A BL kiesésről mondjuk pont mit tehet? Volt egy meccse, ami már a sípszó előtt eldőlt kb.Remy írta: Ha jól látom 12 meccse van Xavinak. 5öt nyertek meg, 4 döntetlen és 3 vereség, valamint BL kiesés.
Fura, hogy ilyen szar stattal nem láttam még cikket arról, hogy ez nem valami jó.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha mindenki higgadt marad, egyaltalan nem kell toluk tartani, mert egy darab gyemant vagy extra kaliber nincs ott sehol.Na nem azt mondom hogy rettegni kéne tőlük, csak hogy a lehetőségekhez képest jól intézik a dolgokat most.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha jól látom 12 meccse van Xavinak. 5öt nyertek meg, 4 döntetlen és 3 vereség, valamint BL kiesés.
Fura, hogy ilyen szar stattal nem láttam még cikket arról, hogy ez nem valami jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem is rendben lesznek, kellett volna meg par ev Qman sajna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Figyu, ők fiatalok, bizonyítani akarnak, most kerültek fel az utánpótlás csapatból, így kell ezt, nem Asensio módra.
Azt írják, hogy a Barca sportigazgató Alemany milyen jó munkát végez. Nyilván szarból kell várat építeni, nincs egyszerű dolga, de pl. most a Coutinho és az Umtiti dealekkel fért csak be Ferran Torres szerződése, és elvileg most tudják Gavit és Pedrit (talán őket, de nem tudom pontosan) hivatalosan is felvinni a nagycsapathoz, mert eddig az utánpótláshoz voltak regisztrálva.
Nyilván nem jövőre lesznek BL esélyesek, de megfelelő útnak látszik amit csinálnak: gyűjtik a (lehetőleg) spanyol fiatalokat, ha 1-2 beválik hosszú távon már az is rengeteget számít. Most lehet röhögünk rajtuk, de 19 évesek, Vinin is röhögtünk 2 évet.
Na nem azt mondom hogy rettegni kéne tőlük, csak hogy a lehetőségekhez képest jól intézik a dolgokat most.
Azt írják, hogy a Barca sportigazgató Alemany milyen jó munkát végez. Nyilván szarból kell várat építeni, nincs egyszerű dolga, de pl. most a Coutinho és az Umtiti dealekkel fért csak be Ferran Torres szerződése, és elvileg most tudják Gavit és Pedrit (talán őket, de nem tudom pontosan) hivatalosan is felvinni a nagycsapathoz, mert eddig az utánpótláshoz voltak regisztrálva.
Nyilván nem jövőre lesznek BL esélyesek, de megfelelő útnak látszik amit csinálnak: gyűjtik a (lehetőleg) spanyol fiatalokat, ha 1-2 beválik hosszú távon már az is rengeteget számít. Most lehet röhögünk rajtuk, de 19 évesek, Vinin is röhögtünk 2 évet.
Na nem azt mondom hogy rettegni kéne tőlük, csak hogy a lehetőségekhez képest jól intézik a dolgokat most.
- hehetheoriginal
ebde vagy mi a neve vallejo tesója
igaz, hogy a nővérük egyben az anyjuk is, igy ez sokmindent megmagyaráz
de mi ez a sok elbaszott nevű ember jütglá meg ez ebde, nyilvan nem tehetnek róla, de még szokni kell ezeket a neveket na.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
igaz, hogy a nővérük egyben az anyjuk is, igy ez sokmindent megmagyaráz
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
de mi ez a sok elbaszott nevű ember jütglá meg ez ebde, nyilvan nem tehetnek róla, de még szokni kell ezeket a neveket na.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már kérdezni is akartam, hogy Abde-hoz mit szólsz? Mert ha Vallejo szülei tesók, akkor nála valami még durvább történthehetheoriginal írta: hozzátéve, hogy igazán ütnivaló idegesítő gyökér feje van az összes barcás óvodásnak, de ez nem újkeletű dolog, csak más anyától származnak, mint a normális emberek
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
nem ertem egeszen, mindketszer mikor tónival osszegabalyodott, a német barátunk aludt el / nem szoltak neki, mindketto szabalyos volt a kisgyerek részéről.p.csabi1 írta: Ahogy olvasom ezek tényleg azt hiszik hogy vannak olyan jók mint jelenleg a mi csapatunk.
Ja és Gavit remélem Casemiro kezelésbe veszi legközelebb.Tegnap már megkezdte.
Az a kis k..g nem csinál mást csak szarrá rúgja a másikat meg lebirkózza ha tudja.
Amúgy is elég sok náluk az ilyen sunyi odarugsosás.
hozzátéve, hogy igazán ütnivaló idegesítő gyökér feje van az összes barcás óvodásnak, de ez nem újkeletű dolog, csak más anyától származnak, mint a normális emberek
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ötödjére vertük meg őket zsinórban, nekem ez bőven elég.
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
53-47 az a more posessionRealista24 írta: Araujo: "We had more possession than Real Madrid. We were better."
Xavi: "I think we were better than Real Madrid." @elchiringuitotv #rmalive
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ahogy olvasom ezek tényleg azt hiszik hogy vannak olyan jók mint jelenleg a mi csapatunk.
Az a kis k..g nem csinál mást csak szarrá rúgja a másikat meg lebirkózza ha tudja.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
Tudtam én, hogy buzikRealista24 írta: Pride in Defeat címmel rakott ki videót a Barca![]()
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pride in Defeat címmel rakott ki videót a Barca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az idei egyik leggyengébb teljesítménnyel megvertük az idei egyik legjobbját hozó Barcát.
Amikor kellett, gólt lőttünk.
Nyertünk.
Amikor kellett, gólt lőttünk.
Nyertünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, tegnap jobbak voltak... Igaz, hogy nekünk köszönhetik, de ettől még jobbak voltak. Az első gólig olyan jók voltunk mezőnyben, hogy vigyorogva könyveltem el magamban, hogy ez gála lesz. Hát milyen labdakihozatalokat nyomtunk? Öröm volt nézni, olyan területeket nyitott a CKM az egyérintős háromszögelésekkel. Csak hát elöl valaki lövő edzést tartott a jobb szélen... Na de a gól után olyan csúnyán takarékra vettek, mintha hirtelen egy másik csapat jött volna fel. Azzal az 1 góllal ki akarták húzni félidőig, annyira látványosan vissza álltak a saját 16osra. Aztán jött a gól a félidő előtt ami minket megzavart, a Barcát meg.teljesen felhúzta a 2. felesre. De ott is látszott, hogy ha sebességet vált a csapat, akkor könnyen jöhetnének a gólok. Meg ennyi emberfölényes szitut elcseszni...
Na mindegy, engem nagyon felcseszett a meccs. De betudom annak, hogy Amcelotti okosan spórolt a döntőre, mert oda is kelleni fog az energia. De ennek a nagy spórolásnak majdnem az lett a vége, hogy el is szálltunk.
Na mindegy, engem nagyon felcseszett a meccs. De betudom annak, hogy Amcelotti okosan spórolt a döntőre, mert oda is kelleni fog az energia. De ennek a nagy spórolásnak majdnem az lett a vége, hogy el is szálltunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Maradjon csak meg ez a tudat, higgyék el h minden jó úgy ahogy most van és akkor tuti megvan az EL helyRealista24 írta: Araujo: "We had more possession than Real Madrid. We were better."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Araujo: "We had more possession than Real Madrid. We were better."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyetértek. Az látszik, hogy a visszatérőkkel egyből látható a fejlődés, ezt nem lehet elvenni tőlük. Szerintem simán top3 a keret és ha így bírnak majd felállni, akkor lazán meg lesz a BL hely, de én várok még egy mély Sevilla hullámvölgyet, szóval azt sem tartom kizártnak, hogy tavasszal mennek majd a 2. helyért.'shutterisland írta:
osszessegeben meg ha a top shelf azert messze is van,
ha rendelkezesre all a keret es osszeall az egesz, azert tobb lesz ebben a brigadban, mint amit eddig produkaltak.
vagyis legalabb a bl hely.![]()
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvezetes kis adok-kapok volt, de azert latszott melyik csapat van magasabb szinten.
ha rendelkezesre all a keret es osszeall az egesz, azert tobb lesz ebben a brigadban, mint amit eddig produkaltak.
vagyis legalabb a bl hely.
vagyis legalabb a bl hely.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bírom ahogy minden meccsbe többet akarnak belelátni mint ami csak mert most simaláb az edző és építkezés címszó alatt szopnak ki mindenkitől aki számít.
Hoztuk ellenük a kötelezőt. Amikor kellett rúgtunk egy gólt,ha 10szer kellett volna akkor 10szer rúgunk.
Hoztuk ellenük a kötelezőt. Amikor kellett rúgtunk egy gólt,ha 10szer kellett volna akkor 10szer rúgunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams