Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Csupa új hír, amit még nem olvastunk.
Oh wait
Van olyan is, hogy a héten leül a Dortmund és Raiola és Haaland brigád, hogy döntsenek a nyárról.
Oh wait
Van olyan is, hogy a héten leül a Dortmund és Raiola és Haaland brigád, hogy döntsenek a nyárról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Steve-nek és Remynek szeretettel egy kis lélekemelő:
@DiMarzio: “Last summer, Real Madrid only paid a fee for Camavinga. So this summer, they will NOT only stop at Mbappe. They will try for Haaland. They want to create a new era.” @wettfreunde
@DiMarzio: “Real Madrid will certainly try to get Haaland together with Mbappe. They will try, but I don’t know if they will do it. Haaland has many options.”@wettfreunde
Kylian Mbappe’s Real Madrid contract is ready. The player can’t sign it until February at the earliest. Only an incredible surprise can change Mbappe’s decision, his mind is already made up. @DiMarzio, @wettfreunde
@DiMarzio: “Last summer, Real Madrid only paid a fee for Camavinga. So this summer, they will NOT only stop at Mbappe. They will try for Haaland. They want to create a new era.” @wettfreunde
@DiMarzio: “Real Madrid will certainly try to get Haaland together with Mbappe. They will try, but I don’t know if they will do it. Haaland has many options.”@wettfreunde
Kylian Mbappe’s Real Madrid contract is ready. The player can’t sign it until February at the earliest. Only an incredible surprise can change Mbappe’s decision, his mind is already made up. @DiMarzio, @wettfreunde
Így hozza az ember a híreketRealista24 írta:A felvetest sem értem. Meg jó hogy sértés.Pad'em írta: Lil' R24 lettem? Most ez nem tudom elismerés vagy sértés
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A felvetest sem értem. Meg jó hogy sértés.Pad'em írta: Lil' R24 lettem? Most ez nem tudom elismerés vagy sértés
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jó lesz az. Utóbbi időben többnyire nem is játszott a saját posztján, el volt tolódva.Torquemada írta: Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
A Bayernben meg hol játszana többet az aránylag fiatal Kimmich-Goretzka páros mellett mint nálunk? Hülye lenne odamenni és Pérez is hülye lenne elengedni egy ilyen csiszolatlan gyémántot. 1-2 év és alapkezdő lesz, még ha nem is lépi meg a klasszis szinthez vezető lépést. (de meg fogja )
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a nyári Pad'em-ot jobban bírtam. Mindig látom, hogy kommentel, aztán jön a csalódás, hogy hír nélküli hozzászólás...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Lil' R24 lettem? Most ez nem tudom elismerés vagy sértés
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta: Ospina került szóba, mint jövő évi cserekapus.
Már reménykedtem, hogy R24 és Kommentáld a híreket és hogy a kebabos szerint Haaland már Madrid felé tart a repülővel.
Na mindegy, reménykedve kattintok legközelebb is.
Erre a KisRealista sem hoz Haalandos hírt.Pad'em írta: Mayoral meg a Getaféhez megy kölcsönbe a szezon végéig. Romai kaland nem jött be.
Megyek Blikket olvasni.
- Pad'em
Mayoral meg a Getaféhez megy kölcsönbe a szezon végéig. Romai kaland nem jött be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ospina került szóba, mint jövő évi cserekapus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ugyan. Szezon elején a sérüléséig teljesen rendben volt, sőt egyik legjobbunk volt sokszor. Pl mikor kitömtük a Mallorcát 6-al mit ment Camavingával. Aztán visszaállt Carlo a CKM re + a sérülése a Clasicón azóta kalap.Torquemada írta: Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én inkább azt remélem, hogy elkezd újra focizni. Mert úgy időrendileg a Morata féle téma óta árnyéka önmagának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pad'em
@marca:
Fede Valverde believes that he has lost his place in Ancelotti's eleven and is not completely comfortable with the situation he is experiencing. The Uruguayan has doubts. Fede is affected by the lack of important minutes but he's hoping to turn the situation around soon.
Bayern have shown interest in Valverde repeatedly, but Real Madrid has never answered any call about a player they consider a vital piece for the future and nothing has changed. The idea regarding the Uruguayan is the same.
Remélem kivárja a sorát
Fede Valverde believes that he has lost his place in Ancelotti's eleven and is not completely comfortable with the situation he is experiencing. The Uruguayan has doubts. Fede is affected by the lack of important minutes but he's hoping to turn the situation around soon.
Bayern have shown interest in Valverde repeatedly, but Real Madrid has never answered any call about a player they consider a vital piece for the future and nothing has changed. The idea regarding the Uruguayan is the same.
Remélem kivárja a sorát
Főleg hogy Perezről beszélünk. Aki csak leigazolt egy Kaka-t és Ronaldo-t is egy csapatba. Világ első (holt versenyben) és második legdrágább játékosai voltak akkor.Remy írta: Továbbra sem értem ezt. Kik ők, hogy ezt így ki lehet jelenteni? Igen, felső polc, generációs sztároknak tűnnek. De az út elején vannak. Jelenleg klubszinten egyik sem tett még le semmi maradandót a gólokon kívül. Haalandnak még a német gólkirályi cím se jött.
Lehet Bappe 4 év múlva "csak" egy Suarez lesz. Vagy Haaland nem fogja azt hozni egy top csapatban, amit most látunk.
Egyik sincs az aranylabdás CR vagy Messi szinten. Szóval nyugodtan összeállhatnak egy csapatban, aztán majd lehet újratervezni.
Emellett lehetne sorolni a triókat és duókat, ahol komoly nevek játszottak együtt.
Persze, benne van a pakliban hogy ez a kettő tol egy CR vs Messi szintű rivalizálást, de erre azért én kevés esélyt látok.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Balfaszok Most kéne a pénz mi?Pad'em írta: PSG are trying to extend Kylian Mbappé for a short time, at all costs. Discussions in progress. In the mind of the player, the choice of Real Madrid is made. But Paris does not want to let him go on a free. @AbdellahBoulma on @CanalSupporters via @hadrien_grenier [🎖]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
PSG are trying to extend Kylian Mbappé for a short time, at all costs. Discussions in progress. In the mind of the player, the choice of Real Madrid is made. But Paris does not want to let him go on a free. @AbdellahBoulma on @CanalSupporters via @hadrien_grenier [🎖]
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem ezt. Kik ők, hogy ezt így ki lehet jelenteni? Igen, felső polc, generációs sztároknak tűnnek. De az út elején vannak. Jelenleg klubszinten egyik sem tett még le semmi maradandót a gólokon kívül. Haalandnak még a német gólkirályi cím se jött.chronic írta:
Személy szerint továbbra is azt gondolom,hogy mbappe és haaland sose fog egy csapatban játszani és ez így is lenne jól.
Lehet Bappe 4 év múlva "csak" egy Suarez lesz. Vagy Haaland nem fogja azt hozni egy top csapatban, amit most látunk.
Egyik sincs az aranylabdás CR vagy Messi szinten. Szóval nyugodtan összeállhatnak egy csapatban, aztán majd lehet újratervezni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nagyon adja magát ez a forgatókönyv.Sorrentino írta:Megy itt a matek, aztán Bappé marad Zizuval Párizsban, Haaland-ot meg beoltják a barca DNS-el...Steve írta: Megvettük már Haalandot?
R24 kebabosa intézhetne valamit.
Nekem leginkább a norvég kell. Ez az ember egy gép. Nála egy hond lehet, ha bejön egy sérülés és/vagy saját családja lesz és ezáltal nem lenne annyira motivált és bátor már. Sok ilyen példa volt ezekre korábban..
Szóval jó lenne ha mihamarabb jönne és senki nem rúgná szét addig és maradna ez a munkamorál. Nagyon jó lenne egy ilyen atom ember előre..
Egy bajom van a Haaland,MBappe hírekkel, hogy mi lesz Benzema sorsa. Nagyon megy neki és nem úgy néz ki fizikálisan sem, hogy nyáron hirtelen megöregszik..
Lassan elhisszük,hogy mindkét titán itt lesz, aztán beesünk két szék közé.
Személy szerint továbbra is azt gondolom,hogy mbappe és haaland sose fog egy csapatban játszani és ez így is lenne jól.
- halamadrid
Hát. Benzema hirtelen visszaesik, Vini hozza a régi formáját és mehet majd orrba szájba a Hazard-35 éves Benz-Asensio trióSorrentino írta:Megy itt a matek, aztán Bappé marad Zizuval Párizsban, Haaland-ot meg beoltják a barca DNS-el...Steve írta: Megvettük már Haalandot?
Nekem leginkább a norvég kell. Ez az ember egy gép. Nála egy hond lehet, ha bejön egy sérülés és/vagy saját családja lesz és ezáltal nem lenne annyira motivált és bátor már. Sok ilyen példa volt ezekre korábban..
Szóval jó lenne ha mihamarabb jönne és senki nem rúgná szét addig és maradna ez a munkamorál. Nagyon jó lenne egy ilyen atom ember előre..
Egy bajom van a Haaland,MBappe hírekkel, hogy mi lesz Benzema sorsa. Nagyon megy neki és nem úgy néz ki fizikálisan sem, hogy nyáron hirtelen megöregszik..
Még nem találkozott Pintus mesterrelRemy írta: Amúgy én egy kicsit parázok Haaland miatt. Hajlamos lesérülni. Kicsit ilyen Bale érzésem van vele.
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy én egy kicsit parázok Haaland miatt. Hajlamos lesérülni. Kicsit ilyen Bale érzésem van vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sorrentino
Megy itt a matek, aztán Bappé marad Zizuval Párizsban, Haaland-ot meg beoltják a barca DNS-el...Steve írta: Megvettük már Haalandot?