Egyéb sportok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Egyéb sportok
Interjú Bernallal. Hihetetlen, már az is, hogy túlélte. Az meg, hogy tud járni, láttam már képet, hogy ülve/fekve tekert, nem emberi. Vaságyastól 60 kg az ember? Ha még vissza is tér és nyer valamit akkor tényleg eldobom az agyam
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Price két 9 nyilas ma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Meg mindig az aj3 a legszebb kosarlabdas topan ever, kivi vok az eminem peldany mennyit erhet'shutterisland írta: aki megnezne megegyszer, 90s kidkent nekem libabor volt.
halftime show
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
aki megnezne megegyszer, 90s kidkent nekem libabor volt.
halftime show
halftime show
Super Bowlra visszakanyarodva.
Győztes drive, Stafford no-look pass.
link
Elég komoly volt, hogy elküldte Bellt gyufáért, majd hogy odadobta így is
Itt a normál kameraállásből, zseniális volt.
Győztes drive, Stafford no-look pass.
link
Elég komoly volt, hogy elküldte Bellt gyufáért, majd hogy odadobta így is
Itt a normál kameraállásből, zseniális volt.
Megy a téli olimpián a jégkorong.
Sose szerettem nézni, de belefutottam a hosszabbításba, ami 3v3, aranygól, 10 percig.
Zseniális a sima meccshez képest, ha ez lenne mindig kajak nézném is
De ez az 5v5, ahogy brusztolnak, mint a hülyék, korongot nem látod és az dönt, hogy kinek a kapusa véd 95% felett...
Sose szerettem nézni, de belefutottam a hosszabbításba, ami 3v3, aranygól, 10 percig.
Zseniális a sima meccshez képest, ha ez lenne mindig kajak nézném is
De ez az 5v5, ahogy brusztolnak, mint a hülyék, korongot nem látod és az dönt, hogy kinek a kapusa véd 95% felett...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De mire gondolt a költő? egy néger dimariat még értenék de ez
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez nálam véglegest érferni írta:Youtubeon találtam, én élemRealista24 írta: Aztamocskosrohadt élet, mi ez az ava ferni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Youtubeon találtam, én élemRealista24 írta: Aztamocskosrohadt élet, mi ez az ava ferni?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Benne van, hogy a rams úgy jár majd, mint a chiefs a gyűrű után.. Egy kicsit gyengülgetnek majd folyamat.. Bár a kc-nél most is összejött a főcsoportdöntő..wZoLee7 írta: Azt tudom, hogy a 49ers-hez hasonlóan szarul állnak. Kevés draft pick és kevés cap space. Ezt mondjuk a SF-i csapat megoldja JG elküldésével, de a Ramsnak innentől lehet lefele lesz ha nem tudnak ügyeskedni a szerződésekkel. Viszint 1-2 jó évük még lehet.
A bengalsnál viszont van pénz bőven, Ők még erősebbek lesznek, főleg ha a támadó falat megerősítik
Viszont a Bengals faktor lehet évekig, ha jól sáfárkodnak akkor a rendelkezésre álló pénzzel és a mag megmarad..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt tudom, hogy a 49ers-hez hasonlóan szarul állnak. Kevés draft pick és kevés cap space. Ezt mondjuk a SF-i csapat megoldja JG elküldésével, de a Ramsnak innentől lehet lefele lesz ha nem tudnak ügyeskedni a szerződésekkel. Viszint 1-2 jó évük még lehet.raul 4 ever írta: Rams helyzete
A bengalsnál viszont van pénz bőven, Ők még erősebbek lesznek, főleg ha a támadó falat megerősítik
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Este néztem vissza az egész meccset, de még így is izgi volt, hogy tudtam a végeredményt..
Alapvetően megérdemelten nyerte meg a Rams, egyrészt a meccset is, meg ahogy erre az idényre összerakták a csapatot (1 lapra feltéve mindent és bejött. Az eddig nem is volt meg, h Staffordért cserébe egy halom draftjogot is adtak), gondolom innentől 1-2 év lejtő jön, bár gőzöm nincs kiknek fut ki a szerződése, hogy állnak a fizuplafonnal, de ma még őket sem érdekli..
Megérdemelten ment a mennybe Stafford, futójátékuk nem is volt, OBJ nélkül még egysíkúbb lett a játékuk. De a végén aztán Kuppal feltűrték az ingujjat és végigmentek a pályán.. A legszebb detroiti játékai jutottak eszembe Calvin J-nal , 10+ év sz**ásért cserébe megérdemelte, bőven..
Aztán meg Donald és Von Miller is megérnek egy misét... Miller tolt megint egy hatalmas napot, mint a denveres SB győzelemkor..
De Donald , nyilván kellett, hogy a rams átálljon 4man rushról 5 (vagy több)-re, mert amikor duplázták az elején, csodát nyilván ő sem tudott tenni.. De látványosan inkább akkor kattant át nála valami, amikor egy futása után összeakadt Burrow-val az oldalvonalnál és kapott 1-2 pofont. Ott felébresztették a sárkányt.. Jézus, mit tolt aztán..
Bengals: ők perpill még kicsik egy sb győzelemhez, ahogy a mellékelt ábra mutatta, főleg az o-line.. Viszont az alapok megvannak: van jó qb, futó, célpontok. Bár Chase-re, Mixonra, Higginsre azt mondani, hogy csak "jók", pofátlanság, brutál alapok vannak..
Meg gyakorlatilag nem volt futójátéka a Rams-nek, szóval a védelem is rendben van.. De ez túl tündérmese lett volna ha megnyerik..
Szóval jó meccs volt, mindkét oldalon voltak brutál teljesítmények. Kivéve a bíróknál.. Hát valami elképesztő vakon voltak némely ítéletnél.. Bár amit a facemask-nél elvettek, azt később bőven visszaadták, meg a csapatok is partnerek voltak a jó fociban (5 flag volt?! , hát az mi?)..
Meg ez az idény is jó volt. Volt sok fasza meccs, a playoff is király volt.
Alapvetően megérdemelten nyerte meg a Rams, egyrészt a meccset is, meg ahogy erre az idényre összerakták a csapatot (1 lapra feltéve mindent és bejött. Az eddig nem is volt meg, h Staffordért cserébe egy halom draftjogot is adtak), gondolom innentől 1-2 év lejtő jön, bár gőzöm nincs kiknek fut ki a szerződése, hogy állnak a fizuplafonnal, de ma még őket sem érdekli..
Megérdemelten ment a mennybe Stafford, futójátékuk nem is volt, OBJ nélkül még egysíkúbb lett a játékuk. De a végén aztán Kuppal feltűrték az ingujjat és végigmentek a pályán.. A legszebb detroiti játékai jutottak eszembe Calvin J-nal , 10+ év sz**ásért cserébe megérdemelte, bőven..
Aztán meg Donald és Von Miller is megérnek egy misét... Miller tolt megint egy hatalmas napot, mint a denveres SB győzelemkor..
De Donald , nyilván kellett, hogy a rams átálljon 4man rushról 5 (vagy több)-re, mert amikor duplázták az elején, csodát nyilván ő sem tudott tenni.. De látványosan inkább akkor kattant át nála valami, amikor egy futása után összeakadt Burrow-val az oldalvonalnál és kapott 1-2 pofont. Ott felébresztették a sárkányt.. Jézus, mit tolt aztán..
Bengals: ők perpill még kicsik egy sb győzelemhez, ahogy a mellékelt ábra mutatta, főleg az o-line.. Viszont az alapok megvannak: van jó qb, futó, célpontok. Bár Chase-re, Mixonra, Higginsre azt mondani, hogy csak "jók", pofátlanság, brutál alapok vannak..
Meg gyakorlatilag nem volt futójátéka a Rams-nek, szóval a védelem is rendben van.. De ez túl tündérmese lett volna ha megnyerik..
Szóval jó meccs volt, mindkét oldalon voltak brutál teljesítmények. Kivéve a bíróknál.. Hát valami elképesztő vakon voltak némely ítéletnél.. Bár amit a facemask-nél elvettek, azt később bőven visszaadták, meg a csapatok is partnerek voltak a jó fociban (5 flag volt?! , hát az mi?)..
Meg ez az idény is jó volt. Volt sok fasza meccs, a playoff is király volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Jo musor volt.Realista24 írta: HT showt érdemes visszanézni?
Aztamocskosrohadt élet, mi ez az ava ferni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
HT showt érdemes visszanézni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bengals nem érdemelte meg, borzasztó amatőr módon csináltak egy rakat mindent.
Ramsnek ez kijárt, MVP is rendbe van, jól van ez így, hiába örültem volna a Bengalsnak is, ez nem járt ki nekik így.
Ramsnek ez kijárt, MVP is rendbe van, jól van ez így, hiába örültem volna a Bengalsnak is, ez nem járt ki nekik így.
Elso Rams TD elott kellett volna puntolni 4&1-nel. Megerdemelte a Rams amugy, kar Kroenke miatt.
Idióták.
1 yardnál hosszút dobni, mikor field goal elég és közel vannak....
Majd 4&1nél megint ez mi volt.
Becsődölt a Bengals nagyon csúnyán offenseben, illetve volt szépen sisakrács ott a félidő elején, így összességében megérdemelte a Rams.
Odell is kiesett, szépen visszahozta a Rams.
Stafford is jó volt, egyik INT nem volt az övé, a másik is ilyen puntos hátha INT volt.
1 yardnál hosszút dobni, mikor field goal elég és közel vannak....
Majd 4&1nél megint ez mi volt.
Becsődölt a Bengals nagyon csúnyán offenseben, illetve volt szépen sisakrács ott a félidő elején, így összességében megérdemelte a Rams.
Odell is kiesett, szépen visszahozta a Rams.
Stafford is jó volt, egyik INT nem volt az övé, a másik is ilyen puntos hátha INT volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miért nem futottatok baszki?
Donald MVP.
Bengals harmadjára bukja.. csórik.
Donald MVP.
Bengals harmadjára bukja.. csórik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
3. Kísérletnél szabálytalankodni....
Azóta minden play zászló....
Ennél már az is jobb lenne ha beengednék őket azt mennének a field goalra
Ott is van
Ezt nagyon elcseszte a Bengals.
Volt 4. Kísérlet
3.nál szabálytalankodnak, pont a végén sült be a defense a Bengalsnál.
Meg aztán a Bengals offense is viccesen semmit nem tudott csinálni már lassan 25 perce
Azóta minden play zászló....
Ennél már az is jobb lenne ha beengednék őket azt mennének a field goalra
Ott is van
Ezt nagyon elcseszte a Bengals.
Volt 4. Kísérlet
3.nál szabálytalankodnak, pont a végén sült be a defense a Bengalsnál.
Meg aztán a Bengals offense is viccesen semmit nem tudott csinálni már lassan 25 perce
- Remy
- Kapcsolat:
Rams beviszi, nyerik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots