En adnám. Mozgásra amugy varane ugrott be rola elsőre.halamadrid írta:Nagy lenne ha megszereznénk, de esélytelen.'shutterisland írta:
ubi season van kemenyen.![]()
Ha nem lenne elég ellenérv, hogy barcás, már aprította is Viniéket randesen. Minden rossz szándék vagy utalás nélkül, de nagyon látszott rajta a barca DNS és hogy kiteszi magát a csapatért .
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy lenne ha megszereznénk, de esélytelen.'shutterisland írta:Araújo is the current target for Real Madrid.
Araújo's contract with Barça ends in 2023 and Florentino Pérez hopes that it won’t be renewed in hopes to sign him for free.
Real Madrid already made him an offer before signing for Barça.
[Diario Sport]
ubi season van kemenyen.![]()
Ha nem lenne elég ellenérv, hogy barcás, már aprította is Viniéket randesen. Minden rossz szándék vagy utalás nélkül, de nagyon látszott rajta a barca DNS és hogy kiteszi magát a csapatért .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
én kérek elnézést.___Samy___ írta:
De kajak, ez most wtf? Meg mi ez a visongas?
ez nekem is kellemetlen.
meccsről annyit, én élveztem megmondom őszintén, szerintem magunkhoz képest jók voltunk (alacsonyan volt az eddigi szint), és ez volt az első Xavi meccs, amikor tényleg láttam valami halvány fényt az alagút végén. eddig nem éltem bele magam az olyan ömlengésekbe, amik a 1-2 méteres oldalpasszokból már megállapították a felfelé ívelő pályát.
de a tegnapi nem volt rossz, sőt.
nyilván jobbak vagytok, igazából látszott a meccsen, hogy mi 100hoz közelt adunk ki magunkból, ti meg nem. végig érződött ez.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ateeemadrid
Igen amúgy ez felettébb megnyugtató, hogy ott tartunk, hogy egy clasico győzelem után még mi panaszkodunk, ők meg örülnék. Jó irány.dzsi91 írta: Brutál ahogy barszáék szopkodják magukat,hogy egy januári jelentéktelen hakni meccsen kiszoptak tőlünk
Nemtudom hol lesz a vége ennek a szar önámításnak de én imádom![]()
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Brutál ahogy barszáék szopkodják magukat,hogy egy januári jelentéktelen hakni meccsen kiszoptak tőlünk ![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Nemtudom hol lesz a vége ennek a szar önámításnak de én imádom
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Nemtudom hol lesz a vége ennek a szar önámításnak de én imádom
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Araújo is the current target for Real Madrid.
Araújo's contract with Barça ends in 2023 and Florentino Pérez hopes that it won’t be renewed in hopes to sign him for free.
Real Madrid already made him an offer before signing for Barça.
[Diario Sport]
ubi season van kemenyen.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ___Samy___
De kajak, ez most wtf? Meg mi ez a visongas?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rahim/sex education ?'shutterisland írta: valakire amugy rohadtul hasonlit araujo arcra, de az istenert sem tudom nevhez kapcsolni...senkinek nem ugrik be ?
Errol a 200iq "skill" ről es a közönség reakciojarol nekem ez ugrik be https://vm.tiktok.com/ZMLJ8JeAC/M1Ö írta:
Ez mi lenne amúgy?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valakire amugy rohadtul hasonlit araujo arcra, de az istenert sem tudom nevhez kapcsolni...senkinek nem ugrik be ?
blaha aluljaroban talalhato "nincs egy cigid, buszjegyre kene" formakon kivul persze.
blaha aluljaroban talalhato "nincs egy cigid, buszjegyre kene" formakon kivul persze.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez mi lenne amúgy? Nem értem a gyakorlat lényegét
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Evidens a fejlődés.flori írta:Koeman első 12 meccse: 7 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség.Én nem tudok pontos statot, adatot, de nem lennék meglepve, ha osszevetnek koemannt, a tortenelem legjobb kezdő 11 ének tagjaval, a hollandnak jobbak lennének a mutatoi ennyi meccs alatt.
Xavi első 11 meccse: 4 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség.
Messi nélküli Koeman éra: 17 meccs - 7 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség.
Poszesszión
La mahia
Messzenklúb
Barca Dénes
- flori
Koeman első 12 meccse: 7 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség.Én nem tudok pontos statot, adatot, de nem lennék meglepve, ha osszevetnek koemannt, a tortenelem legjobb kezdő 11 ének tagjaval, a hollandnak jobbak lennének a mutatoi ennyi meccs alatt.
Xavi első 11 meccse: 4 győzelem, 4 döntetlen, 3 vereség.
Messi nélküli Koeman éra: 17 meccs - 7 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kinos volt latni ezt a hozzáállást tőlünk, de ha ugy nezem, hogy ezek meg magukhoz kepest jol jatszottak, sőt, reg láttam ennyit futni őket. Az osszes tamadojukat felkuldtek, aki bir kettőt lépni, xavi szinte leizzadt, annyit mutogatott, kiabalt. A Don meg rágózva 11 emberrel lenyomott 100percet
Gavi nagyot ment! 17 évesen!
A bajnokságban sztem ermesek lesznek. Előre szólok, ha ezek bron/ezüsttel zarnak, az többet fog erni, mint esetleg nekünk az arany. Akkor majd el lehet durrogtatni a joelore betanult, Xavi romokbol hova hozta vissza a csapatot és egyéb magasztalasokat.
Én nem tudok pontos statot, adatot, de nem lennék meglepve, ha osszevetnek koemannt, a tortenelem legjobb kezdő 11 ének tagjaval, a hollandnak jobbak lennének a mutatoi ennyi meccs alatt.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Gavi nagyot ment! 17 évesen!
A bajnokságban sztem ermesek lesznek. Előre szólok, ha ezek bron/ezüsttel zarnak, az többet fog erni, mint esetleg nekünk az arany. Akkor majd el lehet durrogtatni a joelore betanult, Xavi romokbol hova hozta vissza a csapatot és egyéb magasztalasokat.
Én nem tudok pontos statot, adatot, de nem lennék meglepve, ha osszevetnek koemannt, a tortenelem legjobb kezdő 11 ének tagjaval, a hollandnak jobbak lennének a mutatoi ennyi meccs alatt.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem értem a tegnapi meccset. Lötyögés volt, Asensio a Valencia elleni meccs után pihent csak. Mintha edzőmeccset játszottunk volna, direkt csak a minimumot akartuk volna nyújtani. Semmi hajtás, indiszponált csapat benyomását keltettük. Ha a "döntőben" is így játszunk, akkor inkább ki se álljunk. Helyre kellett volna őket rakni. Pique, Alba, Busquets a szokásos gáz, de Araujo, meg Gavi nagyon illenek hozzájuk. Főleg a Gavi viselkedett patkány módon. Nem csak velünk. Örülök, hogy nem vesszük fel a stílust, de helyre kellett volna őket rakni.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én is így látom. Akkor van arra valami minimális esély, hogy lemaradjanak a BL-ről, ha Fati még sok meccset kihagy.TheBull6 írta:Totál esélytelen, hogy ne érjenek oda szerintem.Realista24 írta: Akkor lesz bajban egyedül szerintem, ha nem érnek oda a BL-be.
Egy Betis meg Sociedad még pont egy-két meccsel kevés ahhoz hogy 70 pont fölé menjen a végén, annyi meg kelleni fog. Valencia, Villarreal, Bilbao meg még messzebb van sajnos.De ne legyen igazam.
![]()
Totál esélytelen, hogy ne érjenek oda szerintem.Realista24 írta: Akkor lesz bajban egyedül szerintem, ha nem érnek oda a BL-be.
Egy Betis meg Sociedad még pont egy-két meccsel kevés ahhoz hogy 70 pont fölé menjen a végén, annyi meg kelleni fog. Valencia, Villarreal, Bilbao meg még messzebb van sajnos.
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor kettő, igazából lényegtelen, mert egy demoralizált, szétesett csapatot vett át.
Egy célja van, odérni a BL-be, illetve esetlegesen egy EL és kupagyőzelem. Legalábbis ezek, amiket számon lehet kérni rajta a végén, mert ehhez megfelelő a keret és tudás.
Akkor lesz bajban egyedül szerintem, ha nem érnek oda a BL-be.
Egy célja van, odérni a BL-be, illetve esetlegesen egy EL és kupagyőzelem. Legalábbis ezek, amiket számon lehet kérni rajta a végén, mert ehhez megfelelő a keret és tudás.
Akkor lesz bajban egyedül szerintem, ha nem érnek oda a BL-be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ő volt már igen. Az a meccs után tolták a Barcások, hogy mekkora szintet léptek Koemanhoz képest, csak a befejezés hiányzott. Aztán ugye le is nyilatkozta a Benfica meccs után, hogy ütni fogják a Bayern-t.Remy írta: én úgy tudom már a Benfica ellen is ő volt.
Amúgy: tegnapi után nem egy Barcástól olvastam, hogy messze van a Real a City/Pool/Bayern féle csapatoktól. Ennyit tudunk amit tegnap mutattunk, ők meg még annyit fejlődhetnek hogy csak na és már most is simán nyerhettek volna. Rettegek.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Amellet h legenda Xavi, azért nem kezdik ki szerintem mert mindenki látja milyen nevek szaladgálnak náluk a pályán - ha véletlen ismered, akkor nagypapa.