althoughfringsquad írta:köszönöm a válaszokat.
még annyi érdekelne, hogy az although és az even though mit jelent?
gugli fordítóba nem bízok, mert egyszer ezt fordít, egyszer meg azt...
even though
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 12:18
althoughfringsquad írta:köszönöm a válaszokat.
még annyi érdekelne, hogy az although és az even though mit jelent?
gugli fordítóba nem bízok, mert egyszer ezt fordít, egyszer meg azt...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. november 3., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. november 3., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 12:09
Na jo, itt befejeztem. Masnaposon se irok tobbet___Samy___ írta:csak ez nem múlt idő
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 3., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 3., vasárnap 11:59
szilamer írta:Én forma 1-et nézek vagy csak néztem, idén már nem fogok. Nagyon unalmas lett, főleg, hogy Vettel mindig.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 3., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 11:55
We have to wait two hours until they bring out our order. (azt hiszem igy helyes. javitsatok ki ha nem)fringsquad írta:Valaki lefordítaná angolra?
2 órát kellett várjunk amíg kihozták a rendelésünket.
köszönöm előre is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 3., vasárnap 11:52
We had to wait for 2 hours till they brought our order. Nem vagyok túl nagy angolos, szóval lehet bűzlik a nyelvtani hibáktólfringsquad írta:Valaki lefordítaná angolra?
2 órát kellett várjunk amíg kihozták a rendelésünket.
köszönöm előre is.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. november 3., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. november 2., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 2., szombat 16:25
A snookert én is szeretem, az F1-et már rég nem követem olyan szinten, mint korábban, boxot, K1-et ki nem állhatom, a dartsot, kerékpárversenyeket, hasonlókat meg csak unom.pheco írta:Amúgy nagyon sok unalmas sport van(számomra legalábbis). Tesóm imádja a Snookert, én max 3 percig bírom. F1 ugyanez, képtelen lennék végignézni egy futamot. Ha nem labdajáték, akkor talán a K1 és a box ami még le tud kötni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 2., szombat 16:24
mikor volt pénzem beten és fogadtam rá, akkor azt is megszerettem.pheco írta:Tesóm imádja a Snookert
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 2., szombat 16:21
Csak emiatt éri meg belenéznimocsok írta:pedig a darts is hatalmas királyság.
szááááááááááznyolcvaaaaaan.
tüttürürütürürürüütürürüü. imádom.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 2., szombat 16:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 2., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 2., szombat 15:18
Nekem is.. pedig Elite vagyok es a hnr-s torrentek szama vegtelen. Mondjuk a pontokkal se kezdek semmit..mocsok írta:ciki. nekem meg pontok helyett mindig a hnr-s torrenteket törli..Galacticos írta:mocsok:
Nem vettél fel álarcot, ezért a gonosz szellemek átvittek a pusztulat kapuján! Büntetésed 23 perc seed idő mindenre!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 2., szombat 15:14
ciki. nekem meg pontok helyett mindig a hnr-s torrenteket törli..Galacticos írta:mocsok:
Nem vettél fel álarcot, ezért a gonosz szellemek átvittek a pusztulat kapuján! Büntetésed 23 perc seed idő mindenre!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 2., szombat 15:11
En se azt csinalom, hogy nezem orakon keresztul es semmi mast nem csinalok, de oda is irtam, hogy hatterben megy. A kommentatorokkal nincs semmi gondom, a mezony nagyon vagany tajakon utazik, a kozvetitok el is mondjak, hogy pontosan hol jarunk, 1-1 varrol valami erdekes tortenetet is mondanak vagy a szurkolok is szoktak vagany elo kepeket csinalni. Etapokon belul is osztanak pontokat (pl aki leghamarabb er fel egy hegyre), erdekes ahogy 3-4-en versenyeznek egymassal. Vagy amikor paran a futam elejen ellognak a mezonytol - ok a szokevenyek - akkor lehet izgulni, hogy a mezony utoleri-e oket. Nyilvan ez nem olyan, hogy leulok a TV ele es nezem, hanem jatszok es amikor erdekesebb, akkor oda figyelek.Galacticos írta:na itt álljunk meg.h3x0r írta:Tour de France is szokott menni a hatterben
az miért?
mi benne a jó?
oké aláírom, hatalmas teljesítmény egész nap tekerni ráadásul versenyben, sokszor fel hegyekre. de mint néző miért jó? jók az előzések? vagy mi tetszik benne?
halál unalmas szerintem. mintha horgászversenyt közvetítenének. mondjuk abból a szempontból érdekes lehet ohgy a kommentátor 5-6 órán keresztül miről beszél?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 2., szombat 15:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem