Nyílván nem tudatosan állunk ennyire vissza de hogy kurvára aláírta volna Carlo a meccs előtt a nulla-nullát az 1000%. Kimentünk úgy ahogy meccs előtt megírtam beton védekezés elől meg majd lesz valami.M1Ö írta:Lehet itt jampiskodni, meg játszani a fasza optimista csávót. Csak becsapod saját magad, ha azt hiszed, hogy ez a tegnapi tök tudas volt, hogy így visszaállunk. A visszaállás azért nem arról szól, hogy nyomink egy 3/0-t, momentumunk sincs és csak Courtouis miatt lett 1-0 4-0 helyett. Amíg nem tanulunk meg fizikális focit tolni, ami a mai alap, addig a City-Pool-Chelsea trió meg a Bayern-PSG vonal be fog darálni, mint a szart. Ez látszott tegnap is, kár vitatni.dzsi91 írta: Szerintem sokkal zavaróbb,hogy a prolincenszes madridom forumozok
Mit csapok be magamon? amíg ti végigpicsogtátok az elmúlt évtizedet én vertem a mellkasom a bl tripláig,hogy ez a keret alltime top1.
Most mégjobban picsogtok és én csak annyit mondok,hogy értékelni kéne jelen helyzetben azt ami van mert már nagyon nem ott vagyunk jelenleg ahol három éve. Nem a jövő csapatát építjük most hanem egy átmeneti időszakban vagyunk 2 nagy generáció között. Majd ha megjön a bappe onnantól lehet beszélni generáció váltásról, addig csak maszatolás van meg foltozgatás.
Ti csapjátok be magatokat azzal,hogy az edzőkre mutogattok amikor a keret alkalmatlan bármilyen tetszetős futballra top szinten ami eredményt is hoz. Meg ti sírtok mindenen. Ha ancelotti kiküldi balettozni ezt a kivénhedt keretet ezek lehenteltek volna minket akkor meg azért szidnátok.
Ancelotti kinevezése is pontosan azt mutatja amiről beszélek,semmiféle generáció váltásról nincs jelenleg szó. Túlélni amíg érkezik az erősítés minél több kupával. Carlo papa nem a jövő embere hanem a tűzoltó,Zz lehetett volna a jövő de ő is megunta,hogy folyamat szidva van annak ellenére,hogy eredményeket hozott ezzel a kifacsart lyukas kerettel.