Gareth Bale - 18
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Gareth Bale - 18
picit a kep is csaloka, mert egyiken foldet er a laba a masikon levegoben van, de attol fuggetlenul is nyilvan drasztikusan vekonyabbnak tunik.
Mondjuk a kép sem korrekt. Biztos, hogy nem ennyire izmos már, de az egyik képen egy megfeszült állapotot láttok, a másikon meg egy kiengedettet.
Mondjuk kb. ez is a különbség, akkor még focizni akart, most meg nem érdekli az egész már.
Mondjuk kb. ez is a különbség, akkor még focizni akart, most meg nem érdekli az egész már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Kibaszottul komikus,hogy az egyik,illetve a másik így előfordulhat egy Real Madrid szintű klubnál, na de a kettő egyszerre,úgy hogy a két jó madár a két legjobban kereső játékos a keretben..halamadrid írta:Még mindig jobb, mint egy elhízás
Szomorú dolgok ezek.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még mindig jobb, mint egy elhízás
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Az szép… ezt azért nem gondoltam. Ennyire az utolsó meccsein nem tűnt soványnak… nem lehet sokat fogyott a sérülés alatt ?Kercsó írta: érdekes átalakulás/leépülés
kíváncsi lennék milyen értéket produkál Pintus mérésein. de ebből is jól látszik, elengedte a focinak nevezett dolgot
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
érdekes átalakulás/leépülés
kíváncsi lennék milyen értéket produkál Pintus mérésein. de ebből is jól látszik, elengedte a focinak nevezett dolgot
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Sorrentino
Hirtelen azt hittem, hogy megint lesérült, mivel aktív a topik.whitemadrid írta: A minap visszanéztem emberünktől a lőtt góljait és , hogy milyen meccseket és kupákat hozott nekünk.
Bőven kellett Ő is, hogy amit nyertünk megnyerjük.
Sajnálom, hogy az utólsó évei így sikerültek, de bőven megérdemelte, hogy itt legyen.
De amúgy igaz. Kellett ide, de kár, hogy anno Ronaldo ment és ő maradt...
- whitemadrid
A minap visszanéztem emberünktől a lőtt góljait és , hogy milyen meccseket és kupákat hozott nekünk.
Sajnálom, hogy az utólsó évei így sikerültek, de bőven megérdemelte, hogy itt legyen.
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
de így ennek fényében, eléggé álszentnek tartom a múltkori nyilatkozatát az aranylabda átadáson, mikor lewának is kiszólt, h ő is megnyerhette volna.
erre most meg be se rakja a 3-ba.
erre most meg be se rakja a 3-ba.
92:48
Messinél ez bevett szokás, hogy "haverokat" rakja előre, még ha az egész évben egy meccset nem játszana, akkor is első lenne.
Bale és Ronaldo szavazatai viszont rendben vannak szerintem. Béláé főleg, az kb a valós sorrend jelenleg. A háromból, hol ez, hol az van kicsit előrébb a másik kettőnél.
Bale és Ronaldo szavazatai viszont rendben vannak szerintem. Béláé főleg, az kb a valós sorrend jelenleg. A háromból, hol ez, hol az van kicsit előrébb a másik kettőnél.
- h3x0r
Nagyon nem kerestem utana az osszes szavazatnak, de Messitol egy Neymar, Mbappe, Benzema sor volt, CR-nel meg Lewa, Kante, Jorginho.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gareth Bale's votes for #TheBest FIFA Men's Player:
1. Lewandowski
2. BENZEMA
3. Salah
1. Lewandowski
2. BENZEMA
3. Salah
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Mar a latszatra sem ad.
- h3x0r
Számít?babaking írta: Ha már a dundinál felmerült a neve - vele mi a helyzet? Covid? Vagy sérült?
Baleitisz
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha már a dundinál felmerült a neve - vele mi a helyzet? Covid? Vagy sérült?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
inkabb ne terjen vissza soha tobbe, viheti aszkenzio baratjat magaval, kösz
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Most nem azért, de nála hány hónap a korona?!
Mindenki visszatért már akik akkor kapták meg…??
Nyilván nem iszt, nem szoroz mi az indok és csak a válogatott meccsekre támad fel évek óta, majd ott ugye rögtön lesérül a köv. válogatott meccsig..de nem lehetne kicserélni a korona hiányzást valami akut hajhullás, vagy hadmenésre egy idő után?
Mindenki visszatért már akik akkor kapták meg…??
Nyilván nem iszt, nem szoroz mi az indok és csak a válogatott meccsekre támad fel évek óta, majd ott ugye rögtön lesérül a köv. válogatott meccsig..de nem lehetne kicserélni a korona hiányzást valami akut hajhullás, vagy hadmenésre egy idő után?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A decemberi jóslatom már bejött. Palimadár...R. Carlos írta: Dehogy marad itt. Ennyire azért nem vagyunk madarak. A pótselejtezők valamikor tavasszal lesznek. Decemberbe már nem lesz bevethető, de azért, hogy a pótselejtezőkre készüljön még 3 hónapot el lesz a kamusérülésével, hogy jól rápihenjen. Aztán 2 meccset játszik itt, ha befér a csapatba, ha nem akkor padozik, megy a válogatott meccsekre, ahol majd az eredménytől függetlenül kidől még 3 hónapra. Ezek után a vezetőink is rájönnek, hogy ezért jobb, ha nem fizetnek. Szánalmas ez az ember.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Dehogy marad itt. Ennyire azért nem vagyunk madarak. A pótselejtezők valamikor tavasszal lesznek. Decemberbe már nem lesz bevethető, de azért, hogy a pótselejtezőkre készüljön még 3 hónapot el lesz a kamusérülésével, hogy jól rápihenjen. Aztán 2 meccset játszik itt, ha befér a csapatba, ha nem akkor padozik, megy a válogatott meccsekre, ahol majd az eredménytől függetlenül kidől még 3 hónapra. Ezek után a vezetőink is rájönnek, hogy ezért jobb, ha nem fizetnek. Szánalmas ez az ember.raul 4 ever írta: Most olvastam a legutóbbi gyöngyszemet Barnettől.. Hát komolyan nem tudom melyik anyukáját emlegetném többször, ha még érdekelne ez a léhűtő, meg a jampi ügynöke..
Azt am. hogy gondolta a költő, hogy 22-23-ban még itt lebzselne Bélánk? Van valami titkos pont a szerződésben, hogy ha az idény x%-ában nem bevethető, automatikusan hosszabbodik a papír, hogy legalább szummában jól nézzenek ki a játékpercek? #adios
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa