Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 7., péntek 11:31

raul 4 ever írta:
halamadrid írta:

Ezt most nem értem. Szerinted ki menne és ki maradna?
Modric, Isco szerződése perpill lejár, úgy emlékszem Blancoé is, Ceba meg lehet nem lesz szint (again), tehát lehet mind 4.
Modric kapni fog megint új szerződést 23-ig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 7., péntek 11:29

halamadrid írta:
raul 4 ever írta:
Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett,
Modric, Isco szerződése perpill lejár, úgy emlékszem Blancoé is, Ceba meg lehet nem lesz szint (again), tehát lehet mind 4.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 7., péntek 11:10

raul 4 ever írta:
Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett,
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 7., péntek 10:30

Nem, Ferland volt az, de kifizette anno a nő hallgatását valószínű. Tehát nincsenek vádak, csak az újságírói sztori.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 7., péntek 10:28

Gascoigne írta:
Realista24 írta:

Ha 10 meccs az 50ből, akkor sem tart senki fent két egyforma minőségű 11-et Pep-en kívül.
Nem életszerű.

Az igazi gond nem a bal oldal, mert oda van két megoldás is, ahogy írtad. A probléma a jobb oldal, ahol Carvajal nem 10 meccsre nem bevethető, hanem 10-en tud talán jól játszani. Oda meg van egy LV/Valverde félmegoldás se.
Jut eszembe, mi lett azzal a Mendy-fele tortenettel? Ha azok a vadak igazak, akkor nem harom vagy tiz meccset fog kihagyni.
Az sztem még mindig a másik Mendy, a City-s, mert éppen most vitték át egy másik börtönbe, ahol a ManU drukkerek szeretettel várják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. január 7., péntek 10:27

Realista24 írta:
R. Carlos írta:

Ha három meccs lenne én is ezt mondanám. De az év elején volt 8-10 is meccs is az. Érezhető volt a különbség nélküle. Párszor kiesik a francia.
Ha 10 meccs az 50ből, akkor sem tart senki fent két egyforma minőségű 11-et Pep-en kívül.
Nem életszerű.

Az igazi gond nem a bal oldal, mert oda van két megoldás is, ahogy írtad. A probléma a jobb oldal, ahol Carvajal nem 10 meccsre nem bevethető, hanem 10-en tud talán jól játszani. Oda meg van egy LV/Valverde félmegoldás se.
Jut eszembe, mi lett azzal a Mendy-fele tortenettel? Ha azok a vadak igazak, akkor nem harom vagy tiz meccset fog kihagyni.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 7., péntek 9:35

Arra a 10 meccsre egy MG szintű fiú tényleg elég, ha most jön valami nem fake hír, hogy megy kölcsönbe és tol egy jó fél szezont (jövőre M12 nélkül (mert egy ekkora legendával nem teszed meg, hogy semmibe veszed)), az az oldal megvan. Nekem szimpi a kiskölyök.

A Ceba Carlo affér min pattant ki? Ok, hogy 10 percet kapott kb., de egyéb? Nem is értem a spanyolt se, Carlo 3szor mondta el róla, hogy csípi, erre pampog? (bár mielőtt pálcát török (megint), azért levárom még, mi is volt)

R. Carlos írta: *Kessié Casemiro szerepkörében tolja? Nem nagyon követem az olasz focit.
Kessie inkább kkp, olyan Fede féle szerintem, bár múltkor irányítót játszott 4231-ben. Szerintem drága mulatság lenne, Milantól is netto 8m-t akar, úgyhogy "bl-ben eddig nagyon súlytalan volt" (mondta milanos munkatársam).

Bár sok pénz felszabadul.. Ha lép Ceba is, Blanco is Isco, meg Modric mellett, akkor épp kellhetne, bár én olaszból Brozovicot hoznám.. Mindig jól jöhet egy horvát :D :coffee:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 7., péntek 7:13

R. Carlos írta:
Realista24 írta: Arra az évi három meccsre miért is kéne kitúrni Marcelót? Nem tarthatsz két Mendyt a keretben csak azért, hogy mi van,ha az egyik lesérül.
Ha három meccs lenne én is ezt mondanám. De az év elején volt 8-10 is meccs is az. Érezhető volt a különbség nélküle. Párszor kiesik a francia.
Nem életszerű.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 7., péntek 7:03

Realista24 írta: Arra az évi három meccsre miért is kéne kitúrni Marcelót? Nem tarthatsz két Mendyt a keretben csak azért, hogy mi van,ha az egyik lesérül.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 7., péntek 6:54

R. Carlos írta:
Berti írta: Miguel Gutiérrez will join Granada on loan without option to buy. Antonio Blanco will also join Getafe on loan.
@MarioCortegana

To make room for future signings, Real Madrid will part ways with Isco, Marcelo and Gareth Bale (the club’s biggest salary) when the season ends. Dani Ceballos and Jesus Vallejo could also be pushed towards the exit.
@RMCsport

AC Milan’s Franck Kessié is being followed by Real Madrid.
@RMCsport
Mondjuk vékony lesz ez a fél szezon ha Mendy megint megsérül. Marcelo nagyon elfogyott. Alaba és Nacho lehetnek még félmegoldások, de akkor megint az van, mint a jobb oldalon. Igaz a mester Miguellel se sokat számol, de szerintem jobb opció mint Marcelo, csak az öreget nem lehet kitúrni amíg itt van.

Kessié Casemiro szerepkörében tolja? Nem nagyon követem az olasz focit.
Arra az évi három meccsre miért is kéne kitúrni Marcelót? Nem tarthatsz két Mendyt a keretben csak azért, hogy mi van,ha az egyik lesérül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. január 7., péntek 6:49

Berti írta: Miguel Gutiérrez will join Granada on loan without option to buy. Antonio Blanco will also join Getafe on loan.
@MarioCortegana

To make room for future signings, Real Madrid will part ways with Isco, Marcelo and Gareth Bale (the club’s biggest salary) when the season ends. Dani Ceballos and Jesus Vallejo could also be pushed towards the exit.
@RMCsport

AC Milan’s Franck Kessié is being followed by Real Madrid.
@RMCsport
Mondjuk vékony lesz ez a fél szezon ha Mendy megint megsérül. Marcelo nagyon elfogyott. Alaba és Nacho lehetnek még félmegoldások, de akkor megint az van, mint a jobb oldalon. Igaz a mester Miguellel se sokat számol, de szerintem jobb opció mint Marcelo, csak az öreget nem lehet kitúrni amíg itt van.

Kessié Casemiro szerepkörében tolja? Nem nagyon követem az olasz focit.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 7., péntek 1:34

Amúgy ha az lenne az ára hogy el kell afni Vinit, hogy jöjkön Bappe es Haaland akkor egy percig nem gondolkoznék.

Jóppfa Vini, de nem az a szint, mint a másik ketyő. Viszont ha meg lehetne tartani, mint opció fasza lenne. Nem bánt senkit, ha beáll hajt, küzd és az az igazság, hogy különbséget is csinál.

Nevettünk rajta sokan, bevallom én is jókat, de fut, szalad és fejlődik. Nem egy zseni, sok hiányossággal, de belead mindent.

Lennének vagy 10-en minimum akiket előbb raknék ki.

Lehet, rossz topic de amúgy ha Körte kidől, nekünk annyi. Lenin nagyon nem az a kaliber, bőven kevés. Lehet felsülni 1-2 alkalommal, de Navas anno ennyi alkalommal faxra húzott mindenkit, majd beverekedte magát a kezdőbe, nem is akármilyen emberen keresztül.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 7., péntek 0:40

CR meg prime Real.. lehet a múltban élni, de Hasland jelenleg faxra húzra a mezőnyt leginkább mentalitásban, fozikumban és elszántásgban.. nem hoszem hogy a nuevo CR lesz, de bármit meg kellene adni, hogy leigazoljuk.

Nyilván Bappe a másik, de a norvégnak itt kellene lenni minimum.

Bárhova máshova kerül, az hiba.. ha a narcába az pláne

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 6., csütörtök 23:15

Nagy deal odaengedni a legnagyobb riválisnak egy esetleges korszakos kecskét, hogy megint leszopassanak éveken keresztül. :mrgreen: :lol:

Mindkettő kell, a barca meg érje be Luuk de Jonggal és Ferran Torresszel. Pedri és Fati már így is az egekig van szopva, jó az nekik. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 6., csütörtök 23:04

zsírosdeszka írta: De most őszintén. Minek menne Haaland a Barcelonába?
Nem lepődnék meg ha a Szuperliga miatt. Laporta és Perez a háttérben már megegyeztek az Mbappé-Haaland rivalizálásról, amiből mindenki profitálhat, a Szuperligának pedig kell a marketing, aminek így az arcai lehetnek... :coffee:

Persze mindez csak spekuláció egy olyan világról, ahol a pénz fontosabb mint a sport...oh wait. :mrgreen:

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 6., csütörtök 23:03

BlancoMark írta:
zsírosdeszka írta: De most őszintén. Minek menne Haaland a Barcelonába? Szakmai projekt nulla. Bl nem biztos. Pénz nincs. Még Ferrant sem tudták regisztrálni. Nincs esély a BL-re. Teljesen idegen lenne neki s Barca stílus. Szóval a napos tengerparton kívül SEMMI nincs, ami vonzó lehet számára. 🤔 Nálunk van új stadion. A világ legmodernebbje. A Barcelonáét még évekig csinálják - ha egyáltalán elkezdik valaha. Ég és föld a különbség.
Egy előnye van jelenleg a Reallal szemben, mégpedig, hogy ő lehetne az alfa. Madridban ez nem lenne olyan egyértelmű, főleg ha Mbappé is megérkezik.

De nekem a hírek alapján úgy tűnik, hogy a Realt favorizál(hat)ja, úgyhogy nyilván az ügynök megindítja az egyeztetéseket Barcáékkal is, hogy kicsit strófolja az árakat. Nem szól ez másról, épeszű világsztár jelenleg nem menne oda. És ezzel nem leírva őket, hanem JELENLEG ez a helyzet.
A mostani Dortmundban is ő az alfa :lol: a Barca semmivel sem jobb.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. január 6., csütörtök 22:54

zsírosdeszka írta: De most őszintén. Minek menne Haaland a Barcelonába? Szakmai projekt nulla. Bl nem biztos. Pénz nincs. Még Ferrant sem tudták regisztrálni. Nincs esély a BL-re. Teljesen idegen lenne neki s Barca stílus. Szóval a napos tengerparton kívül SEMMI nincs, ami vonzó lehet számára. 🤔 Nálunk van új stadion. A világ legmodernebbje. A Barcelonáét még évekig csinálják - ha egyáltalán elkezdik valaha. Ég és föld a különbség.
Egy előnye van jelenleg a Reallal szemben, mégpedig, hogy ő lehetne az alfa. Madridban ez nem lenne olyan egyértelmű, főleg ha Mbappé is megérkezik.

De nekem a hírek alapján úgy tűnik, hogy a Realt favorizál(hat)ja, úgyhogy nyilván az ügynök megindítja az egyeztetéseket Barcáékkal is, hogy kicsit strófolja az árakat. Nem szól ez másról, épeszű világsztár jelenleg nem menne oda. És ezzel nem leírva őket, hanem JELENLEG ez a helyzet.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 6., csütörtök 22:26

De most őszintén. Minek menne Haaland a Barcelonába? Szakmai projekt nulla. Bl nem biztos. Pénz nincs. Még Ferrant sem tudták regisztrálni. Nincs esély a BL-re. Teljesen idegen lenne neki s Barca stílus. Szóval a napos tengerparton kívül SEMMI nincs, ami vonzó lehet számára. 🤔 Nálunk van új stadion. A világ legmodernebbje. A Barcelonáét még évekig csinálják - ha egyáltalán elkezdik valaha. Ég és föld a különbség.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 6., csütörtök 21:16

Pérez papa a legnagyobb spíler. Elhozza Haalandot.

Ki "pótolná" Karimot ha nem Haaland? Adeyemi, Vlahovic, Jonathan David vagy Osimhen? Róluk mondják még, hogy nagy játékosok lehetnek a posztjukon, de Haaland egy teljesen más szint. Az is lehet, hogy pár év múlva egy Haalandnál sokkal komplettebb csatár is berobbanhat, de akkor már késő lesz. Tudja ezt Pérez is.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 6., csütörtök 21:02

Azt alig hiszik el páran, hogy idén jön. Azt viszont csont nélkül, hogy idén nem jön Haaland. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: