Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. február 23., szerda 5:38

TheBull6 írta:

Olyan mintha nem tudna ebből a szerepből kiszakadni. Érzelmeket, főleg szomorúságot meg egyáltalán nem tud átadni, de ez a Póki szerepeinél is érezhető.
Nekem is ez volt a benyomàsom már csak a trailer alapján is.
Viszont mentsègère egy filmet tudok mondani amit lattam töle ès Teljesen mas karaktert hozott.
The Devil All the Time a cime.

Valahol a forgatókönyv es rendezöi hiba is ha ennyire elpoènkodták Drake karakteret. De benne lehet ez a pók effect is.
"Egyszer bejött a nèzöknek, menjem most is ugyanez" alapon.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 23., szerda 1:03

Remy írta: Pfú, de nem jó az új Texasi láncfűrészes. :mrgreen: :lol: Sally visszatérése pedig. Minden idők legszánalmasabb comebackje. :lol:
De hogy valami ENNYIRE a minimumra menjen, es meg ugy se usse meg a nem tul nagy mercet. :lol: Elkepeszto. Neha van egy erzesem, hogy ilyen szarok megirasara konkretan nagyobb energiat kell fektetni, mint egy legalabb kozepes forgatokonyvre.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. február 21., hétfő 15:24

wZoLee7 írta: Elvileg a jatekokban lathatonal lenyegesen fiatalabb Drake-et akartak filmre vinni. Mondjuk meg nem lattam a filmet, de Holland lehet nem veletlenul akar szunetet tartani
Olvastam én is, de attól még nekem ez valahogy egy kicsit félrement. Pedig potenciálisan jó lehetett volna Holland a szerepre, akár egy több részes sorozat keretein belül is, meg hát gondolom nem lesz közben lecserélve, de így utólag azt mondom, hogy nem biztos.
Ha azt vesszük, hogy a srác 25 éves és ha nem fog tudni kitörni ebből a Pókiszerepből, akkor itt csak a játékok előtti Nathan Drake-t fogja tudni eljátszani. Mert egy 30 fölötti, sőt 35-40 közötti pasit már biztos nem fog tudni hozni.

Nekem amúgy amikor a játékokat játszottam és pörgettem a Supernaturalt ezerrel, mindig az volt a fejemben, hogy Dean (Jensen Ackles) mennyire f*szán el tudná játszani. De ha itt most tényleg egy fiatalabb Drake volt porondon, akkor már nehezen adták volna el bárkinek is, hogy huszonéves a 40 fölötti színész. De ha a játékokban megismert 30 fölötti Drake lenne, simán jó lett volna rá Jensen.

Nem azt mondom, hogy nagy csalódás a film, mert amúgy nem rossz, csak én azért ennél többet vártam.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 21., hétfő 9:46

TheBull6 írta: UNCHARTED

Ahogy sejtettem, tipikus popcorn film. Játékokat én is toltam, de valahogy ez kicsit mégis másként hatott. Szerintem túlságosan akciófilmre sikerült, a kaland/rejtvény nekem nagyon kevés volt és nagyon hiányzott is egy-két résznél.

A másik hogy Tom Holland-ről végig azt éreztem, mintha Pókembert nézném, csak a szerkó nélkül. Ugyanolyan stílusban próbálta tolni a "poénokat", meg az egész szereppel nagyon erre a gyerekes stílusra hajazott amit a Pókember szerepnél is csinál. És azért Nate Drake a játékokban nem ennyire gyerekes kis h*lyegyerek.

Olyan mintha nem tudna ebből a szerepből kiszakadni. Érzelmeket, főleg szomorúságot meg egyáltalán nem tud átadni, de ez a Póki szerepeinél is érezhető.
Persze még fiatal, még bőven fejlődhet, de jelenleg nagyon nem úgy néz ki, hogy többre viszi majd ilyen szerepeknél. Persze ezekkel a pénztárcát lehet növelni és ha ezzel megelégszik akkor meg úgyis mind1.
Elvileg a jatekokban lathatonal lenyegesen fiatalabb Drake-et akartak filmre vinni. Mondjuk meg nem lattam a filmet, de Holland lehet nem veletlenul akar szunetet tartani

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. február 21., hétfő 9:40

UNCHARTED

Ahogy sejtettem, tipikus popcorn film. Játékokat én is toltam, de valahogy ez kicsit mégis másként hatott. Szerintem túlságosan akciófilmre sikerült, a kaland/rejtvény nekem nagyon kevés volt és nagyon hiányzott is egy-két résznél.

A másik hogy Tom Holland-ről végig azt éreztem, mintha Pókembert nézném, csak a szerkó nélkül. Ugyanolyan stílusban próbálta tolni a "poénokat", meg az egész szereppel nagyon erre a gyerekes stílusra hajazott amit a Pókember szerepnél is csinál. És azért Nate Drake a játékokban nem ennyire gyerekes kis h*lyegyerek.

Persze még fiatal, még bőven fejlődhet, de jelenleg nagyon nem úgy néz ki, hogy többre viszi majd ilyen szerepeknél. Persze ezekkel a pénztárcát lehet növelni és ha ezzel megelégszik akkor meg úgyis mind1.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 21., hétfő 9:36

Titane

Régóta beszereztem, végre rávettük magunkat hogy megnézzük. Nem mondom hogy rossz volt, hatásos és még el is gondolkodtató valamilyen szinten, de közben meg főleg az első harmada nagyon random.

Texas CM

Ez most az eredetinek vagy a Halloween-nek a folytatása/rebootja? :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 21., hétfő 9:22

Nincs NFL, szóval csillapítani kellett a szomjat. :D

A SZÍV BAJNOKAI: Mindamellett, hogy egy csodálatos film, a legfontosabb kérdés mégis az, hogy vajon hány Michael Oher lehet a világban...

Quinton Aaron és Sandra Bullock is remek!

SÉRÜLÉS: Újra bebizonyította ez a film is, amit már mindenki tudott. Pénz > minden más. Az NFL is erről szól. Egy csodálatos sport, de borzalmas következményei lehetnek. A következmény pedig, a CTE.

BRIAN BANKS: Fú, ez nem volt könnyű cucc. Egészen elképesztő, hogy milyen dolgokon múlhat valakinek az élete/karrierje. Elég egy hazugság, vagy bármi és mész a kukába. Olykor viszont valaki képes a legmélyebb gödörből is kimászni, hogy eljusson a csúcsra. Brian Banksnek sikerült.

A HAZAI CSAPAT: A New Orleans Saints bounty scandal sztori egy ártatlan családi mókába csomagolva, Kevin James-esen tálalva. Finom volt. Limonádéval, szombat délután könnyen lecsúszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 18., péntek 23:33

én is párszor fogtam a fejem, de nem is vártam többet. egynek elment, legalább jó véres :mrgreen:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 22:54

Pfú, de nem jó az új Texasi láncfűrészes. :mrgreen: :lol: Sally visszatérése pedig. Minden idők legszánalmasabb comebackje. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 16., szerda 20:30

Kerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62123A8B
Kicsit hülyén néz ki a tákolt maszk a pajzsszerű ruhával Battinsonon
Biztos netről rendelte, azokról a bizonyos oldalakról. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 16., szerda 20:22

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62123A8B
Kicsit hülyén néz ki a tákolt maszk a pajzsszerű ruhával Battinsonon
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 16., szerda 7:44

Nekem eddig kimaradt a Crash c. film az életemből, megnéztem tegnap. Kicsit kevésbé giccses anyagot vártam, de érthető miért sikeres Amerikában.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mexikói szál volt talán a legjobb olyan szempontból, hogy annál így tényleg elhinném, hogy megtörténhet, leszamitva hogy a kislány a blank tölténytől megsérült volna.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 15., kedd 10:15

"2018 óta először lesz házigazdája az Oscarnak, ráadásul egyből három (ilyen 35 éve volt) és mind hölgyek: Wanda Sykes, Regina Hall, Amy Schumer." :lol:

ha lenne faszuk, Ricky Gervaist kérnék fel. úgy még érdekelne is.
Kép

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 15., kedd 9:06

En a #teambrolin allaspontjat kepviselem. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 15., kedd 8:47

Faust írta:
nmate írta:

Sok filmet nem láttam idén, de kétlem, hogy a best directors lista teljes lenne DV nélkül.

https://variety.com/2022/film/news/deni ... ifk0_upLig
Ez az ő véleménye. Tiszteletben tartom. :mrgreen:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 15., kedd 7:02

nmate írta:
soadroli írta: oscar jelöltek, ha érdekel valakit.
Sok filmet nem láttam idén, de kétlem, hogy a best directors lista teljes lenne DV nélkül.

https://variety.com/2022/film/news/deni ... ifk0_upLig

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 14., hétfő 21:54

Faust írta: Na most konfirmalta, hogy kesz a Gladiator 2 scriptje. :lol: Plusz ugye belekezdett az Alien sorozatba is. :lol:

Valaki loje mar le.
Ne már. Örök kedvenc az a film. Miért kell belerondítani? Remélem nem úgy fog kezdődni, hogy Maximus mégis túléli...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 14., hétfő 21:45

De hova onmegvalosit mar?

Vagy legyen csak producer, annak jo, a 2049-be sem sikerult beleronditania.

Amugy elkepeszto, hogy 85 evesen mit nyom, egy rendes forgatas iszonyatos kemeny szellemi es fizikai melo meg fiatalon is.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. február 14., hétfő 20:58

A Gladiátor kedvenc filmem, de minek azt folytatni istenem :fpalm:

Viszont a Napoleont kurvára várom, Phoenix azért megválogatja a szerepeit.

A Marvel témához csak annyit, hogy én pl. elvagyok velük, főleg a régebbieket szeretem(Tobey-s pókemberek, bosszúállók filmek), de az újakat is megnézem mindig. Ez az Eternals pl nagyon szar lett.
Évente 5-6 ilyen filmet nézek kb, simán belefér szerintem :D
Kép

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 14., hétfő 20:37

Nem tudok hibáztatni egy 85 éves embert azért hogy pörgeti a projektjeit. Nagyon nincs lehetősége halogatni, ha önmegvalósítani akar.

Vissza: