Nem tudom de azt írja a Bild, hogy emiatt elmaradt az eheti BVB-Haaland meeting a hogyan továbbról.Donát írta:Neki volt valami beavatkozása pár hónapja, nem? Összefügghet a kettő? Kapja össze magát szurkolunk neki, aztán garázdálkodhat tovább!Pad'em írta: Mindeközben ad2: Raiola intenzíven.
Football super-agent Mino Raiola is in ICU at the San Raffaele Hospital in Milan due to a lung disease. His situation is serious. @BILD
Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Neki volt valami beavatkozása pár hónapja, nem? Összefügghet a kettő? Kapja össze magát szurkolunk neki, aztán garázdálkodhat tovább!Pad'em írta: Mindeközben ad2: Raiola intenzíven.
Football super-agent Mino Raiola is in ICU at the San Raffaele Hospital in Milan due to a lung disease. His situation is serious. @BILD
- Pad'em
Mindeközben ad2: Raiola intenzíven.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez mar mas topic, de ez is egy akkora baromsag.
9 ev bortont meguszol igy.
9 ev bortont meguszol igy.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Elég nagy Brazília el lesz ő otthon is:hehetheoriginal írta: mindeközben robinho megy szappanért lehajolni.
ostoba fasz.
Brazíliának nincs kiadatási egyezménye Olaszországgal, de így sem lehet nyugodt Robinho, mert ha olyan helyre utazik, amelynek van – ez csaknem hetven ország –, akkor azt kockáztatja, hogy alkalmazzák vele szemben a nemzetközi elfogatóparancsot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mindeközben robinho megy szappanért lehajolni.
ostoba fasz.
ostoba fasz.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://www.nemzetisport.hu/minden_mas_ ... it-2871729
Ennek már nagyon ideje volt!
Igaz főleg az olasz csapatoknak fog fájni.
Na végre!!A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyártól szigorítja a játékosok kölcsönadására vonatkozó szabályokat – írja az MTI.
Módosítás lesz többek között, hogy az ilyen jellegű szerződéseknek legalább egy évre kell szólniuk, továbbá maximalizálják, hogy egy klub hány játékost adhat, illetve vehet kölcsön. A következő szezontól ez a szám nyolc lesz, majd a 2023–2024-es idényben hét, egy évvel később pedig már csak hat. A 21 éven aluliakra és a saját nevelésű játékosokra nem vonatkozik a szabály.
Tilos lesz emellett harmadik egyesületnek továbbadni a kölcsönvett labdarúgót.
A FIFA csütörtöki közlése szerint az új szabályozás július elsején lép életbe, azt megelőzően még ellenőrzi a végrehajtó bizottság.
Ennek már nagyon ideje volt!
Igaz főleg az olasz csapatoknak fog fájni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ajánlom, hogy fake news legyen.Pad'em írta: Meg is van az áhított jobbhátvédünk jövőre
Real Madrid plans to recover Odriozola after his Fiorentina loan ends, his return will be considered in July. @tgm46
Ancelotti is still following Odriozola closely. The player is still thinking of succeeding with Real Madrid. @marca
Odriozola: “Ancelotti told me he’s waiting for me in June.” @diarioas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
No problémo, elfér 3 jobbhátvéd a keretben. Roki Dani, LV, Odri hárman talán kiadnak egy fél prime Carvajalt
Nálam LV előrébb van a játékintelligencája és a labda nélküli játéka miatt. Plusz tapasztaltabb és tudja pörgetni az ujján a labdát.
- Pad'em
Tény. Én bevallom férfiasan annó mikor Lopi alatt elkezdett itt vandálkodni sokat láttam Odriban, főleg azt a sebességet lehetne kiaknázni ami benne van, de mellé totál agyatlan dolgai voltak. 26 éves, legjobb korban van, még bőven fejlődhet, és esélyt hosszútávon tényleg nem kapta meg itt. Ha nem lesz pénz meg kínálat arra a posztra bőven kipróbálnám, LV-nél sztem előrébb lennénk vele. Fiorentinánál nem követem, egy meccsét láttam a Juve ellen, ott egy gólpasszal felérő passzára jött egy öngyilkos védelmi hiba, pont mint itt, de hátha fejlődik a védekezése is a digóknál.Galacticos írta:Az eselyt mondjuk sose kapta meg normalisan. Ne varjatok csodat, ha valaki fel evig a padon ul aztan kap tiz percet.Pad'em írta:Meg is van az áhított jobbhátvédünk jövőre
De amugy a mostani carvajal szintet hozza o is, mert danira evek ota nem lehet szamitani. Potolni kell.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A nem kevés csibefoci után még az adósunk a jó játékkal, sőt, továbbmegyek, még nálam sem vívta ki az elismerést, hogy B nélkül irjam le a nevét.Pad'em írta: Meg is van az áhított jobbhátvédünk jövőre
Real Madrid plans to recover Odriozola after his Fiorentina loan ends, his return will be considered in July. @tgm46
Ancelotti is still following Odriozola closely. The player is still thinking of succeeding with Real Madrid. @marca
Szóval felőlem jöhet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg ertelmes kornyezetben nem egy bohoc ligaban Neymar mellett MBappe plafonja magasabban van. De majd az ido eldonti, nem fog hosszabbitani, nem hulye a gyerek. Ha alair valamit akkor ott arra Perezek is bolintottakdzsi91 írta: Ha olyan hulye ,hogy hosszabbít akkor sok sikert neki és irány dortmund.
Ha érkezik én örülni fogok de aki Céronaldo szintet vár tőle az nagyot fog csalódni. Fejben gyengének tűnik, képességekben az átlag felett van de a korszakostól azért messze. Egy prime henry a max és az nekünk bőven elég is lenne ha a csapat többi része is rendben van.
Halaand sokkal jobban illene ide és többet is látok benne de ez a bappé dolog már egyfajta rögeszme lett nálunk.
Szerintem fix ,hogy azért nem merünk most nyíltan lezsírozni semmit a Vikingel mert félünk,hogy bappé bedurcázik,hogy nem ő az alfa és az omega az uj projectben.
- Galacticos
Az eselyt mondjuk sose kapta meg normalisan. Ne varjatok csodat, ha valaki fel evig a padon ul aztan kap tiz percet.Pad'em írta:Meg is van az áhított jobbhátvédünk jövőre
De amugy a mostani carvajal szintet hozza o is, mert danira evek ota nem lehet szamitani. Potolni kell.
- Pad'em
Meg is van az áhított jobbhátvédünk jövőre
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha olyan hulye ,hogy hosszabbít akkor sok sikert neki és irány dortmund.
Ha érkezik én örülni fogok de aki Céronaldo szintet vár tőle az nagyot fog csalódni. Fejben gyengének tűnik, képességekben az átlag felett van de a korszakostól azért messze. Egy prime henry a max és az nekünk bőven elég is lenne ha a csapat többi része is rendben van.
Halaand sokkal jobban illene ide és többet is látok benne de ez a bappé dolog már egyfajta rögeszme lett nálunk.
Szerintem fix ,hogy azért nem merünk most nyíltan lezsírozni semmit a Vikingel mert félünk,hogy bappé bedurcázik,hogy nem ő az alfa és az omega az uj projectben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert ésszel kell focizni, mint céronaldo, es nem agyament módra, mint ronaldoÉn Haalandnál azt is érzem, hogy sérülékeny lesz. Most is elég sűrűn az.
thereisonly1ronaldo
Én Haalandnál azt is érzem, hogy sérülékeny lesz. Most is elég sűrűn az.
Amúgy igen, a Bundesliga góllövőkkel elég óvatosan kell bánni. A másik meg, hogy továbbra is szinte csak kontra gólokat lő és nem tűnik kifejezetten ügyesnek felállt védelmekkel szemben.
Amúgy igen, a Bundesliga góllövőkkel elég óvatosan kell bánni. A másik meg, hogy továbbra is szinte csak kontra gólokat lő és nem tűnik kifejezetten ügyesnek felállt védelmekkel szemben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
amennyire be volt harangozva, hogy jön, most mar legalabb annyi hír jön róla hogy hosszabbít stb baromságok.
ugyh addig engem hidegen hagy bappe, míg nem látom feher mezben.
ugyh addig engem hidegen hagy bappe, míg nem látom feher mezben.
Utóbbi időben egyébként elkezdtem en is fosni ettől amit bappeval kapcsolatban mondasz.
Jó vizvalaszto lesz neki ez a fel ev, ha hosszabbít akkor nem hoznam.
Foleg azutan amit muvelt a psg nyaron. Persze hosszabbít 2024ig aztan majd odaadjak 2023 nyarán, nem? Ennyire a tesco parkoloban nem neznek hulyenek amikor gucci parfumot akarnak eladni.
Jó vizvalaszto lesz neki ez a fel ev, ha hosszabbít akkor nem hoznam.
Foleg azutan amit muvelt a psg nyaron. Persze hosszabbít 2024ig aztan majd odaadjak 2023 nyarán, nem? Ennyire a tesco parkoloban nem neznek hulyenek amikor gucci parfumot akarnak eladni.