Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Jah, Gutierrez
Ezek a sablon spanyol nevek
Ezek a sablon spanyol nevek
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.transfermarkt.com/transfers ... 0&yt0=Show
Vannak itt azért jók. Gayát talán el is hoznám ha max 20-ba kerülne, más kérdés, hogy mennyire tetszene ez Mendynek + talán inkább a katalánokért dobog a szíve (valamikor talán vitték is volna). Blind olyan aki közepén is tud játszani, de biztos nem hagyná ott az Ajaxot. A Wijndal gyerek is jónak tűnik, sőt igy szabad utat is adhatnánk a mi Kerkez Milosunknak, hogy beverekedje magát az AZ kezdőjébe
Azok közül akiknek nyárig van szerződésük Halstenberg talán tökéletes lehetne (ha már valakit ennyire venni akarunk). Ő is el tud lenni közepén. A tökéletes megoldás viszont itt van a Castillában és ha mégis költeni akarunk jó lesz a Fran gyerek.
Vannak itt azért jók. Gayát talán el is hoznám ha max 20-ba kerülne, más kérdés, hogy mennyire tetszene ez Mendynek + talán inkább a katalánokért dobog a szíve (valamikor talán vitték is volna). Blind olyan aki közepén is tud játszani, de biztos nem hagyná ott az Ajaxot. A Wijndal gyerek is jónak tűnik, sőt igy szabad utat is adhatnánk a mi Kerkez Milosunknak, hogy beverekedje magát az AZ kezdőjébe
Azok közül akiknek nyárig van szerződésük Halstenberg talán tökéletes lehetne (ha már valakit ennyire venni akarunk). Ő is el tud lenni közepén. A tökéletes megoldás viszont itt van a Castillában és ha mégis költeni akarunk jó lesz a Fran gyerek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké, de ki az a Torres?atesz írta: Vagy nem kell venni senkit, bőven elég a Mendy, Torres páros.
ismeri valaki?
- Pad'em
Miguel Torresre inkább nem alapoznékatesz írta: Vagy nem kell venni senkit, bőven elég a Mendy, Torres páros.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Vagy nem kell venni senkit, bőven elég a Mendy, Torres páros.
Nem erre a posztra kell a pénzt elszórni. Főleg nem Davies-ekre.
Nem erre a posztra kell a pénzt elszórni. Főleg nem Davies-ekre.
- Jim
ha lesz Miguelnek később visszaút jó teljesítmény eseténPad'em írta: 5 millióért vehetjük meg. 21 meccse volt idén Rayoban, nem is rossz ötlet. Jobb, mint 30ért venni még egy Odriozolát, mert ez az Angelino kb az a vonal.
Miguel meg jövőre megy kölcsönbe ja.
egye fene
addig olyan balhátvédet hoznék, aki tud középen is játszani, így ki lehetne rakni Vallejot
fiatal kh cserét nem hoznék, a padon nem fejlődne
Nacho és egy rutinos, 30 év körüli játékos, aki a balosra is be tud ugrani jó lehet még
2 évre szerintem
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
padra nem igazolunk, legalabbis nem ez kéne a felfogas legyen, hanem hogy a kezdot erositeni.Pad'em írta:40 millióért vehetjük vissza elvileg. Annyiért Mendy mögé többnyire cserét venni sztem felesleges. Viszont jó látni, hogy dolgoznak már most a jövő évi kereten.KAG írta: Nemtom, en inkabb hoznam Regut.
Ha jol emlekszem, o neha jatszott jobboson is nalunk.
magyarul most van egy nagyjabol atlagos szelsovedo halmazunk, amit erositeni kellene.
nincs otletem, alfonzt a bajern nem engedi el, más nem jut eszembe, ugyhogy kukázni kell vkit braziliabol
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Van, de neki mar van rutinja az elso osztalyban. Sztem jo opcio lenne, foleg ennyiert.Jim írta:Én ugyan nemEl Sie7e írta: Tesco gazdaságos megoldás
Jim majd örül
Szerintem van olyan szinten MG, hogy Mendy cseréje legyen jövőre
A kisebb meccseken simán összeszedhetné a meccsrutint is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
40 millióért vehetjük vissza elvileg. Annyiért Mendy mögé többnyire cserét venni sztem felesleges. Viszont jó látni, hogy dolgoznak már most a jövő évi kereten.KAG írta: Nemtom, en inkabb hoznam Regut.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtom, en inkabb hoznam Regut.
ZIDANE
- Pad'em
5 millióért vehetjük meg. 21 meccse volt idén Rayoban, nem is rossz ötlet. Jobb, mint 30ért venni még egy Odriozolát, mert ez az Angelino kb az a vonal.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
Miguel meg jövőre megy kölcsönbe ja.
- Jim
Én ugyan nemEl Sie7e írta: Tesco gazdaságos megoldás
Jim majd örül
Szerintem van olyan szinten MG, hogy Mendy cseréje legyen jövőre
A kisebb meccseken simán összeszedhetné a meccsrutint is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MG megy kölcsönbe elvileg.halamadrid írta:Nyáron adtuk el oda 2 millióért, most 3,5-et ér. Gondolom a Rayo és a saját teljesítménye miatt figyeljük, de nem értem, hogy Miguelt miért nem tudtuk kölcsönadni. Simán hozta volna a szintet amit ez a Fran, sőt akár sokat is fejlődhetett volna. Remélem nem komplikáljuk túl és marad MG.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nyáron adtuk el oda 2 millióért, most 3,5-et ér. Gondolom a Rayo és a saját teljesítménye miatt figyeljük, de nem értem, hogy Miguelt miért nem tudtuk kölcsönadni. Simán hozta volna a szintet amit ez a Fran, sőt akár sokat is fejlődhetett volna. Remélem nem komplikáljuk túl és marad MG.Realista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tesco gazdaságos megoldásRealista24 írta: Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
Jim majd örül
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid owns 50% of the rights for Rayo left-back Fran Garcia, he's the current favorite to replace Marcelo in the squad next season. @AS_SergioSantos
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hát ahogy elképzeltem először, hogy LV-Bappe, belemart a szomorúsága a szívembeel magico írta:A jelenlegi jobbszél felhozatalunknál biztos, hogy sok-sok szinttel jobb Meg amúgy sem hemzseg a piac a klasszis jobbszélsőktől, sem támadásban, sem védekezésben sajnos.hehetheoriginal írta: bapi nagyon átlag jobbszélen, oda kényszerbol tették ki.
amugy kötetlenbe nyomatnám.
hali skilljérol nekem is megvan a véleményem es a fenntartasaim, de van itt sok nagytudasu, aki szerint etalon.
Először legyen itt Kylian, aztán ráérünk ezzel a problémával foglalkozni.
Kell jh is mindenképp, Bodri a fiorban nem játszik full borzasztóan, de neki egy soci/ez a szintje.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
A jelenlegi jobbszél felhozatalunknál biztos, hogy sok-sok szinttel jobb Meg amúgy sem hemzseg a piac a klasszis jobbszélsőktől, sem támadásban, sem védekezésben sajnos.hehetheoriginal írta: bapi nagyon átlag jobbszélen, oda kényszerbol tették ki.
amugy kötetlenbe nyomatnám.
hali skilljérol nekem is megvan a véleményem es a fenntartasaim, de van itt sok nagytudasu, aki szerint etalon.
Először legyen itt Kylian, aztán ráérünk ezzel a problémával foglalkozni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát annyit tud, mint mi olvasta a Bildet.Pad'em írta: Joan Gaspart (former president of Barcelona): "Mbappe? I'm going to give you the exclusive. Kylian has already signed for Real Madrid, I'm sure. I know Florentino and I am sure." @RadioMARCA
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Joan Gaspart (former president of Barcelona): "Mbappe? I'm going to give you the exclusive. Kylian has already signed for Real Madrid, I'm sure. I know Florentino and I am sure." @RadioMARCA