OFF
Re: OFF
Na, akkor sztorizom én is kicsit...
Mi 2019 november első hetében Istanbulba utaztunk 4 napra, kis kiruccanás a sok meló után. Gondoltam, tök frankó lenne, ha akkor ott valahol (utána a november már nekünk necces, folyamatosan valakinek van valami születésnap, névnap, jön a Mikulás, Karácsony, ami meg "szabad" hétvége lett volna, felváltva melóztuk)... Na, gyűrűméret ügyesen leméretezve, stílusnak megfelelő gyűrű kiválasztva. Utazás előtti csütörtökön ügyeltem, így péntekre kértem a szállítást, hogy véletlenül se legyen otthon... Na, jött az e-mail, hogy hopsz, kicsi csúszás van, csak hétfőre jön a gyűrű...Sajnálják, meg minden... Hát, ööö, ott kicsit mérgesen felhívtam őket és közöltem, hogy ******. A vége az lett, hogy akkor 30.000-t visszautaltak, mint fájdalomdíj. Hát, előrébb nem voltam, ugrott a nagy terv.
Aztán innentől a gyűrű mindig valamelyik zsebemben volt, amikor mentünk valahova, hátha jön "az alkalom". Kettőnk szülinapja közt felmentünk kicsit Bp-re a családhoz, karácsonyi vásárba este bementünk, kis kürtőskalács, miegymás.
Én a karácsonyi vásár közepén azt színleltem, hogy a cipőfűzőm kikötődött, megkértem,h álljon meg, mert be kell kötnöm a cipőmet. Leguggoltam, gyűrű elő, aztán odafordultam hozzá és megkérdeztem a "nagy kérdést". Hát, szegényem köpni nyelni nem tudott. Szerdán volt 1 éves a törpénk
Mi 2019 november első hetében Istanbulba utaztunk 4 napra, kis kiruccanás a sok meló után. Gondoltam, tök frankó lenne, ha akkor ott valahol (utána a november már nekünk necces, folyamatosan valakinek van valami születésnap, névnap, jön a Mikulás, Karácsony, ami meg "szabad" hétvége lett volna, felváltva melóztuk)... Na, gyűrűméret ügyesen leméretezve, stílusnak megfelelő gyűrű kiválasztva. Utazás előtti csütörtökön ügyeltem, így péntekre kértem a szállítást, hogy véletlenül se legyen otthon... Na, jött az e-mail, hogy hopsz, kicsi csúszás van, csak hétfőre jön a gyűrű...Sajnálják, meg minden... Hát, ööö, ott kicsit mérgesen felhívtam őket és közöltem, hogy ******. A vége az lett, hogy akkor 30.000-t visszautaltak, mint fájdalomdíj. Hát, előrébb nem voltam, ugrott a nagy terv.
Aztán innentől a gyűrű mindig valamelyik zsebemben volt, amikor mentünk valahova, hátha jön "az alkalom". Kettőnk szülinapja közt felmentünk kicsit Bp-re a családhoz, karácsonyi vásárba este bementünk, kis kürtőskalács, miegymás.
Én a karácsonyi vásár közepén azt színleltem, hogy a cipőfűzőm kikötődött, megkértem,h álljon meg, mert be kell kötnöm a cipőmet. Leguggoltam, gyűrű elő, aztán odafordultam hozzá és megkérdeztem a "nagy kérdést". Hát, szegényem köpni nyelni nem tudott. Szerdán volt 1 éves a törpénk
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Te "tetü" , képes voltál ott nem meg kérni?? Mondjuk így nagyobb volt tuti a meglepetés..sebydani írta: Én Tatán az Öreg-tónál. Nem számított rá mert Dominikán se kapott gyűrűt pedig a tengerparton még naplementés romantikus vacsin is voltunk ahol rózsaszirmokkal meg mécsesekkel volt körberakva minden Úgyhogy nagy volt a meglepetés *
M1Ö-é az ötletoscar nálam amúgy. Ez tök aranyos
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én Tatán az Öreg-tónál. Nem számított rá mert Dominikán se kapott gyűrűt pedig a tengerparton még naplementés romantikus vacsin is voltunk ahol rózsaszirmokkal meg mécsesekkel volt körberakva minden Úgyhogy nagy volt a meglepetés
Azt is mondd el neki, hogy azért nem olcsó mulatság ha nem sikerül jól..Realista24 írta: Ne aggódj, ha nem sikerül jól, majd a második jobb lesz.
Szívesen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Izland, Madrid, Barcelona... Én meg itthon a konyhánkba... Szegény mindig panaszkodott, hogy minden egyes szülinapja el volt eddig cseszve. De úgy Isten igazából... Ezért a kedvenc tortájába bele sütettem a gyűrűt (tartójában, be folpack-ozva ), be lett jelölve, hogy hol kell megkezdeni, hogy az ő szegletébe kerüljön. Aztán evés közben látta, hogy van benne valami. Akkor térdeltem le elé és kértem meg. Úgy sírt, mint egy óvodás Remélhetőleg örömében, mert azóta 3. éve vagyunk házasok. Szóval ez speciális eset, de ahogy írták már előttem, én is azt vallom, hogy nem a pompa számít hanem, hogy őszintén, szívből jöjjön. Mondjuk neked kell ismerd a barátnőd, hogy neki fontos-e. Minden esetre sok sikert és sok boldogságot!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne aggódj, ha nem sikerül jól, majd a második jobb lesz.
Szívesen
Szívesen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én Barcelonaban intéztem...
A Tibidabon, a Sagrat Cor lépcsőjén ülve. Onnan belátható kb. az egész város.
A Tibidabon, a Sagrat Cor lépcsőjén ülve. Onnan belátható kb. az egész város.
Én előadás után az Opera királyi páholyában
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Feneketlen tónál van egy játszótér a Hemingway mögött, de rém cink volt.. A gyűrűt együtt vettük meg (jó, 2 tetszett neki a boltban és kiküldtem, hadd válasszak, de megölt volna ha egyedül próbálkozom, 0 ízlésem van ) nyáron, aztán elvoltam cangázni és rommá törtem magam, sebes volt a pofám, eltört a kulcscsontom, fel volt kötve a karom, őt kértem meg, hogy bontsa ki a dobozt
Szal ne törd magad előtte össze, meg igen "mert szemét dögök és nagyon gyorsan kapcsolnak", ezt későbbre is jegyezd meg! De am. nem számít a tervezés, elképzelések, jó story lesz mindenhogy..
Sok sikert!
Szal ne törd magad előtte össze, meg igen "mert szemét dögök és nagyon gyorsan kapcsolnak", ezt későbbre is jegyezd meg! De am. nem számít a tervezés, elképzelések, jó story lesz mindenhogy..
Sok sikert!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Először is sok boldogságot (szerencsét ). Nehéz ügy mert nagyon egyén függő szerintem de ahogy előttem is írták őszinte és határozott legyen a dolog és lehetőleg meglepetésszerű is. És igen amúgy mocskosul ráéreznek a dologra szóval csak ügyesen. Ha igaz és őszinte a szereleme akkor lényegében bárhol kéred meg a kezét igent fog mondani még ha kavicsos gyűrű helyett hartosanyát is kapsz elő. Persze a nőknek általában azért számítanak a külsőségek is szóval jó megadni a módját, meg aztán mérföldkő jó eséllyel az ember életében. Ha van egy hely ami különlegesen fontos neki/nektek akkor az is működhet (bár a lebukás esélye nagyobb) vagy lehet egy romantikus hely/helyzet is. Szerintem jobban működik a bensőségesebb sztory.
Amikor nekem gurult el a gyógyszer szerencsére előtte jól eldugtam a gyűrűt... Utólag az asszony bevallotta hogy valamit megérzett és nem bírta ki hogy ne nézze át a holmimat/zsebeimet Csalódott is volt hogy mégsem... De aztán mégis jött pár nap múlva a meglepi.
Amikor nekem gurult el a gyógyszer szerencsére előtte jól eldugtam a gyűrűt... Utólag az asszony bevallotta hogy valamit megérzett és nem bírta ki hogy ne nézze át a holmimat/zsebeimet Csalódott is volt hogy mégsem... De aztán mégis jött pár nap múlva a meglepi.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar ez jott fel, en olyat hallottam, hogy az egyik kolleganom kerte meg a pasija kezet.
rendesen hivatalosan, gyuru, terdeles ( ) meg minden.
mikor mondtam neki, hogy ilyennel meg nem talalkoztam, azt mondta, hogy pedig ez mar tok normalis manapsag.
hat nem tudom, hogy ereznem magam, ha egyutt lennek valakivel x eve es meglepne egy ilyennel.
rendesen hivatalosan, gyuru, terdeles ( ) meg minden.
mikor mondtam neki, hogy ilyennel meg nem talalkoztam, azt mondta, hogy pedig ez mar tok normalis manapsag.
hat nem tudom, hogy ereznem magam, ha egyutt lennek valakivel x eve es meglepne egy ilyennel.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Madrid, Retiro Park.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én Izlandon, északi fény alatt.
De ne gondold túl. Lényeg, hogy őszinte legyen, és szerintem próbáld ne "standard" lánykérős szituban megtenni, mert szemét dögök és nagyon gyorsan kapcsolnak és lebuktatnak.
De ne gondold túl. Lényeg, hogy őszinte legyen, és szerintem próbáld ne "standard" lánykérős szituban megtenni, mert szemét dögök és nagyon gyorsan kapcsolnak és lebuktatnak.
- chosenone46
kicsit intim téma felé evezve, de ki hogy kérte meg a barátnője kezét? külföld vs belföld, hosszú tervezés vs pillanatnyi elmezavar
már már aktuálisnak tűnik a téma, tavasz vége volt az előzetes terv (időjárás miatt), de mióta kitaláltam, alig bírok magammal, nem győzöm kivárni az alkalmat. plusz egyik haverom bejelentette, hogy megkéri a barátnője kezét hamarabb és barátnőmnek se akarok egy “újabb pofont”, hogy “még haverom is hamarabb kérte meg a barátnőjét, mint én őt”...(sokkal kevesebb ideje vannak együtt)
vagy lehet túlmisztifikálom..
már már aktuálisnak tűnik a téma, tavasz vége volt az előzetes terv (időjárás miatt), de mióta kitaláltam, alig bírok magammal, nem győzöm kivárni az alkalmat. plusz egyik haverom bejelentette, hogy megkéri a barátnője kezét hamarabb és barátnőmnek se akarok egy “újabb pofont”, hogy “még haverom is hamarabb kérte meg a barátnőjét, mint én őt”...(sokkal kevesebb ideje vannak együtt)
vagy lehet túlmisztifikálom..
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
A Csillagvár nem rossz, de ott főleg a "menüzés"' megy nagyon. Ha buksz az ilyesmire, ajánlom az "A-menü"-t. Nagy adag húsleves (nem a vizes fajta), és a második meg 2 szelet rántotthús, 1 szelet natúr husi, brutál adag köret. 1190 Ft mindössze. De az a lá carte cuccok is finomak és brutál adagok. Még ilyenkor télen is számítani lehet rá, hogy fél1 körül kevés hely lesz - nyáron a járdán szokott állni a sor.TheBull6 írta:Köszi, ez is tetszik.pátkán írta: Balatonszentgyorgy - Csillagvar etterem
erdemes ha meg nem voltal
Gyenesdiáson van a Móni Süti Cukrászda, az a hely is nagyon adja,a krémesüket próbáld ki
Gyenesdiás, Madách u. 46
A Tompos Étterem egy időben nagyon futott, az utóbbi 3 alkalommal mi csak rosszat ettünk ott, azt érdemes kerülni.
Keszthelyen még a Jóbarát Vendéglőben is jókat szoktunk enni - a kinézete olyan klasszik régies, de a kaják finomak.
http://www.jobaratvendeglo.hu/
Köszi, ez is tetszik.pátkán írta: Balatonszentgyorgy - Csillagvar etterem
Balatonszentgyorgy - Csillagvar etteremTheBull6 írta:Tyuuu, ezt nem is tudom miért nem találtam meg. Pöpec, köszi!!!
Lecsekkoltam ezt is, jól néznek ki a kaján nagyon, köszi Neked is!raul 4 ever írta: De a déli parton, Fenyves alsón a Muskátli úgy tűnik nyitva. Kicsit retro a kinézet, de a konyha jó..
Koszi Steve az ev eleji segitseget.
joabulicsak
Tyuuu, ezt nem is tudom miért nem találtam meg. Pöpec, köszi!!!
Lecsekkoltam ezt is, jól néznek ki a kaján nagyon, köszi Neked is!raul 4 ever írta: De a déli parton, Fenyves alsón a Muskátli úgy tűnik nyitva. Kicsit retro a kinézet, de a konyha jó..
https://www.johnspubkeszthely.hu/Berti írta:Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.TheBull6 írta: Bocs a dupláért, de másik téma, gondoltam nem rondítom be ezt is a szomszéddal.
Asszonnyal 3-4 napot Cserszegtomajon leszünk január végén. Környéken (Hévíz és Keszthely ami ilyen nevesebb település) mennyire ismert itt valaki?
Programokat már nagyjából összeraktam: egy kis túra, egy kis bobofun park , meg ilyenek.
Inkább valami f*sza étterem jöhetne. Mert azt még nem találtam. Bár ha más nem megyünk a mekibe
Jah meg persze azért program ötleteket is szívesen fogadok.
Köszi!!!!
A kedvencünk Keszthelyen.
- raul 4 ever
Amíg nincs gyerek, a nav faszán kitölti.. De az adókedvezményekbe mindig belezavarodtak eddig .TheBull6 írta:Azt meg kell csinálni?!Berti írta: Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.
Vonyarcon ha nem lenne zárva a Teraszt, azt esetleg.. (pár éve voltunk ott haverokkal, de azóta bármi történhetett, meg zárva google szerint )TheBull6 írta: *Inkább valami f*sza étterem jöhetne. Mert azt még nem találtam.*
De a déli parton, Fenyves alsón a Muskátli úgy tűnik nyitva. Kicsit retro a kinézet, de a konyha jó..
Azt meg kell csinálni?!Berti írta: Lassan az adóbevallásod is innen fogja valaki megcsinálni.