Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Csak ezt az igénytelen gallért engedjük már el.
De a lila kurvajó.
De a lila kurvajó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
A 22/23-as hazai, elméletileg 85%-ban pontos.
https://pbs.twimg.com/media/FJyOnS9XsAA ... me=900x900
https://pbs.twimg.com/media/FJyOoQqXMAM ... me=900x900
Szeretjük a lilát.
https://pbs.twimg.com/media/FJyOnS9XsAA ... me=900x900
https://pbs.twimg.com/media/FJyOoQqXMAM ... me=900x900
Szeretjük a lilát.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A híres hehe eyetest
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megnéztem. semmi.És eközben a Barca állítólag elővásárlási jogot szerzett 2 új brazil csodafiúra, Kaikyra és Angelora.
ilyenkor vagyok mérges, hogy hogy lehet neymar ilyen ostoba, hogy eltékozolta a tehetségét, sokkal több lehetett volna...
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ismét megnemtámadási egyezséget kötött Perez és Laporta. Csak tudnám mi a tökömnek??
Elvileg a 6 hónapnál rövidebb szerződéssel rendelkező játékosokra nem vonatkozik.
(Amúgy Laportáék meg vannak haragudva a Bayernre, mert kétszer is el akarták vinni tőlük Pedrit, és a hátuk mögött tárgyaltak vele, valamint Destet is állítólag)
És eközben a Barca állítólag elővásárlási jogot szerzett 2 új brazil csodafiúra, Kaikyra és Angelora.
Elvileg a 6 hónapnál rövidebb szerződéssel rendelkező játékosokra nem vonatkozik.
(Amúgy Laportáék meg vannak haragudva a Bayernre, mert kétszer is el akarták vinni tőlük Pedrit, és a hátuk mögött tárgyaltak vele, valamint Destet is állítólag)
És eközben a Barca állítólag elővásárlási jogot szerzett 2 új brazil csodafiúra, Kaikyra és Angelora.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bild szerint Haaland csak a Realban gondolkodik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Jaja, európaiak most nincsenek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Persze. Braziljaink sem egy karnevál miatt nem lesznek a Bilbao ellenhalamadrid írta: A holnapi után 11 napig nem lesz meccsünk. Válogatott szünet vagy mi az oka?
(remélem jó topic)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A holnapi után 11 napig nem lesz meccsünk. Válogatott szünet vagy mi az oka?
(remélem jó topic)
(remélem jó topic)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Süti
A védőknek meg a kp-nak akkor nem olyan fontos a labda érzése meg a fordulás? Ennek semmi értelme. Messi Adidas, CR Nike, Salah Adidas, Mbappe Nike.hehetheoriginal írta: Ha ugy mondana, hogy szamara, neki az adidas kenyelmesebb es nem altalanositana, akkor meg el is engednem
De valamiert altalaban a jo tamadok nagy resze nike, a kp vegyes, a vedok adidas igy az elmult evtizedek alapjan.
Benzema is Adidas, azt meg gondolom nem kockáztatod meg R24 figyelő szemei mellett hogy őt nem teszed be a jó támadók közé.
Semmi másról nem szól, mint arról, hogy ki mennyi pénzt kap érte. Ugyanaz mint Touron a bringák.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
@FabrizioRomano
Carlo Ancelotti denies rumours on Real Madrid planning to sell Eden Hazard: “Hazard is in our plans for the next season, I can confirm”, he said.
Leaving the club in January has never been a concrete possibility.
Carlo Ancelotti denies rumours on Real Madrid planning to sell Eden Hazard: “Hazard is in our plans for the next season, I can confirm”, he said.
Leaving the club in January has never been a concrete possibility.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
Ha ugy mondana, hogy szamara, neki az adidas kenyelmesebb es nem altalanositana, akkor meg el is engednem
De valamiert altalaban a jo tamadok nagy resze nike, a kp vegyes, a vedok adidas igy az elmult evtizedek alapjan.
thereisonly1ronaldo
Valaki írjon már valami erről a holland csodagyerekről. Azt tudom, hogy fel van kapva, de én youtube videó alapján nem látok bele sokat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- halamadrid
Nagyon jó lenne amúgy behúzni. Májusban lesz 20 és 23-ban jár le a szerződése. Így viszont vagy repülne a feltámadni tűnő Ceballos, vagy (neadjisten ) Modricnak kéne visszavonulnia 23-ban.Realista24 írta:Gravenberchnek Raiola az ügynöke bytheway.halamadrid írta:
Nagyon jó hírek. A középpályára mindenképp kell majd az ész egy Gravenberch vagy Wirtz személyében.
Fofanaval viszont kérdéses mi lesz, augusztus óta nem játszott mert eltört a lába. Jó kis baszó 190 magas hátvéd, de Militao és Alaba még jó ideig megoldják ezt a posztot. Ide szerintem inkább egy olyan kellene aki fiatalabb és egy ideig (amíg ilyen jól meg az osztráknak) még tűrné a padot, mert nem hiszem, hogy Fofana ilyen lenne ha elhoznánk.
Wirtzcel kíváncsi vagyok mi lesz. Már most 70 millió, pedig 1 évvel fiatalabb mint a holland és 26-ig van szerződése. Biztos nem adná 80 alatt a Leverkusen, ez meg nem nagyon tetszene a Bayernnek.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Pont most láttam, hogy fel lett kapva a gyerek. Videón meglepően érettnek tűnik a korához képest. Egy kisebb összegért biztos bepróbálnám. Gondolom úgyis csak 18 éves korában jöhetne Európába, addig meg nyugodtan fejlődhetne a Palmeirasban.Realista24 írta: Real Madrid and Barca are both fighting it out to sign Brazil's next sensation Endrik (15) from Palmeiras. @jfelixdiaz
És már most úgy lő, ahogy Vini sose fog.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mert nyilván azon a szinten, amin az ecceri fotelszurkesz két kőbányai között délután focizgat, jelentősége van ilyen apró-cseprő különbségeknek.hehetheoriginal írta: Lehet neked a palyan a kenyelem a fontos, nem lepodtem meg, jo magyar felfogas
Nekem a labda erzese, ahogy az ember fordulni (es nem kanyarodni) megallni es elindulni tud, az tobbet szamit, minthogy te epp kapuskent hogy unatkozol egyik labrol a masikra tamaszkodva, es epp varod, hogy az ellenfel csatarja (mercurialban nyilvan ) mikor szopat romma.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid and Barca are both fighting it out to sign Brazil's next sensation Endrik (15) from Palmeiras. @jfelixdiaz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Foci közben pont ezt jelenti a kényelem, vagy mire gondoltál, szőrös a belseje és puha a talpa?Nekem a labda erzese, ahogy az ember fordulni (es nem kanyarodni) megallni es elindulni tud, az tobbet szamit
- hehetheoriginal
Lehet neked a palyan a kenyelem a fontos, nem lepodtem meg, jo magyar felfogas
Nekem a labda erzese, ahogy az ember fordulni (es nem kanyarodni) megallni es elindulni tud, az tobbet szamit, minthogy te epp kapuskent hogy unatkozol egyik labrol a masikra tamaszkodva, es epp varod, hogy az ellenfel csatarja (mercurialban nyilvan ) mikor szopat romma.
thereisonly1ronaldo