Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Igazából elgondolkodnék, hogy a psg visszavágóra is elkezdjek felkészülni. Azaz mendy és casemiro pótlása kapcsán is lehetne kicsit kísérletezni. Bár gondolom edzésen már próbálgatjak, de élesben sem ártana.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem azért nem, mert a sérülése óta azon a 2 kupameccsen kívül nem nagyon lett volna létjogosultsága, hogy pályára lépjen. Amúgy azokon egész ügyes volt, egy alaves ellen hazai pályán, ha valamelyik zsenit pihentetni akarjuk, azt meg kell tudnia ugrani..tubatibi írta: Egyébként nem értem Ceballos miért nem játszik, szerintem van benne kraft, legalábbis bőven van benne annyi, hogy használható legyen.
Courtois - Carvajal, Nacho, Militao, Mendy - Camavinga, Valverde, Ceballos - Hazard, Bale, Rodrygo kezdőt küldeném fel.
Carlot ismerve amúgy meglepne, ha dobná a komplett CMK-t, meg VAK-KAK-Ase hármast.. 2-3 tuti játszani fog ebből a 6-ból.
Nálam:
Cama (vagy Case (bár tök felesleges, hogy ő kezdjen))
Fede-Ceba
Haz-Bale-Vini
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Egyébként nem értem Ceballos miért nem játszik, szerintem van benne kraft, legalábbis bőven van benne annyi, hogy használható legyen.
Courtois - Carvajal, Nacho, Militao, Mendy - Camavinga, Valverde, Ceballos - Hazard, Bale, Rodrygo kezdőt küldeném fel.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A Case-Cama-Fede túl túlbiztosított.. Valamelyik C helyett akár Ceba, legleglegrosszabn esetben Isco is játszhatna. Főleg a 18. ellen, tömörülni fognak, kell egy passer is, szerintem..Realista24 írta: Marca szerint CKM, AS szerint Case és Valverde a fix, Kroos vagy Modric pihen.
Én csapatnám a Case, Valverde, Camavinga hármast egyébként.
egyszerűen nem meri bontani a ckmet, nekem már herótom van, egyenként is qrvara megvannak fáradva, formán kívül, nem hogy 3an egyszerre
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca szerint CKM, AS szerint Case és Valverde a fix, Kroos vagy Modric pihen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Kb utolsó lehetősége az öregnek.. Hogy végre elkezdje rotalni a keretet. Nyilván már novemberben elmondtam meg rikacsoltam, hogy nem fogják bírni a tavaszt. Na most ott van mindenki egészségesen PSGvel 3 hét múlva játszunk formába kéne hozni ezalatt a kezdőt a 3 meccs alatt.
Hétvégén mindenféleképpen pihentetnék amúgy és próbálgatnam a srácokat.
Courtois-carva-nacho-militao-mendy/miguel- cama fede- ceba( ez a kp kb sose lesz) elől rodrygo-benz/Jovic Hazard.
Tudom kb esélytelen. De ilyen meccseken kéne a Ckm-et pihentetni. Plusz vinire is raferne.. A válogatott meccsek után megint totál szét van jatszatva a kövi 3 meccsből kettőn tuti pihentetném.
Hétvégén mindenféleképpen pihentetnék amúgy és próbálgatnam a srácokat.
Courtois-carva-nacho-militao-mendy/miguel- cama fede- ceba( ez a kp kb sose lesz) elől rodrygo-benz/Jovic Hazard.
Tudom kb esélytelen. De ilyen meccseken kéne a Ckm-et pihentetni. Plusz vinire is raferne.. A válogatott meccsek után megint totál szét van jatszatva a kövi 3 meccsből kettőn tuti pihentetném.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ugyanaz a keret, mint hétközben. Senki sem hiányzik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
Pad'em írta: Kiváncsi vagyok vált e valamit Carlo hétvégén. Fedét kezdőbe mondják. Kroosnak pihenni kéne, egy Camavinga, Valverde, Modric kp-t megnéznék. Nem tudom volt e már ilyen, de sztem adná. Elől Hazard, KAK, Bale sorral mennék.
Egy alaves ellen jobb alkalom nem is lehetne ezt a középpályát kipróbálni, rossz nem lenne, tuti.. Kroos fáradtsága is messziről látszik..
Nálam viszont KAK akkor se játsszon ha egészséges, kedden sem tűnt annak... Balenek meg inkább kellenek a percek, hogy a visszavágóra alakuljon. Vini-Bale-Haz/Ase. Én inkább így kezdenék, bár jogos volna Vinit kitenni, hetek óta látványosan visszaesett..
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mindenki tudja, de 18-ban rossz embert engedtünk el. A United vagy egy másik szerencsétlen sportigazgatású klub biztos adott volna Baleért legalább 80-at.
Nem emlékszem pontosan miért nem sikerült, de én (és gondolom sokan mások is) már 17-ben hoztam volna a teknőcöt. Oké, hogy tele voltunk sztárokkal és eleinte nem biztos, hogy kezdett volna, de amennyit Zizu rotált biztos lett volna elég ideje + jómadár Bale/Isco helyére is elkezdtük volna előbb utóbb beépíteni. Most kicsit úgy jártunk, mint Wenger CR-el és sok más játékossal, hogy ő a portugált pl. azért nem akarta leigazolni a Sportingból mert még túl fiatal volt, hagyni akarta még 1 évig stbstb. Aztán becopta. Annyi a különbség, hogy nekünk talán sikerül is megszerezni a franciát, csak később.
Ha jön Mbappé, lehet nem nyerünk abban az évben BL-t, de az azt követő 5 évben amit "elvesztegettünk" nélküle, összességben biztos sikeresebbek lettünk volna, mint így. Ja és nem hiszem, hogy becsődölt volna egy túl nagy szintlépéstől. Elég jó volt már akkor is és Zizou is kisegítette volna.
Azt, hogy hogy sikerült ennyire mellényúlni az utóbbi évek igazolásainak meg végképp nem értem. Építettünk egy világverő csapatot amiben egyedül CR és Bale volt nagyon drága, a többi meg 5-10, vagy 30-35 millió.
Most meg jön egy Jovic 60-ért. Hogy kiszorítsa Benzemát? Hát ne vicceljünk már. De akkor ennyit szántunk egy cserére akinek 1 jó szezonja volt a Frankfurtban? Áhh.
Hazardra annyi pénzt meg csak 2-3 évvel korábban lett volna szabad elkölteni. 28 és fél évesen jött. Nem nagyon örültem a leigazolásának, főleg a kora miatt és nem tudtam elképzelni, hogy mi olyat tud nyújtani amivel megszolgálja a pénzét. Nos, minden várakozást alulmúlt. Aztán ott van a 3 brazil. Vini kezdi megérni a pénzét, még ha sokak szerint csak csere vagy egy tökéletes 12. ember lesz. A másik 2 közül kellene az egyiknek mutatnia még valamit és úgy talán nem tekinthetnénk akkora mellényúlásnak.
Reinierről jutnak eszembe a kölcsönök. Azokat sem kezeljük a legjobban. Mégis, hogy engedhetjük ezt ami vele történik? Nagyon úgy tűnik, hogy kidobunk rá 30-at, erre már második éve hagyjuk náluk a padon rohadni. Gyors ránézésre az idei szezon eddigi, német bajnokságban lejátszható összes percnek csak a 3%-án lépett pályára. És nem azért mert sérült volt.
Ott van Theo. Lehet, csak én voltam olyan elvetemült, hogy láttam benne a tehetséget, de biztos nem adtam volna el, legfeljebb visszavásárlási opcióval. Most beérett és a Milan egyik legjobbja, legalább top5-ös bh. Lehet, hogy Mendy számít a legjobbnak védekezésben, de előre igencsak suta. Mióta nálunk van 65 meccsen 3 gól és 3 gp a bajnokságban. Theonak ezalatt 86 meccsen 17 gól 12 gp. És ez azt is mutatja, hogy kevésbé sérülékeny. Utóbbi nem csak a klub támadó profiljába illett volna bele, de összességben is jóval jobb. Őt nagyon sajnálom. De persze most már mindegy, akárcsak Hakimi.
Az akadémisták ittartását sem értem. Ennyire beláthatatlan volt a szezon előtt Carlonak, hogy kit fog használni és inkább maradt Miguel és Blanco is? Vagy kérőik nem voltak? Mindenesetre utóbbit, 7 emberrel maga előtt csak elküldhettük volna felődni.
A fiatal spanyol érkezők közül meg szegény Bodri alapból reménytelen volt (talán egy jó csere válhatott volna belőle), Cebából meg sokminden nem jött ki. Az amikor a 94. percekben küldtük be biztos nem tett jót neki. És az se segített, hogy Asensio alibi játékossá sérült.
Az utóbbi évek üzletei közül egyedül Valverde, Alaba, Militao, úgy tűnik Vini és talán Mendy (+Cama?) érte meg. Eladások terén kicsit jobban állunk (Morata, Regu, Kova, Llorrente, De Tomás, Danilo), de ebből is jóval többet kisajtolhattunk volna (James, Isco, Bale).
Szerintem ezeknek a lépéseknek köszönhető leginkább visszaesés és remélem, hogy gyorsan fejlődünk ezen a téren és a következő CR pótlására nem egy Vini-Mariano-Bodri-Körte pakkot fogunk igazolni. Bocs a sok írásért, de nem bírtam magamban tartani. Most pedig megyek, bekapcsolom a Soccer Managert és triplázok magunkkal .
Nem emlékszem pontosan miért nem sikerült, de én (és gondolom sokan mások is) már 17-ben hoztam volna a teknőcöt. Oké, hogy tele voltunk sztárokkal és eleinte nem biztos, hogy kezdett volna, de amennyit Zizu rotált biztos lett volna elég ideje + jómadár Bale/Isco helyére is elkezdtük volna előbb utóbb beépíteni. Most kicsit úgy jártunk, mint Wenger CR-el és sok más játékossal, hogy ő a portugált pl. azért nem akarta leigazolni a Sportingból mert még túl fiatal volt, hagyni akarta még 1 évig stbstb. Aztán becopta. Annyi a különbség, hogy nekünk talán sikerül is megszerezni a franciát, csak később.
Ha jön Mbappé, lehet nem nyerünk abban az évben BL-t, de az azt követő 5 évben amit "elvesztegettünk" nélküle, összességben biztos sikeresebbek lettünk volna, mint így. Ja és nem hiszem, hogy becsődölt volna egy túl nagy szintlépéstől. Elég jó volt már akkor is és Zizou is kisegítette volna.
Azt, hogy hogy sikerült ennyire mellényúlni az utóbbi évek igazolásainak meg végképp nem értem. Építettünk egy világverő csapatot amiben egyedül CR és Bale volt nagyon drága, a többi meg 5-10, vagy 30-35 millió.
Most meg jön egy Jovic 60-ért. Hogy kiszorítsa Benzemát? Hát ne vicceljünk már. De akkor ennyit szántunk egy cserére akinek 1 jó szezonja volt a Frankfurtban? Áhh.
Hazardra annyi pénzt meg csak 2-3 évvel korábban lett volna szabad elkölteni. 28 és fél évesen jött. Nem nagyon örültem a leigazolásának, főleg a kora miatt és nem tudtam elképzelni, hogy mi olyat tud nyújtani amivel megszolgálja a pénzét. Nos, minden várakozást alulmúlt. Aztán ott van a 3 brazil. Vini kezdi megérni a pénzét, még ha sokak szerint csak csere vagy egy tökéletes 12. ember lesz. A másik 2 közül kellene az egyiknek mutatnia még valamit és úgy talán nem tekinthetnénk akkora mellényúlásnak.
Reinierről jutnak eszembe a kölcsönök. Azokat sem kezeljük a legjobban. Mégis, hogy engedhetjük ezt ami vele történik? Nagyon úgy tűnik, hogy kidobunk rá 30-at, erre már második éve hagyjuk náluk a padon rohadni. Gyors ránézésre az idei szezon eddigi, német bajnokságban lejátszható összes percnek csak a 3%-án lépett pályára. És nem azért mert sérült volt.
Ott van Theo. Lehet, csak én voltam olyan elvetemült, hogy láttam benne a tehetséget, de biztos nem adtam volna el, legfeljebb visszavásárlási opcióval. Most beérett és a Milan egyik legjobbja, legalább top5-ös bh. Lehet, hogy Mendy számít a legjobbnak védekezésben, de előre igencsak suta. Mióta nálunk van 65 meccsen 3 gól és 3 gp a bajnokságban. Theonak ezalatt 86 meccsen 17 gól 12 gp. És ez azt is mutatja, hogy kevésbé sérülékeny. Utóbbi nem csak a klub támadó profiljába illett volna bele, de összességben is jóval jobb. Őt nagyon sajnálom. De persze most már mindegy, akárcsak Hakimi.
Az akadémisták ittartását sem értem. Ennyire beláthatatlan volt a szezon előtt Carlonak, hogy kit fog használni és inkább maradt Miguel és Blanco is? Vagy kérőik nem voltak? Mindenesetre utóbbit, 7 emberrel maga előtt csak elküldhettük volna felődni.
A fiatal spanyol érkezők közül meg szegény Bodri alapból reménytelen volt (talán egy jó csere válhatott volna belőle), Cebából meg sokminden nem jött ki. Az amikor a 94. percekben küldtük be biztos nem tett jót neki. És az se segített, hogy Asensio alibi játékossá sérült.
Az utóbbi évek üzletei közül egyedül Valverde, Alaba, Militao, úgy tűnik Vini és talán Mendy (+Cama?) érte meg. Eladások terén kicsit jobban állunk (Morata, Regu, Kova, Llorrente, De Tomás, Danilo), de ebből is jóval többet kisajtolhattunk volna (James, Isco, Bale).
Szerintem ezeknek a lépéseknek köszönhető leginkább visszaesés és remélem, hogy gyorsan fejlődünk ezen a téren és a következő CR pótlására nem egy Vini-Mariano-Bodri-Körte pakkot fogunk igazolni. Bocs a sok írásért, de nem bírtam magamban tartani. Most pedig megyek, bekapcsolom a Soccer Managert és triplázok magunkkal .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
a board nagyon jól ismerte carlot mikor kinevezték, szóval nem értem ezeket a híreket (vagy kamu pletykák?)
itt is sokan hajtják tűzoltásra jött átmeneti időszakra az olasz, hogy még utolsókat kisajtolja a régi gárdából eredmény kényszerben. szóval nem értem a boardot.
holnap szerintem ugyanaz lesz mint eddig max modricot pihenteti.
itt is sokan hajtják tűzoltásra jött átmeneti időszakra az olasz, hogy még utolsókat kisajtolja a régi gárdából eredmény kényszerben. szóval nem értem a boardot.
holnap szerintem ugyanaz lesz mint eddig max modricot pihenteti.
- Pad'em
Kiváncsi vagyok vált e valamit Carlo hétvégén. Fedét kezdőbe mondják. Kroosnak pihenni kéne, egy Camavinga, Valverde, Modric kp-t megnéznék. Nem tudom volt e már ilyen, de sztem adná. Elől Hazard, KAK, Bale sorral mennék.
Toni Kroos completed over double amount of presses vs PSG than Casemiro and Modric, but had his lowest passing % this season. A sign of the midfield not being on the same wave length and a sign of fatigue is clear. (AS)
Real Madrid’s board did not understand the delay of introducing Federico Valverde vs PSG when it was evident they struggled to control the ball. (ABC)
Real Madrid want to see more direct and physical orientated football when it is required which was evidently clear in the games vs Athletic and PSG in recent weeks. (ABC)
Toni Kroos completed over double amount of presses vs PSG than Casemiro and Modric, but had his lowest passing % this season. A sign of the midfield not being on the same wave length and a sign of fatigue is clear. (AS)
Real Madrid’s board did not understand the delay of introducing Federico Valverde vs PSG when it was evident they struggled to control the ball. (ABC)
Real Madrid want to see more direct and physical orientated football when it is required which was evidently clear in the games vs Athletic and PSG in recent weeks. (ABC)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo is elmondta. Bale ügynöke felhívta amikor Carlo mellozte, hogy többet kéne játszania, blablala.ANDS írta:Kettőn áll a vásár.kiserik írta:
A többire meg azt mondom okés, de ez miez? Balenek ZZ vett golfbérletet, vagy Carlo rúgta le fél évre? Hazardnak (aki mit és hol is bizonyított???) ZZ vett mekis kuponfüzetet? Isco meg elég motiváltnak tűnik, csak kevés. Nem véletlen, hogy talán még mindig nem talált magának csapatot... ingyen se. Ezen játékosok sorsáról nem a csapat tehet, vagy az edző, esetleg a vezetőség. Mindhárom jómadár a saját sorsának volt a kovácsa.
2017- ben és
2018- ban
Isco és Bale jó szezont futott.
Bale nem volt sérülékeny, mielőtt Madridba érkezett.
Gondolom megváltoztatták az edzéstervét, étrendjét, rápakoltak pár kiló izmot, és nem jött be.
Aztán a hazai meccseken a nézők kifütyülték, ő meg golfozni kezdett.
Tipikusan az az eset, ami jól indult, csak megromlott a felek viszonya. Hány ilyen házasság van...
Hazard már bizonyított a Chelseaben és a belga válogatottban.
2 x angol bajnok, 2 El győzelem, 1 ligakupa,
Vb 3. helyezés.
Aztán nem így lett, utána egyből nem volt fontos a Real.
Hazard meg idejott vállalhatatlan állapotban. Meg egy fotót sem lehetett kesziteni róla, annyi plusz volt rajta.
Hagyjuk már a hulyeseget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
kiserik írta: A többire meg azt mondom okés, de ez miez? Balenek ZZ vett golfbérletet, vagy Carlo rúgta le fél évre? Hazardnak (aki mit és hol is bizonyított???) ZZ vett mekis kuponfüzetet? Isco meg elég motiváltnak tűnik, csak kevés. Nem véletlen, hogy talán még mindig nem talált magának csapatot... ingyen se. Ezen játékosok sorsáról nem a csapat tehet, vagy az edző, esetleg a vezetőség. Mindhárom jómadár a saját sorsának volt a kovácsa.
Igen, ZZ volt a rohadék.. Egyértelmű.. És a focink is nézhetetlen volt, abszolút adom. A bajnoki cím után én rögtön kirúgtam volna, az is mi szégyen volt már.. Egy jó edzővel simán kicsaptuk volna utána a Cityt , hisz ez a 3 lefocizta volna üket..
Szóval nem..
ZZ 12, Carlo most 14 játékossal kelljen vitézkedjen, itt nem a véghez nem vitt fiatalítás a probléma, hanem hogy flop lett kb. az összes igazolás, de legalábbis kezdő szintű játékos a dinasztia óta Eder, Fede és Mendy lettek, a többi a cserének még elfogadható, a maradék pedig a legjobb lesz, ha lécel.
A többire meg azt mondom okés, de ez miez? Balenek ZZ vett golfbérletet, vagy Carlo rúgta le fél évre? Hazardnak (aki mit és hol is bizonyított???) ZZ vett mekis kuponfüzetet? Isco meg elég motiváltnak tűnik, csak kevés. Nem véletlen, hogy talán még mindig nem talált magának csapatot... ingyen se. Ezen játékosok sorsáról nem a csapat tehet, vagy az edző, esetleg a vezetőség. Mindhárom jómadár a saját sorsának volt a kovácsa.ANDS írta:RealAsensio írta:
Teljesen mindegy........ Ezekre mind fel lehet keszulni. 3 hetunk van…
A kész játékosokat, akik meg már bizonyítottak, sikerült teljesen demotiválni (Bale, Isco, Hazard).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azert ez nem ilyen egy 1szeru, nem lehet ilyen piaci helyzetet es foleg az elerheto jatekosok minoseget figyelembe veve par ev alatt teljesen kicserelni kifiatalitani a keretet ugy, hogy a teljesitmeny megmaradjon a legmagasabb szinten.
aranylag jo uton vagyunk, nem lehet minden evben nyerni, meg ha ez a real madrid is.
jonnie kell a baszoembereknek elore, kp, szelsovedoket kicserelni es jobbakat szervalni helyettuk, aztan ennyi.
ezen a szinten nem az edzo miatt dolnek el a meccsek, hanem hogy ki tud jobban fotballozni, kinek jobbak a kepessegei.
aranylag jo uton vagyunk, nem lehet minden evben nyerni, meg ha ez a real madrid is.
jonnie kell a baszoembereknek elore, kp, szelsovedoket kicserelni es jobbakat szervalni helyettuk, aztan ennyi.
ezen a szinten nem az edzo miatt dolnek el a meccsek, hanem hogy ki tud jobban fotballozni, kinek jobbak a kepessegei.
thereisonly1ronaldo
egyreszt szomoru hogy fentrol beleszolnak masreszt meg szomoru hogy ezekre keptelen magatol rajonni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
úgy megfogadja mint a fia tanácsait
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fentről leszóltak Carlónak, hogy mostantól többet kell használnia Fedét (mindenképpen) és Camavingát, sokkal fizikálisabb fellépésre és játékra van szükség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
Szerintem am. a visszavágón (ha csak addig nem sérül le valaki és lesz még nagyobb a guano) decimás taktikát kéne tolni:
Carva-Eder-Nacho-Alaba
Kroos
Modric-Fede
Bale-Benz-Vini
Kroos, mint Xabi
Fede, mint DM
Vinyó meg csak fusson mint a gép, nyilván nem lesz CR , dinamika, sebesség kell a középpályára, remélhetőleg Bale+Modric bírják 70 percig és valahogy berámolunk egyet, aztán cserélgetni.. Ha gólt kapunk, nem hiszem hogy lesz a csapatban 2..
Van 3 hét, Balet addig (valamilyen) formába lehet hozni, felépíteni, hogy egy darabig bírja a bugit. Nem gondolom, hogy a 0 fizikumú Hazard bármit hozzá tudna tenni a balszélen..
Carva-Eder-Nacho-Alaba
Kroos
Modric-Fede
Bale-Benz-Vini
Kroos, mint Xabi
Fede, mint DM
Vinyó meg csak fusson mint a gép, nyilván nem lesz CR , dinamika, sebesség kell a középpályára, remélhetőleg Bale+Modric bírják 70 percig és valahogy berámolunk egyet, aztán cserélgetni.. Ha gólt kapunk, nem hiszem hogy lesz a csapatban 2..
Van 3 hét, Balet addig (valamilyen) formába lehet hozni, felépíteni, hogy egy darabig bírja a bugit. Nem gondolom, hogy a 0 fizikumú Hazard bármit hozzá tudna tenni a balszélen..