Tenisz
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Tenisz
Nadal 16 meccses nyerő szériája azért durva.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
illetve ugyanigy kellene tesztelnie az oltottaknak is, minden nap egyet.
szoval en sem latnam akadalyat, hogy oltas nelkul tolja rendes tesztelessel.
igazabol nem is close contact sport, mint a foci vagy kezi.
szoval en sem latnam akadalyat, hogy oltas nelkul tolja rendes tesztelessel.
igazabol nem is close contact sport, mint a foci vagy kezi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, pláne.Nika91127 írta:Van 20 (ebben nem vagyok 101%ig biztos) illetve 70 perces PCR isRealista24 írta:
PCR, van olyan, ami 6 órán belül eredményt ad. De nyilván. Már a verseny előtt el kell kezdeni, és minden reggel megcsinálni, akkor minden másnap reggel legkésőbb megvan. Nem olyan összetett ez.
Ilyen erővel pedig nincs 100%-os megoldás, innentől pedig csak politika az egész, meg pénz, meg elvek. Ki minek hívja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van 20 (ebben nem vagyok 101%ig biztos) illetve 70 perces PCR isRealista24 írta:PCR, van olyan, ami 6 órán belül eredményt ad. De nyilván. Már a verseny előtt el kell kezdeni, és minden reggel megcsinálni, akkor minden másnap reggel legkésőbb megvan. Nem olyan összetett ez.El Sie7e írta:
A gyorstesztekről azt mondják, hogy annyira azért nem megbízhatóak, sokszor tudnak fals negatív eredményt hozni. Ha viszont pcr teszt kell, akkor annak idő, amíg az eredménye meglesz. A minta levéltele és a teszt eredménye közötti időben pedig bármikor megfertőződhet. Ezért nem tökéletes megoldás a teszt sem.
Ilyen erővel pedig nincs 100%-os megoldás, innentől pedig csak politika az egész, meg pénz, meg elvek. Ki minek hívja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
PCR, van olyan, ami 6 órán belül eredményt ad. De nyilván. Már a verseny előtt el kell kezdeni, és minden reggel megcsinálni, akkor minden másnap reggel legkésőbb megvan. Nem olyan összetett ez.El Sie7e írta:A gyorstesztekről azt mondják, hogy annyira azért nem megbízhatóak, sokszor tudnak fals negatív eredményt hozni. Ha viszont pcr teszt kell, akkor annak idő, amíg az eredménye meglesz. A minta levéltele és a teszt eredménye közötti időben pedig bármikor megfertőződhet. Ezért nem tökéletes megoldás a teszt sem.Realista24 írta:
De oltottként lehetsz beteg, folyamatos negatív tesztekkel meg szinte biztos, hogy nem lépsz pályára betegen.
Én ezért nem értem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A gyorstesztekről azt mondják, hogy annyira azért nem megbízhatóak, sokszor tudnak fals negatív eredményt hozni. Ha viszont pcr teszt kell, akkor annak idő, amíg az eredménye meglesz. A minta levéltele és a teszt eredménye közötti időben pedig bármikor megfertőződhet. Ezért nem tökéletes megoldás a teszt sem.Realista24 írta:De oltottként lehetsz beteg, folyamatos negatív tesztekkel meg szinte biztos, hogy nem lépsz pályára betegen.RealAsensio írta: Nem tudom, mik az aktualis eloirasok, jogszabalyok, de nem lehetseges, hogy nem fogadjak el, csak az oltast? Ergo tesztekkel mar nem lehet meguszni, csak az szamit, hogy oltott vagy e vagy sem…
Én ezért nem értem.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De oltottként lehetsz beteg, folyamatos negatív tesztekkel meg szinte biztos, hogy nem lépsz pályára betegen.RealAsensio írta: Nem tudom, mik az aktualis eloirasok, jogszabalyok, de nem lehetseges, hogy nem fogadjak el, csak az oltast? Ergo tesztekkel mar nem lehet meguszni, csak az szamit, hogy oltott vagy e vagy sem…
Én ezért nem értem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En inkabb azt a szót keresem hogy: pénz. Olyan cégbe fektetett, amely a “természetes” gyógymódot kutatja a vakcinák helyett. Gondolom ez miatt sem nem oltatja be magát.hehetheoriginal írta:azt a szot keresed: elvek.'shutterisland írta:
hat nagyon nincs kedve a vakcinahoz, ha mar harom grand slamet is bealdozna.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudom, mik az aktualis eloirasok, jogszabalyok, de nem lehetseges, hogy nem fogadjak el, csak az oltast? Ergo tesztekkel mar nem lehet meguszni, csak az szamit, hogy oltott vagy e vagy sem…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy nem értem.hehetheoriginal írta:azt a szot keresed: elvek.'shutterisland írta:
hat nagyon nincs kedve a vakcinahoz, ha mar harom grand slamet is bealdozna.
Miért nem jó az, ha tesztel előtte, tesztel minden nap, stb. Többet ér, mint három oltás, legalábbis naprakészebb az infó, az biztos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt a szot keresed: elvek.'shutterisland írta:hat nagyon nincs kedve a vakcinahoz, ha mar harom grand slamet is bealdozna.Djokovics továbbra sem veszi fel az oltást és készen áll rá, hogy kihagyja a következő két Grand Slam-tornát is.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat nagyon nincs kedve a vakcinahoz, ha mar harom grand slamet is bealdozna.Djokovics továbbra sem veszi fel az oltást és készen áll rá, hogy kihagyja a következő két Grand Slam-tornát is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
RogerBarátomnak és nagy riválisomnak, Rafa Nadalnak! Szívből gratulálok, hogy a férfi teniszezők közül elsőként sikerült a 21. Grand Slam trófeádat megnyerni. Néhány hónappal ezelőtt még azzal viccelődtünk, hogy mindketten mankóval járunk. Elképesztő. Soha ne becsülj alá egy nagy bajnokot! A hihetetlen munkamorálod, elhivatottságod és küzdőszellemed inspirál engem és számtalan embert a világon. Büszke vagyok, hogy veled osztozhatok ebben a korszakban, és megtiszteltetés, hogy szerepet játszhatok abban, hogy folyamatosan többet akarsz elérni, hogy feszegeted a határaidat, ahogy azt Te is tetted ezt velem az elmúlt 18 évben. Biztos vagyok benne, hogy még sok nagyszerű siker vár Rád, de most élvezd ki ezt.
-
Az volt érdekes mikor egy hölgy elkezdte ecsetelni, hogy nadal történelmet írt..és hogy majd medvedevnek ez most nem sikerült stb.ferni írta: Medvedev a kamerába, ahogy hallgatja a dumát
"Boring"
Még egyszer
Mondjuk kajak feleslegesek ezek a hosszú beszédek.
Ha van valami fontos mondja, most látják a legtöbben, de hát a facnak ecseteli a meccset 5 percig, láttuk mi is mi történt
Ott azért látszott rajta, hogy elküldené a francba.
Medvedev a kamerába, ahogy hallgatja a dumát
"Boring"
Még egyszer
Ha van valami fontos mondja, most látják a legtöbben, de hát a facnak ecseteli a meccset 5 percig, láttuk mi is mi történt
"Boring"
Még egyszer
-
2:0nal 4%ot josolt a gep nadalnak es a kommentatorok is veszve lattak a meccset..es visszajott..meg is nyerte. Eszmeletlen.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aztakurvaeget.
Grande
Grande
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mr. vasakarat. nem.hiszem.el
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mai meló is elvégezve.Remy írta: Senki nem nyeri meg a 21-et.
GG Nadalnak! Óriási hajrá volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots