vigye csak Khedirat ne Alonsot. Alonso tapasztalata meg sokat erhet, meccsekre beszallva lendithet.fringsquad írta:
Khedira nem elég jó?
egynek örülnék, ha ennek az ivelgetős, semmi kontra játéknak vége lenne az új edzővel és ha vége lesz akkor az unico viheti magával Alonsot.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Khedira nem elég jó?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
egynek örülnék, ha ennek az ivelgetős, semmi kontra játéknak vége lenne az új edzővel és ha vége lesz akkor az unico viheti magával Alonsot.
carvajal.bale.vidal.jesé
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
De persze,hozzuk csak,elfér még egy 60milliós léhűtő,miért ne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Robben nevét ne emlegesd nekem,ha megkérhetlek.pheco írta:vagy, mint Robben na viccet félretéve. persze nem azt várnám el tőle, hogy mindig csak beadja a labdákat, tologasson befelé is aztán tüzelhet, passzolhat, csak, hogy ha olyan szitu van, hogy jobban járunk, ha beadja, akkor adja be jobbal, ne húzza vissza mindig a balosra. ha ezt megcsinálja akkor áldásom rá, persze, ha Lucast nem sikerül elhozni
Szerintem simán meg tudná csinálni, amit írsz, egyértelműen jobban teljesítene még jobbszélsőként is Di Maríánál (mondjuk ez nem nagy dolog), de mondom, akkor járnátok vele a legjobban, ha köré lehetne építeni az egész Realt. De amíg van Céer, addig ez nem lehetséges, szóval Florentinóék helyében én még várnék ezzel az igazolással.
Ott van Reus, ha már mindenáron jobbszélsőt akartok hozni.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...Los Blancos írta:Verratti mellett felesleges.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
vagy, mint Robben na viccet félretéve. persze nem azt várnám el tőle, hogy mindig csak beadja a labdákat, tologasson befelé is aztán tüzelhet, passzolhat, csak, hogy ha olyan szitu van, hogy jobban járunk, ha beadja, akkor adja be jobbal, ne húzza vissza mindig a balosra. ha ezt megcsinálja akkor áldásom rá, persze, ha Lucast nem sikerül elhozniGT37 írta:Alapvetően szerintem képes lenne rá, de erre alkalmazni jókora böszmeség lenne.pheco írta:Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.
Ha már jobbosra akarjátok, akkor meg kell neki mondani, hogy húzzon befelé, mint Messi anno, aztán vágja be a hosszúba vagy ahova akarja.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ÉN se kezdőnek hoznám, hanem cserecsatárnak. Jól fejel, jó a pozíciós játékban, jól tartja meg a labdát, oké nem egy gyors játékos, meg nem biciklizik, de tudna ő segíteni a rutinjával. Mellesleg nem kerülne sokba se sztem.hehe írta:bocs, de finom leszek.
fred nem. ő khm hogyismonydjam nem igazán technikás.
mint ahogy damiao sem.
ők ilyen jorente típusú erőcsatárok, gyöklassú, nulla csel, lőni talán tud, érkezni tud, de játékban duplanulla.
Mind1, csak egy ötlet volt
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is tipikus irányító, ott játszik ugyan, de mivel a Spurs köré van építve, így gyakorlatilag szabad kezet is adott neki AVB, szóval ott tűnik fel, ahol megítélése szerint a legnagyobb szükség van rá. Ez általában azt jelenti, hogy a csatár mögötti területen ténykedik, de rengetegszer húzódik ki balra, esetenként jobbra is, de az sem ritka, hogy felmegy középcsatárba, Defoe pedig visszahúzódik az ő helyére. Ebben a rendszerben tudja hozni azt, amit látunk tőle idén.Kerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
A Madridban mondjuk ez megvalósíthatatlan lenne, amíg ott van Céer, de ettől függetlenül is talán meg lehetne találni a helyét az együttesben. (De inkább maradjon Londonban!)
Alapvetően szerintem képes lenne rá, de erre alkalmazni jókora böszmeség lenne.pheco írta:Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.
Ha már jobbosra akarjátok, akkor meg kell neki mondani, hogy húzzon befelé, mint Messi anno, aztán vágja be a hosszúba vagy ahova akarja.
Már Lewandowskit is plyetykálják
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2241325
Tudom sokan nem tartják sokra, de én szívesen látnám itt. Ha jönne Bale akkor szerintem ő nagyon jó lenne előre. A legnagyobb erőssége igazából nem is a góllövés hanem az ellenfél védelmének megbontása, a mögötte játszók megjátszása. Ez nagyon kedvezne Balenak és CRnek. Olcsóbb is lenne, mint mondjuk Agüero vagy Falcao, mert 1 év van már csak a szerződéséből és nem akar hosszabbítani
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2241325
Tudom sokan nem tartják sokra, de én szívesen látnám itt. Ha jönne Bale akkor szerintem ő nagyon jó lenne előre. A legnagyobb erőssége igazából nem is a góllövés hanem az ellenfél védelmének megbontása, a mögötte játszók megjátszása. Ez nagyon kedvezne Balenak és CRnek. Olcsóbb is lenne, mint mondjuk Agüero vagy Falcao, mert 1 év van már csak a szerződéséből és nem akar hosszabbítani
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Aki ismeri a jatekos filozofiamat(lehet, h senki ), akkor nalam nem Bale lenne a prioritas. De abban biztos vagyok es mar latom a lelki szemeim elott, h a barcat a CR-Bale kettos fogja szetzilalni, ahogy a bayern. Igazolhatnak Hummelseket senki nem fogja feltartoztani. Ha a barca feltolja kp-t mint eddig, akkor nincs ketsegem, ez ne tortenje meg. Foleg, h mi remelhetoleg megerositjuk a kp-t, addig a barcanal a Buskec-Ini-Xavi alap lesz(remelhetoleg).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
honnét veszed, hogy Mata 1-2 idényes? Tavaly sem volt rossz, de idén sikerült rendesen beilleszkednie és még csak most lesz a Chelseanél állandóság, ha odamegy az új edző.Legkisebbtobi írta:regota kivancsi voltam a velemenyedre rolaR.M.C.F írta:Bale-t eléggé alulértékelik sokan, a "VADLÓ" nagyon sokat fejlődött az elmúlt években,kitört a vonalszélső szerepből,kb 5 poszton bevethető,gyors,technikás,erőszakos,jól passzol,sokat dolgozik,veszélyes a kapura fejjel,jobbal,ballal talán még a pötsével is,a pontrúgásai is remekek,ha kell irányít,vagy éppen elfut és bead,ha kell gólpasszt oszt,ha kell gyéztes gólt szerez.......egyszerűen NINCS gyenge pontja.
en elfogadnam ot is. neymar-t nem igazan. lucast szinten. hazard meg nekem tulsagosan is szurke. mataban gondolkodtam mostanaban. csak az a baj hogy o is inkabb ilyen 1-2 idenyes jatekos mint ozil.
Jó hasonlat. Nekem pont ezért elképzelhetetlen azon a poszton. Aztán kitudja...R.M.C.F írta:Mitől lenne Boas zseni? ezt senki sem gondolhatja komolyanKerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
Bale nem tipikus irányító........hanem egy VADLÓ.......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nemtom még hol leszek, virtuálisan, de minimum gondolatban biztos szörpözünk
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hehe holnap töltünk este valamit?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem elég nagy gyenge pontja van. hogy ropiból van a teste és gyorsan amortizálható. legalábbis elég sokat sérült.R.M.C.F írta:Bale-t eléggé alulértékelik sokan, a "VADLÓ" nagyon sokat fejlődött az elmúlt években,kitört a vonalszélső szerepből,kb 5 poszton bevethető,gyors,technikás,erőszakos,jól passzol,sokat dolgozik,veszélyes a kapura fejjel,jobbal,ballal talán még a pötsével is,a pontrúgásai is remekek,ha kell irányít,vagy éppen elfut és bead,ha kell gólpasszt oszt,ha kell gyéztes gólt szerez.......egyszerűen NINCS gyenge pontja.
meg azért arról a kétlábasságról se vagyok meggyőződve, de majd meglátjuk.
nálam továbbra is neymar y lucas, ha támadót akarunk.
mint céronaldo. ha jól értem.Bale nem tipikus irányító........hanem egy VADLÓ.......
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mitől lenne Boas zseni? ezt senki sem gondolhatja komolyanKerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
Bale nem tipikus irányító........hanem egy VADLÓ.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.
Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Legkisebbtobi
regota kivancsi voltam a velemenyedre rolaR.M.C.F írta:Bale-t eléggé alulértékelik sokan, a "VADLÓ" nagyon sokat fejlődött az elmúlt években,kitört a vonalszélső szerepből,kb 5 poszton bevethető,gyors,technikás,erőszakos,jól passzol,sokat dolgozik,veszélyes a kapura fejjel,jobbal,ballal talán még a pötsével is,a pontrúgásai is remekek,ha kell irányít,vagy éppen elfut és bead,ha kell gólpasszt oszt,ha kell gyéztes gólt szerez.......egyszerűen NINCS gyenge pontja.
en elfogadnam ot is. neymar-t nem igazan. lucast szinten. hazard meg nekem tulsagosan is szurke. mataban gondolkodtam mostanaban. csak az a baj hogy o is inkabb ilyen 1-2 idenyes jatekos mint ozil.