Rodrygoval úgyis jobban járunk mint Asensioval. Alaba hiányát meg fogjuk érezni, Vallejoét pláneRealista24 írta: Alaba edzett, Asensio izomserules miatt out.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szintén kedvenc hehe karakterisztikája.Steve írta:Vallejoról az egyetlen emlékek Hehe fantasztikus árbrázolásán kívül az az, hogy sérült volt ha véletlen játszott, vagy sérült volt ha nem játszott.Realista24 írta: Alaba nem lesz a döntőben, de ami még nagyobb baj, hogy Vallejo is sérült.
Minden változik a világon, de úgy tűnik bizonyos dolgok nem.
Nekem a másik emlék, hogy pirossal debütált anno, következő, amikor Ramos eltiltása miatt ő kezdett a Juventus ellen, amikor majdnem megégtünk, és végig süt a labdát játszott futball helyett. Oké, egy elődöntőről volt szó, na de akkor is. Mandzukic majdnem hőssé lett azon a meccsen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Vallejoról az egyetlen emlékek Hehe fantasztikus árbrázolásán kívül az az, hogy sérült volt ha véletlen játszott, vagy sérült volt ha nem játszott.Realista24 írta: Alaba nem lesz a döntőben, de ami még nagyobb baj, hogy Vallejo is sérült.
Minden változik a világon, de úgy tűnik bizonyos dolgok nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alaba edzett, Asensio izomserules miatt out.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alaba nem lesz a döntőben, de ami még nagyobb baj, hogy Vallejo is sérült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne kiabáld el, majd pár hónap múlva kiderül van e különbség ;)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A különbség Pintus. Az öreg megoldja. Szobrot kell majd állítani neki.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én is szeretnék több rotációt, de mondjuk nem tudjuk az edzések hogy néznek ki. Lehet arra gondol akkor nyúzta és fárasztotta őket ott is, most meg több a regenerálás.Donát írta: Haragszom Ancelottira. A kommunikáció ugyan ennek az ellenkezője, de eddig nem úgy néz ki, hogy bármit is tanult volna a '14-'15 szezonból.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Haragszom Ancelottira. A kommunikáció ugyan ennek az ellenkezője, de eddig nem úgy néz ki, hogy bármit is tanult volna a '14-'15 szezonból.
- flori
És ráteszik Alvest Vinire. Remélem nem jinxszelem el, de ez óriási.
Alaba hiányozni fog.
Alaba hiányozni fog.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
nacho megint be lesz bőrözve? ajj
Alaba hiánya fajhat.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nem is edzett tegnap
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Megelőzés, elvileg izomfájdalom.
-
- Kedvenc játékosaid: CR, M12, B9, K8, M10
- Kapcsolat:
tiba; carvajal, militao, nacho, mendy, kroos, modric, casemiro, asensio, benz, vini kezdo.
alaba eltunt a keretbol is, wut?
alaba eltunt a keretbol is, wut?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja tényleg, igen. Mert elvileg Araujo lesz a jobb hátvéd, nem Alves. Akkor benne lehet, mert balra most nincs emberük úgyse. A Granada ellen is a középszer Jutgla játszott ott, aki amúgy 9es. Depay-t meg látva azt a 20 percet amit kapott, nem hiszem, hogy kezdeni fog. De Ferran Torres is érdekes lenne. Hónapok óta nem játszott, friss igazolás. Na de ez legyen az ő bajuk, ha hozzuk a Valencia elleni játékot, nem lehet gond.Pad'em írta:Mundo balszélre rakta, azért írtam.4
Meg egyébként szerintem fizikailag mindenki felett állunk. A Valencianál is látványosan jobban bírtuk a 2. félidőt. A Barcának meg ez is problémaja, hogy az utolsó fél órára teljesen elfogynak és csak bekkelni marad erejük.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
Mundo balszélre rakta, azért írtam. Alves-Ferran-Dembélé így kezdenek elől a Mundo meg az AS szerint is a francival a baldoldalon. De majd meglátjuk, nem kéne gond legyen akárhogy állnak fel.M1Ö írta:Dembele a jobb szélen játszik. És elég szertelen, Mendynek meg kell egye reggelire. Ezért írtam, hogy remélem Alves kezd jobb bunkóba, mert akkor az a szél bőőőven a miénk, plusz a kp is és akkor nem kellene, hogy gondot okozzon a továbbjutás. Igazából szerintem pep pill minden csapatrészben jobbak vagyok, de a mi bal és az ő jobb széljük közt fog eldőlni, szerintem.Pad'em írta:Dembélére azért LV nem lesz életbiztosítás,
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Dembele a jobb szélen játszik. És elég szertelen, Mendynek meg kell egye reggelire. Ezért írtam, hogy remélem Alves kezd jobb bunkóba, mert akkor az a szél bőőőven a miénk, plusz a kp is és akkor nem kellene, hogy gondot okozzon a továbbjutás. Igazából szerintem pep pill minden csapatrészben jobbak vagyok, de a mi bal és az ő jobb széljük közt fog eldőlni, szerintem.Pad'em írta:Dembélére azért LV nem lesz életbiztosítás,
Csak ne játszanak úgy, mint a Sevilla ellen, akkor izgalmas lesz. Ott nagyon egyben voltak, gólokkal kellett volna nyerjenek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hesgoal.com-on van minden, igaz nem a legjobb minőségben.ziro4vr írta: Majd vmi fasza streamet bedobhatnátok, nincs digim és végre egy meccs ami érdekel is.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mingueza remelem kezd. Az a gyerek -3 ember a vedelemben minden meccsen.
3-1 KAK duplaval
3-1 KAK duplaval