Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

kodo

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 25., kedd 15:55

halamadrid írta: A napokban láttam egy Mazraoui nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nyáron távozik az Ajaxtól. Hallottam már Barcás meg PL-es híreket is, de remélem behúzzuk. A statok alapján jónak tűnik.
Barcat irjak nagyon.

Valaki latta mar jatszani?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 15:53

A napokban láttam egy Mazraoui nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nyáron távozik az Ajaxtól. Hallottam már Barcás meg PL-es híreket is, de remélem behúzzuk. A statok alapján jónak tűnik.

A Chelseanél egyébként Chilwell dőlt ki egész szezonra. Ja, gazdag angolok meg minden de nem igaz, hogy Danit látva nem mi tudtunk beszerezni valami vállalható helyettest, miközben ők szinte 100%-ban csak erre az ügyre fókuszálnak a téli piacon. Nacho is alig jatszik már a széleken. Lelassult vagy miért nem akarjuk ott használni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. január 25., kedd 15:58-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 25., kedd 15:49

Viszont rögtön a következőt már a Sanitas-on töltötte. 30+ meccset hagyott abban a szezonban...
Itt jött volna jól valami opció rá...
Oké, és ki fogja neked megmondani, hogy mennyit lesz sérült valaki? Olyan szar szezonja nem volt még Carvajal-nak, mint az előző. Arra nem 2020 nyarán kell reagálni, hanem azóta kellett volna, illetve kellene. Mivel az idei is hasonlóan néz ki neki, ez már elég minta ahhoz, hogy nyáron tényleg befektessünk a témába. És ugye még Odriozola is ott volt...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 25., kedd 15:43

poronty írta: Azt meg nem tudom, hogy ilyen opció létezik-e, de a gyerek 15 éves, és 18 éves korában jöhet legkorábban, addig meg földbe állhat a karrierje, jöhet sérülés, bármi. Ha valami nevetséges összeget kellene kifizetni (valószínűtlen), akkor hajrá, de, ha ez is 40 millánál kezdődik, mint a többi Brazil, nem biztos, hogy bölcs dolog egy ilyen megállapodás.
The deal is set to cost about €20-25M guaranteed, and the total deal can cost up to €45-50M with bonuses included. Real Madrid have a great relationship with his agency, TFM, the same agency that represents Vinicius Jr. @MarioCortegana
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 15:24

CS0ki írta: Pont abban a szezonban Carvajal gyakorlatilag nem volt sérült, aminek a végén eladtuk Hakimit. Én is sajnáltam, de érthető döntés volt abban a helyzetben.
Viszont rögtön a következőt már a Sanitas-on töltötte. 30+ meccset hagyott abban a szezonban...
Itt jött volna jól valami opció rá... :/

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 25., kedd 15:17

Pont abban a szezonban Carvajal gyakorlatilag nem volt sérült, aminek a végén eladtuk Hakimit. Én is sajnáltam, de érthető döntés volt abban a helyzetben.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 15:09

A nagyobb hiba, hogy nem volt se visszavásárlási vagy elővásárlási jogunk rá, így engedtük el.
Most meg önkéntesen bevonult a párizsi luxusbörtönbe, ahonnan 2026ig nem mozdítható...

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. január 25., kedd 15:02

Így utólag óriási hiba volt. Ugye pénzügyi problémák miatt adtuk el, de lehet megérte volna kockáztatni. Konkrétan üres a piac, ennyiért ilyen minőséget nem fogunk kapnil
Szerintem az eladása előtt is lehetett tudni, hogy hiba. Akkor is tudtuk, hogy nincs a piacon normális jobb bekk, akkor is tudtuk, hogy a jobb oldalunk támadásban használhatatlan és Hakimi a jobb oldalon bárhol eljátszik, szóval, ha nem tetszik az edzőnek a védő munkája, jobb szellőbe is kipróbálhattuk volna. Több formációban, több poszton bevethető játékos. Carvajal sérülékenységéről is tudtunk, az se volt új infó.

A pénz része is érdekes, mert az Inter tavaly ilyenkor még ugye az első 10 millát se fizette ki, és lehet még mindig nem érkezett meg a teljes összeg. Szóval lehet könyvelés szempontjából jól jött a 40 milla, de a pénz jelenleg nem biztos, hogy teljes egészében elkölthető.
Real Madrid are close to agreeing a mandatory purchase with Palmeiras for Endrick when he turns 16. When he turns 18, he can sign the official contact with Real Madrid.
Azt meg nem tudom, hogy ilyen opció létezik-e, de a gyerek 15 éves, és 18 éves korában jöhet legkorábban, addig meg földbe állhat a karrierje, jöhet sérülés, bármi. Ha valami nevetséges összeget kellene kifizetni (valószínűtlen), akkor hajrá, de, ha ez is 40 millánál kezdődik, mint a többi Brazil, nem biztos, hogy bölcs dolog egy ilyen megállapodás.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 25., kedd 15:00

flori írta:
Ott volt Hakimi. Előrébb lennénk vele. Többet érne, mint az a 40es, amit érte kaptunk.
Így utólag óriási hiba volt. Ugye pénzügyi problémák miatt adtuk el, de lehet megérte volna kockáztatni. Konkrétan üres a piac, ennyiért ilyen minőséget nem fogunk kapnil
Perez biztos tudta pénzügyileg milyen kockázat fért bele akkor. Nem véletlen adtuk el, érte meg Reguért volt csak kereslet. Ha valaki perkált volna Jovicsért 40-et akkor biztos megtartjuk Hakimit, mert Zidane marasztalta.

Sajnos buktuk, nagy pech mert 10 évre meg lettünk volna vele.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 25., kedd 14:46

Közben harcban vagyunk a 16 éves brazil kölökért is. :D

Real Madrid are heavily interested in Endrick and are the team that is closest to his signing, they want to repeat the Vinicius operation.

Real Madrid are close to agreeing a mandatory purchase with Palmeiras for Endrick when he turns 16. When he turns 18, he can sign the official contact with Real Madrid.

Vinicius Jr gifted Endrick, reported Real Madrid target a Real Madrid shirt.

Tiktokon már madridi mezben pózolgatott.
Ott volt Hakimi. Előrébb lennénk vele. Többet érne, mint az a 40es, amit érte kaptunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 25., kedd 13:26

Carvajalt viszont tényleg el kell felejteni. Már elmúlt szezonban is látszott. Volt már neki is a szívproblémától az izomsérülésig az égvilágon minden. Azért már kár a keretben tartani, hogy néha-néha benézzen a csapathoz egy-egy meccsre.
Jó az irány, ha keressük az utódját. Addig marad Lucas, Nacho, Valverde, félmegoldásként. Bajnokság talán nem megy el rajtuk, BLhez meg kevesek vagyunk úgyis. Nyáron lehet javítani.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 25., kedd 13:19

Furának azért fura, mert a baj, már most is megvan. Nekem ez most olyan, hogy ülnek, mint a kutya az égő házban, hogy "this is fine".. LV nem jó, Carva meg nincs gyakorlatilag (szegényem).

Sok nevet én se tudok mondani, mint akikről szó volt. Mazra-n kívül még Hateboer max.. Tény, hogy nincsenek nagyon top jh-ek, de úgy nekifutni a hátralévő minimum 16 + 2 + 1 meccsnek, hogy Danin kívül van még opciónak LV, az nem tetszik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 25., kedd 12:50

raul 4 ever írta:
Pad'em írta: Real Madrid are thinking of buying a new right-back, with Lucas playing way more than the club anticipated as a back-up and Carvajal being injury prone - Madrid will be forced to buy a new RB in the summer. @CaldeJLCL/Marca

Hallelujah!
Mondjuk fura, hogy csak nyártól. Tudom, Carlo elmondta, hogy elégedett, meg blabla, de szerintem azt még az előző generátorból nyilatkozta.. Kizárt, hogy elégedett, mert jobbról rendre jönnek a gólok (ami persze nem 1az1-ben LV hibája), az őszi 2 meccses Bale-Carva jobbos azóta sose volt, sántít is az egész oldal, hogy javarészt Ase/Rodry és LV vannak csak oda.

Nekem mindig be-be ugrik Mazraoui neve, az ő papírja is kifut nyáron, szerintem az ajax már elkönyvelte, hogy megy. De lehet ha dobnánk egy 10-15-ös ajánlatot, már most érkezhetne. Rosszabb nem hinném, hogy lenne, mint LV. Már csak azért is, mert nem egy lelkes szélső lett hátrahúzva jh-be..
Én nagyon örülnék, ha ebben az 1 hétben valamelyik koloncot fél évre lepasszolnánk és egy ilyen szintű arcot le tudna akasztani Perez.
Nekem csak annyi a bajom LV-vel, hogy nem jó, de muszáj játszania, mert aki jó, meg már nem tényező egészségügyileg... Sz@r helyzet..

Szerk.:
"Egy másik szerb felé kacsingat Arteta most ismét... Jovicot vinnék kölcsön megint." -> mondjuk lehetne az 1 kolonc a sokból
Miért fura, hogy csak nyártól? Kit tudsz leakasztani télen? Még nyáron is nehéz lesz, nemhogy szezon közepén.
Ajax nem gondolnám, hogy gyengíteni akarja a keretét a BL előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 25., kedd 12:39

Pad'em írta: Real Madrid are thinking of buying a new right-back, with Lucas playing way more than the club anticipated as a back-up and Carvajal being injury prone - Madrid will be forced to buy a new RB in the summer. @CaldeJLCL/Marca

Hallelujah!
Mondjuk fura, hogy csak nyártól. Tudom, Carlo elmondta, hogy elégedett, meg blabla, de szerintem azt még az előző generátorból nyilatkozta.. Kizárt, hogy elégedett, mert jobbról rendre jönnek a gólok (ami persze nem 1az1-ben LV hibája), az őszi 2 meccses Bale-Carva jobbos azóta sose volt, sántít is az egész oldal, hogy javarészt Ase/Rodry és LV vannak csak oda.

Nekem mindig be-be ugrik Mazraoui neve, az ő papírja is kifut nyáron, szerintem az ajax már elkönyvelte, hogy megy. De lehet ha dobnánk egy 10-15-ös ajánlatot, már most érkezhetne. Rosszabb nem hinném, hogy lenne, mint LV. Már csak azért is, mert nem egy lelkes szélső lett hátrahúzva jh-be..
Én nagyon örülnék, ha ebben az 1 hétben valamelyik koloncot fél évre lepasszolnánk és egy ilyen szintű arcot le tudna akasztani Perez.
Nekem csak annyi a bajom LV-vel, hogy nem jó, de muszáj játszania, mert aki jó, meg már nem tényező egészségügyileg... Sz@r helyzet..

Szerk.:
"Egy másik szerb felé kacsingat Arteta most ismét... Jovicot vinnék kölcsön megint." -> mondjuk lehetne az 1 kolonc a sokból
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 25., kedd 12:36

Hallelujah!
Ooo, már a nyáron? Hát hova sietnek, fiatal még az a Carvajal, nyáron helyrejön, ráér az majd 2030-ban is!

És akkor a 10 pontos kérdés: ki lenne a megfelelő opció, mint kezdő jobbhátvéd?

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 25., kedd 12:21

Hallelujah!
Ideje volt. Érzésre Lucas az új 1. Számú jobbhátvéd.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 25., kedd 12:10

Real Madrid are thinking of buying a new right-back, with Lucas playing way more than the club anticipated as a back-up and Carvajal being injury prone - Madrid will be forced to buy a new RB in the summer. @CaldeJLCL/Marca

Hallelujah!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 25., kedd 11:54

kapor_89 írta: A hétvégén miért nem lesz bajnoki?
Mert Dél Amerikában selejtező van.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2022. január 25., kedd 11:46

A hétvégén miért nem lesz bajnoki?

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 10:58

ferni írta:
Sorrentino írta:

Jól emlékszem, hogy tőlünk az Anzsi-ba ment haknizni Eto'o-val együtt? :hmmm:
Aztán Lokomotiv, majd Marseille, arabok icipicit, majd elvitte a PSG egy évre, majd visszavonult.
Belőle nem lett rapper? Vagy az csak az akkori csapattársak úri huncutsága lett? (Jese, Drenthe) :lol:

Vissza: