Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 12., szerda 13:18

Csupa új hír, amit még nem olvastunk.

Oh wait :mrgreen:

Van olyan is, hogy a héten leül a Dortmund és Raiola és Haaland brigád, hogy döntsenek a nyárról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 12., szerda 12:57

Steve-nek és Remynek szeretettel egy kis lélekemelő:

@DiMarzio: “Last summer, Real Madrid only paid a fee for Camavinga. So this summer, they will NOT only stop at Mbappe. They will try for Haaland. They want to create a new era.” @wettfreunde

@DiMarzio: “Real Madrid will certainly try to get Haaland together with Mbappe. They will try, but I don’t know if they will do it. Haaland has many options.”@wettfreunde

Kylian Mbappe’s Real Madrid contract is ready. The player can’t sign it until February at the earliest. Only an incredible surprise can change Mbappe’s decision, his mind is already made up. @DiMarzio, @wettfreunde

Realista24 írta:
Pad'em írta: Lil' R24 lettem? :lol: Most ez nem tudom elismerés vagy sértés :kalapos: :mrgreen:
A felvetest sem értem. Meg jó hogy sértés.
Így hozza az ember a híreket :(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 23:07

Pad'em írta: Lil' R24 lettem? :lol: Most ez nem tudom elismerés vagy sértés :kalapos: :mrgreen:
A felvetest sem értem. Meg jó hogy sértés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 11., kedd 22:33

Torquemada írta: Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
Jó lesz az. Utóbbi időben többnyire nem is játszott a saját posztján, el volt tolódva.

A Bayernben meg hol játszana többet az aránylag fiatal Kimmich-Goretzka páros mellett mint nálunk? Hülye lenne odamenni és Pérez is hülye lenne elengedni egy ilyen csiszolatlan gyémántot. 1-2 év és alapkezdő lesz, még ha nem is lépi meg a klasszis szinthez vezető lépést. (de meg fogja :D)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 11., kedd 22:15

Mondjuk a nyári Pad'em-ot jobban bírtam. Mindig látom, hogy kommentel, aztán jön a csalódás, hogy hír nélküli hozzászólás... :mrgreen: :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 22:06

Lil' R24 lettem? :lol: Most ez nem tudom elismerés vagy sértés :kalapos: :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. január 11., kedd 20:48

Realista24 írta: Ospina került szóba, mint jövő évi cserekapus.
:|

Már reménykedtem, hogy R24 és Kommentáld a híreket és hogy a kebabos szerint Haaland már Madrid felé tart a repülővel. :kalapos:

Na mindegy, reménykedve kattintok legközelebb is. :) :agree:
Pad'em írta: Mayoral meg a Getaféhez megy kölcsönbe a szezon végéig. Romai kaland nem jött be.
Erre a KisRealista sem hoz Haalandos hírt. :(

Megyek Blikket olvasni. :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 20:45

Mayoral meg a Getaféhez megy kölcsönbe a szezon végéig. Romai kaland nem jött be.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 11., kedd 20:40

Ospina került szóba, mint jövő évi cserekapus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 19:41

Torquemada írta: Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
Ugyan. Szezon elején a sérüléséig teljesen rendben volt, sőt egyik legjobbunk volt sokszor. Pl mikor kitömtük a Mallorcát 6-al mit ment Camavingával. Aztán visszaállt Carlo a CKM re + a sérülése a Clasicón azóta kalap.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 11., kedd 19:39

Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 11., kedd 19:31

@marca:
Fede Valverde believes that he has lost his place in Ancelotti's eleven and is not completely comfortable with the situation he is experiencing. The Uruguayan has doubts. Fede is affected by the lack of important minutes but he's hoping to turn the situation around soon.

Bayern have shown interest in Valverde repeatedly, but Real Madrid has never answered any call about a player they consider a vital piece for the future and nothing has changed. The idea regarding the Uruguayan is the same.

Remélem kivárja a sorát :kivagyhe:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. január 10., hétfő 13:34

Remy írta: Továbbra sem értem ezt. Kik ők, hogy ezt így ki lehet jelenteni? Igen, felső polc, generációs sztároknak tűnnek. De az út elején vannak. Jelenleg klubszinten egyik sem tett még le semmi maradandót a gólokon kívül. Haalandnak még a német gólkirályi cím se jött.

Lehet Bappe 4 év múlva "csak" egy Suarez lesz. Vagy Haaland nem fogja azt hozni egy top csapatban, amit most látunk.

Egyik sincs az aranylabdás CR vagy Messi szinten. Szóval nyugodtan összeállhatnak egy csapatban, aztán majd lehet újratervezni.
Főleg hogy Perezről beszélünk. Aki csak leigazolt egy Kaka-t és Ronaldo-t is egy csapatba. Világ első (holt versenyben) és második legdrágább játékosai voltak akkor.
Emellett lehetne sorolni a triókat és duókat, ahol komoly nevek játszottak együtt.

Persze, benne van a pakliban hogy ez a kettő tol egy CR vs Messi szintű rivalizálást, de erre azért én kevés esélyt látok.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 10., hétfő 13:32

Pad'em írta: PSG are trying to extend Kylian Mbappé for a short time, at all costs. Discussions in progress. In the mind of the player, the choice of Real Madrid is made. But Paris does not want to let him go on a free. @AbdellahBoulma on @CanalSupporters via @hadrien_grenier [🎖]
Balfaszok :lol: Most kéne a pénz mi?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 10., hétfő 13:24

PSG are trying to extend Kylian Mbappé for a short time, at all costs. Discussions in progress. In the mind of the player, the choice of Real Madrid is made. But Paris does not want to let him go on a free. @AbdellahBoulma on @CanalSupporters via @hadrien_grenier [🎖]

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 10., hétfő 13:10

chronic írta:

Személy szerint továbbra is azt gondolom,hogy mbappe és haaland sose fog egy csapatban játszani és ez így is lenne jól.
Továbbra sem értem ezt. Kik ők, hogy ezt így ki lehet jelenteni? Igen, felső polc, generációs sztároknak tűnnek. De az út elején vannak. Jelenleg klubszinten egyik sem tett még le semmi maradandót a gólokon kívül. Haalandnak még a német gólkirályi cím se jött.

Lehet Bappe 4 év múlva "csak" egy Suarez lesz. Vagy Haaland nem fogja azt hozni egy top csapatban, amit most látunk.

Egyik sincs az aranylabdás CR vagy Messi szinten. Szóval nyugodtan összeállhatnak egy csapatban, aztán majd lehet újratervezni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. január 10., hétfő 13:04

Sorrentino írta:
Steve írta: Megvettük már Haalandot? :kalapos:

R24 kebabosa intézhetne valamit. :agree:

Nekem leginkább a norvég kell. Ez az ember egy gép. Nála egy hond lehet, ha bejön egy sérülés és/vagy saját családja lesz és ezáltal nem lenne annyira motivált és bátor már. Sok ilyen példa volt ezekre korábban..

Szóval jó lenne ha mihamarabb jönne és senki nem rúgná szét addig és maradna ez a munkamorál. Nagyon jó lenne egy ilyen atom ember előre..

Egy bajom van a Haaland,MBappe hírekkel, hogy mi lesz Benzema sorsa. Nagyon megy neki és nem úgy néz ki fizikálisan sem, hogy nyáron hirtelen megöregszik..
Megy itt a matek, aztán Bappé marad Zizuval Párizsban, Haaland-ot meg beoltják a barca DNS-el... :kalapos:
Nagyon adja magát ez a forgatókönyv.
Lassan elhisszük,hogy mindkét titán itt lesz, aztán beesünk két szék közé.

Személy szerint továbbra is azt gondolom,hogy mbappe és haaland sose fog egy csapatban játszani és ez így is lenne jól.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 10., hétfő 12:57

Sorrentino írta:

Nekem leginkább a norvég kell. Ez az ember egy gép. Nála egy hond lehet, ha bejön egy sérülés és/vagy saját családja lesz és ezáltal nem lenne annyira motivált és bátor már. Sok ilyen példa volt ezekre korábban..

Szóval jó lenne ha mihamarabb jönne és senki nem rúgná szét addig és maradna ez a munkamorál. Nagyon jó lenne egy ilyen atom ember előre..

Egy bajom van a Haaland,MBappe hírekkel, hogy mi lesz Benzema sorsa. Nagyon megy neki és nem úgy néz ki fizikálisan sem, hogy nyáron hirtelen megöregszik..
Megy itt a matek, aztán Bappé marad Zizuval Párizsban, Haaland-ot meg beoltják a barca DNS-el... :kalapos:
Hát. Benzema hirtelen visszaesik, Vini hozza a régi formáját és mehet majd orrba szájba a Hazard-35 éves Benz-Asensio trió :lol:
Remy írta: Amúgy én egy kicsit parázok Haaland miatt. Hajlamos lesérülni. Kicsit ilyen Bale érzésem van vele.
Még nem találkozott Pintus mesterrel :kalapos:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 10., hétfő 12:54

Amúgy én egy kicsit parázok Haaland miatt. Hajlamos lesérülni. Kicsit ilyen Bale érzésem van vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 10., hétfő 12:49

Vissza: