Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. február 18., péntek 15:58

dzsi91 írta: Fuu de adom ezt a Lego Bernabeut! :D Hol vagy hogy lehet ezt előrendelni.
Marcius egytol kaphato a weboldalukon. Miert ilyen ronda sarga a stadion kulseje? :( Ettol fuggetlenul en is felizgultam ra :D

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 18., péntek 15:54

Yazid írta: arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni
Vini megkapja a galactico szerződést. :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 15:44

Dupla D írta:
Adidasra remélem Perez már rácsörgött, hogy kapcsoljanak rá.
A helyében küldenék egy üres csekket a Nikenak. Figyeljetek, itt lehet ez a két ember, nézhetitek őket 5 évig Adidas cuccokban, mit mondtok? :lol:

A főszponzori szerződés sincs még aláírva ugye, ami talán júniusban fog lejárni. Ott elég nagy a csend, nem lepődnek meg, ha nem Emirates-es mezben futnának ki a fiúk augusztusban, főleg úgy, hogyha jól sikerülnek az igazolások, Pereznek ütőkártyái lesznek.

Jött is már egy hír ezzel kapcsolatban, az Audikat cserélné a klub:

Alpine (owned by Renault) are likely to become Real Madrid's sponsor if the club ends up signing Mbappé this summer.
MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
Semmi, megy a turnézás a kölyökkel. Az ominózus madridi benyalás után megtette ugyanezt a barcával. Az előbbinél a MARCA csinált interjút vele, aztán meg ha jól emlékszem a SPORT. Egyik nap CR meg Vini volt a király, utána Rivaldo és a barca.

Minden kapura lőnek, ami érthető, csak azért ne kelljen már könyörögni egy 15 éves gyereknek. :shutup: :lol:
Yazid írta: arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni
:D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 15:39

Majd Osimhent :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. február 18., péntek 15:35

arra kíváncsi leszek amint haaland elmegy a city bappé meg hosszabbít ki a francot fogunk igazolni

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 18., péntek 15:28

MI van ezzel az Endrick gyerekkel amúgy? Múltkor arról volt szó, hogy hozzuk valami nagy összegért, közben meg a Barca hívja meccseket nézni, és állandó beszédtéma náluk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 18., péntek 15:23

Dupla D írta: Haaland sztori mellékszála, hogy január 1 óta nincs szerződése egy sportszergyártóval se, és pár napja az Adidassal tárgyalt Zidane jelenlétében elvileg. De a Nike és a Puma is nagyon meg akarja tartani/szerezni.

Ergo a psg be megy ZZvel kéz a kézben :kalapos:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 18., péntek 15:20

Haaland sztori mellékszála, hogy január 1 óta nincs szerződése egy sportszergyártóval se, és pár napja az Adidassal tárgyalt Zidane jelenlétében elvileg. De a Nike és a Puma is nagyon meg akarja tartani/szerezni.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:59

flori írta: Adja magát a mostani nyár, óriási koplalás volt az utóbbi években, mintha minden akkori döntés ezt a mostani nyarat készítette volna elő. Együtt állnak a csillagok, az egyik "ingyen" jöhet, a másik meg "kedvezményes" áron. Óriási problémák vannak elől, Benzema is korosodik. Pont kész lesz az új Bernabéu. Tényleg mintha minden csillag együttállna most, le lehet uralni a következő 5-6 évet ezzel a két vadállattal.

Erre egy ember lehet képes, az Perez.
Ámen :sziv:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 14:56

Pad'em írta: Igazából hónapok óta csak rólunk van szó. Volt pár Man City hír, de ott is mindig meg volt említve, hogy mi vagyunk a prioritás. Én Benzema miatt nem tudtam nagyon elképzelni, hogy jönne már most nyáron, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a terv...
Valóban, a legtöbb hír azért a Madriddal volt kapcsolatos. A city érdeklődése is valós lehet, óriási lyuk van elől, a tavalyi Kanes híreknek is volt alapja. Ott az apja múltja nagy befolyással lehet szerintem a dolgokra. Illetve a city is top3 csapat jelenleg.
Pad'em írta:
Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni :)
Továbbmegyek, én azt is el tudom képzelni, hogy egy citys kaland után jön. :lol: Ugye voltak olyan hírek, hogy Mbappé miatt nem jönne, de igazság szerint ez már ott megbukik, hogyha jön a francia, akkor ő 6 évet alsóhangon itt fog játszani, akkora korkülönbség meg nincs kettejük között, hogy új korszakot nyisson Haaland.

Adja magát a mostani nyár, óriási koplalás volt az utóbbi években, mintha minden akkori döntés ezt a mostani nyarat készítette volna elő. Együtt állnak a csillagok, az egyik "ingyen" jöhet, a másik meg "kedvezményes" áron. Óriási problémák vannak elől, Benzema is korosodik. Pont kész lesz az új Bernabéu. Tényleg mintha minden csillag együttállna most, le lehet uralni a következő 5-6 évet ezzel a két vadállattal.

Erre egy ember lehet képes, az Perez.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:33

Igazából hónapok óta csak rólunk van szó. Volt pár Man City hír, de ott is mindig meg volt említve, hogy mi vagyunk a prioritás. Én Benzema miatt nem tudtam nagyon elképzelni, hogy jönne már most nyáron, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a terv...

Vagy lezsírozzuk hivatalosan már most 23-ra. Én a többséggel ellentétben ezt is el tudom képzelni :)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 14:20

2 órás hír. :D

Nagy tételben nem fogadnék rá, hogy így volt, de azért gyorsan összeugrottak a katalán gyomrok twitteren. :kalapos:

Az ottani közeg a norvégban látja a megváltót, várják is mint a messiást. Laporta elültette a bogarat, csúnya blama lesz, ha nem érkezik.

ui: Valami mozgás biztosan van velünk kapcsolatban. Nem az első hír, hogy akarja a klub/vagy Haaland mindeképpen ide akar jönni. Gatto is nyomja, a BILD is lehozta már, most a katalánok. Jó előjelek, de még nem bizakodnék.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 14:17

flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód. :mrgreen:

According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.

Awaiting confirmation from more reliable sources.
Ez vmi új vagy a tegnapi, ami kinn van itt is?

Gyanús, hogy ilyeneket írkálnak a katalánok :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 18., péntek 14:04

flori írta: Akkor érkezik is a következő epizód. :mrgreen:

According to Barcelona outlet @sport, Real Madrid had an important meeting in Monaco with Erling Haaland's agents and father, in which they reached an AGREEMENT.

Még nem very reliable? :'(
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 18., péntek 13:58

Akkor érkezik is a következő epizód. :mrgreen:

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. február 18., péntek 13:57

Igazából én azt is próbáltam figyelni, hogy mennyire apritják a srácot a mieink. És nem voltak durva faultok ellene.

Nem akarják leseríteni a fiút mire jön :kalapos:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 18., péntek 13:36

De. :mrgreen: lejár a szerződése. Nyáron az arabok fejre is állhatnak, semmi beleszólásuk nem lesz már. Már igazából most sincs.

Szerintem kész a szerződés, csak nem mondhatják még ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 18., péntek 13:32

Pad'em írta:
Mester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt :lol:

Felnőtt ember létemre úgy varom, mint kisgyerek a karácsonyt

Utoljára talán C nèl volt ilyen.
Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusig :D Mbappénál mondjuk van sansz, hogy a párharcunk után bejelenti... hogy meggyőzte az arab heti 1 milliós ajánlata :mrgreen:

Haalandnál viszont még rengeteg epizódnyi szappanopera lesz.
Julius? Szeptember 1. lesz az.
Egesz nyaron kurvalkodni fognak az arabok meg a csatlosaik, meg az ugynokok is a jattért.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 18., péntek 12:48

Mester77 írta: Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt :lol:

Keserves lesz akkor neked ez a pár hónap júliusig :D Mbappénál mondjuk van sansz, hogy a párharcunk után bejelenti... hogy meggyőzte az arab heti 1 milliós ajánlata :mrgreen:

Haalandnál viszont még rengeteg epizódnyi szappanopera lesz.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. február 18., péntek 12:30

Tudom,hogy én vagyok a hülye, de napjában általában körülbelül 30x jövök fel a fórumra, de most a napokban minden alkalommal azt fgyelem, hogy leigazoltuk e már a két kölyköt :lol:

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Vissza: