Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 16., szerda 20:26

Pad'em írta: Klopp, Pochettino, Tuchel, Flick, Nagelsmann. Bármelyikre lecserélném az öreget ha nyáron elérhetőek lennének. Poch lesz egyedül, mondjuk pont ő a legkevésbé vonzó opció. De ezeken a berögzült hülyeségein sose fog változtatni Ancelotti. Szeretem, de rajta múlna jövőre is fixen C K M amíg mozogni bírnak. Betenné Mbappét még előre aztán ennyi.

Nagyon elővették a tegnapi miatt. Joggal.

“Real Madrid’s biggest concern is that they do not have a Plan B. If Plan A fails, they don’t adapt.” @ellarguero

At the club, there is a concern of the 2014/15 season being repeated. @marca

Mondjuk a vezetőség meg pl ezért vehető elő - évek óta a vak is látja, de csak nem oldjuk meg a posztot:

Carvajal made the same mistake vs PSG, as he did vs Juventus and Man. City in the past. Both times Real Madrid did not pass the round. @diarioas
Hetek óta mondogatom és kapom, ezért az ívet. :lol: Carlo ismeri a kezdőjét, de ha az felsül, akkor a formán kívüli cserékkel is ugyanazt próbálja játszatni. Év elején kevésbé volt ilyen, de már jó ideje beállt ez. Mintha elképzelése sem lenne más taktikáról, más felfogásról.

És megköveztek, de nálam kb. Courtois-n, Alaban, Miliaton kívül senki sem lenne már érinthetetlen. A nagy öregeknek meg kell még adni a tiszteletet, de nem szabad már rájuk építeni.

Nyilván szopunk is egy ideje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 20:17

Klopp, Pochettino, Tuchel, Flick, Nagelsmann. Bármelyikre lecserélném az öreget ha nyáron elérhetőek lennének. Poch lesz egyedül, mondjuk pont ő a legkevésbé vonzó opció. De ezeken a berögzült hülyeségein sose fog változtatni Ancelotti. Szeretem, de rajta múlna jövőre is fixen C K M amíg mozogni bírnak. Betenné Mbappét még előre aztán ennyi.

Nagyon elővették a tegnapi miatt. Joggal.

“Real Madrid’s biggest concern is that they do not have a Plan B. If Plan A fails, they don’t adapt.” @ellarguero

At the club, there is a concern of the 2014/15 season being repeated. @marca

Mondjuk a vezetőség meg pl ezért vehető elő - évek óta a vak is látja, de csak nem oldjuk meg a posztot:

Carvajal made the same mistake vs PSG, as he did vs Juventus and Man. City in the past. Both times Real Madrid did not pass the round. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 16., szerda 20:02

Remy írta: Ugyanúgy nem rotálna és ugyanúgy kifingnánk tavaszra. Ez a probléma. Ha ezen változtatna (nem fog már sajna), akkor évekig is maradhatna Carlo. Illik a klubhoz.
Ugyanez igaz volt Zizura :lol:
Meglepne, ha Carlo ennyi idősen változna
pedig időszerü lenne a generációváltást is elkezdeni :hmmm:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 16., szerda 19:59

Teljesen ertheto ha ilyen hirek vannak, meg ha valszeg nem is tudjak, vagy csak kitalacio.
Az eredmeny nem mutatja, de ritka balfasz produkcio volt a tegnapi, megalazo hozzaallas, felfogas es jatekbeli kulonbseggel
thereisonly1ronaldo

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 16., szerda 19:55

flori írta: Hülyeség lenne váltani. Kapjon még egy évet az öreg, új játékosokkal.
Akkor kell váltani és, akkor egyből kell váltani, ha van értelmesebb opció. Hosszútávon Carloval nem lehet számolni.
Nálam eddig két fekete pontja van idén, ha sansz nélkül kiesünk, akkor behúzza a harmadikat és rezegni fog a léc nála. Ha bukjuk a bajnokságot akkor gondolkozás nélkül elküldeném.

Mondjuk Pocchettino nem hiszem, hogy jó megoldás lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 18:56

Pad'em írta: Florentino Perez sees Mauricio Pochettino as a top target to replace Carlo Ancelotti in case he fails to deliver in the 2nd leg vs PSG. @Independent
Florentino Perez is furious with the manner of Real Madrid’s defeat vs PSG due to the defensive nature of the set-up not being Real Madrid like. The display vs PSG could have consequences for Carlo Ancelotti. The second leg will be decisive for his future. @Independent
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 16., szerda 18:49

flori írta: Hülyeség lenne váltani. Kapjon még egy évet az öreg, új játékosokkal.
Ugyanúgy nem rotálna és ugyanúgy kifingnánk tavaszra. Ez a probléma. Ha ezen változtatna (nem fog már sajna), akkor évekig is maradhatna Carlo. Illik a klubhoz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 16., szerda 18:44

Hülyeség lenne váltani. Kapjon még egy évet az öreg, új játékosokkal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 16., szerda 18:43

Florentino Perez sees Mauricio Pochettino as a top target to replace Carlo Ancelotti in case he fails to deliver in the 2nd leg vs PSG. @Independent

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 5., szombat 18:20

Süti írta:

Micsoda? Ha Ázár, Jovic, Bale, sőt ha Asensio pályán van, az egész fórum lázad. Azért nem játszanak, mert szarok.

Azért játszott a gálakezdő, mert velük látta Carlo, hogy van esély továbbjutni. Velük se jött össze.

Kp-val is részben egyetértenék, de Cama pl. 10 percenként gyűjti a sárgát kezdőként...

Nem azt mondom, hogy hibátlan a keretmanagelés, de a Bale-Jovic-Hazard sor után ugyanez ment volna.
Ja ez a rész jogos, nem jól fogalmaztam, számomra lett volna emészthetőbb ez a kupakudarc, ha a kiegészítő emberekkel toljuk inkább..
De én már a korábbi kupameccseken is őket játszattam volna, persze lehet akkor el sem jutunk idáig :D , viszont akár még jól is elsülhetett volna, ha netán valaki formába lendül..
Ami fix, hogy a gálakezdő lábába kevesebb percet raktam volna.

Egyébként szerintem az a mini előszezon sem segített most, nyilván később majd hasznunkra lesz , Pintus papa ért hozzá, de akár ez is lehet magyarázat a gyengébb teljesítményre.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 5., szombat 17:21

reeed_ati írta:
SZerintem senkinek egy szava nem lenne most, ha felrakja a csere sort csütörtökön és velük bukunk.

Cama-Luka/Fede-Ceballos
Ase/Béla-Jovic-Hazard

Micsoda? Ha Ázár, Jovic, Bale, sőt ha Asensio pályán van, az egész fórum lázad. Azért nem játszanak, mert szarok.

Azért játszott a gálakezdő, mert velük látta Carlo, hogy van esély továbbjutni. Velük se jött össze.

Kp-val is részben egyetértenék, de Cama pl. 10 percenként gyűjti a sárgát kezdőként...

Nem azt mondom, hogy hibátlan a keretmanagelés, de a Bale-Jovic-Hazard sor után ugyanez ment volna.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 5., szombat 16:13

Én kiszálltam szezon végéig innen.
Puszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 5., szombat 15:01

Jogosak a kritikák, nem ezzel van a probléma, csak más sokan túlviszik ezt a dolgot. Eddig elégedettek lehetünk a munkájával, most hullámvölgy van. Nekem is fáj a kiesés, a legerősebb csapattal akart továbbjutni, szóval meg akarta nyerni a kupát. Abban is vannak kétségeim, hogy mennyivel lettünk volna előrébb a Bale, Jovic, Hazard trióval. Az védhető, hogy akkor a kevésbé szar játékosok fáradnak. :lol:

Szerintem Bale már nem is fog pályára lépni, kolonc a nyakunkon, csak a szerződése miatt van még itt. A golfos húzása után én sem látnám szívesen, arconköpése a klubnak. Hazard esete is hasonló lehet, valószínűleg realizálták a csapatnál is, hogy ebből már nem lesz semmi. Magas a fizetése, kell Mbappénak a 7-es, szóval kívül tágasabb.

Remélhetőleg változik Ancelotti, és nem lesz ilyen konok. Ha a végén behúzzuk a bajnokságot, ütjük a PSG-t, akkor elégedettek lehetünk a szezonnal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 5., szombat 14:55

Kerlon írta: Ramos már full kuka volt tavaly is, Varane-nal sem voltunk már egy ideje elégedetlenek. Szinte biztosra veszem, hogy egyénileg már mindkét mostani játékosunk jobb, mint a tavalyi kettő.
Persze nem elvitatva Carlo érdemeit, de azért ez nem egy nagy belenyúlás volt a részéről, hanem "adott" megoldás. Hozzátéve, hogy nem kapunk kevesebb gólt, mint tavaly.
Igen, Ramos és Varane távozásával adott volt, de nekem mégis fura, hogy mennyire jó együtt Eder+Alaba. Bár én arra számítottam, hogy SR4 marad és Alaba ilyen mindenes lesz, ehhez képest mintha 10 éve nyomnák a brazillal.. (sőt, Ramos ilyen szintű leépülésére a legvadabb álmaimban sem gondoltam)

Meg nyilván a vezetőség is megoldotta a kontinuitást és nem Pavon-R.Bravoval kell vitézkedni Helguera+Hierro után. De azért mégis.. Nekem a szememben nagy érdem, hogy a 2 kezdő távozása után gyakorlatilag minden megy tovább középen, mintha mi sem történt volna. Lehet én értékelem túl sokra ezt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 5., szombat 14:23

AZért akik most kritizálják Carlo papát, azok nem feltétlen haterek, vagy el akarják zavarni az öreget, egyszerűen csak van ami szúrja a szemüket, azt még a vak is látja, hogy elbaszott a keret menedzselésünk..
Főleg ebben a mostani szituban volt érthetetlen a kezdőnk a kupában..
Meg hogyan várjuk el a cseréktől, hogy segítsenek majd ?, ha egyáltalán nincsenek játékban tartva, fél órákat sem kapva.
SZerintem senkinek egy szava nem lenne most, ha felrakja a csere sort csütörtökön és velük bukunk.

Cama-Luka/Fede-Ceballos
Ase/Béla-Jovic-Hazard

Ha egy ilyen kezdővel kiesünk, engem sokkal kevésbé zavart volna, mint az, hogy rakjuk fel megint a gálakezdő összes még bevethető tagját, akik láthatóan baromira maguk alatt voltak..

Szóval ezt én is Carlo papa nyakába varrnám, viszont ha hozzuk a bajnokságot és BL-ben tisztes lesz a helytállás, akkor bőven elnézném neki ezt. :)

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 5., szombat 14:13

Realista24 írta: És igen, értem hogy Carlo és a csokonyos megoldasai...de eddig tapsolt neki a többség.
A szezon elején sokszor kezdett Valverde, Camavingát is többször bevetette
Miguel is pályára lépett ( azóta mintha eladtuk volna, úgy eltűnt…)

Nekem úgy tűnt, változtatott a korábbiakon, és jobban fogja a keretet forgatni
Aztán kiderült, csak a sérülések miatt volt ez az illúzió…
Rossz irányba indult el

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 13:38

Kerlon írta:
flori írta: Ancelotti: "I love being Real Madrid's coach so all the criticism is welcomed. Thank you for it because it keeps me awake."

Na, örüljetek haterek. :mrgreen:
Nem tudom, hogy milyen kritikákat hall meg, de nem úgy tűnik, mint aki figyelne.
Nekem a kedvencem volt, amikor jottek a hirek, hogy Davide beszelt a kerettel, es most majd jobban es gyakrabban fog cserelni. :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 5., szombat 13:35

flori írta: Ancelotti: "I love being Real Madrid's coach so all the criticism is welcomed. Thank you for it because it keeps me awake."

Nem tudom, hogy milyen kritikákat hall meg, de nem úgy tűnik, mint aki figyelne.
K

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 5., szombat 13:23

Ancelotti: "I love being Real Madrid's coach so all the criticism is welcomed. Thank you for it because it keeps me awake."

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 5., szombat 13:10

raul 4 ever írta:
Jim írta: Kicserélte a védelem közepét :lol:

Távozott onnan a 2 kezdőnk, mit lehetett volna másképp csinálni??

Ha marad Ramos Varane és egészségesek
ők kezdtek volna csütörtökön…
Hát ne haragudj, de az, hogy védekezésben nem nagyon érezzük meg, hogy ez a kettő elment, Carlo érdeme is valahol.. Persze kell hozzá Eder+Alaba "klasszisa" is.. Vagy kezdődik a Zizou-nak könnyű volt, mert csak fel kellett küldenie 11 jó játékost lemez? :D

Gondolom ha a Nacho-Vallejo duó Neste-Maldini magasságokban járna hirtelen, az is csak a játékosok érdeme lenne?
Ramos már full kuka volt tavaly is, Varane-nal sem voltunk már egy ideje elégedetlenek. Szinte biztosra veszem, hogy egyénileg már mindkét mostani játékosunk jobb, mint a tavalyi kettő.
Persze nem elvitatva Carlo érdemeit, de azért ez nem egy nagy belenyúlás volt a részéről, hanem "adott" megoldás. Hozzátéve, hogy nem kapunk kevesebb gólt, mint tavaly.
K

Vissza: