Nem ok az egyetlenek, es mindenfele reakciora keptelen a csapat/Ancelotti. Ha nem jon be a betanult sablon/Benzema vagy a bolond fiu nem villan, garantalt a szopo.Realista24 írta:3. meccs ők is tudják, hogy mi a játékunk.Kerlon írta:
Nálam mondjuk ez a kupa kiesés az elmúlt évek egyik legnagyobb fekete pontja. Kb. az utolsó erős ellenfél volt a Bilbao, 3. meccse tudjuk, hogy mi a játékuk. Aztán felálltunk egy Asensioval csatár pozícióban és kettőt cseréltünk a meccs alatt, abból az egyik egy gyors játékost egy statikusra. Tök egyértelmű az is, hogy Benzema nélkül a 433 is halott.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kerlon nagy +1. Vagy mi a divat most nagy upvote
Hozzáteszem, hogy a naptár egészen nevetséges, kezdve a januári arab szuperkupával, a kieséses tétmeccsel egybeeső Dél-amerikai selejtezővel, mindez megbolondítva Carlo keretmenedzselési szokásaival, igazából várható volt, hogy kiesünk a kupából. Tegnap maximálisan kijött, hogy szarul használja (nem használja) a fél keretet.
Lehet mondani, hogy szar Hazard, Jovic, Ceballos vagy, hogy Camavinga éretlen, Valverde langyos, Mariano bolond, etc, de egy spanyol kupában nehogy már ne lehessen játszatni őket, legalább csereként (!). A keret felével nem lehet végigcsinálni az egész évet.
Hozzáteszem, hogy a naptár egészen nevetséges, kezdve a januári arab szuperkupával, a kieséses tétmeccsel egybeeső Dél-amerikai selejtezővel, mindez megbolondítva Carlo keretmenedzselési szokásaival, igazából várható volt, hogy kiesünk a kupából. Tegnap maximálisan kijött, hogy szarul használja (nem használja) a fél keretet.
Lehet mondani, hogy szar Hazard, Jovic, Ceballos vagy, hogy Camavinga éretlen, Valverde langyos, Mariano bolond, etc, de egy spanyol kupában nehogy már ne lehessen játszatni őket, legalább csereként (!). A keret felével nem lehet végigcsinálni az egész évet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
És nyert is a Bilbao, szóval Carlo ezt (is) jól benézte.Realista24 írta:3. meccs ők is tudják, hogy mi a játékunk.Kerlon írta:
Nálam mondjuk ez a kupa kiesés az elmúlt évek egyik legnagyobb fekete pontja. Kb. az utolsó erős ellenfél volt a Bilbao, 3. meccse tudjuk, hogy mi a játékuk. Aztán felálltunk egy Asensioval csatár pozícióban és kettőt cseréltünk a meccs alatt, abból az egyik egy gyors játékost egy statikusra. Tök egyértelmű az is, hogy Benzema nélkül a 433 is halott.
Kiserik levezetése meg szép, de pl. az, hogy Carlo "bizonyítási lehetőséget" ad pár játékosnak az azért erős túlzás. Jovicnak volt egy jó időszaka és inkább berakta a félig sérült Benzemát kezdeni. Aztán Jovicot nem láttuk talán egy hónapig sem. Hazard is kb. ez a szisztéma, plusz néha a nagy bizonyítás az egy 10 perces levezető csere, ahol néha 3 visszapasszra van lehetőséged.
Közben vannak ilyen emberek, mint Asensio, aki egy kalapszar és 2 havonta rúg egy gólt, de folyamatosan játszik. Kb. az egyetlen ember, akin látom, hogy rendszeresen kap lehetőséget az Rodrygo, de ő is eléggé hullámzó.
Valverde és Camavinga is jól indult év elején, eredmények is jöttek, de mostanra időhúzó cserék.
Carlo abszolút nem használja a keretet és pedagógiai szempontból is botrányos szerintem.
1-2 ember rotálását ki kellene bírnia a kezdőnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gálakezdő + 5 mezőnyjátékos 3 fronton édeskevés, pláne, hogy valaki mindig sérült, s onnantol már csak valamelyik futottak még arc játszhat. Meg a gálakezdőnek sincs jobbszéle..kiserik írta:Ahogy én látom:Kerlon írta:
Edzői hiba az egész keret menedzsment idén. Vannak a szétjáratott kezdők, a pangó, meg a leépített játékosok, akik teljesen motiválatlanok.
- van az alapkezdő: Tbo, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, CKM, Ase, Karim, Vini.
- vannak a csere játékosok: Lunin, Nacho, LV, Fede, Cama, Rodrygo
- és vannak a futottak még, akik vagy sérültek (Bale, Ceba), vagy haszontalanok (Valejo, Mariano), vagy megkapták a lehetőséget, de nem tudtak élni vele (Hazard, Jovic)
- és vannak, akik tiszteletből kapnak néha perceket (Marcelo, Isco)
Lehet rotálni meg tűzben tartani, csak bachatod, ha nincs kivel...
UI: a sokat követelt Castillasok meg előbb vitezkedjenek és bizonyítsanak a 3ad osztályban...
Van sara abban az öregnek, hogy nincs mind a 15 tűzben, meg a tegnapiban is, de agyonszapulni se kell..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az egy fontos kérdés, mi az elvárás Carloval szemben a vezetőség részéről?
ha csak a trófeák számítanak, a jövő nem, akkor teljesen érthető ahogy menedzseli a keretet
de akkor ne hozzunk mindenhonnan fiatalokat, és ne foglalkozzunk a saját utánpótlással sem
(mondjuk ez már megvan )
jöjjön az elérhető 1-1 "sztár" mellett 1-1 30 körüli, rutinos játékos, akiket be mer tenni
az edző
ha csak a trófeák számítanak, a jövő nem, akkor teljesen érthető ahogy menedzseli a keretet
de akkor ne hozzunk mindenhonnan fiatalokat, és ne foglalkozzunk a saját utánpótlással sem
(mondjuk ez már megvan )
jöjjön az elérhető 1-1 "sztár" mellett 1-1 30 körüli, rutinos játékos, akiket be mer tenni
az edző
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3. meccs ők is tudják, hogy mi a játékunk.Kerlon írta:Nálam mondjuk ez a kupa kiesés az elmúlt évek egyik legnagyobb fekete pontja. Kb. az utolsó erős ellenfél volt a Bilbao, 3. meccse tudjuk, hogy mi a játékuk. Aztán felálltunk egy Asensioval csatár pozícióban és kettőt cseréltünk a meccs alatt, abból az egyik egy gyors játékost egy statikusra. Tök egyértelmű az is, hogy Benzema nélkül a 433 is halott.Realista24 írta:
Jól látod, átvett egy keretet.
Mariano, Isco, Bale, stb kedve nem idén ment el...évek óta motiválatlanok. Megszabadulni nem lehetett tőlük eddig.
A másik oldalon, nem volt túl sok pénz és olyan játékos sem, akire költeni lehetett volna.
2022 lesz az új kezdet éve. Ahhoz, hogy Carlo kezdje ezt meg, bajnokságot kell nyernie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
A ket utolso gondolatjelnel szereplo jatekosoktol kellene elkoszonni vegre, aztan a kispadot lehetne erositeni. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy Carlo akkor is fogja hasznalni a teljes keretet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ahogy én látom:Kerlon írta:Edzői hiba az egész keret menedzsment idén. Vannak a szétjáratott kezdők, a pangó, meg a leépített játékosok, akik teljesen motiválatlanok.ziro4vr írta: Szerintem spanyol viszonylatban elég jó és széles a keretünk, mégha sok is a kolonc, de még több a kihasználatlan potenciál.
Látva a többi csapatot, és persze azt is tudva hogy ellenünk is, meg a kupában pláne mindenki vért iszik, ebben a szezonban sok van/volt, így engem bosszant a tegnapi. Elég gáz amit a kupában nyújtunk az utóbbi 10+ évben.
- van az alapkezdő: Tbo, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, CKM, Ase, Karim, Vini.
- vannak a csere játékosok: Lunin, Nacho, LV, Fede, Cama, Rodrygo
- és vannak a futottak még, akik vagy sérültek (Bale, Ceba), vagy haszontalanok (Valejo, Mariano), vagy megkapták a lehetőséget, de nem tudtak élni vele (Hazard, Jovic)
- és vannak, akik tiszteletből kapnak néha perceket (Marcelo, Isco)
Lehet rotálni meg tűzben tartani, csak bachatod, ha nincs kivel...
UI: a sokat követelt Castillasok meg előbb vitezkedjenek és bizonyítsanak a 3ad osztályban...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Nálam mondjuk ez a kupa kiesés az elmúlt évek egyik legnagyobb fekete pontja. Kb. az utolsó erős ellenfél volt a Bilbao, 3. meccse tudjuk, hogy mi a játékuk. Aztán felálltunk egy Asensioval csatár pozícióban és kettőt cseréltünk a meccs alatt, abból az egyik egy gyors játékost egy statikusra. Tök egyértelmű az is, hogy Benzema nélkül a 433 is halott.Realista24 írta:Jól látod, átvett egy keretet.RealMadridFanatic írta: Persze, de valaki akkor is saras. O atvett egy adott keretet, aminek a feleben eselyes, hogy nem bizik, illetve a jatekosok sem utik meg a szintet ilyen-olyan okokbol. Ne legyen igy, de ez vissza fog utni meg.
Nyaron remelem nem csak a sztarokat kergetjuk, hanem keresunk Ancelottinak olyan jatekosokat, akikkel meri forgatni a kezdot.
A koloncok kozul nem tudom mar kinek jar le a szerzodese (Bale es Isco talan), de szabadulni kellene meg 1-2 embertol... Mariano mondjuk veszett fejsze nyele, de Vallejo, Ceballos szinten nem sok vizet zavar. A fiatalokat is kolcson kell adni, mert itt eselyuk nincs, mint Blanco es Miguel.
Mariano, Isco, Bale, stb kedve nem idén ment el...évek óta motiválatlanok. Megszabadulni nem lehetett tőlük eddig.
A másik oldalon, nem volt túl sok pénz és olyan játékos sem, akire költeni lehetett volna.
2022 lesz az új kezdet éve. Ahhoz, hogy Carlo kezdje ezt meg, bajnokságot kell nyernie.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Ez a szezon átmenet, nyáron indul a következő galaktikus éra. Mboppi, Haaland, Tchouameni igazolásokkal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jól látod, átvett egy keretet.RealMadridFanatic írta: Persze, de valaki akkor is saras. O atvett egy adott keretet, aminek a feleben eselyes, hogy nem bizik, illetve a jatekosok sem utik meg a szintet ilyen-olyan okokbol. Ne legyen igy, de ez vissza fog utni meg.
Nyaron remelem nem csak a sztarokat kergetjuk, hanem keresunk Ancelottinak olyan jatekosokat, akikkel meri forgatni a kezdot.
A koloncok kozul nem tudom mar kinek jar le a szerzodese (Bale es Isco talan), de szabadulni kellene meg 1-2 embertol... Mariano mondjuk veszett fejsze nyele, de Vallejo, Ceballos szinten nem sok vizet zavar. A fiatalokat is kolcson kell adni, mert itt eselyuk nincs, mint Blanco es Miguel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Persze, de valaki akkor is saras. O atvett egy adott keretet, aminek a feleben eselyes, hogy nem bizik, illetve a jatekosok sem utik meg a szintet ilyen-olyan okokbol. Ne legyen igy, de ez vissza fog utni meg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Imádom hogy egyesek a szezon felénél megmondják a tutit. Szerintem várjuk meg a végét és majd akkor. Kiestünk a kupából? Valóban bosszantó de na nem 3 ligás csapat ellen kaptunk ki. Bosszantó de ez benne van egy Bilbao ellen. Ettől függetlenül szerintem is elcseszte a meccset az öreg és jogos a kritika érte ezért a meccsért/kiesésért. Viszont nekem csak annyi elvárásom van hogy nyerjük meg a ligát és picsazzuk el a PSG-t...
Az elérhető edzők közül még mindig ő volt a legjobb választás az eddigiek alapján szerintem.
Az elérhető edzők közül még mindig ő volt a legjobb választás az eddigiek alapján szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem csak idén. Mondjuk nem véletlen csinálta ezt ZZ, nyilván tanulta valakitől. Csak Carlo mindig ezt csinálja, a kopasznál meg mintha néha bekapcsolt volna egy gomb és akkor váratlanul elkezdett vriálni.
Nem illik.
Edzői hiba az egész keret menedzsment idén. Vannak a szétjáratott kezdők, a pangó, meg a leépített játékosok, akik teljesen motiválatlanok.ziro4vr írta: Szerintem spanyol viszonylatban elég jó és széles a keretünk, mégha sok is a kolonc, de még több a kihasználatlan potenciál.
Látva a többi csapatot, és persze azt is tudva hogy ellenünk is, meg a kupában pláne mindenki vért iszik, ebben a szezonban sok van/volt, így engem bosszant a tegnapi. Elég gáz amit a kupában nyújtunk az utóbbi 10+ évben.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem spanyol viszonylatban elég jó és széles a keretünk, mégha sok is a kolonc, de még több a kihasználatlan potenciál.
Nem illik.
Szerintem ez nem jo felfogas, lehet nem is jon a teknoc.h3x0r írta:Nyilvan en is orulnek, ha Cama meg Valverde tobbet jatszana, de hova epitsen Carlo csapatot, ha az a jatekos, aki kore, vagy inkabb aki alá az egeszet fel kell epiteni, meg itt sincs.zoli0415 írta: a nem épít csapatot, a nem rotál?
Nalam nem oszt, nem szoroz, hogy mit ertunk el a kupaban vagy a szuperkupaban.
1 darab elvarasom van Ancelottival szemben, huzza be a bajnoksagot.
Epiteni kell egy jo csapatot, tobb begyakorolt taktikaval, es abba beilleszteni az uj embereket.
Valóban szép volt az ősz, végre élveztem a meccseket, de osztályzatot idény végén adnék, mert semmit nem fog ez érni, ha megint a saját kardjába dől és ugyanazokat a hibákat követi el mint előző regnálása alatt, és azt nem nehéz megállapítani, hogy nem tanul a hibáiból és valószínű már nem is fog.Halfkey írta: Én személy szerint azzal nem értek egyet hogy rossz döntés volt visszahozni. Mikor játszottunk olyan focit mint most ősszel? Megmutatta hogy képes erre még ez a csapat egyaláltalán.
- h3x0r
Nyilvan en is orulnek, ha Cama meg Valverde tobbet jatszana, de hova epitsen Carlo csapatot, ha az a jatekos, aki kore, vagy inkabb aki alá az egeszet fel kell epiteni, meg itt sincs.zoli0415 írta: a nem épít csapatot, a nem rotál?
Nalam nem oszt, nem szoroz, hogy mit ertunk el a kupaban vagy a szuperkupaban.
1 darab elvarasom van Ancelottival szemben, huzza be a bajnoksagot.
Én személy szerint azzal nem értek egyet hogy rossz döntés volt visszahozni. Mikor játszottunk olyan focit mint most ősszel? Megmutatta hogy képes erre még ez a csapat egyaláltalán.