Kerlon írta:
Realista24 írta:
3. meccs ők is tudják, hogy mi a játékunk.
És nyert is a Bilbao, szóval Carlo ezt (is) jól benézte.
Kiserik levezetése meg szép, de pl. az, hogy Carlo "bizonyítási lehetőséget" ad pár játékosnak az azért erős túlzás. Jovicnak volt egy jó időszaka és inkább berakta a félig sérült Benzemát kezdeni. Aztán Jovicot nem láttuk talán egy hónapig sem. Hazard is kb. ez a szisztéma, plusz néha a nagy bizonyítás az egy 10 perces levezető csere, ahol néha 3 visszapasszra van lehetőséged.
Közben vannak ilyen emberek, mint Asensio, aki egy kalapszar és 2 havonta rúg egy gólt, de folyamatosan játszik. Kb. az egyetlen ember, akin látom, hogy rendszeresen kap lehetőséget az Rodrygo, de ő is eléggé hullámzó.
Valverde és Camavinga is jól indult év elején, eredmények is jöttek, de mostanra időhúzó cserék.
Carlo abszolút nem használja a keretet és pedagógiai szempontból is botrányos szerintem.
1-2 ember rotálását ki kellene bírnia a kezdőnek.
Ne már. Akkor sorolom:
Jovic: amióta felhúzta a habfehér mezt, bizonyítja nálunk, a válogatottban és tavaly a Frankfurtban is, hogy nem lehet rá számítani. Alkalom adtán talán hozzá tud tenni valamit, de nagyon, de nagyon nem szint az ember. Egy nagy kövér nulla. Bizonyította is az Elche elleni meccseken legutóbb. Ha egy játékos az utóbbi 2 meccsen egy alsóházi csapat ellen (egyiken 80 perc, másikon 35) nem csinált semmi, akkor majd biztos beteszed egy ilyen meccsre, hogy majd ott se csináljon semmit.
Fede: a csapat 12. legtöbb perccel rendelkező játékosa. Miről is van szó? Nem mellesleg, ha jól emlékszem ő is válogatott meccseket játszott.
Cama: 19 évesen, első évében, ott, ahol a CKM a középpálya ura, van közel 1000 perce, ami a max kb harmada. Szerintem ez bőven elég egy ilyen játékosnak egy ilyen poszton.
Ceballos: az Arsenálban megbukott sztárocska, aki még decemberben a fél éves sérülését nyomta. Tényleg ő hiányzott a csapatból?
Hazard: mindenki kedvence. Érdemes lenne emlékezni a tényekre is. Úgy kezdte az évet, hogy kezdő volt. Carlo megadta neki a lehetőséget, a tiszta lapot. 2 meccs után kiszivárgott, hogy nincs megelégedve a nemlétező védekező munkájával, majd a belga nyilvánosan beleállt és kritizálta. A Real Madrid edzőjét! Erre Carlo ahelyett, hogy örökre a lelátóra küldte volna (én azt tettem volna ezek után), átalakította a csapatot Hazard kénye kedvére, hogy ne kelljen védekeznie. Kedvenc focistán ezt úgy hálálta meg, hogy továbbra is ótvarszar teljesítményt nyújtott. Az első 5 meccsünkből 4-en kezdő volt nulla hozzáadott értékkel. Persze ez neki (és sokaknak) nem elég a bizonyításra. Nos, Carlo, mint jó edző, Hazard sérülése után újabb lehetőséget adott neki: újabb 5 meccs, újabb nulla teljesítmény. Persze a védekezése továbbra is értékelhetetlen, így még a gólokat is nyaljuk, ha pályán van. Mit akartok még ettől az embertől???
Kit hagytam ki?