Itt is a thriller producerevel dolgozott egyutt. Nem vèletlen.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na 24 bit 48khz flacban, dac-cal meg fülessel kicsit máshogy hangzik, mint telóról a wc-n trónolva
egyetértek, album első fele egész jó, második fele, mintha kényszerből megírt, hogy ne 20 perc hosszu legyen az egesz albi
egyetértek, album első fele egész jó, második fele, mintha kényszerből megírt, hogy ne 20 perc hosszu legyen az egesz albi
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Biztos sokkal különlegesebbek az első albumai, de (amennyire belehallgattam) az újak profibbak, szélesebb körben hallgatottak (mondjuk ki, pop).Berti írta: A Trilogy egy mestermű, amihez ha hozzáveszed, hogy 20 évesen csinált, még különlegesebb lesz.
Ez a Dawn FM már a nevével full 80's. Megpörgettem, hát jó, csak épp akár egy Pet Shop Boys vagy egy gyenge Jacko szám is lehetne bármelyik kb. Nekem mondjuk ezek jobban tetszenek, számomra jónak számító zenéhez közelebb van.
Na, de kövessük az első 5 másodperc utasításait
Royal Blood - Typhoons
- hehetheoriginal
csak belepörgettem reggel a számokba, nyilván nem lehet teljes ertekben velemenyezni, de igy elso blikkre nem tul maradando, csalodás.The Weeknd - Dawn FM
nyilvan a hype fel fogja kapni, de nem korszakos legenda, nem fogod danolászni 40 év mulva, mint egy michaeljaxont.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
The Weeknd - Dawn FM
Első hallgatás után: az eleje (első 5 zene) nagyon jóóó, tökéletesen hozza azt, amit vártam Azután viszont túlságosan belassul a közepe, Tyler-rel a közös zenét teljesen feleslegesnek érzem
Az utolsó harmada sem rossz, de nekem az eleje ragadt meg nagyon, mintha visszautaznék a 80-as évekbe, amikor nem is éltem
Az After Hours szintjét nálam nem ugrotta meg (bár elég magasan van), és nem is lesz a legjobb albuma, de minőségileg természetesen hozta a tőle elvárható szintet
Első hallgatás után: az eleje (első 5 zene) nagyon jóóó, tökéletesen hozza azt, amit vártam Azután viszont túlságosan belassul a közepe, Tyler-rel a közös zenét teljesen feleslegesnek érzem
Az utolsó harmada sem rossz, de nekem az eleje ragadt meg nagyon, mintha visszautaznék a 80-as évekbe, amikor nem is éltem
Az After Hours szintjét nálam nem ugrotta meg (bár elég magasan van), és nem is lesz a legjobb albuma, de minőségileg természetesen hozta a tőle elvárható szintet
A Trilogy egy mestermű, amihez ha hozzáveszed, hogy 20 évesen csinált, még különlegesebb lesz.
Minden albumát imádtam eddig, az After Hours volt az egyetlen ami első hallgatásra meh kategória volt, aztán fél év után mikor újrahallgattam, folyamatosan pörgött utána.
Ez az új album viszont egyáltalán nem az amire számítottam.
A mai eszközös Kiss Land meghatározást meg nem tudom mire alapozta.
Minden albumát imádtam eddig, az After Hours volt az egyetlen ami első hallgatásra meh kategória volt, aztán fél év után mikor újrahallgattam, folyamatosan pörgött utána.
Ez az új album viszont egyáltalán nem az amire számítottam.
A mai eszközös Kiss Land meghatározást meg nem tudom mire alapozta.
- lestat
nmate írta:Hallgattam, most már felismerem egy kocsmakvízen legalább Kedvenc nem lesz, de jó hangzása van, meg jó a koncepció ami alapján össze van rakva, totál profi, csak nem a stílusom. Ebben értem mit szeretsz, nem úgy mint Lil xy eseténlestat írta:My Dear Melancholy-it is nyomasd batran ha már Weeknd.
kellenek neha a laza pop zenék is.
https://www.youtube.com/watch?v=LKsgDcc ... WeekndVEVO
Közben kijött az uj album.
Imádom hogy mindig más és közben felismerhetően önmaga minden albumon.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- nmate
Hallgattam, most már felismerem egy kocsmakvízen legalább Kedvenc nem lesz, de jó hangzása van, meg jó a koncepció ami alapján össze van rakva, totál profi, csak nem a stílusom. Ebben értem mit szeretsz, nem úgy mint Lil xy eseténlestat írta:My Dear Melancholy-it is nyomasd batran ha már Weeknd.
- lestat
My Dear Melancholy-it is nyomasd batran ha már Weeknd.
Egy laza EP 6db szammal de az egyik legjobb munkája nálam.
House of Balloons
Tears in the Rain
Wasted Times
Faith
After Hours
Ezeket tudom meg ajanlani gyorsba hogy kicsit belelatni mitol olyan kulonleges.
Uj album nagyon várós.
Elvileg Kissland-féle album csak mai "eszközeivel" ahogy ő fogalmazott.
Kiváncsi vagyok milyen storyt fog most elmeselni.
Egy laza EP 6db szammal de az egyik legjobb munkája nálam.
House of Balloons
Tears in the Rain
Wasted Times
Faith
After Hours
Ezeket tudom meg ajanlani gyorsba hogy kicsit belelatni mitol olyan kulonleges.
Uj album nagyon várós.
Elvileg Kissland-féle album csak mai "eszközeivel" ahogy ő fogalmazott.
Kiváncsi vagyok milyen storyt fog most elmeselni.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
de rég jártam erre
két nagyon sick relax kedvencem így estére
https://youtu.be/_BM3zCMRPcw
https://youtu.be/9zZfBBp-j6I
két nagyon sick relax kedvencem így estére
https://youtu.be/_BM3zCMRPcw
https://youtu.be/9zZfBBp-j6I
- nmate
Hát, úgy értem ez egy jó pop szám, mert dallamos es széles rétegeket megfog. Rádiót idézőjelek között írtam, nem véletlen. Nem hallgatok rádiótel magico írta: A Blinding Lights szerintem azért érződik tucat számnak, mert konkrétan 2 éve a legtöbbet nyomatott zene a földön
Trilogy meg a kissland lement, minőség az ok. Azt, hogy mitől különleges, még keresem De nem rossz, vagy ilyesmi, főleg ahhoz képest, hogy rnb, amit amúgy nem hallgatok. Teljesen hallgatható 1-2 szám, főleg ahol nincs torzítva a hangja és kellemes a zenei alap.
Nem, vezetékes fejhallgatón hallgatok minden ilyet, bt is off ilyenkorhehetheoriginal írta:persze ne vmi gagyi airpods legyen a füledben
Más: Royal Blood jön Bécsbe. Ha tudni akarjátok hogyan lehet fasza rock zenét gyártani egy basszusgitarral meg egy dobszerkoval, csekkoljatok oket.
- hehetheoriginal
scared to live es a faith azert odateszi, pláne élőben.nmate írta:Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.el magico írta: Pénteken új albummal jelentkezik The Weeknd After Hours után jön most a Dawn.
Kíváncsi leszek, az előzővel elég magasra tette a lécet. Remélem pár zene erejére még azért belecsempészik egy kis 80-as évek vibeot
Dawn FM Trailer
Ha már rózsaszín 80-as évek
Savage - Only You
persze ne vmi gagyi airpods legyen a füledben
thereisonly1ronaldo
-
A Blinding Lights szerintem azért érződik tucat számnak, mert konkrétan 2 éve a legtöbbet nyomatott zene a földönnmate írta: Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.
Weeknd-et mondjuk fel lehet osztani (legalább) két korszakra diszkográfia szempontjából az első két albuma a legegyedibb, azokon olyan sajátos hangzásvilágot rakott össze, amit a mai napig nem lehet bekategorizálni A maihoz képest sokkal sötétebb, földalattibb volt.
Aztán elindult a populárisabb irányba, de így is meg vannak a saját jellemvonásai a dalainak.
Ha ajánlhatok két albumot tőle az a Kiss Land (bár a Trilogyt tartják sokan a legjobb lemezének, de az 30 számból áll, gondolom nem akarsz ennyi időt beleáldozni ), és az After Hours.
Egyébként előadótól függetlenül a legjobb zenéket nem a rádiókban játszák tapasztalataim szerint
- nmate
Ránézek erre a hétvégére, mitől ajnározzák annyira, mivel nem értem a "rádióból" hallott számok alapján. A Blinding Lights az pl. tök tucat szám, csak szépen van összeollózva catchy 80-as évek miami vibe zenékből. Szóval kíváncsi vagyok, letolok egy két albumot tőle majd.el magico írta: Pénteken új albummal jelentkezik The Weeknd After Hours után jön most a Dawn.
Kíváncsi leszek, az előzővel elég magasra tette a lécet. Remélem pár zene erejére még azért belecsempészik egy kis 80-as évek vibeot
Dawn FM Trailer
Ha már rózsaszín 80-as évek
Savage - Only You
-
Pénteken új albummal jelentkezik The Weeknd After Hours után jön most a Dawn.
Dawn FM Trailer
Dawn FM Trailer
Süti Teljes Diszkográfia (2003-2021)
1óra 38 perc
1óra 38 perc
The Anahit - Poena
Bántóan kevesen hallgatják őket, pedig magyar viszonylatban eléggé jók sztem.
The Anahit - Szétcsúsztam
Ez friss, semmi extra, de el lehet hallgatni
Bántóan kevesen hallgatják őket, pedig magyar viszonylatban eléggé jók sztem.
The Anahit - Szétcsúsztam
Ez friss, semmi extra, de el lehet hallgatni
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Akkot most jöhet ez nálam is.nmate írta: Ha Dire Straits, akkor making movies album.
Oda majd mást tartogatokFaust írta: Köszi hogy bedobtad, igazi zeneklub matéria egyébként a cucc. Csak nem ezen a fórumon.
Szégyen a kukás, de hasznos.