Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 17., hétfő 10:58

Megoldjak csalóba a kozelkeleti befektetoval, nincs gond.
Halira is lesz penzuk
thereisonly1ronaldo

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 17., hétfő 10:52

füst írta: Most akkor Dembelé is cicire teszi a Barcát? Nyáron se pénz se játékos?
Hát, szép kis keretet adna ennek a sztorinak, az biztos. :lol:

Amúgy sztem megoldják Laportáék valahogy. Ha nem látnak belőle pénzt így vagy úgy, az fájni fog nekik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. január 17., hétfő 10:46

halamadrid írta: Fabrizio Romano

Nothing confirmed by club sources about Chelsea £33m bid for Frenkie de Jong rumour. Barcelona have not received any official or verbal proposal as things stand. #CFC

Chelsea are currently focused on fullback situation for January window.
Valami 75 be vettek, nem?
ZIDANE

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. január 17., hétfő 10:20

Most akkor Dembelé is cicire teszi a Barcát? Nyáron se pénz se játékos?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 15., szombat 20:30

Fabrizio Romano

Nothing confirmed by club sources about Chelsea £33m bid for Frenkie de Jong rumour. Barcelona have not received any official or verbal proposal as things stand. #CFC

Chelsea are currently focused on fullback situation for January window.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 15., szombat 17:56

zsírosdeszka írta: A Barca - Rayo miért marad el?
Mert akár döntőben is lehetnének.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 15., szombat 17:53

A Barca - Rayo miért marad el?

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 14., péntek 16:58

Ezt kiegészítve van egy 10 perces videó is, amiben az van összevágva, hogyan helyeztek minket nyomás alá. Csak a saját helyzeteikkel. :vivo: Olvassátok el Xavi nyilatkozatát: "Jobbak voltunk, mi érdemeltük meg a győzelmet!" Ancelotti meg dícséri a Barcát, tisztelettel beszél Xaviról. Laporta meg egy kókler, tényleg ilyen álszent embert. Istenem, remélem Haalandot és Mbappét is behúzzuk hogy lássam az arcukat. :D Megérdemelnék.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. január 14., péntek 16:43

Realista24 írta: https://twitter.com/musicoloko7/status/ ... 99202?s=20

Na, ezt nézzétek meg, dzsi, neked különösen ajánlott :lol:
Asszongya, 'majdnem megvolt'. Mi van? Ha jol emlekszem egyszer sem vezettek a meccsen es vegig rohantak az eredmeny utan. Kb csak Rodrygoek balfaszsagan mulott hogy nem kaptak egy otost. :lol:

En kicsit le vagyok dobbenve, hogy par eve meg BL-t nyertek, most meg a 6. helyen allva, Europa Ligaba kiesve egy mikieger kupan elszenvedett vereseget unnepelnek. Ez szintiszta propaganda.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 14., péntek 16:35

De azok az arcok kozben, neeee. :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 15:52

https://twitter.com/musicoloko7/status/ ... 99202?s=20

Na, ezt nézzétek meg, dzsi, neked különösen ajánlott :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. január 14., péntek 8:35

Annyira visszatetsző, hogy egy bő évtizeddel ezelőtt minden csapat hirtelen elkezdett korszakossá válni: Korszakos Barcelona, Bayern, Liverpool, (nem tudom volt még valami)? Aztán a Real Madrid nyert 10 év alatt 4 bl-t, és nem korszakos, nem a legjobb stb. Nem baj, jó ezt látni. A csudajó Barcelonát megvertük vagy 5-ször egymás után, amire nem volt példa 50 éve, meséljenek csak még ilyen csodálatos nyilatkozatokat. :kalapos:

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 14., péntek 6:40

Na, nincs lóvé Laportáéknál, feltette helyette a mi vagyunk a Barca lemezt, meg a sosem voltunk ilyen büszkék a Barcelonára címűt. Persze, Bl- nyertek, bajnokságot, tikitakával. Akkor nem voltak ilyen büszkék a csapatra. Ki hiszi ezt el neki, de tényleg? :hmmm: De legalább megvan Umtitivel a hosszabbítás! :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 14., péntek 6:05

RealAsensio írta:
zsírosdeszka írta: Gavi, Busquets, Alves, Araújo, Nico mind-mind patkány módon játszottak. Volt aki mehetett volna zuhizni, de sárgalapot, sőt szabadott sem kaptak. Amit Vini kapott, de Kroost, Benzemát sem kímélték. Volt, hogy visszafújták amikor előnyszabályt kellett volna kapjunk, amikor semmi helyzetben nem voltunk a könyöklést is engedték előnyszabályt címén. Ha már Modricon is látszik ez, ott baj van. Nem is értem, hogy maradtak a fiúk ilyen nyugodtak.
Mert tudták, hogy rutinból behúzzák. Önkontroll, fókusz.
Kicsit olyan érzésem volt a meccsel kapcsolatban, mint a bl döntőkben, ha mindenki teszi a dolgát, nem veszítjük el, akkora tartás van a csapatban.
Én azért féltem, nehogy balul süljön el a meccs, de végig éreztem, hogy ott leszünk a döntőben. B-)
A Bilbao nehezebb lesz, mint az Atleti lett volna.
Azert ehhez nagyon sokszor rezgett a lec. Plusz onkontrollrol es fokuszrol beszelni, amikor 6-7 perc alatt kb 3 ajto-ablakot higuainoztak el, meresz. :lol: Hacsak nem fogadtak a sracok, hogy csak egy gollal nyerunk.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. január 13., csütörtök 23:53

Én is olvasgatom odaát a kommenteket, hát hihetetlenek :lol: Álomvilágban élnek a barcanal. Másodszorra vertük meg őket a szezonban, nincs mit magyarázni. Olyan kisebbségi komplexusuk van mint a matracosoknak. Egy dolgot tudok csak mondani, amit valami focis oldalon olvastam :D "1988-ig a Real Madridnak 6 Bajnokok Ligája (BEK)-győzelemmel volt több, majd jött a Cruijff-féle DreamTeam, a Guardiola-féle tikitaka, a katalánok megreformáltak a futball, sőt nálunk játszott a történelem legjobbja, Lionel Messi. Az eredmény napjainkra: a Real Madridnak 7 Bajnokok Ligája-győzelemmel van több, mint a Barcelonának" :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. január 13., csütörtök 23:08

zsírosdeszka írta: Gavi, Busquets, Alves, Araújo, Nico mind-mind patkány módon játszottak. Volt aki mehetett volna zuhizni, de sárgalapot, sőt szabadott sem kaptak. Amit Vini kapott, de Kroost, Benzemát sem kímélték. Volt, hogy visszafújták amikor előnyszabályt kellett volna kapjunk, amikor semmi helyzetben nem voltunk a könyöklést is engedték előnyszabályt címén. Ha már Modricon is látszik ez, ott baj van. Nem is értem, hogy maradtak a fiúk ilyen nyugodtak.
Mert tudták, hogy rutinból behúzzák. Önkontroll, fókusz.
Kicsit olyan érzésem volt a meccsel kapcsolatban, mint a bl döntőkben, ha mindenki teszi a dolgát, nem veszítjük el, akkora tartás van a csapatban.
Én azért féltem, nehogy balul süljön el a meccs, de végig éreztem, hogy ott leszünk a döntőben. B-)
A Bilbao nehezebb lesz, mint az Atleti lett volna.
:goat:

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 13., csütörtök 22:58

Gavi, Busquets, Alves, Araújo, Nico mind-mind patkány módon játszottak. Volt aki mehetett volna zuhizni, de sárgalapot, sőt szabadott sem kaptak. Amit Vini kapott, de Kroost, Benzemát sem kímélték. Volt, hogy visszafújták amikor előnyszabályt kellett volna kapjunk, amikor semmi helyzetben nem voltunk a könyöklést is engedték előnyszabályt címén. Ha már Modricon is látszik ez, ott baj van. Nem is értem, hogy maradtak a fiúk ilyen nyugodtak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. január 13., csütörtök 22:54

Ez nem felsőbbrendűség. Simán sült bolond az összes. Azthiszik valami nagy generáció épül náluk most a 40 kilós középszer tinikből csak mert Csávi az edző. Halaandokról álmodoznak meg stadion építésről amikor játékosokat alig bírnak regisztrálni. Ugyanilyen buták voltak amikor fentebb voltak 1-2 polccal. Fingjuk sincs továbbra sem erről a sportról csak tekerik csavarják amíg nemjön ki egy olyan story ami nekik tetszik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 13., csütörtök 22:47

Én ezt a "csak kontráztak" dumát nem értem. Konkrétan az első félidőben itt volt többet a labda, összességében meg 53-47. Miről beszélünk? :fpalm:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. január 13., csütörtök 22:42

Olvasgatom itt a fórumokat - de minek - én vagyok a hibás. A Barcának ez "edzőmeccs" volt, nem akarták igazán megnyerni. :ozil: Beszorítottak minket, miattuk nem tudtuk a játékunkat játszani, pedig akartuk. :lol: Nagy az Isten állatkertje! Nem a jobb csapat nyert. Ahogy amikor 5 év alatt 4 BL-t nyertünk, csak a szerencsén múlott. :lol: Két csapat csinálta ezt meg, mi, meg mi. :D Bezzeg ők világverők voltak, nekik kellett volna. Nem értem ezt a "hungarokatalán" identitást, felsőbbrendűségi komplexust náluk. Szeretném, de nem tudom megérteni. Tavaly is egy szintén voltunk. A többit már inkább le sem írom. Egyre jobban vágyom rá, hogy ne jussanak a BL-be. A végén emiatt leadnék pár meccsünket, hogy ezen múljon. De őszintén. Casemiro úriemberként viselkedett velük, meg is lepődtem, hogy a Barca lett az új matrac favágás terén. Esküszöm Gaviék rosszabbak. Egy Pepe-Ramos ezt nem viselte volna el. Meg is lepődtem. Xavi dumáját is egyre jobban nem bírom. Nekik mondjuk ezt kell, de már unalmas a jobbak voltunk, mindenkit megverhetünk, mi vagyunk a Barca, pozíciós játék duma. Közben lassan rájukszakad a stadion. 8 éve voltam egy Barca Realon, már akkor is gáz volt.

Vissza: