Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 20:38

p.csabi1 írta:
még mindig nem tudom hova Tenni Davidét. Mindenhol csupa jót írnak róla, meg papíron jó képesítései vannak, de nem tudok nem arra gondolni, hogy csak a fater miatt van ott. Mint amikor a síkhülye milliárdosfiút betolják a Harvardra (Jared Kushner :mrgreen: ) és így papíron jól néz ki.

Biztos nem így van.Valahol olvastam,hogy állítólag komoly koponya a fiú.A taktika kidolgozásában is benne van meg szinte mindenben.
Hogy a Realnalvan, az az apja miatt van.
Amúgy tényleg jókat mondanak róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 11., kedd 20:33

Nem kéne, nyerni megyünk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 19:27

Ancelotti's only doubts regarding the XI ahead of tomorrow's game:

• Lucas Vazquez OR Carvajal
• Asensio OR Rodrygo.

Pufi első Clasico-ja meglesz vajon?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 11., kedd 15:53

még mindig nem tudom hova Tenni Davidét. Mindenhol csupa jót írnak róla, meg papíron jó képesítései vannak, de nem tudok nem arra gondolni, hogy csak a fater miatt van ott. Mint amikor a síkhülye milliárdosfiút betolják a Harvardra (Jared Kushner :mrgreen: ) és így papíron jól néz ki.

Biztos nem így van.Valahol olvastam,hogy állítólag komoly koponya a fiú.A taktika kidolgozásában is benne van meg szinte mindenben.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. január 11., kedd 14:46

De legalabb edzoba meghallgatja, nem csak munkatarsi a kapcsolat koztuk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 11., kedd 14:38

Jim írta: Volt
de reméljük hallgat az öreg a fiára,
és jobban fogja forgatni a keretet :agree:

Remélem nem így van és tényleg jó szakember, de valamiért ez az érzés nem múlik el.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 11., kedd 14:32

Volt
de reméljük hallgat az öreg a fiára,
és jobban fogja forgatni a keretet :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 13:52

Vótmá?

Davide Ancelotti beszélgetett sok játékossal, akik általában a 80-90. perc között kapnak lehetőséget a "bizonyításra". Pl. Valverde, és elmondták, hogy ez nem igazán segít nekik összeszedni magukat, illetve nem elég a bizonyításra.

Davide pedig ment és beszélt a faterral, hogy cseréljen sokkal korábban és ha lehet többet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. január 10., hétfő 13:54

halamadrid írta: Keret:

Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias.
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr. és Rodrygo.

Ha Lucas hozza a hétvégi teljesítményét akkor az esetleges döntőben is játszhatna szerintem.
Wow, mikor volt ilyen fullos keretünk legutóbb?
Első ránézésre csak Bale és Mariano "hiányzik".

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 10., hétfő 13:44

Keret:

Kapusok: Courtois, Lunin és Fuidias.
Védők: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Középpályások: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco és Camavinga.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr. és Rodrygo.

Ha Lucas hozza a hétvégi teljesítményét akkor az esetleges döntőben is játszhatna szerintem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 10., hétfő 13:44

Pad'em írta: Davide Ancelotti spoke to all players about the substitution policy of Carlo, as they had concerns. He convinced his father to make more substitutes earlier in the game in order to give confidence to the squad players. @abc_es
Remélhetőleg igaz. Nagyon nem csípem az ilyen családi kapcsolatokat, de most jót szólt a kis Davide. :D Carlo mester ezt Zizuba is beleverte keményen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 10., hétfő 13:13

Davide Ancelotti spoke to all players about the substitution policy of Carlo, as they had concerns. He convinced his father to make more substitutes earlier in the game in order to give confidence to the squad players. @abc_es
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. január 8., szombat 16:40

Védők: Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo és F. Mendy.
Támadók: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr. és Rodrygo.

estére

courtois---lucas,militao,alaba,mendy---ckm---vini,benz,asensio

carlo voltam :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 6., csütörtök 17:49

MorataMartin írta: Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem nagyon kellene még most télen hozni egy cserekapust és egy csere jobb hátvédet. Sem Nacho, sem Lucas nem megoldás, a kapuban pedig Lunin sem életbiztosítás. Legalabb fél évre kéne megoldani ezeket a posztokat. Kölcsönnel, vagy szabadon igazolható játékosokkal.
Nekem is pont ez jutott eszembe, bár új kapusra szerintem nincs szükség. Elsősorban egy öreg rókára gondoltam akit fél évre kérnénk kölcsön.

Egyébként Danilo épp padozik a Juvéban :mrgreen:
Szerk: hoppá, most latom, hogy ő is sérült :(
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. január 6., csütörtök 17:11

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem nagyon kellene még most télen hozni egy cserekapust és egy csere jobb hátvédet. Sem Nacho, sem Lucas nem megoldás, a kapuban pedig Lunin sem életbiztosítás. Legalabb fél évre kéne megoldani ezeket a posztokat. Kölcsönnel, vagy szabadon igazolható játékosokkal.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. január 6., csütörtök 16:52

Carvajalt már nem szabad opcióként kezelni, remélem a vezetőség is belátja és igazolunk oda valakit.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 6., csütörtök 16:44

Leno16 írta: Gondolom Carlo mindenképpen nyerni akar valamit, úgy hogy szerintem végig erősebb csapattal fogunk nyomulni a kupában.
Csak ez nehogy, februárban legyen problémás, főleg ha a szuperkupát is komolyan akarjuk.
Kéne nyomatni a fiatalokat a kupában. Marvin és társait, nem Iscot bakker..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 6., csütörtök 16:32

Pad'em írta: Vinicius, Benzema, Modrić and Mendy all have recovered and will play against Valencia. Only Jovic, Bale, Carvajal and Mariano will be unavailable. @marca
Nekem is kezd betelni a pohár amúgy Carvajal sérüléseivel. Várható volt, hogy januárban/februárban lesz formahanyatlásunk, ilyenkor jó lenne a lehető legjobb csapattal kiállni. Szar, hogy folyamatosan fél megoldásaink vannak jobb hátvéd posztra fontos meccseken, illetve most már úgy is mondhatom, hogy fél szezonokon át.

A csatárjaink is jól megfogyatkoztak... Bale meg kb. szóra sem érdemes, nem tényező, csak a fizuja, amivel gombolja a csapatot ezért a semmiért.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 6., csütörtök 15:33

Vinicius, Benzema, Modrić and Mendy all have recovered and will play against Valencia. Only Jovic, Bale, Carvajal and Mariano will be unavailable. @marca

Leno16
Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
Kedvenc csapatod: Real Madrid.

HozzászólásSzerző: Leno16 » 2022. január 4., kedd 19:46

Gondolom Carlo mindenképpen nyerni akar valamit, úgy hogy szerintem végig erősebb csapattal fogunk nyomulni a kupában.
Csak ez nehogy, februárban legyen problémás, főleg ha a szuperkupát is komolyan akarjuk.

Vissza: