Fogjuk a lejárt papírokra. Reméljük amikor leül megújítani, akkor a cserék fejezetnél most majd figyel is...Faust írta: Ez szep volt Carlo.
Edző és vezetőség
- Sorrentino
Re: Edző és vezetőség
- flori
Biztosan nem véletlen, hogy ennyire jegelve vannak. Fafejű az olasz, de ez már nagyon feltűnő.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek. Más dolog kikapni ugyanígy, hogyha legalább mindent megpróbált az edző is...Faust írta: Ez szep volt Carlo.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ez szep volt Carlo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cool
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
RFEF confirms that Carlo Ancelotti has his coaching badges in orderRealista24 írta:Carlo Ancelotti’s coaching licence expired on 31 December, meaning that in order to continue to coach his side from the touchline, under UEFA regulations the Italian must sit a 15-hour course to renew his permit.Realista24 írta: UEFA request Ancelotti to sit the coaching exam after his badges expired on the 31st of December. @CorSport
Ez wtf?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti’s coaching licence expired on 31 December, meaning that in order to continue to coach his side from the touchline, under UEFA regulations the Italian must sit a 15-hour course to renew his permit.Realista24 írta: UEFA request Ancelotti to sit the coaching exam after his badges expired on the 31st of December. @CorSport
Ez wtf?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
gondolom a híres EU-s bürokrácia újabb ékes példája. A szabály az szabály. Majd beküldi a fotót a Bl serlegeiröl aztán felmentik.Realista24 írta: UEFA request Ancelotti to sit the coaching exam after his badges expired on the 31st of December. @CorSport
Ez wtf?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
UEFA request Ancelotti to sit the coaching exam after his badges expired on the 31st of December. @CorSport
Ez wtf?
Ez wtf?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- whitemadrid
Meg hozzátenném még a kp-t is, hiába mennének ők előre ha folyamatosan szar a beadás meg a meccs felében hátrafelé játszunk.flori írta: Hegyezhetjük a ceruzát Mbappéra meg Haalandra, de ha nem oldják meg a jobbhátvéd kérdést, akkor óriási bajban leszünk.
- flori
Hegyezhetjük a ceruzát Mbappéra meg Haalandra, de ha nem oldják meg a jobbhátvéd kérdést, akkor óriási bajban leszünk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ezt ertem, de kozben millioegyezer dolgot meg biztos megnehezitett a jarvany. Egeszsegugyi kovetelmenyek, logisztika, epitoipari anyagok hozzaferhetosege. Szerintem az oreg biztos presztizskerdest csinalt belole, hogy a nagy beruhazasaval minden tokeletesen menjen.El Sie7e írta:Inkább a COVIDnak köszönhetőGascoigne írta:
Megaprojekt, ami ido elott elkeszul? Ilyet se gyakran latni itthon. Jol jott, hogy a prezi epitesi vallalkozo.
A dStefanoban játszottuk a meccseket, szemben az eredeti tervvel, miszerint maradtunk volna a Bernabeuban, és kisebb intenzitassal készült volna a stadion mert közben azért meccsek is mentek volna, így erre nem kellett tekintettel lenni
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Inkább a COVIDnak köszönhetőGascoigne írta:Megaprojekt, ami ido elott elkeszul? Ilyet se gyakran latni itthon. Jol jott, hogy a prezi epitesi vallalkozo.Realista24 írta:
Nagyjából jól írod, a sok zártkapus meccs miatt úgy fest, hogy egy évvel hamarabb, idén ősszel/télen át lesz adva.
A dStefanoban játszottuk a meccseket, szemben az eredeti tervvel, miszerint maradtunk volna a Bernabeuban, és kisebb intenzitassal készült volna a stadion mert közben azért meccsek is mentek volna, így erre nem kellett tekintettel lenni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Megaprojekt, ami ido elott elkeszul? Ilyet se gyakran latni itthon. Jol jott, hogy a prezi epitesi vallalkozo.Realista24 írta:Nagyjából jól írod, a sok zártkapus meccs miatt úgy fest, hogy egy évvel hamarabb, idén ősszel/télen át lesz adva.el magico írta: Srácok, a stadion felújítás pontosan mikor indult? Már 2019-ben is megkezdődtek a munkálatok, nem? Lehet, hogy béna vagyok, de a google barátom segítségével sem sikerült pontos dátumot találnom
Illetve eredetileg 2023 nyarán lett volna átadva, vagy csak én emlékszem erre rosszul?
Volt valami hír hogy dec.5 környékén lesz az átadó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából jól írod, a sok zártkapus meccs miatt úgy fest, hogy egy évvel hamarabb, idén ősszel/télen át lesz adva.el magico írta: Srácok, a stadion felújítás pontosan mikor indult? Már 2019-ben is megkezdődtek a munkálatok, nem? Lehet, hogy béna vagyok, de a google barátom segítségével sem sikerült pontos dátumot találnom
Illetve eredetileg 2023 nyarán lett volna átadva, vagy csak én emlékszem erre rosszul?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Srácok, a stadion felújítás pontosan mikor indult? Már 2019-ben is megkezdődtek a munkálatok, nem? Lehet, hogy béna vagyok, de a google barátom segítségével sem sikerült pontos dátumot találnom
- Pad'em
Massimiliano Allegri’s agent Giovanni Branchini: “Allegri was one step away from being appointed as new Real Madrid manager in May. It was all done”, he revealed to Sky.
“The agreement was done. He only needed to put a signature on the contract. Then he chose to re-join Juve”.
Ezt megúsztuk.
“The agreement was done. He only needed to put a signature on the contract. Then he chose to re-join Juve”.
Ezt megúsztuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van egy nagyon jó Bettoni interjú, keressetek rá, érdemes elolvasni.
Twitteren lattam, sok részben, ezért nem linkelem.
Twitteren lattam, sok részben, ezért nem linkelem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
sokan azt hittük h majd le kell mondania, meg h mekkora arcvesztéssel jár, aztán ment minden tovább mintha mi sem történt volnasonic írta: Most eszembe jutott milyen sikeres volt a Perez rlleni szivarogtatos lejaratokampany. Kb fel eve lehetett? Valaki emlekszik meg ra?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”