Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 2., szombat 11:33

média topic nem lesz ? :mrgreen:

neymar pedig ha "túl van copva", ha nem, az én várakozásaimat felül múlta.
azt vártam tőle, hogy ha beilleszkedik az új közegbe, akkor lesz még egy játékosunk messin kívül, aki a támadóegységben képes 1v1-et, jó esetbe 1v2-őt nyerni, védelmet megbontani, váratlant húzni.

ehhez képest már most az elején kiveszi a részét a sikerekből, egy-egy kivétellel szinte mindig jó vagy kiemelkedő szintet hoz játékban, és minden meccsre jut legalább 2-3 olyan csel, labdaátvétel, stb, ami tetszetős, és eddig hiánycikk volt, mint látványelem.

az én szótáramban a zsenizés nem túlzás, mert a zseni szó NÁLAM nem azt jelenti, hogy világklasszis, ugyanis nem minden zseni világklasszis, és nem minden világklasszis zseni, ezek között csak általános átfedés van.

de persze vannak hülyeségek, amik az én szemem is kiszúrják, mint mikor hegyi nem érti bale helyét a 23-as listán, de neymart a szűkített ötösbe is benyomná, holott a walesinek bőven nagyobb éve volt a spursben.

Pique egy hülye
főleg, hogy nem csak egy kupát és ligát, hanem szuperkupát is nyertetek. :mrgreen:
szerintem is felesleges volt, csak plusz motiváció a real játékosaink az ilyen.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. november 2., szombat 11:29

Pique egy hülye, nem érdemes foglalkozni azzal a mamlasz fejével.

Amúgy nem úgy van, hogy emegy Mou és vége a rossz viszonynak, beszólásoknak?
Vagy most, hogy is van ez? :coffee: :hmmm:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. november 2., szombat 11:21

reggel pont belebotlottam a mi meccsünk összefoglalójába a sport tv-n, és mondom akkor már megnézem, úgyis jó érzés visszanézni a meccs essemményeit ( :mrgreen: ) na a lényeg az, hogy amikor iscot buktatták, teljesen egyértelműnek titulálta, hogy ez nem tizenegyes, kívül volt..aztán amikor a sevilla kapta a második tizit, amikor ronaldora fújták be, vártam, hogy mondom na majd itt is megmondja, hogy semmi nem volt...erre azt mondja a kommentátor, hogy igen, ez egy jogos tizenegyes, ronaldo buktatta a sevilla játékosát...néztem, hogy a miafasz? és ki is nyomtam a tv-t.....na ennyit a sport tv-ről és a médiáról.... :coffee:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 2., szombat 11:19

Marky írta:főleg, ha a vb-n megfogják a brazilokat és neymar is lehoz egy messi2010™ teljesítményt.
Ez nagyon naív volt.
1. Messit annyira savazták 2010 után, h megkapta az aranylabdát.
2. Neymarnak minden esélye megvan ahhoz, h csillogjon a brazil csapatban
3. Ha véletlenül mégis besülne, eszükbe sem jut majd a Barcelona orra alá dörgölni

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 2., szombat 11:10

pique egy agresszív ember, minden nyilatkozatából látszik. már hosszú ideje egy vicc, amit lehoz a pályán, más kárára akarja magát szépíteni. egy óvodás szokta ezt csinálni, mikor kérdőre vonják, miért törte össze a vázát: "hát de a pisti is összetörte"....
GT37 írta:Elsődlegesen persze csak a csapatát akarta megvédeni szerintem, de teljesen felesleges ilyenkor a Madridnak beszólogatni ilyen módon...
mitől megvédeni? kikaptak? már a bukást fejtegetik? minden csapatnak van egy gyengébb meccse, ez alól a barca se kivétel. örüljön, hogy megvan a 3 pont, shakira jutalomból lehet a fejét adja neki....

neymart pedig hagy sztárolják csak, addig sem baletől harsog a média és nyugodtan tud beépülni. lesz még olyan idő, amikor neymart savazzák :) főleg, ha a vb-n megfogják a brazilokat és neymar is lehoz egy messi2010™ teljesítményt.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 2., szombat 11:02

Géci írta:Telefonon vagyok így nem tudom kimásolni... Ott virít amùgy nso honlapon...
Ja, ok, nem szoktam olvasni azt az oldalt.

Jó kis szurkapiszka... Elsődlegesen persze csak a csapatát akarta megvédeni szerintem, de teljesen felesleges ilyenkor a Madridnak beszólogatni ilyen módon...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 2., szombat 10:54

Telefonon vagyok így nem tudom kimásolni... Ott virít amùgy nso honlapon...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 2., szombat 10:36

beszartam az nso-n.

nem olvastam vissza a topicot, mert kb annyi időm van, h ezt leírjam, de ez valami egészen elképesztően szánalmas.

neymar csodagólpassza. mondom megnézem már.. MI VAN?

takarodjatok már,beszarás az egész. így felszopkodni valakit hihetetlen.

ui.: piquének meg a kurva anyját.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 2., szombat 10:31

R.M.C.F írta:song túls**pása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni)...
Pont Song? Szerintem ő az, akit talán a legkevésbé ismer el a média (is), a Marca szavazásán, miszerint ki volt a 2012 nyarán a legrosszabb igazolás, az élen végzett. (Mondjuk az más kérdés, hogy Modric is ott volt mellette, úgyhogy a valóságot tükrözte a szavazás eredménye, az tuti. :lol: )

Neymart meg valóban túlsztárolják sok helyen, de ezekkel nem kell foglalkozni. Nézni kell a meccseket, és ezekből kell levonni a megfelelő következtetéseket.

Piqué meg mit nyilatkozott? Lemaradtam kicsit. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 2., szombat 10:09

Ez azért is vicces, mert amikor DM adott labdát CR-nek a Juve ellen 5 játékos között az csak nekünk volt nagy labda. A Neymar labdája, ha így akarta, ha nem, már ott tart, hogy álom passz...
Piqué is a nyilatkozatával... Real játékos lennék, szemrebbenés nélkül kiírnám, hogy van aki jobban felvág 6-7 év focira mint más 40-re... Nem baj.. Onnan lehet nagyot esni ahol most Piqué repked...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 2., szombat 9:23

Na hát megnéztem azt az álompasszt így kora reggel.. Tényleg nem semmi, tud ez a gyerek, az ilyenekért érdemes leülni meccset nézni... :coffee: :x
hát igen, de ez még mindig csak az egyik része a dolognak, hanem ahogy dicsőítik a barcát, hogy mekkora játékot játszott, végig uralta a mérkőzést, blablabla, stb. :-@ amikor hol van ez ahhoz a szinthez, amit nyomniuk kéne. ÉS NEM BAJ, nem arról beszélek, hogy 5:0ra kell győzni minden meccsen, csak viszont a Real ugyanebben a helyzetben kapta volna az oltásokat minden mondatban és még ha dicséretet is, rögtön hozzáfűzik - ugymond sugallják - hogy miért volt könnyű a Realnak. meg csak felvázolja, hogy milyen k...va nehéz mérkőzésnek igérkezik a nyamvadt középmezőnyös Espanyol elleni találkozó... :roll:

meg hát másik érdekes dolog, hogy szinte ugyanannyit írtak a 10 gólos Real meccsről az nso-n, mint az 1 gólt hozó magabiztos, fölényes, megalázó, megérdemelt barca győzelemről... persze, hogy nem a barca a hibás, még mindig nem azt mondom, ez a média meg Blatter és a többi barcátdicsőítőköcsög...
CR gólrekordját is sikerül úgy felvázolni, hogy végülis a lényeg ne maradjon ki: jelenleg a 16.pozícióhoz elég a teljesítménye a spanyol bajnokságban, valamint azt "véletlenül" kihagyja, hogy hány meccsen érte el azt, amit Puskás 180 meccsen (bezzeg a Magyar1 Sport híradója bemondta...)
aztán: "Volt „UEFA-maffia” tábla is, bár ebben az esetben ugye a FIFA felirat magyarázhatóbb és vállalhatóbb lett volna, lévén Blatter a nemzetközi szövetség vezetője, amely az Aranylabda-szavazás főszervezője is, mert így csak erős kérdőjeleket hagyott maga után." - kihagyhatatlan volt, vazze :kivagyhe:
aztán: " A portugál Gareth Bale duplája után kezdte meg a gólgyártást, méghozzá büntetőből. Első góljával alakította az állást a 32. percben 3–0-ra, a 60. percben 5–2-re, a 71. percben pedig 6–3-ra." ennyi a gól összefoglaló a meccsről, Benzemat persze meg sem említve, mert őt fikáztatni akarja a nép által... mindenesetre ugyanennyit írnak a barca egyetlen csodagóljáról is.. :vivo:
aztán: "Érdekes statisztikai adat: legutóbb az 1967–1968-as szezonban esett tíz gól a Real Madrid bajnokiján, akkor a Real Sociedad kapott ki 9–1-re." igen, felettébb érdekes... ez is csak a média kábítása, - első-második olvasatra hajlamos megítélni a Realt egy laikus, hogy "fúúú már 50 éve nem voltak képes erre, akkor mégsem olyan jók..." - yeah, really (barca hányszor csinált hasonlót?)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 8:26

Azért mindig örülök(de hányszor még:) ) amikor azok a dolgok,amiket beszélek,és nevetség tárgya(nem is értem miért nem lehet már sok év után rájönni hogy nem hülyeségeket irok, nem túl bonyolult pedig meglátni), amiket kinevetnek,levitatnak,leszólnak....legyen az bármi,vagy bárki.....szépen idővel már TISZTA lesz,körvonalazódik.......

A sokszor leszólt lecinkelt megmondó ember a kötsög RMCF, az elvakult,a hozzánemértő,a hülye.....hjjja,érdekes,mert az idő ennek a gyökeres ellentettjét mutatja mindig.

Neymar túlsz*pása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni)..song túls**pása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni).....a barca túl***ása(nincs vele bajom,csak a tudását a helyén kellene kezelni)....a real leszólása(6 éve még alig akadt aki ezt elfogadta tőlem) a real játékosok lefelé kerekitése(kivéve ha eligazol by özil :D ).

Vagyis a média divat....a real a rossz,a barca a jó.....mint ahogy blatter is mondta messire és cr-re ami végülis a barca és real -a is érthető. Blatter hűen bemutatta azt amiről beszélek,az emberek hülyitése,etetése,a média agymosása,ahogy sokan vérben forgó szemekkel beszélnek a madridról...vagy a játékosairól leszólóan.
Ez van.....már 6 évvel ezelőtt is mondtam,aki real drukker akar lenni,annak szembe kell néznie az örök gúnnyal,leszólással....és ennek semmi köze JM-hoz,vagy Pepéhez, mert nem ma kezdtem el madrid drukker lenni,és ez MINDIG IS megvolt....aki nem ezt állitja az nem tudja miről beszél. Sok száz olyan példát lehetne hozni,amiben a madridot lefelé kerekitik....a barcát meg felfelé.....ez van,a sok hü***e meg eszi....

A barca meg mindig az idézőjeles majmok bolygója volt(ez ne tiszteletlenségnek vegyétek,mert nem vagyok velük az)és nagyon nagyra tartom azon barca drukkereket aki TÉNYLEGESEN tisztelettel beszélnek a csapatomról,a játékosairól...ezek nagyon nagyon kevesen vannak. És ajánlom hogy ezt a párat itt is mindenki nagyon megbecsülje a madridisták részéről különben nem leszünk jóban :D .

Soha ne feledjétek el,a real nem lett volna akkora klub a barca jelenléte,ellenállása nélkül....és ez forditva is igaz.

A francozást...ami ezerszer megbukott mint TÉNY,a margitozást....a rinyáldózást....meg jó lenne már elfelejteni,mert ezzel mindenki csak azt bizonyitja hogy mennyire gyökér, egysejtű lény.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 7:53

Neymar álompassza után Sánchez eldöntötte a derbit....... by NSO
Na hát megnéztem azt az álompasszt így kora reggel.. Tényleg nem semmi, tud ez a gyerek, az ilyenekért érdemes leülni meccset nézni... :coffee: :x

Ha már álompassz nekem kb ezek jutnak így elsőre eszembe:

Di Maria Ronaldónak...
Guti Zidanenak...
Guti Benzemának...
Jurado Raúlnak..

Na nálam itt kezdődik az amazing kategórai, nem a fentinél, amiből minden meccsen láthatók párat... de hát neymar meg barca.. nem kell csodálkozni...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 2., szombat 1:23

nah, twitter kiraly ismet korrektul nyilatkozott :box:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 2., szombat 1:11

nah a mű katalán ismét megmondó embert játszik :D de ez nem a barca stílusa...abszolút nem

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 2., szombat 0:52

Piké. :lol: 'nyád.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 2., szombat 0:32

egyébként idén eddig kevésbé sebezhető a védelem, mint tavaly.
bár igaz, hogy még a neheze hátra van, de így is túl vagyunk pár nagyobb meccsen (atletico 2x,real,milan) és a tavalyihoz képest meglepően kevés gólt kapunk.

manuálisan számolgattam össze, szóval lehet, hogy van valahol tévedés, de :
kapott gólok :
tavaly : 60 meccsen 70.
idén eddig : 17 meccsen 9.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 1., péntek 23:58

vagy nemzetibarcanak
egyébként njr a gól előtt nem a hosszú alsóba akarta eltenni ? :hmmm:
Kép

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 1., péntek 23:41

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2292017

egy szánalmas góllal nyert a barca, erre ekkora dicsőítés megy... mi ez, ha nem nép hülyítés?? bezzeg ha a Real nyer több góllal is, akkor is megtalálják a hibákat és a negatívumokat, meg hogy miért volt könnyű a Realnak... :angry: (a nemzetisport.hu-t át kéne nevezni már nemzetibolonditas.hu-nak)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 1., péntek 23:18

pontatlan játék, halvány egyéni teljesítmények,kibrusztolt győzelem, nagyjából ennyivel össze lehet foglalni.

messi pedig valóban hullámvölgyben, de nem az első meccs a szezonban, amit sikerült ennek ellenére is behúzni, ez pedig a csapat szempontjából jó, kevésbé vagyunk meglőve, ha messi levédekezik vagy rossz napja van.

Egyik heten ok, a masikon mi kapunk plusz 1 napot.
pontosan így van, nem is nagyon értem, ez miért téma ilyen sűrűn.

megközelítőleg ugyanannyi meccset játszunk le a szezonban, mint ti (nyilván a bl és kupa függvénye, hogy ki többet vagy kevesebbet) méghozzá ugyanannyi idő alatt.
ugyanannyi meccsnap és ugyanannyi pihenőnap van.

most úgy jött ki, hogy 3 meccset játszottunk le 6 nap alatt, azért ez is egyedülálló.

Vissza: