Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 17:05

Senki nem méri Modrichoz, hozzá nincs nagyon kit mérni..ja tudom pedrit meg gavit. :lol:

De egy ideje már stagnál, ezen nem javít a kevesebb lehetőség sem, de mikor pályán van, akkor is csak kóricál és a passzokkal is van baja például. Camavinga jobban megfogja ezeket a 20 perceket.
Nem illik.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 22., szombat 14:40

Keret:

Courtois, Lunin, Fuidias.
Alaba, Nacho, Marcelo, F. Mendy, Militão.
Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., D. Ceballos, Isco, Camavinga.
Benzema, Hazard, Jović, Bale, Viní Jr., Rodrygo.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 22., szombat 13:29

Faust írta: Mondjuk Fede altalaban amikor jatszik, ki van rakva a jobbszelre, ahol hulladek,
Játszott ott Zidane alatt is és ott is komoly szintet hozott. Volt egy Barca meccs, ahol végig darálta az egész jobb szélt. De ja, nem ott kéne nyomatni, de attól még meg van zuhanva. Lehet tényleg a gyerek a ludas, mert kb azóta nincs a csúcson mióta megszületett. :kalapos:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 22., szombat 13:25

Mondjuk Fede altalaban amikor jatszik, ki van rakva a jobbszelre, ahol hulladek, vagy olyan tarsakkal van felrakva akikkel talan edzesen sem tolta meg annyit. Viszont teny, hogy manapsag egy egyszeru passz sem megy neha neki, kicsit fejben szetesett miota a gyerek megszuletett. Gondolom alig alszik. :mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 22., szombat 13:23

kiserik írta:Mindenki Lukitához méri
Ki az a mindenki? Mert itt a fórumon aki kritizálta, az a korábbi önmagához hasonlította. Hogy elég komolyan vissza esett pl a tavalyi formájához képest. Csak annyi volt megjegyezve (már nem tudom ki írta), hogy azért is eshetett vissza, mert Modric szerepkört szabnak rá, ami nem fekszik neki. Ettől még nem Modrichoz van hasonlítva, hanem magához. És sajnos meg is állja a helyét, hogy alul teljesít. De lesz az jobb is, már megmutatta mit tud és nem csak 1-2 meccses fellángolásig.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. január 22., szombat 13:02

ziro4vr írta: Valverde csalódás eddig nekem, Camavinga fel lesz építve nekem úgy tűnik.

Hazardtol továbbra sem várok semmit, ahogy szerintem Bale fejében is max már a válogatott van, arra neki jó edzőtábor Madrid hogy kapja be.
Én megvédem Fedét. Mindenki Lukitához méri 23 évesen beugrósként (hol is volt Modric ennyi idősen?) és van, hogy 3 teljesen különböző poszton kell bizonyítania. Neki ilyen fiatalon a legnagyobb erénye a fizikai adottsága. Gyors, erős, de az is látszik, hogy van esze is a focihoz. Persze még nagyon nagy a kontraszt ebben a világ legjobbjaihoz mérve, de bőven van ideje fejlődni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 22., szombat 12:29

Ceballos jo lehet tavaszra, Isconal mindenkepp hasznosabb, es nem is baj ha van a 3 kecske melle 3 stabil csereember.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. január 22., szombat 12:05

Valverde csalódás eddig nekem, Camavinga fel lesz építve nekem úgy tűnik.

Hazardtol továbbra sem várok semmit, ahogy szerintem Bale fejében is max már a válogatott van, arra neki jó edzőtábor Madrid hogy kapja be.
Nem illik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 22., szombat 12:02

Azért most kíváncsi leszek tavasszal ki fog villantani.
Tavaly ilyenkor kb a távozás szélén állt Militao, most meg évekre bebetonozott alapember, mindezt egy jó tavasszal és utána Carlo bizalmával érte el.

Most azért többeknek éghet a ház a B csapatból, ha nem bizonyítanak, mert vagy itteni új szerződésért vagy nyári kérőkért kellene bizonyítani, és úgy tűnik Pintus is mindenkit rendbe vágott.

Cama, Fede, Asensio, Ceballos, Miguel az itteni bizonyításért,

Hazard, Isco, Jovic a nyári kérőkért

Marcelo a tisztes búcsúért mehet nagyot tavasszal.

Bale, Mariano reménytelen, ők bio kellékek.

A többi 14-15 játékostól meg úgyis tudjuk mit várhatunk, és meg is fogjuk kapni...ez adhat erőt a többfrontos harcra.

Ha viszont a BLből kizúgunk a PSG ellen akkor nekik reszeltek, Carlo ott már csak a tutira fog menni a bajnokságban, heti 1 meccsel...

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 22., szombat 11:55

Egy felido, aztan discomfort, es majusban tali. Csak a szokasos.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 22., szombat 11:45

Pad'em írta:
Remy írta: Mondjuk, ha már a brazilokat nem tudjuk majd használni néhány hét múlva, jó lenne felhúzni kicsit a belgát.
Azt olvastam most, hogy Carlo Bale-t akarja felhúzni a Bilbao meccsig, ezért ad majd perceket neki a hétvégén :lol:
Ebben szinte biztos voltam, hogy adni fog neki perceket.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 22., szombat 11:08

Remy írta: Mondjuk, ha már a brazilokat nem tudjuk majd használni néhány hét múlva, jó lenne felhúzni kicsit a belgát.
Azt olvastam most, hogy Carlo Bale-t akarja felhúzni a Bilbao meccsig, ezért ad majd perceket neki a hétvégén :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 22., szombat 11:01

Mondjuk, ha már a brazilokat nem tudjuk majd használni néhány hét múlva, jó lenne felhúzni kicsit a belgát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 22., szombat 10:57

Hazard has a good chance of starting at RW tomorrow vs. Elche. @marca

Meglovagoljuk ezt a kis önbizalom boostot? Rodrygo valószínűbb, hogy kezd, de ő sem túl meggyőző mostanság, úgyhogy ezt lehet megadnám most Hazardnak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 20., csütörtök 17:55

Kerlon írta:
halamadrid írta:

Én úgy látom, hogy Casemiro helyett Cama játszik.
Ja, igazad van. Bár így mégjobban tetszik. :mrgreen:
Nekem is :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 20., csütörtök 17:51

halamadrid írta:
Kerlon írta:

Bejött! Tökös amúgy, tetszik. Végre..
Ja, igazad van. Bár így mégjobban tetszik. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 20., csütörtök 17:29

Kerlon írta:
Pad'em írta: Nagyon ezt írják a spanyolok estére:
Lunin, LV, Nacho, Alaba, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Jovic, Vini

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 20., csütörtök 17:24

Lunin, LV, Nacho, Alaba, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Jovic, Vini
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 20., csütörtök 14:24

Marceloval es Vazquezzel lehet baj, de Rodrygo es Fede talán pont annyit be tud segíteni hogy ne legyen problema.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 20., csütörtök 12:28

Nagyon ezt írják a spanyolok estére:

Vissza: