végül is végeredményben mindenki. A Madrid örül, ha leigazolja, Bappé örül hogy átigazol a PSG meg pénzt kap érte. Amúgy meg nekünk sztem tök mindegy kinek fizetünk nem? ügynöknek vagy a PSG-nek. Persze lehet ennél bonyolultabb a helyzet és én nem látom át.Remy írta:A PSG-n kívül ki boldog még ebben az esetben?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Mintha valami olyasmi rémlene, hogy azt mondta hogy nem akarja cserben hagyni a PSG-t, azzal hogy ingyen távozik merthogy mennyi mindent adtak neki bla bla bla. De lehet rosszul emlékszem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A PSG-n kívül ki boldog még ebben az esetben?Sierra írta: Ha hosszabbít max azért teheti, hogy mégse ingyen hagyja el a PSG-t szerintem. Így akkor vmennyit kiperkálunk érte, aztán mindenki boldog. Legalábbis én ezt tudom elképzelni, ha ez a forgatókönyv lesz. Ki tudja mi megy a háttérben.
Egy aljas szar húzás lenne a franciától, ha ezt meglépné, mikor ingyen jönne. Vagy akkor adják oda most és kapnak 50 misit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha hosszabbit akkor ne is jojjon.Sierra írta: Ha hosszabbít max azért teheti, hogy mégse ingyen hagyja el a PSG-t szerintem. Így akkor vmennyit kiperkálunk érte, aztán mindenki boldog. Legalábbis én ezt tudom elképzelni, ha ez a forgatókönyv lesz. Ki tudja mi megy a háttérben.
Ha hosszabbít max azért teheti, hogy mégse ingyen hagyja el a PSG-t szerintem. Így akkor vmennyit kiperkálunk érte, aztán mindenki boldog. Legalábbis én ezt tudom elképzelni, ha ez a forgatókönyv lesz. Ki tudja mi megy a háttérben.
- flori
Szerintem fixen jön, ezek csak gyerekes próbálkozások, illetve szivárogtatások a média felé. Az összes gesztusa, interjúja azt mutatja, hogy jönni fog.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
50-80-ért? hol élsz, papa? jó lesz az 220-nak is.Realista24 írta:Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.Dupla D írta:
+1
Ha hosszabbít, akkor elmehet a faszba.
Nem vásárolták ki Vinit a 700 milliós kivásárlási árával.Remy írta: Ért valaha valamit is a baráti viszony?
- Süti
A csicska nyilatkozataikkal együtt a baráti viszonyukat felhelyezhetik egymásnak a zuhanyzóban oda ahova nem süt a nap.
Nyáron pénzt kaptak volna érte, de ők megtehetik hogy nem engednek el senkit. Büdös fillért nem fizetnék.
Nyáron pénzt kaptak volna érte, de ők megtehetik hogy nem engednek el senkit. Büdös fillért nem fizetnék.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
mindig beszélünk erről a baráti viszonyról a Real meg a psg között, meg a hírek alapján is mindig arról volt szó, h a mi részünkről törekszünk ennek fenntartására. miközben a nyáron is a psg folyamatosan köpködött minketRemy írta: Ért valaha valamit is a baráti viszony?
mintha mindig csak mi lennénk az úriemberek (nem csak a psg, hanem a más csapatokkal szemben is), és egyoldalú lenne az egész.
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amugyis ott szurnanak hatba ahol csak tudnak aladinnal egyuttRemy írta: Ért valaha valamit is a baráti viszony?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Perez helyébe én ezeknek nem hinnék el semmit. Szépen elé kell tolni a szerződést és ha hutyorog akkor viszlát és all in Haalandra.Realista24 írta:Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.Dupla D írta:
+1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ért valaha valamit is a baráti viszony?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Megér annyi pénzt az a baráti viszony?Realista24 írta:Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.Dupla D írta:
+1
Kaphattak volna érte 200-at, de a pénz nem volt fontos.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
És MBappé feláldozná a saját pénzét (giga aláírási bónusz) a két klub jó viszonyáért?Realista24 írta: Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy már rég lezsírozták Pérezék, hogy hosszabbít, leigazoljuk 50-80 millióért, és akkor megmarad a baráti viszony.Dupla D írta:+1ateeemadrid írta: Nem hinném, hogy hosszabbít, de ha meglépné, akkor remélem soha nem látjuk Real mezben. Akkor viszont all in Haalandért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Abszolúte! Ha most nyáron nem jön, akkor már ne jöjjön! De csodálnám, ha így lenne.ateeemadrid írta: Nem hinném, hogy hosszabbít, de ha meglépné, akkor remélem soha nem látjuk Real mezben. Akkor viszont all in Haalandért.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
+1ateeemadrid írta: Nem hinném, hogy hosszabbít, de ha meglépné, akkor remélem soha nem látjuk Real mezben. Akkor viszont all in Haalandért.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ateeemadrid
Nem hinném, hogy hosszabbít, de ha meglépné, akkor remélem soha nem látjuk Real mezben. Akkor viszont all in Haalandért.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ESPN informs that PSG is in talks with Kylian Mbappé so that he accepts a short renewal. According to sources, the club has more hope than ever that the striker will sign, they say he is more receptive than ever to the possibility of staying a little longer in the French capital.
To do this, in addition, the Parisian club is already working on the incorporation of Zinedine Zidane as a coach.
To do this, in addition, the Parisian club is already working on the incorporation of Zinedine Zidane as a coach.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
88 évesen. Amennyire tudom, szép élete volt. Nyugodjon békében, Legenda!Remy írta:Elhunyt Gento.