OFF
Re: OFF
A masodik meg csak elokeszuletben van.
Kétszer váltál? :o
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elsőnél nem volt megosztani, a másodiknál meg amit lehetett volna, az különvagyonnak minősült már.
Amúgy, sztem semmi nincs egy ilyen papírba, de főleg akkor lehet jelentősége, ha mondjuk olyan lesz a párod, akinek van már esetleg gyereke.
Amúgy, sztem semmi nincs egy ilyen papírba, de főleg akkor lehet jelentősége, ha mondjuk olyan lesz a párod, akinek van már esetleg gyereke.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nalunk nem volt mert nincs semmim a fizetesemen kivul viszont nem tartom ordogtol valo dolognak. Nyilvanvaloan nem igy tervez az ember, meg szerelem meg a faszom, de legyunk racionalisak, barmi tortenhet hosszu evek alatt. Es legyunk oszintek, ha valasrol van szo, 95%-ban a ferfiak szopjak be, meghozza kokemenyen, nem veletlen latsz alig hajlektalan not.
Amúgy ez egy érdekes téma. Én racionális ember vagyok, szeretek papírozni, számolgatni, bebiztosítani magam szinte mindenben - de házassági szerződést nem volt képem a feleségem elé tolni anno. Egy életre tervezek vele, ennek szerintem ez nem a megfelelő kezdete. De hangsúlyozom, én is tudom hogy "kellene", aztán mégse
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én ilyeneket olvastam pl.:portillo írta:Én úgy tudom, hogy volt valami változás, és 3 vagy 5 év után meg minden közös lesz, de annyira nem érdekelt, hogy jobban belemásszak. Viszont szerintem ez az "amit viszel a tiéd" elv már nem működik.Realista24 írta:
Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelem azóta meg ezt hallottam, olvastam.
Nem lesz például közös vagyon az az ingatlan, amelyet valamelyik házasfél vásárol, kizárólag az ő régi – még a házasságkötés előtt szülőktől kapott, tehát a különvagyonának számító – lakásának árából. Ahogy nem lesznek közösek a házasságkötéssel az örökölt és az ajándékba kapott vagyontárgyak sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kell az a 4. is, ne legyél puhány bazmegM1Ö írta: Jó ez a 3. Pfizer adag! Úgy begyulladtak tőle mirigyeim, hogy kisugárzik a mellkasomra, a házi orvosom meg beküldött ügyeletre nehogy szívinfarktust kapjak... Ott kiderült, hogy nincs semmi gond, csak a gyulladás. De az olyan szinten fáj, hogy nem tudom leengedni a kezem... Elvileg azért ütött ki a gyulladás, mert volt bőven antitestem és erre kaptam meg még plusz a 3. adag oltást.
thereisonly1ronaldo
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy volt valami változás, és 3 vagy 5 év után meg minden közös lesz, de annyira nem érdekelt, hogy jobban belemásszak. Viszont szerintem ez az "amit viszel a tiéd" elv már nem működik.Realista24 írta:Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelem azóta meg ezt hallottam, olvastam.hehetheoriginal írta: akkor nem tudom mivel keverem, kulfoldi allampolgi kollegam magyarazott vmit,
Szégyen a kukás, de hasznos.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó ez a 3. Pfizer adag! Úgy begyulladtak tőle mirigyeim, hogy kisugárzik a mellkasomra, a házi orvosom meg beküldött ügyeletre nehogy szívinfarktust kapjak... Ott kiderült, hogy nincs semmi gond, csak a gyulladás. De az olyan szinten fáj, hogy nem tudom leengedni a kezem... Elvileg azért ütött ki a gyulladás, mert volt bőven antitestem és erre kaptam meg még plusz a 3. adag oltást.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vagyok expert, amikor aktuális volt, nem volt vagyonom csak hitelem azóta meg ezt hallottam, olvastam.hehetheoriginal írta: akkor nem tudom mivel keverem, kulfoldi allampolgi kollegam magyarazott vmit,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
akkor nem tudom mivel keverem, kulfoldi allampolgi kollegam magyarazott vmit,
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogynem. Különvagyonnak számít, és még az is, amit házasság alatt orokolsz.hehetheoriginal írta:ugy lenne az igazsagos igen, de nem igy vanBlancoMark írta:
Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.
Én így tudom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ugy lenne az igazsagos igen, de nem igy vanBlancoMark írta:Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.hehetheoriginal írta: mennyi sok szép történet, érző szívű odaadó tisztességes fiatalemberektől, hogy milyen romantikusan adtátok oda a fele vagyonotokat jófejségből egy szempillantás alatt egy nőnek
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Mármint a házasság alatt szerzett vagyon felét.hehetheoriginal írta: mennyi sok szép történet, érző szívű odaadó tisztességes fiatalemberektől, hogy milyen romantikusan adtátok oda a fele vagyonotokat jófejségből egy szempillantás alatt egy nőnek
- hehetheoriginal
Gondolj bele, milyen szomorú hogy te a vagyonoddal együtt sem kellesz senkinek, csak a madridom népének
- hehetheoriginal
mennyi sok szép történet, érző szívű odaadó tisztességes fiatalemberektől, hogy milyen romantikusan adtátok oda a fele vagyonotokat jófejségből egy szempillantás alatt egy nőnek
thereisonly1ronaldo
Radio1 most reklámozta hogy lehet a reggeli showjukban kezet kérni, aki bekerül ingyen nászút
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
zebegény - kilátón a dunakanyarra. eredetileg szicílián akartam, mivel ott voltunk kirándulni, de nem készült el a gyűrű időre.
aztán úgy gondoltam, hogy elruccanunk oda, voltam már ott szép is meg minden, jó alkalom lesz. felsétáltunk a kilátóhoz, és akkor szembesültem vele, hogy az évek alatt lebontották. szerencsére jött egy néni és mondta, hogy 200 méterrel odébb új kilátót épült.
aztán úgy gondoltam, hogy elruccanunk oda, voltam már ott szép is meg minden, jó alkalom lesz. felsétáltunk a kilátóhoz, és akkor szembesültem vele, hogy az évek alatt lebontották. szerencsére jött egy néni és mondta, hogy 200 méterrel odébb új kilátót épült.
Amúgy random embereknek szép hely az Öreg-tó, akik itt laknak azoknak ilyen snassz csak márraul 4 ever írta:Te "tetü" , képes voltál ott nem meg kérni?? Mondjuk így nagyobb volt tuti a meglepetés..sebydani írta: Én Tatán az Öreg-tónál. Nem számított rá mert Dominikán se kapott gyűrűt pedig a tengerparton még naplementés romantikus vacsin is voltunk ahol rózsaszirmokkal meg mécsesekkel volt körberakva minden Úgyhogy nagy volt a meglepetés *
Amúgy meg a Cseke-tó idilibb, ki tudja mi lesz, jobb ha tudod